61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Grenzjager
    .......
  • Punkerwork
    mennyi idő van még hátra?
  • Serpa
    megint a fütyülés miatt reklamálnak !
  • Grenzjager
    22-22
  • Grenzjager
    mi jobbak vagyun!!!!!
  • Serpa
  • Serpa
    20 - 20
  • Punkerwork
    az megy netrádión is?
  • R9
    m1
  • Grenzjager
    ajánlom a a petőfit
  • Grenzjager
    16-16
  • Grenzjager
    16-15
  • Punkerwork
    állás?
  • Breki33
    Emberelőnyök: 0:3
  • Grenzjager
    de Petőfi Rádió vagy M1???
  • Grenzjager
    10-9
  • R9
    korea magyarország.
    hadar meg olyan furcsán beszél.
  • Grenzjager
    hol???
  • R9
    úgy közvetít a kommentátor mint régen az aranycsapat meccseit adták :-)
  • Grenzjager
    8-5
  • Grenzjager
    lengyel bírók

polak wegier dwa bratanki
  • Grenzjager
    szupi vagy Fazekas!!!
  • Breki33
    Hajrá fiúúúúúúúúúúúúúúúk
  • Grenzjager
    Jó vagy FAZEKAS!!!
    gól
    pásztor
    2-1
  • Isthy
    Én is őrá gondoltam.
    Az NSO hozza a szokásos formáját, már szinte minden topicban ugyanaz van ami a fociból kiszabadult.
    Hihetetlen ami ott megy, én már nem is nagyon írok oda, csak olvasom és felfordul néha a gyomrom tőle.
    Mostanában inkább az indexen vagyok, ott azért jobb a helyzet, bár néha ott is vannak kivételek (de hát hol nincsenek).
    Most pedig megyek szurkolni, HAJRÁ FIÚK!!!
  • Breki33
    Pálinger

Ami az NSO fórumon megy szörnyű
    a két cikk is szinte azonos
  • Isthy
    Én is azért írtam kiemelve. Sajnos az IHF-el nem vagyunk jóban, állítólag azért mert az EHF se**ét nyaljuk (elnézést a kissé durva szavakért). A VB-t és az olimpiát az IHF rendezi, sajnos ezt észre is vesszük...
    Az, hogy az EHF-el meg jóban vagyunk, az meg nem tűnik ki annyira a nemzetközi kupákban, noha az EHF jv. bizottságában Andorka úr ott ténykedik...
  • Grenzjager
    mert NULLA IS!!!!
    mikor óvtunk????
    mikor óvunk????
    milyen eredménnyel????
    mikor fújnak egyszer már nekünk????????
  • Isthy
    Szegény Mocsai alig tudta elkerülni tegnap, hogy ki ne mondja mekkora NULLA a sportdiplomáciánk...
  • Isthy
    Én láttam az egészet. Az azért nagyon gáz, hogy 15 játékosunkból 13-nak pszichés problémái vannak!
    Szerintetek a Bokin kívűl ki a másik, akinek nincsenek?
  • Isthy
    Annyiban igazad van, hogya bírók kritikán aluliak voltak. A Duna TV-n láttam a Németország-Franciaország férfi mérkőzést ott is ezek a bírók voltak. Azon a meccsen is rosszul vezettek, a németek teljesen ki voltak kelve magukból, még az edzőjük is, pedig őt még nem igen láttam ilyennek.
    De nem a bírók miatt vesztettünk elsősorban, noha volt részük benne. A mi játékunk volt az elsődleges ok, nem ők kaptak rendszeresen emberelőnyben (sőt még kettős előnyben is!) gólokat, nem ők hagyták ki a ziccerket és adták el labdákat.
  • Grenzjager
    visszatérvén a bírókra:
    amikor Nagy János (A csonttörőt hagyjuk,olyan jenkis..) tökön ütötte a latinamerikait("má nemtom hovavalósiVÓT..") ő meg eljátszotta a "nagy halált" a német bíró meg erre hazaküldte,sokan sipitoztak. Én azt mondtam: végre volt egyszer amikor a birók (ráadásul hazai pályán!!!) minket segítettek. igen IGEN! kifejezetten segítettek. előtte nem emléxem hasonlóra, és azóta sem.

Vannak jó kézi bírók pl a szlovén páros (ffi HUN-GRE meccs) kitünő. De ez a mai norvég páros......
    Bár az ukrán taktika mindig is az volt hogy üssünk sokat,nagyokat mert akkor 5 ko-ból csak 3 tünik fel a bírónak. amúgy 2-ből mindig 2!!!!!! Szemét volt az ukrán tatkika. DE AKKOR IS........!!!!!!!!!!! Ez a 2 norvég karakter......boaaaah

• Breki33
    Elcsíptem Mocsai nyilatkozatának végét.

15:30 kor csütörtökön a visszavágó
    lehet előbb ellépek a munkahelyről
  • Isthy
    Na, most már valamennyire észnél vagyok, szóval:

1. A csapat gyengén játszott, talán Kati, Detti és egy kicsit Boki dícsérhető. Kuli is jó volt, már amennyiben labdát kapott, mert az ukránok nagyon jól levédekezték a bejátszásokat (bár ez inkább minket minősít). Sajnos az irányítóink és a szélsőink szinte nullák voltak (Görbe eddig hatalmas csalódás nekem).
    2. Sajnos Mocsai sem állt a helyzet magaslatán, nem tudom miért nem cserélt, mondjuk P. Zsuzsit és Ibit is behozhatta volna, Görbe helyett ugyan behozta Esztit, ez először jónak is tűnt, de sajnos jó kezdés után Eszti sem volt az igazi. Ha már közben nem nyúlt bele a meccsbe, legalább 30 mp-cel a vége előtt időt kérhetett volna, hogy megbeszéljen a lányokkal valamit és megnyugtassa őket.
    3. A játékvezetők is össze-vissza fújtak, talán egy kicsit többet tévedtek az ukránok javára, főleg a végén. De mindezt a csapatunk simán elbírta volna ha kb. 50 %-ot játszanak és oda tudtak volna koncentrálni (iszonyúan sok technikai hiba!)

A legfájóbb az egészben az, hogy egy szintén elég gyengén játszó ukrán csapattól kaptunk ki.
    Hatalmas változásra lesz szükség a franciák ellen, kb. olyanra mint a fiúknál a brazil-német meccs kontrasztja!
    Remélem ez volt az az egy szokásos rossz meccsünk...
    LÁNYOK, MINDENT BELE!!! MUTASSUK MEG A VILÁGNAK, HOGY MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!
  • SZT
    Nemtudom de nagyon félek a Franciáktól. Figyeljétek meg, hogy felszívják magukat ellenünk!! Sajnos a mainál sokkal többet kell nyujtani!!!! DE akkor is HAJRÁ CSAJOK...HAJRÁ MAGYARO!!!!
  • Breki33
    Nem játszottunk jól gyerekek

Pálinger és talán Detti volt jó, ja meg Kuli természetesen.

Era Fari-nak de különösen Görbe-nek nagyon nem ment.

Szerintem ezeket az Ukránokat simán kellett volna verni.
  • SZT
    Tele lessz az NSO., már megint VB-visszavágó!
  • SZT
    Már megint a Franciák!!! Szerintem ma nem fogok aludni!
    Esküdni mertem volna, ha nehezen is de nyerünk.
    PÁLINGER.....PÁLINGER.....PÁLINGER..... Remélem igazat adtok!
  • Isthy
    Még mindíg kész vagyok, majd talán később írok...
  • forzajuve
    pff! nem baj, a lényegen nem változtat