61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1269 Nezd vissza gyorsan.
Nem ejtett o ki semmit a kezebol.
Szepen lehelyezte a labdat a 9es vonalra oda a Francianak.
Semmi egyebet nem kellett volna csinalni, mint imitalni, mintha azt hinne hogy o jon szabaddobassal. Egy kis labdarangatas, amikor a Francia elakarna venni tole a labdat, hogy inditani tudjon.
Magam elott latom az egesz helyzetet, ahogy biro halalra futyuli magat, megmutatva hogy a Francia jon, s mire eszbekap hogy megkene allitani az orat addig siman eltelik 5mp a 8bol. De addig reg hatra ernek az emberek vedekezni .
Gorbicet kiallitjak es mig feldobjak a kapunk ele a labdat letelik a jatekido.
KB ennyi.
Ha a Mocsai ennyire rossz edzo, magyarazd mar el miert vezetunk mindig az utolso 5percig 6-7 gollal a merkozes vege elott ?
Es miert allandoan onnan kapunk ki a dontokben ?
Kiveve a Roman EB amikor 6 gollal vezettunk 4 percel a vege elott es onnan egyenlitettek ki az Ukranok.
De azt is csak makkal nyertuk meg a hosszabbitasban.
pszihes okai vannak ennek, nem pedig edzoi hiba. -
Gabor_(HSF) #1268 Na látod pont erről van szó, a Franciákat nevezhetjük egy gyenge csapatnak,de ők fejben mégis összetudták rakni azt a meccsett ami fontos volt..hiába futsz te vilácsucsot a mező szélén,ha az olimpiára tolokocsival érkezel...
uhh nem egy frappáns hasonlat de a lényeget tükrözi -
Takigabi #1267 :DD jó kicsi elirás :DD
De a vb döntőben sajnos ez volt a hiba mert az csak azon múlott hogy Görbicz kiejtette a labdát a kezéből -
Takigabi #1266 Nézzétek meg a férfi kézilabdásokat ott ha Nagy Laci rosszul játszott akkor Skaliczki fogta és lehozta hiába világsztár.Mocsai erre nem képes -
#1265 De jo neked ha legyoztek teged a csajok. :P
Es jo volt ? :P
Amugy Gorbichez visszaterve, valoban nem ment neki es lekellett volna cserelni.
Sot szvsz a Sitinek kellett volna jatszani, mert vegig jobb formaban volt.
De nem csak ezen mulott ez volt a kisebb hiba, mert az elso felidoben is jatszott es akkor is vezettunk 5 gollal.
Csak hat eljott a felido vege, ahol megint eljatszottak magukat es 6-7 golos vezetes heleytt 3al fordultunk egy nagy rakas szerencsevel, mert 2 is lehetett volna ha a gorogok nem rendelik vissza a labdat. Csak megjegyzem 48 mp alatt kaptunk 3 golt, hogy 3szor tamadtunk. -
Gabor_(HSF) #1264 maximálisan egyetértek ezzel, én is igy látom a helyzetet,bár én sem vagyok szakértő és kézi meccsen sem voltam (az elmúlt 20 évben)de attól hogy valaki állt már a parkett szélén még nem jelenti azt,hogy ért is hozzá -
Takigabi #1263 Közel sem világsztárokból álló csapat győzött le (a dánok asszem 9el verték őket) -
Takigabi #1262 Most azért nem volt nehéz észrevenni hogy Anita nincs formában és mégis játszott végig -
Takigabi #1261 De figyelj ha Mocsai látja hogy Görbicz nincs formában a meccs utolsó negyed órájában akkor fogja behoz egy másik irányitót és akkor nem veszitjük el a meccset.Mert olyan játékosnak nem szabad játszania aki rosszul játszik egy adott meccsen vagy nincs formában.Mostani meccsen is mit keresett Görbicz a pályán a meccs végén.Persze nem csak ANitát akarom szidni ez csak egy példa -
#1260 Tevedsz de nagyon.
Nem edzoi hiba miatt kap ki a csapat, mar nem eloszor.
Egyszeruen nem tudnak ezek a csajok tisztan gondolkozni.
Szerinted edzoi utasitasra kezd el 4szer 6-7 golos vezetesrol 5 perccel a merkozes vege elott rohanni egy csapat fejetlenul elore? Ugyan.
Emlexem mind a Korea (Sydney csoportmerkozes) Dan (O. donto),Ukran (EB donto), Francia(VB donto) elleni merkozesre.Egyszeruen szanalmas, hogy nyugtatja oket ilyen aranyu vezetesnel az oldalvonal mellol vagy idokeresnel, ezek meg ilyenkor akarnak 10 mp alatt golt loni.
Vagy pl idezzuk fel a Franciak elleni utolso masodperceket a rendes jatekidoban.
Tamadunk egy golos vezetesnel, elveszik a labdat tolunk erre a Gorbic leteszi a labdat 8 mp-vel a vege elott a Francia jatekos ele, majd hatra futva kiallitatja magat es + egy 7est is elkovet.
Hat LOL.
Ahelyett , hogy kidobna a sarokba a labdat huzva az idot.
Akkor is kiallitottak volna igaz, de eltelt volna mondjuk 4 mp mig megallitjak az orat, nem kapunk hetest es a Franciak a sajat 9es vonalarol jottek volna szabaddobassal.
Ennyire sutak ezek a jatekosok eles helyzetben,
Vagy talan nem lattad mit csinaltak a Franciak mikor 1 perc volt hatra ? Szepen lassitottak a jatekot tamadasban, lassan passzolgattak, ezzel szemben az idiota magyarok 10 mp alatt akartak volna golt dobni, hatha az ellenfel kiegyenlit. -
Grenzjager #1259 ja,ja
mocsainek mennie kell -
Gabor_(HSF) #1258 nekem nem is kell, hogy magyarázd.. a tény akkor is az akár kurváknak akár csajoknak, de nevezhetjük őket hercegnőknek is,akkor csúnyán leszerepeltek megint -
Takigabi #1257 MOCSAI mondjon le -
Takigabi #1256 Én is ingerült vagyok de nagyon .Mert belegondolok hoyg ez a csapat már mit elért volna egy másik edzővel -
Takigabi #1255 Pedig a világ legjobb játékosai.
Csak hát ha szar az edző ,persze nem csak az ő hibája de 90 százalékban az övé.Észre kéne már vennie hogy egy másik edző már rég győzelemre vezette volna ezt a csapatot (pl Németh András ) -
Gabor_(HSF) #1254 És ingenis lehet az ember ingerült egy ilyen meccs után,mert szégyen ,hogy olimpiáról olimpiára egyre gyatrábbak vagyunk és ez nem elsősorban a kézire vonatkozik -
#1253 jó figyi nem magyarázom ha ilyen hangnemben akarsz beszélni please máshol tedd -
Gabor_(HSF) #1252 előszőr is idézőjelben voltak a kurvák megjegyzés,másodszor nem szüzekről beszélünk... -
#1251 Egy kicsit pontositsal.
A legjobb sportolo az aki az eles helyzetben, maximumot vagy annal tobbet tud kihozni magabol.
Lehetsz te a vilag legjobb iranyitoja, ha popsipacsit rendezel baratsagos merkozesen, vagy ha nincs az ellenfel a palyan.
Abban a pillanatban, hogy kielezett a szituacio ezek a jatekosok tobbsege, a leggyengebb teljesitmenyuket hozzak.
Marpedig ha nem tudnak teljesiteni ilyen szituaciokban, nem lehet oket klasszisoknak tekinteni.
Inkabb vennek akkor a csapatomba atlagjatekosokat, akik a sajat szintuk felett tudnak nyujtani, amikor kell. -
#1250 Korea vagy Dánia nyeri az olimpiát.
Érdekes ezeknél a csapatoknál valahogy mindig rendet tudnak tenni,és nemadják fel,vagyis meg is tudják csinálni azt amit tudnak.
Nemlátod az arcukon a tanácstalanságot,és mindig kilábalnak a gödörből,ha épp beleestek,lásd ellenünk a múltban.
-
Gabor_(HSF) #1249 Ez idáig még talán rendben is van, csakhogy egy meccs minimum 2x30 percig tart és az mamár nagyon kevés hacsak 20-25 percig tudnak jól jáccani -
#1248 Sztem itt te kezdted a csúnya beszédet
ez eddig nem volt divat, pont azért csináltam ezt a fórumot, hogy kúlturált emberek járjanak ide. -
#1247 nem kéne vitázni
az indexen is egymásnak estek az emberek
Csak az fáj, hogy megint ezek a beképzelt hülye franciák.
Simán ki fognak kapni a következő meccsükön mi meg játszhatunk az ötödik helyért.
Amikor félidőben hazamentem és hallgattam még öttel mentünk.
Az olyan embert aki ezért lekurváz bárkit
szval inkább nem kommentálom. -
Takigabi #1246 én nem anyázok soha -
Takigabi #1245 nem tom ki anyázik egy meccsen nem voltál még kint bazzeg de okoskodsz de flame off -
Takigabi #1244 A lényeg az hogy a maygar női kézilabda aranycsapatát Mocsai porrázúzta.kicsit gondolkodjunk el :
Pálinger: világ legjobb kapusa
Kulcsár : világ egyik legjobb beállósa
Boki : világ legjobb átlövője
Lovász : klassszis szélső
Kirsner : klasszis szélső
Görbicz : világ egyik legjobb irányitója ha jól játszik
és még sorolhatnám,ilyen csapatból ha vlaaki rosszul jáccik ugy is nyerni kell
-
#1243 Ja hogy nem ok voltak a palyan, hanem csak a szellemuk. Ertem mar akkor.
Akkor ki tehet rola ? Aham ertem, biztos rossz volt a pszichologusuk. Pedig lehet ha a donto pillanatban az kezilabdazik, akkor jobb teljesitmeny tud eles szituaciokban nyujtani, mint a kezis csajok.
Eleg vegignezni a Sydney olimpiat, a Roman EB-t, a Horvat VB-t, majd a mostani olimpiai szereplesukon az utolso ket merkozesuket. -
Gabor_(HSF) #1242 Ez a baj ezzekkel a szájbabaszott kis tinikkel mint ami teis vagy,azhiszik mindenhez értenek és büntetlenül anyázhatnak..igen csak is a képességeken mulik egy mecs,sokkal kevésbé a szerencsén,a képesség nem csak a technikai részére vonatkozik, lelkileg és fizikailag is képzettnek kell lenni -
#1241 Az olimpia előtt megmondtam,hogy nemjutunk a 4 közé.
Mentálisan neméreztem erősnek a csapatot.
Ez van,nem a játéktudással van a baj,a fejekben,és az éles szitukban képtelenek jól dönteni,és jól játszani. -
Takigabi #1240 De talán azért mert az edzőjük egy nulla -
forzajuve #1239 meg testi fölényben voltak velünk szemben, szépen aprítottak minket. Talán nem volt szembetűnő, h tartunk tőlük de az a picike gondolat, h na most megint hárman jönnek a torkomnak pont elég volt, h kizökkentsen minket. Bár lehet, h baromság:) -
Gabor_(HSF) #1238 az volt az első nagy hiba,mert azt is elkomolytalankották, főleg a végjátékban,dehát ilyen nagyon sokszor volt már,még döntőben is a csajokkal -
Takigabi #1237 Szerinted ilyen szinten már a képességeken múlik a meccs sorsa ?? Látszik hogy nem értessz hozzá ugyhogy menj inkább a Pokemon topicba flémelni -
Takigabi #1236 Ú de hülye fasz vagy te ember -
Takigabi #1235 Az volt a baj hogy kikaptunk az ukránoktól -
Gabor_(HSF) #1234 tessék?pedig én azthittem ők jáccanak -
#1233 igen, valahol tényleg a fejekben lehet baj, mert ez a vereség sem a képességeken múlott. -
Takigabi #1232 Hát nem szidni mert ők aztán nem sokról tehettek -
Gabor_(HSF) #1231 mivan köcsög?anyáddal anyázzál -
Takigabi #1230 handball . hu n leirtam a lényeget a fórumban