61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1309 szépvoltfiuk,szépvolfiuk :(
hát lehetett volna sikeresebb is ez a csapatsportunk :( -
#1308 A horvátok eddig még nem hibáztak, de kérdés: végig lehet-e játszani egy világversenyt hibátlan játékkal?
Majd meglátjuk... -
#1307 Ellenfél a világbajnok
fotex jákékosokkal
de kívánom legyen igazad -
#1306 Ezt sem gondoltam volna,hogy a fiúk a döntőért, a lányok meg az 5-8. helyért játszanak.
Minden fordítva történt...
-
OPM #1305 hátha?? biztos! -
#1304 Olimpiai kézilabdatorna, férfiak, elődöntő hamarosan
Hajrá fiúk hátha. -
#1303 Sztem Pálinger megin megtette a magáét méghozzá szinte csere nélkül.
Egyszerűen kellett mindig, és ez is kritika.
-
#1302 Az én írásom meg eltűnt -
#1301 Ez igy igaz, viszont ha pszichesen max ennyi amit kitudnak hozni a lanyok magukbol, akkor hiaba minden nem az edzon fog mulni a vereseg szoros szituaciokban.
Amugy megfigyelheto volt ez a pszichikai gyengeseg pl a tobb mint 10 evvel ezelott Farkas Agin is.
Gyenge ellenfel ellen tet nelkuli allasnal mindenhonnan golt lot. De ha szoros volt a meccs vagy kielezett helyzetbe kerult gyakorlag belehetett volna a helyere allitani a jegyszedo nenit is a penztarbol.
Pedig azt mindenkinek elkell ismernie, hogy magasan o volt akkor a legjobb magyar jatekos.
Csak hat az ha nincs agy az ilyen szitukban semmit sem er hogy penge valakinek a lovese, ha lerantottak elotte a voros kendot es azt se latja merre all a palyan.
Amugy mit szoltok amugy anno a Palinger Kati nagy vedesere mikor a skandinav riporternek haza kelett kutryagolnia a bemondasa miatt ?
Tuti az edzo tehet rola.
Pedig 2 eve Palinger Kati a vilag legjobb kapusa es le a kalappal elotte. -
#1300 Na, ezt csak 1x küldtem el. mIért van itt 2x??? -
#1299 Az tény, hogy a válogatott sikeressége-sikertelensége a klubedzőkön is múlik, nem is kis részben. -
#1298 "4. Lehet hogy később megbánom ezeket, részben az elkeseredettség iratja velem. Csak járnak a gondolataim"
Nem vagy egyedül. -
#1297 Igen ezért is mondtam, lehet egy keményebb edző jobb lenne nekik.
De csak lehet.,
Túl egyszerű mindent Mocsaira fogni.
És ezek a jelek sdajnos jellemzőek klubcsapatainkra is.
-
#1296 Jó étvágyat. -
#1295 1. Németh Andrisról volt szó
2. Mint már mondtam nem vele fordult elő ilyen eset a válogatottnál (Most írjam be újra a Német EB-t hogy buktuk el?)nagy világversenyen mikor így elbuktunk.
Ez nem azt jelenti, hogy felmentem őt. (persze csak a magam nevében természetesen)
3. Eddig énis azt hittem, de lehet mi szubjektíven nézzük
Ha kluberedményeket nézzük pl a Dánok ott hármat nyertek és mi?
4. Lehet hogy később megbánom ezeket, részben az elkeseredettség iratja velem. Csak járnak a gondolataim.
-
#1294 Na akkor hogy tudd 2 eve pszichologus is segitti a munkajat.
Folyamatosan probalja oket feljebb hozni.
Viszont a tesztjei alapjan krizis helyzetben a kezilabdas nok tesztjenek eredmenye az elerheto 100%-bol 12%.
Es nem az edzo tehet arrol, hogy 6 vagy 8 mp-vel a mar megnyert VB donto elott van olyan idiota jatekosa, hogy ahelyett hogy meggatolna inkabb elosegitti az ellenfel kiegyenliteset.Raadasul ez a jatekos mindenki velemenye szerint az utobbi evek legtehetsegesebb jatekosa.
Amugyis emlexem a Danok elleni mecsre, kikerte az idejet amikor kezdtek feljonni a Danok, meg a kamera is mutatta, hogy probalja nyugtatni oket, majd felhivta a figyelemet a jatek lassitasara.
Az idiota banda meg meggyorsabban akart jatszani.
Ejtegetni akartak meg hasonlo bravurokat bemutatni ziccerekben. Ha ez az edzo hibaja, akkor en megeszem a kalapom. -
#1293 Énis így voltam
de egyszerűen nem értem miért vitte ki Lovászt így (A sérülésére gondolok)
Miért hagyta itt Sugi-t.
Miért nem szedte le Görbe-t mikor mindenki látta, hogy nem megy neki.
És pl mikor 3-al mentek támadunk alig van idő nem kér időt hanem cserél.
Szóval ezeket nem értem.
De nem értek egyet azokkal akik szerint mindenről a kapitány tehet.
Mikor 4 éve ilyen helyzetből fordítani tudtunk akkor tudott meccselni?
Én sokakkal ellentétben nem tartom rossz edzőnek Mocsai-t, de lehet hogy kellene egy új ember más elképzelésekkel. -
#1292 p*cs*ba = francba Így megfelel? -
#1291 Nem lenne semmi bajom a Mocsaival, he a 2000-es dánok elleni +6-ról vereség az egyetlen lett volna, de sajna nem az volt. Erről pedig az edző tehet, mert neki kell belenyúlnia a csapatba, ha pedig nem megy, akkor valami baj van a felkészülésben is, minden téren. Mert ezek a lányok vannak annyiran jók, hogy ki lehetne hozni belőlük egy-két aranyat is. -
#1290 #1253 -
#1289 Hanem kiben?
Az ideggyengeségről, vaygis a pszichés felkülszésről is nagyban az edző tehet. Amikor arról papolnak, hogyan is vegye le a terhet a játékosokról. Az is érdekes, hogy mindig csak a magyarokon van teher. -
#1288 szerintem meg ő csinál mindig úgymon CSAPAT-ot ebből az anyagból -
#1287 ......mindenki azt mondta a legjobb csapat a magyar
Csak az a baj, hogy erre nem adnak semmilyen érmet. -
#1286 Ne a Mocsaiban keresd a kdarc okait.
Nem ott van a baj.
Keresd inkabb a noi kezilabdazoink ideggyengesegeben. -
#1285 Az eredmények alapján sajna nem! Barátságos meccsen meg tudjuk verni őket, de az nem sokat ér. -
#1284 Azt nem értem, hogy mit keres még mindig a kispad közelében ez a "sikeredző" Mocsai. Már a dán vereség(2000) után el kellett volna zavarni a p*cs*ba. Utána még ott volt a franciák elleni döntő, amikor ugyanúgy mint a dánok ellen szintén nem 3 gólos előnyből kaptunk ki, de ez sem volt elég. Akkor most miért csodálkozunk??? -
#1283 En fradi szurkolo vagyok es szerintem, Nem,ethnek mar regen elkellett volna hagynia a ferencvarost.
Mar evek ota nem tudja motivalni a lanyokat, minen ev kezdetevel gyakorlatilag egy egyre gyengebb fradit latok. -
#1282 Az utolsó negyedöntőben Dánia 4 góllal verte Kína válogatottját, így készülhet az elődöntőre Ukrajna ellen. A dánok az első félidőben szerezték meg a négy gólos előnyt, és ez elegendőnek bizonyult a másodikban is.
Női kézilabda, 4. negyeddöntő:
Dánia-Kína 32-28 (18-14) -
#1281 És sokat gondolkoztam szerintem ezen az Olimpián nem játszottunk úgy, hogy megérdemeljük az aranyat.
De az Ukránoknál és a Francia csapatnál nemigaz hogy nem vagyunk jobbak....
Ha Pálinger nem véd így sztem előbb is szorultunk volna.
A tegnapi meccsen ilyen kapusteljesítményt nem kihasználni jobban.
Bár nem láttam az első félidőt:
Nem volt erőm megnézni.
Most mindent ráfogunk Görbére meg Mocsaira.
Most az lesz, ha így marad, hogy állandó kritizálás sárdobálás lesz a vállogatottra, közben ott az eredménykényszer.
Szval én inkább ilyen dolgok miatt mondanám, hogy megnézném egy Zsiga Gyulával pl mire mennénk.
Én speciel Németh Andris és Kiss Szilárdot hagynám dolgozni a klubbokban. Sztem Andris nélkül miis szétesnénk és egy jó Fradi kell a bajnokságnak.
De lehet hülyeségeket beszélek.
Az a szörnyű, hogy nemis fáj úgy, hanem valami letargia jött elő, vhogy ez az Olimpia az ügyeivel.
Pedig hogy vártam vártuk. -
#1280 Én az egészre mondom, hogy +10-el vezetnek itthon simán jobbak erre elveszítik.
És mint mondtam Laurenz mesternél is csináltak ilyet a csajok (illetve egy részük) németországban.
Akkoris mindenki azt mondta a legjobb csapat a magyar. -
#1279 Miért? -
Takigabi #1278 Figyelemmel kisértem a fórumot csak nem irkáltam :D
-
#1277 Csak annyit mondanék, hogy az idei Dunaferr Slagelse elleni produkciója azért egy kicsit más volt. A 6. perctől Boki nélkül játszottak a visszavágón és vajon az istenített Slagelse B. Petrovics nélkül mire ment volna a Jégcsarnokban? Így is kikaptak, de a 6. perctől nélküle 12-15-tel mentek volna haza!
Most pedig jó éjszakát mindenkinek! -
#1276 Elnézést, hogy eddig csendben maradtam, de a felhőszakadásssal és jégesővel kísért vihar miatt az elektromos ellátás a házban negyed 6-tól fél 10-ig szünetelt, mire sikerült megcsinálni. Sajnos a meccset még éppen végig tudtuk nézni a klub többi tagjával.
Sajnos megint nem sikerült, egy álommal ismét szegényebbek lettünk.
Látom, csak sikerült idetalálni a nem megfelelő modorú embereknek.
Egyenlőre nem értékelem az eseményeket, majd csak olimpia végén.
Remélem akkorra visszatalálunk a helyes modorra... -
#1275 nem én mást mondok, csak azt mondom lehet
különbenis Németh Andrist nem adjuk.
Amúgy te hol jártál mostanában? -
Takigabi #1274 Egyetértek veled :P
Új edző kell ----> Németh András -
#1273 részben egyetértek
lásd Dunaferr Slagelsae ellen és Laurennznél is csinálták ezt a csajok Németországban.
És be kell vallani azt is, hogy most nem játszottunk úgy mint a VB-n
DE azisigaz, hogy bár eddig én védtem Mocsai-t le kellett volna hozni Görbe-t aki nagyon formán kívül van.
Aztsem értem miért kellett Kinaizni mikor alig mentek.
Időt kérni is előbb kellett volna.
Ha nem véd úgy Pálinger már többször szorultunk volna.
Lehet, hogy a csajoknak egy hajcsár edző kell, amiben eddig nem hittem. -
Gabor_(HSF) #1272 Na igen...ez volna az igazi, a sportóló éljen meg abból ahogy jáccik vagy amire képes,aki meg csak terelgeti a macskát az mennyen szart lapátolni -
#1271 Lehetne vilagverseny, ha nem lenne penzdij, meg raklampenz.
A jatekosok, sportolok meg sportallasban dolgoznanak.
Nem a versenyek miatt dotalnak oket.
Egybol tisztabbak lennenek a versenyek.
Na persze ez orokre csak egy szep alom marad. -
Gabor_(HSF) #1270 Szar az egész..én beis szüntetném az összes világversenyt,csak barátságos tétnélküli vetélkedőket rendeznék..és akkor talán ismét a sport meg a játék kapna fő szerepet,nem pedig a maffia ami a mai sportokra jellemző