61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Dani20
    szépvoltfiuk,szépvolfiuk :(

hát lehetett volna sikeresebb is ez a csapatsportunk :(
  • Isthy
    A horvátok eddig még nem hibáztak, de kérdés: végig lehet-e játszani egy világversenyt hibátlan játékkal?
    Majd meglátjuk...
  • Breki33
    Ellenfél a világbajnok
    fotex jákékosokkal

de kívánom legyen igazad
  • Isthy
    Ezt sem gondoltam volna,hogy a fiúk a döntőért, a lányok meg az 5-8. helyért játszanak.
    Minden fordítva történt...
  • OPM
    hátha?? biztos!
  • Breki33
    Olimpiai kézilabdatorna, férfiak, elődöntő hamarosan

Hajrá fiúk hátha.
  • Breki33
    Sztem Pálinger megin megtette a magáét méghozzá szinte csere nélkül.

Egyszerűen kellett mindig, és ez is kritika.

• Breki33
    Az én írásom meg eltűnt
  • [Jakuza]
    Ez igy igaz, viszont ha pszichesen max ennyi amit kitudnak hozni a lanyok magukbol, akkor hiaba minden nem az edzon fog mulni a vereseg szoros szituaciokban.
    Amugy megfigyelheto volt ez a pszichikai gyengeseg pl a tobb mint 10 evvel ezelott Farkas Agin is.
    Gyenge ellenfel ellen tet nelkuli allasnal mindenhonnan golt lot. De ha szoros volt a meccs vagy kielezett helyzetbe kerult gyakorlag belehetett volna a helyere allitani a jegyszedo nenit is a penztarbol.
    Pedig azt mindenkinek elkell ismernie, hogy magasan o volt akkor a legjobb magyar jatekos.
    Csak hat az ha nincs agy az ilyen szitukban semmit sem er hogy penge valakinek a lovese, ha lerantottak elotte a voros kendot es azt se latja merre all a palyan.
    Amugy mit szoltok amugy anno a Palinger Kati nagy vedesere mikor a skandinav riporternek haza kelett kutryagolnia a bemondasa miatt ?
    Tuti az edzo tehet rola.
    Pedig 2 eve Palinger Kati a vilag legjobb kapusa es le a kalappal elotte.
  • JackDaniels #1300
    Na, ezt csak 1x küldtem el. mIért van itt 2x???
  • JackDaniels #1299
    Az tény, hogy a válogatott sikeressége-sikertelensége a klubedzőkön is múlik, nem is kis részben.
  • JackDaniels #1298
    "4. Lehet hogy később megbánom ezeket, részben az elkeseredettség iratja velem. Csak járnak a gondolataim"

Nem vagy egyedül.
  • Breki33
    Igen ezért is mondtam, lehet egy keményebb edző jobb lenne nekik.
    De csak lehet.,

Túl egyszerű mindent Mocsaira fogni.
    És ezek a jelek sdajnos jellemzőek klubcsapatainkra is.
  • JackDaniels #1296
    Jó étvágyat.
  • Breki33
    1. Németh Andrisról volt szó
    2. Mint már mondtam nem vele fordult elő ilyen eset a válogatottnál (Most írjam be újra a Német EB-t hogy buktuk el?)nagy világversenyen mikor így elbuktunk.
    Ez nem azt jelenti, hogy felmentem őt. (persze csak a magam nevében természetesen)
    3. Eddig énis azt hittem, de lehet mi szubjektíven nézzük
    Ha kluberedményeket nézzük pl a Dánok ott hármat nyertek és mi?
    4. Lehet hogy később megbánom ezeket, részben az elkeseredettség iratja velem. Csak járnak a gondolataim.
  • [Jakuza]
    Na akkor hogy tudd 2 eve pszichologus is segitti a munkajat.
    Folyamatosan probalja oket feljebb hozni.
    Viszont a tesztjei alapjan krizis helyzetben a kezilabdas nok tesztjenek eredmenye az elerheto 100%-bol 12%.
    Es nem az edzo tehet arrol, hogy 6 vagy 8 mp-vel a mar megnyert VB donto elott van olyan idiota jatekosa, hogy ahelyett hogy meggatolna inkabb elosegitti az ellenfel kiegyenliteset.Raadasul ez a jatekos mindenki velemenye szerint az utobbi evek legtehetsegesebb jatekosa.
    Amugyis emlexem a Danok elleni mecsre, kikerte az idejet amikor kezdtek feljonni a Danok, meg a kamera is mutatta, hogy probalja nyugtatni oket, majd felhivta a figyelemet a jatek lassitasara.
    Az idiota banda meg meggyorsabban akart jatszani.
    Ejtegetni akartak meg hasonlo bravurokat bemutatni ziccerekben. Ha ez az edzo hibaja, akkor en megeszem a kalapom.
  • Breki33
    Énis így voltam

de egyszerűen nem értem miért vitte ki Lovászt így (A sérülésére gondolok)

Miért hagyta itt Sugi-t.
    Miért nem szedte le Görbe-t mikor mindenki látta, hogy nem megy neki.

És pl mikor 3-al mentek támadunk alig van idő nem kér időt hanem cserél.

Szóval ezeket nem értem.
    De nem értek egyet azokkal akik szerint mindenről a kapitány tehet.
    Mikor 4 éve ilyen helyzetből fordítani tudtunk akkor tudott meccselni?

Én sokakkal ellentétben nem tartom rossz edzőnek Mocsai-t, de lehet hogy kellene egy új ember más elképzelésekkel.
  • JackDaniels #1292
    p*cs*ba = francba Így megfelel?
  • JackDaniels #1291
    Nem lenne semmi bajom a Mocsaival, he a 2000-es dánok elleni +6-ról vereség az egyetlen lett volna, de sajna nem az volt. Erről pedig az edző tehet, mert neki kell belenyúlnia a csapatba, ha pedig nem megy, akkor valami baj van a felkészülésben is, minden téren. Mert ezek a lányok vannak annyiran jók, hogy ki lehetne hozni belőlük egy-két aranyat is.
  • Breki33
  • JackDaniels #1289
    Hanem kiben?
    Az ideggyengeségről, vaygis a pszichés felkülszésről is nagyban az edző tehet. Amikor arról papolnak, hogyan is vegye le a terhet a játékosokról. Az is érdekes, hogy mindig csak a magyarokon van teher.
  • Breki33
    szerintem meg ő csinál mindig úgymon CSAPAT-ot ebből az anyagból
  • JackDaniels #1287
    ......mindenki azt mondta a legjobb csapat a magyar
    Csak az a baj, hogy erre nem adnak semmilyen érmet.
  • [Jakuza]
    Ne a Mocsaiban keresd a kdarc okait.
    Nem ott van a baj.
    Keresd inkabb a noi kezilabdazoink ideggyengesegeben.
  • JackDaniels #1285
    Az eredmények alapján sajna nem! Barátságos meccsen meg tudjuk verni őket, de az nem sokat ér.
  • JackDaniels #1284
    Azt nem értem, hogy mit keres még mindig a kispad közelében ez a "sikeredző" Mocsai. Már a dán vereség(2000) után el kellett volna zavarni a p*cs*ba. Utána még ott volt a franciák elleni döntő, amikor ugyanúgy mint a dánok ellen szintén nem 3 gólos előnyből kaptunk ki, de ez sem volt elég. Akkor most miért csodálkozunk???
  • [Jakuza]
    En fradi szurkolo vagyok es szerintem, Nem,ethnek mar regen elkellett volna hagynia a ferencvarost.
    Mar evek ota nem tudja motivalni a lanyokat, minen ev kezdetevel gyakorlatilag egy egyre gyengebb fradit latok.
  • Breki33
    Az utolsó negyedöntőben Dánia 4 góllal verte Kína válogatottját, így készülhet az elődöntőre Ukrajna ellen. A dánok az első félidőben szerezték meg a négy gólos előnyt, és ez elegendőnek bizonyult a másodikban is.

Női kézilabda, 4. negyeddöntő:
    Dánia-Kína 32-28 (18-14)
  • Breki33
    És sokat gondolkoztam szerintem ezen az Olimpián nem játszottunk úgy, hogy megérdemeljük az aranyat.
    De az Ukránoknál és a Francia csapatnál nemigaz hogy nem vagyunk jobbak....

Ha Pálinger nem véd így sztem előbb is szorultunk volna.
    A tegnapi meccsen ilyen kapusteljesítményt nem kihasználni jobban.
    Bár nem láttam az első félidőt:
    Nem volt erőm megnézni.

Most mindent ráfogunk Görbére meg Mocsaira.

Most az lesz, ha így marad, hogy állandó kritizálás sárdobálás lesz a vállogatottra, közben ott az eredménykényszer.

Szval én inkább ilyen dolgok miatt mondanám, hogy megnézném egy Zsiga Gyulával pl mire mennénk.

Én speciel Németh Andris és Kiss Szilárdot hagynám dolgozni a klubbokban. Sztem Andris nélkül miis szétesnénk és egy jó Fradi kell a bajnokságnak.

De lehet hülyeségeket beszélek.
    Az a szörnyű, hogy nemis fáj úgy, hanem valami letargia jött elő, vhogy ez az Olimpia az ügyeivel.

Pedig hogy vártam vártuk.
  • Breki33
    Én az egészre mondom, hogy +10-el vezetnek itthon simán jobbak erre elveszítik.

És mint mondtam Laurenz mesternél is csináltak ilyet a csajok (illetve egy részük) németországban.
    Akkoris mindenki azt mondta a legjobb csapat a magyar.
  • Breki33
    Miért?
  • Takigabi
    Figyelemmel kisértem a fórumot csak nem irkáltam :D
  • Isthy
    Csak annyit mondanék, hogy az idei Dunaferr Slagelse elleni produkciója azért egy kicsit más volt. A 6. perctől Boki nélkül játszottak a visszavágón és vajon az istenített Slagelse B. Petrovics nélkül mire ment volna a Jégcsarnokban? Így is kikaptak, de a 6. perctől nélküle 12-15-tel mentek volna haza!
    Most pedig jó éjszakát mindenkinek!
  • Isthy
    Elnézést, hogy eddig csendben maradtam, de a felhőszakadásssal és jégesővel kísért vihar miatt az elektromos ellátás a házban negyed 6-tól fél 10-ig szünetelt, mire sikerült megcsinálni. Sajnos a meccset még éppen végig tudtuk nézni a klub többi tagjával.
    Sajnos megint nem sikerült, egy álommal ismét szegényebbek lettünk.
    Látom, csak sikerült idetalálni a nem megfelelő modorú embereknek.
    Egyenlőre nem értékelem az eseményeket, majd csak olimpia végén.
    Remélem akkorra visszatalálunk a helyes modorra...
  • Breki33
    nem én mást mondok, csak azt mondom lehet

különbenis Németh Andrist nem adjuk.

Amúgy te hol jártál mostanában?
  • Takigabi
    Egyetértek veled :P
    Új edző kell ----> Németh András
  • Breki33
    részben egyetértek
    lásd Dunaferr Slagelsae ellen és Laurennznél is csinálták ezt a csajok Németországban.

És be kell vallani azt is, hogy most nem játszottunk úgy mint a VB-n

DE azisigaz, hogy bár eddig én védtem Mocsai-t le kellett volna hozni Görbe-t aki nagyon formán kívül van.

Aztsem értem miért kellett Kinaizni mikor alig mentek.
    Időt kérni is előbb kellett volna.

Ha nem véd úgy Pálinger már többször szorultunk volna.

Lehet, hogy a csajoknak egy hajcsár edző kell, amiben eddig nem hittem.
  • Gabor_(HSF)
    Na igen...ez volna az igazi, a sportóló éljen meg abból ahogy jáccik vagy amire képes,aki meg csak terelgeti a macskát az mennyen szart lapátolni
  • [Jakuza]
    Lehetne vilagverseny, ha nem lenne penzdij, meg raklampenz.
    A jatekosok, sportolok meg sportallasban dolgoznanak.
    Nem a versenyek miatt dotalnak oket.
    Egybol tisztabbak lennenek a versenyek.
    Na persze ez orokre csak egy szep alom marad.
  • Gabor_(HSF)
    Szar az egész..én beis szüntetném az összes világversenyt,csak barátságos tétnélküli vetélkedőket rendeznék..és akkor talán ismét a sport meg a játék kapna fő szerepet,nem pedig a maffia ami a mai sportokra jellemző