61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1429 Görbicz Anita: Borzasztóan megviselt minket a rossz szereplés, a franciák elleni meccs után teljesen a padlóra kerültünk. Én az aranyért jöttem és végig ez lebegett a szemem előtt. Hogy miért nem sikerült? Erről nem szeretnék beszélni...
Pedig kéne Anita... -
#1428 Sok helyen volt, de a Dunaferrel verték végig a világot P
Azon a VB az jó eredényt volt, előtte kezdtünk kijönni a C csoportből. Csak ottis a vége pedig vezettünk.
Igaz a Német EB-n is jól játszottunk előtte, csak szokás szerint elcsalták. (Pedig ottis vezettünk)
Sirina-t mi sem értjük........
Reméljük Sugi visszakerül.
Meg mások is. -
Grenzjager #1427 Zsiga Gyula??
Németh András, vagy lehet hogy pont Zsiga..de ki most a Dunaferr edzője? (Zsiga egykor a Vasasnál volt ugye?)
Laurenczet tuti nem, mert vele is igy vesztettük el a bécsújhelyi magyar-osztrák rendezésű vb döntőt asszem délkoreaiak ellen.
Amugy pl nem értem mit keresett ott a Sirina? Jó rajta azért nem mentek el meccsek szerintem, de ennyi errővel fiatalitás címén mást ki lehetett volna vinni. -
#1426 Zsiga Gyulát énis
Németh Andrist már írtam miért nem.
De szerintem ez most nem aktuális -
SZT #1425 Szerintem Kati nagyon csalódot, remélem valaki rábeszéli a folytatásra!!!! -
SZT #1424 Remélem ez vicc!!! Németh Andrást, vagy Zsiga Gyulát látnám, sajnos nem kérdeznek meg. -
#1423 neeeeeeeeeeeeeeeee
amúgyis Decemberig marad -
Grenzjager #1422 Skala a Mocsai helyére? -
#1421 Hát ő mindent megtett.
De az FHM -en annyira látszik hogy nem mostani anyag csak úgy időzítették, hogy mindenki vegye.
Sajna elszámították magukat -
#1420 Kati tegnapi interjúja:
Interjú Siklós Erikkel
Én azért reménykedem, hogy visszatér...
-
#1419 A Skalával kapcsolatban annyit, hogy ma járt le a határozott ideig szóló szerződése és még nincs döntés, mert azt a szeptember végi szövetségi értékelő ülésen hozzák meg.
Csak azt nem értem, miért kell 1 hónapot várni az olimpiai értékelésre? -
#1418 Pálinger Kati:
"Azt hiszem, a tüske mindig bennem lesz az elszalasztott lehetőségek - vb-döntő, olimpiai szereplés - miatt. Szeretnék aranyérmet nyerni legalább a hazai rendezésű Eb-n, mert nemsokára eljön az idő, mikor más dolgok kerülnek előtérbe az életemben a kézilabda helyett."
Nagyon fog hiányozni nekünk is és a csapatnak is jövőre, de az örömteli esemény után azért remélem visszatér!
-
#1417 Egyetértek! -
#1416 Kuli nem a legjobb itt kicsit elszúrták
Vannak sokkal jobb képei sztem. -
Takigabi #1415 Ha valaki nem akarja megvenni az újságot az keressen meg IRCn vagy irjon privátot és kap linket scanekről :D -
#1414 Nézd a Duna TV-t
Elemzik az Olimpiát -
#1413 Én sem értem, de lehet, hogy már az olimpia előtt elhatározták a VB selejtező bukás miatt. -
#1412 nagyon sokan szidták Skala-t az Olimpia előtt de, most??? -
#1411 Finoman fogalmaztál...
-
#1410 érdekes döntés -
#1409 Állítólag Kovács Péter lesz az utóda. -
#1408 [IMG][/IMG] -
#1407 -
#1406 Skaliczkit tényleg kirúgták? -
#1405 de ez csak újságírói találgatás
viszont ha van benne igazság elgondolkodtató
lehet jó lenne a váltás
de a csajok fejében is rendet kéne már rakni -
#1404 Ezt olvassátok el:
Megromlott viszony -
#1403 A tévében nem lehetett látni az egész csapatot, csak néhányukat, de lehet, hogy mindenki ott volt. -
#1402 Örömhír a magyar férfi kézilabda kedvelői számára: bekerült az olimpia All Star-válogatottjába válogatottunk balátlövője, Pérez Carlos.
Az olimpia All Star-gárdája:
Fritz (német) - Garcia (spanyol), Pérez (magyar), Schwarzer (német), Balic (horvát), Stefansson (izlandi), Dzomba (horvát)
-
#1401 Az index kézis topicja nektek bejön? -
#1400 mind ott volt?
mintha csak pár lett volna
amúgy ezis nagyon izgalmas volt -
#1399 Ez nagyon logikus és ésszerű magyarázat. -
Grenzjager #1398 hát én mert most már csak "nyerni" kell megtanulni.... -
Takigabi #1397 Nem volt kedvem :D -
#1396 Most láttam a közvetítés végén, hogy a lányok ott voltak a vízilabda döntőn. Látták élőben a példát és most már remélem követik is! -
#1395 Kicsit OFF, de:
A férfi vízilabdázók OLIMPIAI BAJNOKOK!!! 0:3-ról és az utolsó negyed előtti 5:7-ről fordítottak egy negyed alatt 8:7-re!!!
A lányoknak is, de legfőképpen a Mocsainak le kéne vetíteni ezt a meccset!!! -
#1394 hát nem
csak szomorkodni -
#1393 Sima volt a meccs, végre nem kellett izgulni a végén. -
#1392 Úgy tűnik ez a meccs nem a védekezésről szól, 22:15 ide a félidőben. -
#1391 hogy miért nem írtál -
Takigabi #1390 Én is úgyhallotam hogy rohadt drágák lesznek a jegyek az EBre :(
Bár sajtókártya rulez :DDD