61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1469 Megnéztem a Dunaferről készült riportot a Duna Tv-n és örömmel vettem észre, hogy kezdenek oldódni a csajok.
A Szilárd is nyilatkozott és elmondta, az volt most az elsődleges feladat, hogy az olimpiáról hazatérteket jól visszaillessze a csapatba és ők is felvegyék a ritmust. Remélem sikerül is nekik és a jövő héten Halason jó játékot látok tőlük! -
SZT #1468 Már én is lassulok! -
SZT #1467 Ezt "Azért legyünk igazságosak, a kérdések nagy része normális"
Bocs -
#1466 Bocsi, de lehet, hogy le vagyok már lassulva...
Mit remélsz? -
SZT #1465 Remélem! -
SZT #1464 Ezzel a gyöngyszemmel befejezem "Szia!RAJTAD NENT EL AZ UKRÁN MECCS, ÉS AZ EGÉSZ OLIMPIA"
Sajnos ez van!!!! -
#1463 Azért legyünk igazságosak, a kérdések nagy része normális, csak a végén van 3 tapló megnyilvánulás, pl. amiket leírtál.
Az NSO-n sajnos ez már megszokott... -
SZT #1462 Na meg ez "SZIÓ NEKED NEM ATLÉTIKA VERSENYEN KELLETT VOLNA INDULNOD!?!?!?!"
-
SZT #1461 Szegény Era ilyen kérdéseket kap néhány durungtól, a Sztár Chat oldalán "HELLO! TE NEM TUDSZ CSELEZNIU 1:1 ELLEN ,ÉS NEM TUDSZ KANYARÍTANI!MIT TUDSZ AMIT CSAK A LAJOS ISMER???
" -
SZT #1460 Ha tudod kérd meg! -
#1459 Személyesen nem ismerem csak megkértem volna a gyereket.
(Vele is csak neten beszéltem)
DE így nem tudom lenne-e kedve. -
#1458 Szerintem nyugodtan elhívhatod, szívesen látjuk! -
#1457 Amúgy mostmár elárulhatom, hogy beszéltem Piga unokatesójával az Olimpia előtt és úgy gondoltam sikeres szereplés esetén elhívom ide a fórumba. ?(
-
#1456 SztárChat Kirsner Erikával
Pénteken 12 és 13 óra között Kirsner Erika vb-ezüstérmes és a hazai rendezésű Eb-re készülő magyar női kézilabda válogatott játékosa válaszol az Önök kérdéseire. -
#1455 Ahhoz nincs merszük a mélyen tisztelt szervezőknek (élen az MKSZ-el), mert mit gondolnának rólunk az "isteni" européerek? Inkább a magyar szurkolókkal fizettetnek.
Szégyelljék magukat az MKSZ-el az élen! -
#1454 de miért nem a dán teheneket fejjük?
elnézést -
SZT #1453 Békéscsaba készül a vendégek fogadására, s a nagy dán érdeklődés nyomán a helyi szervező bizottság felvette a kapcsolatot a kecskeméti székhelyű Dán Kulturális Intézettel, amelynek bevonásával október 15-én Dán Kulturális Napot rendeznek.
Gerekek lessz itt néző!!!!!! -
SZT #1452 1451 válasz. -
SZT #1451 Sajnos ez így van!
Nagyon remélem, hogy a MAGYAR sportot szerető emberek valahogy megtalálják a módját, hogy buzdítsák a lányokat.
Az a baj, valakik megint nagyon gyorsan szeretnének nagy pénzt csinálni, remélem pofára esnek!!!!!!! (csak ez a lányoknak nem segít) -
Takigabi #1450 6500 egy jegy lol 2 jegyből már veszek egy Dunaferr bérletet -
Takigabi #1449 Szánalmas -
#1448 "ezeket a lányokat még továbbra is szeretik a szurkolók!!!!!"
Pontosan ugyanígy vagyok vele én is! Csak az a baj, hogy ezt a szeretetet ilyen körülmények között (jegyárak), nagyon sok embernek nem lesz lehetősége a lányok felé sugározni! -
SZT #1447 Látom mindenkinek felment a cukra a jegyárak miatt. Azért mindíg sikerül az emberek arcába köpni! Pedig, egy normális árat, nagyon sokan megfizetnének, mert ezeket a lányokat még továbbra is szeretik a szurkolók!!!!! (én egy kicsit sajnálom is őket) -
#1446 hát nem
és mások csapatot fognak építeni myg mi foltozgatni vagyunk kénytelenek -
#1445 Sajnos én is ettől félek, hogy nem lesz az igazi a hangulat. Az Arénában a magyar-francián már voltak erre utaló jelek, éppen a drága jegyárak miatt. A sok "öltönyös" majd biztos fantasztikus hangulatot teremt, ugye? -
#1444 így lehet, hogy bukta lesz
és félházak -
#1443 Ezért írtam az utolsó 2 mondatot:
"Nem ilyen ocsmány módon kellene bevételre törekedni! Egyébként is a bevételek legnagyobb része a TV közvetítési jogdíjakból és a reklámokból jön be, nem pedig a jegyekből!!!"
Engem ez az ami leginkább felháborít, ez a törekvés!!! -
#1442 azért mert azt gondolták a magyarok rohannak a meccsekre
de így? -
#1441 Ez a jegyármegállapítás felháborító és undorító! Annyira feldühítettek, hogy kiszámoltam kinek mennyibe kerül megnézni a meccseket ha végig jut a csapata a döntőig:
Magyar szurkoló: min. 163 Euro (kb. 40 700 Ft) max. 215 Euro (kb. 53 700 Ft),
Norvég szurkoló: min. 118 Euro (kb. 29 500 Ft) max. 140 Euro (kb. 35 000 Ft),
Dán szurkoló: min. 142 Euro (kb. 35 500 Ft) max. 200 Euro kb. 50 000 Ft),
Francia szurkoló: min. 133 Euro (kb. 33 200 Ft) max. 170 Euro (kb. 42 500 Ft).
Gratulálok kedves Szervező Bizottság!
A magyarokat fejjük meg, ahogy tudjuk úgy is olyan gazdagok, a "szerencsétlen, csóró" nyugat-európaiaknak pedig adjuk olcsóbban a jegyeket!
Nem tudom , miért nem ugyanolyanok a jegyárak a magyaroknak is! Nem ilyen ocsmány módon kellene bevételre törekedni! Egyébként is a bevételek legnagyobb része a TV közvetítési jogdíjakból és a reklámokból jön be, nem pedig a jegyekből!!! -
#1440 Ahol mi játszunk, mindenütt kiemelt jegyárak vannak! -
#1439 A decemberi EB jegyárai:
Jegyárak
Nem semmi! -
#1438 "A férfiak egy elképesztően magas színvonalú tornán a legnagyobb pozitív meglepetést szerezték - kezdte athéni gyorsértékelését Sinka László főtitkár. - Neves külföldi szakemberek sora dicsérte a fiúk játékát. Valóban érezni lehetett, hogy a csapat körül mindenki a maximumot hozta ki magából, az edzői stábon és az orvosokon át egészen a gyúróig. De nagy szerepe volt a Sportkórház terapeutájának, Ács Ildikónak, s Lénárt Ágota pszihológusnak, aki saját költségén volt ott Athénban. Hihetetlenül egységes volt a társaság, s akkor is csapatként tudott nyerni, amikor a brazilok ellen gyenge játékkal kritikus helyzetben volt. Pedig menet közben került nagyon nehéz szituációba Skaliczki kapitány, hiszen a sérülések miatt akadt oyan időszaka a tornának, amikor csak tizenkét játékosra számíthatott. Nem az én feladatom a szakmai elemzés, ám egyéb szempontok alapján szeretnék kiemelni néhány fontos dolgot. Pászor István a pályán, és a pályán kívül is kiváló csapatkapitány volt, Mezei Richárd közösségformáló ereje pedig sok nehéz szituációban adott erőt a társaknak. A harmincöt éves Szathmári János őrült szorgalma példa lehet mindenki előtt, s néha nagyon kellett a másik kapus, Fazekas Nándor természetes kedvessége. Nagy László gyengén kezdte a tornát, de kimászott a gödörből és vezéregyéniséggé vált, míg Laluska Balázs vagány profiként oldotta meg feladatát a számára idegen szélsőposzton is. El ne felejtsem Gál Gyulát, aki élete egyik legfontosabb versenyén nyújtotta a legjobb teljesítményt, Folytathatnám a sort, hiszen a csapat minden tagjáról tudnék jót mondani. Nem csoda, hogy közönségkedvenccé váltak a srácok."
A férfiak túlteljesítették a célt a négy közé jutással, ám a női válogatottól (nem is titkon) érmet remélt a közvélemény.
"A lányok szereplése egyértelműen csalódásnak minősíthető, hiszen az elnökség érmes helyet várt Mocsai Lajos tanítványaitól - folytatta a főtitkár. - A csapat kellemetlen meglepetést okozott, nemcsak az eredménnyel, hanem azzal is, hogy ezúttal nem láthattuk a tőle megszokott könnyed, gyors, elegáns játékot. Kiderült, hogy ennek a társaságnak nincs klasszikus értelemben vett vezéregyénisége, egy olyan játékos, amilyen Kocsis Erzsébet, vagy Kökény Beatrix volt régebben. Úgy érzem, a válogatott az olimpiára megtorpant, a lányok kevésbé hittek abban, hogy elérhetik a számukra fontos eredményt. Ha az utolsó csoportmeccsünket megnyerjük Ukrajna ellen, akkor a negyeddöntőben könnyebb ellenfelet kapunk, s nem jelentkezett volna a francia-fóbia. Ez a keret bármilyen világversenyen harcban lehet a végső sikerért, ám ezúttal nem volt olyan friss és fitt, mint azt megszokhattuk. Ezzel együtt ott maradt a magyar válogatott a világ élvonalában, csak éppen a második négyes elején. Reméljük, a lányok decemberben, a hazai rendezésű Európa-bajnokságon kárpótolják lelkes közönségüket."
Skaliczki László szerződése augusztus végén lejárt, Mocsai Lajosé az év végéig érvényes, így személyi kérdések is terítékre kerülhetnek a szeptember 30-i elnökségi ülésen. "Ez teljes mértékben az elnökség hatáskörébe tartozik, így nem mondhatok semmi konkrétumot" - jelentette ki Sinka László.
-
#1437 Természetesen az olimpiai szereplésről volt szó és arról, hogy majd az EB-n esetleg... A Dunaferr csarnokban edzés közben kérdezték őket.
Először Kati nyilatkozott, elmondta, hogy olimpiai bajnok szeretett volna lenni, ezért ment ki a csapat is. Nagyon csalódott, hogy így sikerült, nehezen teszi túl magát rajta.
Másodszor Bokit kérdezték, ő csak annyit mondott, hogy neki ez volt az utolsó lehetősége és majdnem elbőgte magát.
Harmadszor Piga beszélt, róla is lerítt a csalódottság és arról beszélt, hogy most talán arra lenne szükség, hogy a klubokban mindenki sikeresen szerepeljen és pozitív élmények érjék őket, majd utána legyen szó csak az EB-ről.
Utoljára Detti beszélt, persze ő is eléggé fásultnak és csalódottnak tűnt, de ő is arról szólt, hogy már csak két hét van a bajnokság rajtjáig oda most már koncentrálni, az EB még odébb van.
Dióhéjban ennyi volt. -
#1436 sajnos nem
most te mond el mit mondtak -
Takigabi #1435 Hát van esély rá , 5. hely azért csak Dunaferrel is meglett volna -
#1434 Láttátok a lányokat az m1 Híradóban? Még most is látszott mennyire kivannak. Szegény Boki majdnem el is bőgte magát...
-
#1433 ez teis tudod, hogy nem igaz -
Takigabi #1432 Dunaferr t kell vinni válogatott cimén ők elhozzák az aranyat :D -
SZT #1431 Szerintem, a találgatások nem tesznek jót, az EB felkészülés elött. Csak a csapatban nehogy eluralkodjon a széthúzás, mert azt nagyon sajnálnám, és az senkinek sem jó! (én azért szeretem őket) -
SZT #1430 Lehet, hogy Görbicz valamit lebegtet?