61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1509 A decemberi kézilabdagála honlapja:
Gála
Lehet szavazni is az év csapatára. -
#1508 András valóban sosem látja fényesen a jövőt, de amiket elmondott valóban rémisztőek.
Sajnos a szponzorálás kérdése állandó gond a honi kézilabdában, mivel médiaközvetítések nem nagyon vannak, így a szponzoroknak sem érdemes nagyon tülekedni, mivel nem jelenhetnek meg a médiában.
A Sport1 ha jól tudom a nyáron megtette ajánlatát, de az MKSZ nem reagált, így valszeg ezért léptek vissza.
A szurkolók pedig igényelnék a meccseket, az érdeklődés adott, lásd pl.a tavalyi nézőcsúcs döntést.
Sajnos a TV-k nem tartják piacképesnek a kézilabdát (sportot), talán a foci kivételével, inkább nézhetjük egyfolytában a degenerált műsorok hadát. -
#1507 Olvastam
Andris mindig pesszimista (nyilatkozataiban)
De nagyon sok igazat mond.
MIért nem lehet rendesen támogatni. grrrrrrr -
SZT #1506 TV-k[nagy szin=red] -
SZT #1505 Olvassátok el a Handball.hu-n Németh Andrással készített
riportot.
Érdemes!!!!! -
#1504 A dánok úgy tűnik nem nagyon fiatalítanak:
"Ugyancsak a dánoktól érkezett információ, miszerint Jan Pytlick szövetségi kapitány ezúttal nem azonnal az olimpiai győzelem után kezdi el megfiatalítani csapatát, hanem a hazánkban rendezendő Európa-bajnokságra is megtartja a jól bevált, aranyérmes gárdája gerincét. Igaz, Mette Vestergaard befejezi válogatott pályafutását, ám honfitársnője, Lotte Kiaerskou a folytatás mellett döntött. Tehát valószínűleg a következő játékosok teszik tiszteletüket hazánkban decemberben: Katrine Fruelund, Lotte Kjaskou, Camilla Thomsen, Trine Jensen, Line Daugaard, Josephine Touray, Rikke Skov, Rikke Horlykke, Henriette Mikkelsen, Louise Bager Norregaard, Rikke Poulsen Schmidt, Karin Mortensen. Akik egyelőre még nem döntöttek a folytatás mellett: Kristine Andersen és Karen Brodskov."
Nem is baj, remélem megmutatjuk nekik a csapatunk igazi tudását.
Igen, a norvégok veszélyesek és szerintem az oroszok is nagyon készülnek. -
#1503 Hát szerintem tűzzük ki a döntőt
Ugye Korea nem lesz, Dánok sztem fiatalítanak, Norvégok viszont........
Franciákat meg be kell már gyűrni -
#1502 Nos, akkor részemről röviden:
A vezetés részéről a célkitűzés az érem az EB-n, viszont tőle és a lányoktól úgy tűnik az aranyérem: "Ha a 3. helyet tűznénk ki célul, nem játszanánk sose döntőt."
Azt mondta a csapatban benne van a győzelem, nem vállalta volna el, ha nem így látja.
Ez rendben van, így is kell!
Szerinte a belülről történő segítés nagyon fontos, mert csak így lehet eredményesen kívülről segíteni. Vezéregyéniség lehet belül Detti és Eszti, ha Görbe tapasztalatot szerez és megnyugszik, ő is alkalmas lehet, de kevés az idő az EB-ig.
Detti a Dunaferrben is irányítót játszik és ő fogja össze a csapatot, elég sok sikerrel. Abban pedig nagy igazsága volt, mikor megjegyezte, hogy Dettit is játszhatta volna irányítóban Mocsai. Az biztos, hogy a győriek nem lesznek belátóak... Remélem sikerül neki és a lányok végre a úgy szerepelnek, ahogy képességeik alapján várjuk tőlük és szerintem ők is maguktól.
-
#1501 jaja nézzük -
#1500 Kiss Szilárd a mai helyzetben a Sport1-en 20:00-kor! -
#1499 Itt a link:
csajok
Kattints a baloldalon a sárga FHM feliratra utána egyértelmű hogyan tovább! -
#1498 Udv! Fel tudnad tolteni az osszes kepet a lanyokrol, ami az FHM-ben megjelent? VAgy ha tudsz linket adni, az is jo, en nem talaltam. Koszi -
SZT #1497 -
#1496 A második meccsen: Zaporozsje-Zürich 27:18 (13:10)
Az ETO a Zaporozsjével játszik 2. fordulóban. -
#1495 Az első meccsen: Zaporozsje-Zürich 25:19 (13:11)
Most a Zaporozsje ilyen gyenge vagy a svájciak erősek? Esetleg az ukránok nem veszik komolyan?
Mindenesetre szoros eredmény. -
#1494 Holnap estére kiderül, hogy valszeg a Zaporozsje lesz a Győr ellenfele a BL kvali 2. fordulójában. A svájciak lemondtak a pályaválasztói jogukról és így mindkét meccset Zaporozsjében játszák ma ill. holnap este.
Görbéék készülhetnek a törlesztésre az ukránokkal szemben. -
#1493 Dunaferr NK - Hypo NÖ 39-34 (18-18)
Dunaferr NK: Pálinger, Pálffy 1, Kulcsár 1, Kindl 1, Ferling 11, Pigniczki 1, Nagy I. 8. Csere: Cracana (kapus), Radulovics 10, Németh 2, Bohus 2, Gáspár 1, Bulath 1.
Edző: Kiss Szilárd
Amint látod játszott és 2 gólt lőtt. -
#1492 Sztem nagy volt a nyomás
Asszem le kellett volna mondania a VB után akkor mindenki dicsőséges kapitányként emlékezne rá.
Én személyszerint köszönöm neki az eddig elért eredményeket és további sok sikert neki. -
#1491 Hallottam korrekt -
SZT #1490 Azért érdekes a helyzet, remélem az öregnek nem lessz nagyon sok a feladat. Én kívánom neki, hogy sikerüljön.
Szerintetek nem volt ez egy gyors megoldás? Mert Mocsai nemakart lemondani, a nyilatkozatai alapján! -
#1489 Amiről beszéltem az előbb, szinte egy az egyben olvasható itt:
Első interjú -
#1488 Gondolom hallottad a Szilárd interjúját az m2-n. Így kell egy igazi kapitánynak nyilatkozni és válaszolni! -
#1487 Sajnos még nincs részletes infóm. -
#1486 hm egy jó Helga jó lenne... -
#1485 Helga játszott? -
#1484 Dunaferr-Hypo 39:34 (18:18)
Hát ez a meccs sem a védekezésről szólt! -
#1483 Pontosan nem emlékszem, de két dologban kérdeztem:
1. Milyen viszonyban van Ivettel és mi a véleménye róla? Szerinte miben jobb Ivett nála, illetve ő miben jobb Ivettnél?
2. Szerinte a Mocsai miért a szélsőjátékosokat áldozza mindíg fel a belsőkért, noha mostanában a szélsőjáték egyre fontosabb (lásd Korea, Dánia)? Ő hogyan vélekedik erről (mármint Era) és mit gondol, mikor fogja ezt a kapitány is belátni?
Kb. ennyi... -
#1482 jah szemét bírók -
#1481 leíros mit írtál? -
#1480 Szerinted a vállogatottért nem adta volna fel?
Oké csak félek a kétfrontos harc sok lesz...
De kívánom, hogy ne tudja melyik csapata sikereinek örüljön jobban.
És csak a Fradi verje meg őket P
Gondolom ebbe teis belemennél :-)
Amúgy az index-en te írtál? -
#1479 Sajnos a kérdéseim kimaradtak a chatből, így nem kaptam rájuk választ... -
#1478 Nézem én is, de egyenlőre csak a meccsek összefoglalói mennek. -
#1477 Szerintem a Gyula most teljesen a Halassal van elfoglalva, a mostani lányokkal nincs annyira együtt mint a Szilárd, aki ugyebár a Dunaferr révén a lányok nagyobbik részének edzője. Szerintem ez is szerepet játszott a döntésben. -
#1476 A TV-2-ön megy az Olimpia elemzése -
#1475 ja már látom a Handball-on is
Era a chaton tölunk tudta meg.
Részben örülök a döntésnek részben jobb szerettem volna Zsiga Gyulát félek, hogy az "öregnek" kettő együtt sok lesz.
De bizzunk -
#1474 Igen, olvasd el az NSO-n! -
#1473 ez komoly?
hűha -
#1472 Mocsai közös megegyezéssel távozott, Kiss Szilárd az EB végéig a kapitány!
A fiúknál Skaliczki marad, akár Pekingig is! -
#1471 Irtam kérdést Erának, kíváncsian várom a válaszát.
Először a Győr a BL kvali 2. fordulójában a Motor Zaporozsje-Amicita Zürich győztesével játszik majd október 9/10 ill. október 16/17-én.
Ugyanezen napokon az EHF Kupában a Cornexi a román Universitatea Remin Deva ellen játszik.
A többi csapatunk majd csak későbbi fordulókban játszik. -
#1470 Ti irtatok kérdést?
NEmzetközi kupameccsek mikor kezdődnek?