61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Max. egyetértek veletek, a Sport1 sokkal jobb lenne nekem is, a zágrábi VB közvetítései nagyon jók voltak a szakkomentátorokkal.
    Csak az a baj vele, hogy sokaknak nincs lehetőségük nézni (csak műhold vagy kábeltévé), ezért kevesebb emberhez (sportrajongóhoz) jutnak el a közvetítéseik.
  • SZT
    A Sport1 nekem is jó, mert sokkal jobb a közvetítés, mint az MTV-n. (csak legyen)

Zsiga Gyula jól, és korrekten kommentál!
  • Breki33
    Sport1 az jó

Zsiga Gyuszit akarom szakkomentátornak P

• Isthy
    Szvsz az MKSZ az m1-et szeretné, de a Sport1 ajánlata lesz valszeg elfogadva.
  • Isthy
    Az említett kettőn kívül esetleg a Duna TV jöhetne szóba, de nekik sincs pénzük. Az istenített kereskedelmi TV-k pedig nem foglalkoznak a sporttal, csak a degenerált valóság show-k jellemzik a színvonalukat (meg a szintén hatalmas színvonalú magyar foci).

Pedig a médiára nagy szükség lenne, mert a közvetítések valóban hoznák a szponzorokat a pénzükkel a csapatokhoz a hirdetési lehetőségek miatt.
    Fel kellene már ébredni MKSZ!!!

• Isthy
    Igen, természetesen az is fontos, de a lányoknál vannak büntetődobóink. Inkább egy mezőnyben eredményes Ági kellene, erre céloztam.
  • SZT
    Ja, és persze a TV-társaságoknak is!!
  • SZT
    Azt mondja Vanyus id:Sajnos minálunk még mindig nincs az, mint mondjuk Dániában, ahol éves szinten átszámítva akár több száz millió forintos tételt is érhetnek a tévéközvetítések."
    Ha a MKSZ-ség ennyit fog totojázni sajnos nem is lessz! Rákéne már jönni, hogy a k.labda népszerü MAGYARORSZÁGON is!!!
  • SZT
    Ezt most rakták fel, mert reggel még nem ez volt.
    Szerintem tök jó!!
  • SZT
    A szöveg, idézet: "NSO" Magyar parádé északon.
  • SZT
    Szerintem a büntetők értékesítése is nagyon fontos!
    Lásd:OLIMPIA, ffi. válog. (sokszor majdnem bediliztem)
  • Breki33
    most Sport1 vagy MTV?

nem értem
  • Breki33
    Na kiváncsi vagyok az EB-n kinek fog szurkolni
  • Breki33
    Hol láttad?

Részletek?
  • Isthy
    Vanyus Attila a TV közvetítésekről:
    Nyilatkozaz
  • Isthy
    Láttátok már a dunaferres csajok honlapjának új introját, Nagyon király, érdemes megnézni!
    Dunaferr
  • Isthy
    Jobban örültem volna, ha ebből 8 gól nem büntetőből születik, hanem legalább a fele akciógól.
  • Isthy
    Persze, hogy pénzkérdés is, de nem csak az. A pénz csak jó alap, kell hozzá azért szakmai munka is, meg "sportdiplomácia" is!
    Azért most éppen nem annyira fut a szekerük, mert kaptak egy nagy pofont, de hosszútávon biztos jók lesznek.
  • Isthy
    Szabó Melinda befejezte:
    Visszavonulás
  • SZT
    A BL-címvédő világklasszis norvég kapusának, Legangernek már rángott a szája az idegességtől, amikor Farkas Ágnes a hetespárbajban nyolcból nyolcadszor járt túl az eszén
  • SZT
    De azért az nagyon tetszik, hogy az ÁGI egy 9-est vágott nekik!!! (he-he-he)
  • SZT
    A Dream Team létrehozása csak pénz kérdés! (szerintem)
    Van miből válogatni, és nagy arcot formálni, de az igazság,hogy most nagyon fut a szekerük. csak az a baj, hogy ha egy kicsit több alázattal csinálnák, még szimpatikusak is lehetnének!!!!!
  • Isthy
    Slagelse Dream Team ez az új neve Anja csapatának. Remélem úgy is fognak járni, mint névadójuk az olimpián.
  • Breki33
    Laluska tesója is az

tudtam én :-)
    És csini is
  • SZT
    Remélem hamar felépül, ügyes csaj az!!!!!
  • SZT
    Ez a két szék, és a föld tipikus esete!!!! (meg a hülyeségé)
  • Isthy
    Nem akarlak tovább mérgesíteni, de:
    "A sport1 letett egy tervezetet az MKSZ elé hogy adnak 50millát és 70!!!!! nbI mérkőzést közvetítenek ebben a szezonban.
    Az Mtv is letette a sajátját hogy az MKSZ FIZET 10millát és adják a rangadókat.
    Az illetékesek arra jutottak hogy várjunk egy picit hát ha az mtv ad jobb ajánlatot:))))))))))))
    Persze nem adott, a sport1 meg visszavonta az egészet (gondolom büszkeség stb.)"

Állítólag egy MKSZ közeli embertől van az infó. Sajnos én is ezt hallottam és erre utaltam az #1508-as hozzászólásomban.
    FELHÁBORÍTÓ!!!
  • Isthy
    Egyenlőre elvi egyezség van arról, hogy a magyar csapat meccseit az m1 közvetíti.
  • Isthy
    Úgy tűnik a Gabi szerencsésen megúszta. A kocsi nagyon összetört, de neki csak a térde sérült meg egy kicsit, a vasárnapi győri meccsre talán rendben lesz.
    Valami hülye kihajtott elé tök szabálytalanul...
  • Isthy
    Kindl Gabi karambolozott!
  • SZT
    D.FERR-FTC 36-30
  • SZT
    Sajnos NEM!!!!!

Még mindig piszok mérges vagyok! Ez a média, és a MKSZ!!
  • Breki33
    A mai meccset adja valamelyik tv?
  • Breki33
    EB-t is ők adják?
  • Isthy
    A támogatók között van Sport1, így valszeg a közvetítési jog az övé.
    Tehát láthatunk a gáláról közvetítést, de hogy mit, mennyit és élőben-e vagy felvételről ez rajtuk múlik.
  • SZT
    Tényleg: a KL.-gálát vajon kőzvetíti valamelyi TV társaság?

Mert a kosarat szokta!! (szerencsére)
  • Takigabi
    A SPartacus megvert a Vácot
  • SZT
    A gála noszt.vál.-ja, szerintem világ verő lehetne!!!
  • SZT
    JA PISZOK MÉRGES VAGYOK!!!!

N A-pedig tisztelem!!!!
  • SZT
    Ha én szponzor lennék, tuti rohannék a Bamakó-Kukutyim 52.-rendü foci mérközés támogatásáért!
    Mikor jönnek már rá a MKSZ-ben, hogy egy kicsit tenni is kéne a sportágért, nem csak vagyonokat kérni az EB-jegyekért!!!