61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1549 Max. egyetértek veletek, a Sport1 sokkal jobb lenne nekem is, a zágrábi VB közvetítései nagyon jók voltak a szakkomentátorokkal.
Csak az a baj vele, hogy sokaknak nincs lehetőségük nézni (csak műhold vagy kábeltévé), ezért kevesebb emberhez (sportrajongóhoz) jutnak el a közvetítéseik. -
SZT #1548 A Sport1 nekem is jó, mert sokkal jobb a közvetítés, mint az MTV-n. (csak legyen)
Zsiga Gyula jól, és korrekten kommentál! -
#1547 Sport1 az jó
Zsiga Gyuszit akarom szakkomentátornak P
-
#1546 Szvsz az MKSZ az m1-et szeretné, de a Sport1 ajánlata lesz valszeg elfogadva. -
#1545 Az említett kettőn kívül esetleg a Duna TV jöhetne szóba, de nekik sincs pénzük. Az istenített kereskedelmi TV-k pedig nem foglalkoznak a sporttal, csak a degenerált valóság show-k jellemzik a színvonalukat (meg a szintén hatalmas színvonalú magyar foci).
Pedig a médiára nagy szükség lenne, mert a közvetítések valóban hoznák a szponzorokat a pénzükkel a csapatokhoz a hirdetési lehetőségek miatt.
Fel kellene már ébredni MKSZ!!!
-
#1544 Igen, természetesen az is fontos, de a lányoknál vannak büntetődobóink. Inkább egy mezőnyben eredményes Ági kellene, erre céloztam. -
SZT #1543 Ja, és persze a TV-társaságoknak is!! -
SZT #1542 Azt mondja Vanyus id:Sajnos minálunk még mindig nincs az, mint mondjuk Dániában, ahol éves szinten átszámítva akár több száz millió forintos tételt is érhetnek a tévéközvetítések."
Ha a MKSZ-ség ennyit fog totojázni sajnos nem is lessz! Rákéne már jönni, hogy a k.labda népszerü MAGYARORSZÁGON is!!! -
SZT #1541 Ezt most rakták fel, mert reggel még nem ez volt.
Szerintem tök jó!! -
SZT #1540 A szöveg, idézet: "NSO" Magyar parádé északon. -
SZT #1539 Szerintem a büntetők értékesítése is nagyon fontos!
Lásd:OLIMPIA, ffi. válog. (sokszor majdnem bediliztem) -
#1538 most Sport1 vagy MTV?
nem értem -
#1537 Na kiváncsi vagyok az EB-n kinek fog szurkolni -
#1536 Hol láttad?
Részletek? -
#1535 Vanyus Attila a TV közvetítésekről:
Nyilatkozaz -
#1534 Láttátok már a dunaferres csajok honlapjának új introját, Nagyon király, érdemes megnézni!
Dunaferr -
#1533 Jobban örültem volna, ha ebből 8 gól nem büntetőből születik, hanem legalább a fele akciógól. -
#1532 Persze, hogy pénzkérdés is, de nem csak az. A pénz csak jó alap, kell hozzá azért szakmai munka is, meg "sportdiplomácia" is!
Azért most éppen nem annyira fut a szekerük, mert kaptak egy nagy pofont, de hosszútávon biztos jók lesznek. -
#1531 Szabó Melinda befejezte:
Visszavonulás -
SZT #1530 A BL-címvédő világklasszis norvég kapusának, Legangernek már rángott a szája az idegességtől, amikor Farkas Ágnes a hetespárbajban nyolcból nyolcadszor járt túl az eszén -
SZT #1529 De azért az nagyon tetszik, hogy az ÁGI egy 9-est vágott nekik!!! (he-he-he) -
SZT #1528 A Dream Team létrehozása csak pénz kérdés! (szerintem)
Van miből válogatni, és nagy arcot formálni, de az igazság,hogy most nagyon fut a szekerük. csak az a baj, hogy ha egy kicsit több alázattal csinálnák, még szimpatikusak is lehetnének!!!!! -
#1527 Slagelse Dream Team ez az új neve Anja csapatának. Remélem úgy is fognak járni, mint névadójuk az olimpián. -
#1526 Laluska tesója is az
tudtam én :-)
És csini is -
SZT #1525 Remélem hamar felépül, ügyes csaj az!!!!! -
SZT #1524 Ez a két szék, és a föld tipikus esete!!!! (meg a hülyeségé) -
#1523 Nem akarlak tovább mérgesíteni, de:
"A sport1 letett egy tervezetet az MKSZ elé hogy adnak 50millát és 70!!!!! nbI mérkőzést közvetítenek ebben a szezonban.
Az Mtv is letette a sajátját hogy az MKSZ FIZET 10millát és adják a rangadókat.
Az illetékesek arra jutottak hogy várjunk egy picit hát ha az mtv ad jobb ajánlatot:))))))))))))
Persze nem adott, a sport1 meg visszavonta az egészet (gondolom büszkeség stb.)"
Állítólag egy MKSZ közeli embertől van az infó. Sajnos én is ezt hallottam és erre utaltam az #1508-as hozzászólásomban.
FELHÁBORÍTÓ!!! -
#1522 Egyenlőre elvi egyezség van arról, hogy a magyar csapat meccseit az m1 közvetíti. -
#1521 Úgy tűnik a Gabi szerencsésen megúszta. A kocsi nagyon összetört, de neki csak a térde sérült meg egy kicsit, a vasárnapi győri meccsre talán rendben lesz.
Valami hülye kihajtott elé tök szabálytalanul... -
#1520 Kindl Gabi karambolozott! -
SZT #1519 D.FERR-FTC 36-30 -
SZT #1518 Sajnos NEM!!!!!
Még mindig piszok mérges vagyok! Ez a média, és a MKSZ!! -
#1517 A mai meccset adja valamelyik tv? -
#1516 EB-t is ők adják? -
#1515 A támogatók között van Sport1, így valszeg a közvetítési jog az övé.
Tehát láthatunk a gáláról közvetítést, de hogy mit, mennyit és élőben-e vagy felvételről ez rajtuk múlik. -
SZT #1514 Tényleg: a KL.-gálát vajon kőzvetíti valamelyi TV társaság?
Mert a kosarat szokta!! (szerencsére) -
Takigabi #1513 A SPartacus megvert a Vácot -
SZT #1512 A gála noszt.vál.-ja, szerintem világ verő lehetne!!! -
SZT #1511 JA PISZOK MÉRGES VAGYOK!!!!
N A-pedig tisztelem!!!! -
SZT #1510 Ha én szponzor lennék, tuti rohannék a Bamakó-Kukutyim 52.-rendü foci mérközés támogatásáért!
Mikor jönnek már rá a MKSZ-ben, hogy egy kicsit tenni is kéne a sportágért, nem csak vagyonokat kérni az EB-jegyekért!!!