61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
SZT #1589 Az MTV-ről van szó. -
#1588 Szerintem az MTV-re gondolt, de én nem tudom elképzelni, hogy lesz pénzük. A közszolgálati TV az utóbbi években krónikus pénzhiánnyal küzd. Állam bácsi elég csóró, mindenhonnan elvon, nemhogy adna. Máshonnan pedig eddig sem nagyon tudtak szerezni. -
#1587 kiknek? -
SZT #1586 Érdekes!
Az MTV a TV1 hiradója szerint, ebben az évben a túlélés, jövőre pedig az építkezés lessz a feladat!!!
Remélem jól fognak építkezni, és pénzük is lessz hozzá!
Hogy honnan ?????? -
SZT #1585 Köszi!
-
#1584 Ezt olvassátok el:
Új szabályok
Az utolsó mondatra igencsak felkaptam a fejem. Akkor ezek szerint minden magyar BL meccset csak az mtv közvetíthet? Nagyon kíváncsi leszek ezekre a közvetítésekre! Vajon hányszor leszünk majd kénytelenek felvételről nézni a meccseket a kirobbanthatatlan Napkelte és egyebek miatt?
Ami pedig még érdekesebb, honnan volt pénze az mtv-nek erre, amikor Vitray azt mondta, hogy üres a kassza nem tudnak kézilabda meccseket közvetíteni?
-
#1583 a c-ről nem tudsz linkelni fel kell tenned a netre -
#1582 hát csak
különben énis dühös leszek P -
SZT #1581 Bocs -
SZT #1580 http://c/dokumentumok/csapat 2004 05[/IMG] -
#1579 "A Győri Graboplast ETO KC és az ukrán Motor Zaporizzsja megállapodott: Bajnokok Ligája-selejtezőjük első mérkőzését (a norvég Hansen, Pettersen bírópáros közreműködésével) október 9-én (szombaton), 17 órakor Ukrajnában játsszák, a visszavágóra 17-én (vasárnap) 18 órakor Győrött kerül sor (ezt a mérkőzést a dán Nybo, Paulsen bírópáros vezeti)"
Remélem ekkorra a mélyen tisztelt MKSZ is megegyezik már végre-valahára a TV közvetítésekről. -
SZT #1578
Egy-két jó, és ügyes leányzó!! -
#1577 IIIIIIIGEEEENNNNNNNN!!!!
A képen látható a világ legjobb kapusa - aki megint nagyot alakított - amint fogadja a megérdemelt gratulációkat! -
#1576 -
#1575 Az örömön kívűl azért egy kicsit szomorú is vagyok, mert ez a Győr bizony kevés lesz még a Zaporozsje ellen is BL selejtezőben.
Görbe megint gyenge volt azok szerint akik látták a meccset, nagy hullámvölgyben van a nyár óta és ez sajnos látszik is a csapata eredményein. Jó lenne, ha valaki ki tudná rángatni belőle! Az EB-re remélem fordul nála a kocka. -
#1574 Győr-Dunaferr 25:31 (13:16)
Viszonylag simának tűnt így a neten keresztül.
GRATULÁLOK CSAJOK!!! -
SZT #1573 Köszönöm...Köszönöm...Köszönöm a TV-nek, hogy láthattam a magas szinvonalú Vasas-FTC foci rangadót!!!!! A GYŐR-D.FERR kézi meccs, meg úgysem érdekel senkit.....SZERINTÜK!!!!!!!!
Remélem már nemsokáig!
Ja, még mindig mérges vagyok!!!! -
forzajuve #1572 kár, h ilyen meccseket nem nyomat vmelyik tv csatorna, pedig szerintem sok embert odavonzana a képernyő elé (annyit biztosan, mint a gagyi magyar foci) na mind1 majd talán egyszer... -
#1571 Nagyon nehéz lesz az esti meccs Győrben, főleg, hogy a Helga után, lehet Gabca sem tud majd játszani. Ez már nagy előny az ETO-nak, de remélem nem fognak tudni élni vele.
HAJRÁ CSAJOK!
Este hattól a meccs követhető a szokásos oldalon. -
#1570 Szerintem helyesen értékeli a helyzetet és remélem sikerül is neki.
Nekem az interjú utolsó mondata nagyon rokonszenvesnek tűnik. -
#1569 énis így gondolom -
#1568 szerintem nem
csak ide kéne hívni azokat az embereket akik szeretik a kézilabdát és kúltúráltan hozzá tudnak szólni
szóvval mindenki hozzon még egy embert P -
#1567 Szilárd nyilatkozata:
"Dobogón kell végeznünk!" -
#1566 Sajnos az NSO ma is hozza a megszokott hozzászólási színvonalát a DVSC-Győr meccsel kapcsolatban. Már csak nagyon ritkán fordulok elő ott, de egyre inkább úgy érzem teljesen felesleges is.
Remélem mi sosem jutunk el ide! -
#1565 Egyébként ugyanitt majd tudod követni a vasárnapi rangadót is Győrből. -
#1564 Igen, a Dunaferrben az idény végéig még játszik, azután első a család.
Sajnos ez szinte biztos. -
#1563 igen
bár szerintem még azse biztos -
SZT #1562 Gyerekek!
A BOKI csak a válogatottságtól vonul vissza az év végén? -
SZT #1561 Köszi! -
#1560 Az m1 Híradó szerint 25:26 lett a végeredmény. Végül is a lényegen nem változtat. -
#1559 Az ETO a 40. és 45. perc között zárkózott fel (13:17-ről 18:18-ra) és ez szerintem nagy lélektani plusszt adott nekik a végére!
Itt lehetett követni. -
SZT #1558 Ez szoros volt!
Hol tudtad követni? -
#1557 Végeredmény:
DVSC-Győr 26:27 (11:8)
-
#1556 DVSC-Győr 21:23 (55. perc)!!! -
#1555 DVSC-Győr 21:20 (50. perc)! -
#1554 DVSC-Győr 17:13 (40. perc)! -
#1553 DVSC-Győr 11:8 a félidőben! -
#1552 A decemberi EB főcímében Ginnie és Görbe, amelyet szeptember 30-án forgatnak Győrben. -
SZT #1551 1550 -
SZT #1550 Bizony, bizony!! Ez igaz!
De én spec. Sport1 párti, és részrehajló vagyok.