61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• SZT
    Az MTV-ről van szó.
  • Isthy
    Szerintem az MTV-re gondolt, de én nem tudom elképzelni, hogy lesz pénzük. A közszolgálati TV az utóbbi években krónikus pénzhiánnyal küzd. Állam bácsi elég csóró, mindenhonnan elvon, nemhogy adna. Máshonnan pedig eddig sem nagyon tudtak szerezni.
  • Breki33
    kiknek?
  • SZT
    Érdekes!
    Az MTV a TV1 hiradója szerint, ebben az évben a túlélés, jövőre pedig az építkezés lessz a feladat!!!
    Remélem jól fognak építkezni, és pénzük is lessz hozzá!
    Hogy honnan ??????
  • SZT
    Köszi!

• Isthy
    Ezt olvassátok el:

Új szabályok

Az utolsó mondatra igencsak felkaptam a fejem. Akkor ezek szerint minden magyar BL meccset csak az mtv közvetíthet? Nagyon kíváncsi leszek ezekre a közvetítésekre! Vajon hányszor leszünk majd kénytelenek felvételről nézni a meccseket a kirobbanthatatlan Napkelte és egyebek miatt?
    Ami pedig még érdekesebb, honnan volt pénze az mtv-nek erre, amikor Vitray azt mondta, hogy üres a kassza nem tudnak kézilabda meccseket közvetíteni?
  • Breki33
    a c-ről nem tudsz linkelni fel kell tenned a netre
  • Breki33
    hát csak

különben énis dühös leszek P
  • SZT
    Bocs
  • SZT
    http://c/dokumentumok/csapat 2004 05[/IMG]
  • Isthy
    "A Győri Graboplast ETO KC és az ukrán Motor Zaporizzsja megállapodott: Bajnokok Ligája-selejtezőjük első mérkőzését (a norvég Hansen, Pettersen bírópáros közreműködésével) október 9-én (szombaton), 17 órakor Ukrajnában játsszák, a visszavágóra 17-én (vasárnap) 18 órakor Győrött kerül sor (ezt a mérkőzést a dán Nybo, Paulsen bírópáros vezeti)"

Remélem ekkorra a mélyen tisztelt MKSZ is megegyezik már végre-valahára a TV közvetítésekről.
  • SZT

Egy-két jó, és ügyes leányzó!!
  • Isthy
    IIIIIIIGEEEENNNNNNNN!!!!
    A képen látható a világ legjobb kapusa - aki megint nagyot alakított - amint fogadja a megérdemelt gratulációkat!
  • Breki33
  • Isthy
    Az örömön kívűl azért egy kicsit szomorú is vagyok, mert ez a Győr bizony kevés lesz még a Zaporozsje ellen is BL selejtezőben.
    Görbe megint gyenge volt azok szerint akik látták a meccset, nagy hullámvölgyben van a nyár óta és ez sajnos látszik is a csapata eredményein. Jó lenne, ha valaki ki tudná rángatni belőle! Az EB-re remélem fordul nála a kocka.
  • Isthy
    Győr-Dunaferr 25:31 (13:16)
    Viszonylag simának tűnt így a neten keresztül.
    GRATULÁLOK CSAJOK!!!
  • SZT
    Köszönöm...Köszönöm...Köszönöm a TV-nek, hogy láthattam a magas szinvonalú Vasas-FTC foci rangadót!!!!! A GYŐR-D.FERR kézi meccs, meg úgysem érdekel senkit.....SZERINTÜK!!!!!!!!
    Remélem már nemsokáig!

Ja, még mindig mérges vagyok!!!!
  • forzajuve
    kár, h ilyen meccseket nem nyomat vmelyik tv csatorna, pedig szerintem sok embert odavonzana a képernyő elé (annyit biztosan, mint a gagyi magyar foci) na mind1 majd talán egyszer...
  • Isthy
    Nagyon nehéz lesz az esti meccs Győrben, főleg, hogy a Helga után, lehet Gabca sem tud majd játszani. Ez már nagy előny az ETO-nak, de remélem nem fognak tudni élni vele.
    HAJRÁ CSAJOK!
    Este hattól a meccs követhető a szokásos oldalon.
  • Isthy
    Szerintem helyesen értékeli a helyzetet és remélem sikerül is neki.
    Nekem az interjú utolsó mondata nagyon rokonszenvesnek tűnik.
  • Breki33
    énis így gondolom
  • Breki33
    szerintem nem
    csak ide kéne hívni azokat az embereket akik szeretik a kézilabdát és kúltúráltan hozzá tudnak szólni

szóvval mindenki hozzon még egy embert P
  • Isthy
    Szilárd nyilatkozata:
    "Dobogón kell végeznünk!"
  • Isthy
    Sajnos az NSO ma is hozza a megszokott hozzászólási színvonalát a DVSC-Győr meccsel kapcsolatban. Már csak nagyon ritkán fordulok elő ott, de egyre inkább úgy érzem teljesen felesleges is.
    Remélem mi sosem jutunk el ide!
  • Isthy
    Egyébként ugyanitt majd tudod követni a vasárnapi rangadót is Győrből.
  • Isthy
    Igen, a Dunaferrben az idény végéig még játszik, azután első a család.
    Sajnos ez szinte biztos.
  • Breki33
    igen

bár szerintem még azse biztos
  • SZT
    Gyerekek!
    A BOKI csak a válogatottságtól vonul vissza az év végén?
  • SZT
    Köszi!
  • Isthy
    Az m1 Híradó szerint 25:26 lett a végeredmény. Végül is a lényegen nem változtat.
  • Isthy
    Az ETO a 40. és 45. perc között zárkózott fel (13:17-ről 18:18-ra) és ez szerintem nagy lélektani plusszt adott nekik a végére!
    Itt lehetett követni.
  • SZT
    Ez szoros volt!

Hol tudtad követni?
  • Isthy
    Végeredmény:

DVSC-Győr 26:27 (11:8)
  • Isthy
    DVSC-Győr 21:23 (55. perc)!!!
  • Isthy
    DVSC-Győr 21:20 (50. perc)!
  • Isthy
    DVSC-Győr 17:13 (40. perc)!
  • Isthy
    DVSC-Győr 11:8 a félidőben!
  • Isthy
    A decemberi EB főcímében Ginnie és Görbe, amelyet szeptember 30-án forgatnak Győrben.
  • SZT
    1550
  • SZT
    Bizony, bizony!! Ez igaz!

De én spec. Sport1 párti, és részrehajló vagyok.