61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1629 Amúgy hogy ne offtopicoljak HElgával és LOvival mi van?
Hege-től meg akkor azt kérdezném Görbével mi a helyzet mostanában.
Reméljük újra úgy játszik majd ahogy tud.
Igazából a Győrt most edzői poszton nem érzem erősnek. -
#1628 Amúgy az objektíveket is szívesen látnám, bár nem értek sokszor egyet velük.
Azt meg főleg nem értem miért kell győrinek és dunaújvárossinaknak egymásnak esni pl az ns-en.
Én Fradis vagyok mióta megszülettem, de ha azt mondanák nem a Fradi nyeri a bajnokságot de mienk(vállogatott) a nemzetközi porondon minden ami elérhető elcserélném.
Sőt egy Dunaferr BL győzelemre is PPP -
#1627 Huhh elkeztem olvasni és előszőr azt hittem Pigiről írsz P -
#1626 OK, majd próbálok értelmes képet csinálni :)))
Tképpen a Dunaferr fórumon dumáltunk először, utána mailváltások és az egyik tegnapi levélben invitáltam, hogy nézzen be hozzánk. Sok mindenről dumáltunk és elég sok mindenről hasonlóan is vélekedtünk, úgy volt találkozunk is a Halas-Győr meccsen szerdán, dehát kedvenc munkahelyem akkor közbeszólt...
Nekem is a Sport1 jobban tetszene, de ez gondolom ki is derült már az MTV-t "méltató" hozzászólásaimból ;))) -
#1625 Lefényképezhetnéd az a méltó helyet :-)
Amúgy hol szoltál neki a Handball-on?
Ha rajtam múlna a Sport1 közvetítené a meccseket -
#1624 Szerencsére van valami jó is ebben a mai napban, most bontottam ki a borítékból Piga és Ginnie dedikált fényképét
Mindketten félelmetesen jól néznek ki a képen (civil képek), holnap méltó helyükre is kerülnek!!! -
#1623 Sajna nem lesz a TV-ben... Kíváncsi vagyok, mikor láthatjuk az első meccset, mert már kezd nagyon idegesítő lenni ez a közvetítés dolog.
-
#1622 Szia Hege!
Örülök, hogy ideértél. Jól látod, nem véletlen volt az invitálás, minél több csapat szurkolója van velünk, annál több szemszögből láthatunk és vitathatunk meg dolgokat.
Sajnos kedves munkahelyem megint keresztbe tett nekem és csak este 8-kor értem haza, így amit írtam nem tudtam megnézni. Most töltöm a videokat, érdeklődve várom őket! Köszi, hogy benéztél és szívesen látunk bármikor. -
#1621 Hát sajnos győr ide elég messze van
Ezse lesz a tévében?
A sört se szeretem amúgy :-)
(most biztos csökken a népszerűségem :)
A Nick egy fejelő ember (foci)
Elég ronda szine van de lusta vaok újjat készíteni -
#1620 Már hogy lenne baj:)))))))))Vasárnap jössz győrbe?
Esetleg meccs előtt egy sör a büfé terszon, csak hogy jobban tudj kiabálni:)))))))
Jó a nicked lehet hogy hüje vagyok de nem tom megfejteni:)))))) -
#1619 én azt hittem 20 felett :-) -
#1618 Üdv
Már azt hiszem beszéltünk fórumokon
S nem volt azonos véleményünk de talán nemis baj
Én amúgy köztudodtan Fradi-s vagyok P -
SZT #1617 A lakásban 3-db TV-készülék van, csak én vagyok egy kicsit hangos a meccsek nézése közben! (50 felett, már minden lehet)
-
SZT #1616 Itt MI, a MAGYAR KÉZILABDÁNAK szurkolunk, tehát ÜDV!!
-
#1615 Sziasztok!
Isthy invitálására ideértem.
Úgy látom még ETO szurkoló nincs itt.Lehet nem is hiányzott:)))))))
Magamról annyit: 33éves nős egygyermekes apa vagyok. Az ETO kézilabdaszurkolóinak (GREEN DANGER) egyik dobosa lennék.
Az NSO-n telálható rám hasonlító mocskolódások Joker kollega munkája. -
#1614 Nade nem offolok
A "Kérdezd Pigniczki Krisztinát!" című fórumunkban olvasóink által feltett kérdésekre Piga előreláthatólag október 21-én válaszol.
Handball -
#1613 Megoldás végy nekik külön TV-t :-) -
SZT #1612 Én már próbáltam, de csak az asszony, meg a srácok lettek idegbetegek!!!!
Ja engem meg kiakartak zárni a lakásból. (lásd:OLIMPIA, VB-döntő)
-
#1611 de mostmár csapj az asztalra :-) -
SZT #1610 TV-k KÉZILABDÁT AKARUNK...KÉZILABDÁT AKARUNK...
jA, AZ ILYENEKÉRT VAGYOK MÉG MINDIG MÉRGES!!!! -
SZT #1609 Azért ez érdekes! Pénzük állitólag nincs, mégis diktálnak.
Azért az sem volna utolsó, hogy a csapatoknak mi a jó. Egy ilyen bohóckodás nem használja a magyar sport érdekét! -
#1608 Na, az MTV is megkezdte amitől féltem:
"Eredetileg szombaton (október 9-én) játszott volna a magyar bajnok a litván Kaunas ellen, de a tv-közvetítés kedvéért változtattak: az MTV-nek a vasárnap jobb időpont. A Fotex klubvezetői hiába intéztek el már mindent, az európai szövetség ragaszkodott az új időponthoz. "Ezért a teljes utazásunkat át kellett szervezni" - mondta Németh Csaba szakosztályvezető."
Értitek, ugye? Nem az a lényeg ami a csapatoknak jó és kényelmes, segíti a játékukat, hanem az MTV műsorrendje!!! -
#1607 Hát nem akarok politikát belekeverni, de nagyon nem jó ez így. -
#1606 Akkor most már csak egy sporthivatalunk van, nagyon megy a leépítés. Először a támogatást csökkentették, most meg már csak a MEH egyik hivatala lett. Azt hiszem nem ez volt az utolsó karcsúsító lépés... -
#1605 Na végül megvan:
Kiskunhalas-Győr 26:30 (15:10) -
#1604 Halason valami baj lehet, mert már kb. félórája nem tudunk az utolsó 7 percről semmit (53. perc 26:27). -
#1603 ja de mindig ezt csinálják
francia hatás? P -
#1602 Már a Győr vezet 23:22-re (45. perc)! -
#1601 Mostanában mindíg így kezdenek, aztán nyernek. Egyébként a 38. percben már csak 18:16-ra vezet a Halas. Nem engedhetnek meg maguknak meglepő vereségeket. -
#1600 A Győrnél valami gond van... -
#1599 Kiskunhalas-Győr 15:10 (félidő)!!! -
#1598 Dunaferr-DVSC 35:23 (23:8)
Ez nagyon edzőmeccsnek tűnt... -
#1597 Kiskunhalas-Győr 7:5 (15. perc)!!! -
#1596 45. perc: 29:16
Úgy tűnik a 2. félidőben már nem nagyon erőlteti a Dunaferr...
-
#1595 Hú, ez nagyon durva: Dunaferr-DVSC 23:8 (félidő)!!! -
#1594 Valszeg ez a teljes Mocsai interjú. -
#1593 SZtem úgy érti, hogy nem a megszokott -
#1592 A Mocsai nyilatkozat utolsó bekezdéséhez: A zágrábi VB döntőt nem nevezném igazán idegen környezetnek... -
#1591 Mocsai nyilatkozata a handball.hu-n:
Link
Megint mondott "érdekes" dolgokat...
A pozitívum viszont, hogy végre kezdi elismerni, nem csak a lányokban volt a hiba -
#1590 jah értem