61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1669 Sport1 lesz? -
#1668 Én így értettem, szóval értettem, hogy te hogy érted
De ezek szerint ha Radulovics kiesik hiába a tetemes előny
Most kapitánytól függetlenül én azt mondom, hogy a fejekben nincs rendben valami.
Itt nálunk néhány ember keze megremeg ha lehetőséget kap a bizonyításra a dánoknál pedig lásd az indexes példa, harmadik irányító kihagyja két helyzetét (Olimpiai döntő figyelem), aztán edző lehívja.
De a hetesre visszaküldi és utánna szárnyal.
Pedig ő csak a 3. irányító.
Itt sértet lenne elmenne Franciaországba, ott meg tudja szükség van rá fontos eleme a csapatnak akkoris ha ketten vannak előtte.
A Dánok tudjátok miben voltak jobbak?
Elárulom mert CSAPAT voltak, mi meg nem.
Én aranyat nem merem kijelenteni, hogy várok, ugye az olimpia előtt is írtam nektek az NS-en mikor mindenki.....
Hege te hol beszéltél Laurenz-al?
Itten mindenki Kocsis Erzsiktől vesz bérletet meg szövetségi kapitányokkal tanácskozik csak én ülök a TV előtt :-)))))))))))))))))
NAjó én Kökéékkel, KÁntor Anikóékkal beszéltem annó. P -
#1667 Ez a TV ügy egyre nevetségesebb Vanyusostól szövetségestől vele vagy nélküle:RÖHEJ!!!!!!!!:(((((((((((
A végjátékra kár példákat felhozni nincs 2 egyforma meccs.
Breki ! Én így is aranyat várok, mint mindíg.
Mocsaival egy a bajom sok fórumon írtam már le de még1x megteszem.
Rohadtul örülnék az ezüstöknek HA
1, Jobb csapatok vertek volna le minket
2,meggyőző fölénnyel végig vezettek volna.
3,Fej-fej mellett haladva a végén kicsúszik az érem a kezünkből
Ha ez a 1-3 pont igaz lenne roppant boldog lettem volna.
Ezt azért elismerhetitek hogy az 1-3 pontban írtak szvsz. nem igazak.
Sydney, Zágrábi döntő vastagon megnyert meccsek voltak.meg a 4ed döntő akár az ukrán csoport meccset is idevehetem.
Srácok! Én nem tudom elképzelni hogy a Fradi Dunaferr akár még az ETO is vezet 6 góllal az 50. percben és elfogy az előnye. Még a saját szeretett csapatomról tudom ezt leginkább elképzelni:((((
Nekem és sok más szakembernek akikkel beszéltem ezekről (Laurenz, Kiss Sz., Róth K.,Tóth L.játékosok) ez a véleményük, csak Ők nem mondják ki azt amit én vagy mi, mert összetartanak egy bizonyos szintig.
Kiss Szilárd mondta nekem az olimpia után kb a 3 kérdésre (gondolom nem akart erről beszélni, de ekkor robbant:)))))
"Én ettől az egésztől teljes mértékben fel vagyok háborodva kapitányostól, csapatvezetésestől, szövetségestől".
Én bízom az Öregben nagyon pedig nem a szívem csücske:))))
Majd csináltat egy "svédet" a döntőben és nyerünk:))))))
Na ez se lett rövid:))))) -
#1666 Ha már a Sport1 szóbakerült:
Ma tettem fel az Indexen a kérdést a Vanyusnak, hogy ugyan mondja már el, hogy állnak a TV közvetítési tárgyalások?
A válasz:
"A TV-vel kapcsolatban remélem ezen a héten felszáll a füst /Sport 1 / nagyjából mindenben egyességre jutottunk."
Hát éppen ideje lenne már megegyezni, mert egyre mérgesebb vagyok -
#1665 Ha már megtörtént a felkérés, akkor...
Tehát:
Az itthoni elődöntőn a lányok valóban leadták a 10 gólos előnyt, mert egy kicsit elfáradtak és nem tudtak már úgy reagálni az ellenfél akkor zseniális húzására (a Fridrikas sorsdöntő balszélső játékára gondolok) sem fizikailag, sem fejben. Ezt akkor is és most is így látom. Itt bizony a lányok elrontották a végét, ez így is van. Én ezt soha nem vitattam, ha jól látom itt most a végjétákról van szó. Tehát nem cáfollak, akkoriban sztem félreértettetek.
Amikor a dán fóbiáról beszéltek sokan, hogy nem tudunk idegenben játszani ellenük,akkor jegyeztem meg néhány dolgot a Dunaferr idegenbeli és itthoni játékával kapcsolatban. Történetesen arról, hogy Boki 5. percbeni sérülése nagyban befolyásolta azt az idegenbeli mérkőzést és ha ő végig a pályán van valszeg nem ez a vége. Erre hoztam az itthoni meccset példának, hogy vajon mi lett volna a Slagelsével, ha B. Petrovics az 5. percben megsérül és nem játszhat a meccsen (12 gólt dobott akkor)? Bizony ebben az esetben az a zseniális húzás nem jöhetett volna, mert a nem éppen fiatal Fridrakasnak végig kellett volna darálnia a meccset a Petrovics helyén. Nem beszélve arról, hogy mennyivel könnyebb lett volna a Dunaferr dolga védekezésben és támadásban is (mivel Petrovics jól is védekezik). Ezen okfejtés alapján szóltam arról, hogy bizony akkor itthon is más lett volna a végjáték.
Szerintem ti ezt értettétek félre és gondoltátok azt, hogy nem értek veletek egyet a végjátékot illetően.
Na, ez szép hosszú lett, de remélem tisztázódtak a dolgok :)))
-
#1664 Huu most volt a kézilabdás reklám a Sport1-en
Az ember beleborzongott.
DEjólenne ilyen vagy még nagyobb sikereket újra átélni. -
#1663 Az index fórumában van ez a teljes hozzászólás, de utánna lévők is érdekesek és megfontolandóak (A Dáns beszélgetésre gondolok)
A véleményem röviden bár már elmondtam.
A magyar vállogatott ugyanezt a végjátékot csinálta a Német EB-n (ahol külföldi szakemberek szerint is a torna legjobban játszó csapata voltunk) és Laurencznél is volt egy ilyen előnnyből eladott VB döntő csak ott nem ilyen élesen jelentkezett.
Meg hát ugye a Slagelsea meccs a Dunaújvárosiaknak (Tom Pisty ezt cáfolja)
Én nem azt mondom hogy semmi hibája illetve nem hibázott semmit, nincs de ezekért a dolgokért egyszemélyben őt hibáztatja az nem látja szerintem reálisan.
De szerintem teis tudod illetve tudjátok mert akkor most aranyat várnátok egyértelműen, hisz most nem ő a kapitány.
Hozzátenném hogy a válogatási elveivel énse értettem egyet és.....
Na mindegy szerintem hagyjuk ezt a témát. -
#1662 Ezt nem is olvastam. Hol található meg teljes egészében?
A prof jó elméleti szakember de leblokkol szerintem, nem tud meccselni. Mi a véleményed? Nem fogok vitázni. -
#1661 Más
A Fotex tényleg kétszer elverte kint a Celje-t?
Celje Pivovarna La¹ko - Fotex KC Veszprém 29:30 (16:17)
Celje 200 néző, V.: Pozeznik, Repensek
Celje PL: Rezar - Rutenka 4,Gajiè 1,Kozomara, Brumen 1,Mlakar 5, Lollo. Csere: ©kof (kapus), Bilbija, Kozlina 1,Lorger, Goren¹ek 1, ©truc, Natek 3, Kok¹arov 9, Zorman 5. Edző: Miro Pozun
Fotex KCV: Sola - Gulyás 3, Buday 4, Iváncsik, Gál 1, Perez 9, Csoknyai 1. Csere: Perger (kapus), Zsigmond, Pásztor, Lazarov 4, Lushnikov 1, Eklemovic 7, Kertész. Edző: Zdravko Zovko
Celje Pivovarna La¹ko : Fotex KC Veszprém 29:33 (10:20)
Celje 200 néző, V.: Jager in Kavcic
Celje PL: Rezar - Rutenka 2, Gajiè 11, Kozomara 2, Brumen 1, Mlakar 4, Lollo. Csere: ©kof (kapus), Bilbija, Kozlina 1,Lorger, Goren¹ek, ©truc 4, Natek 2, Zorman 2. Edző: Miro Pozun
Fotex KCV: Sola - Gulyás 1, Buday 1, Iváncsik 2, Gál 5, Perez, Csoknyai. Csere: Perger (kapus), Zsigmond 2, Pásztor 3, Lazarov 8, Lushnikov 2, Eklemovic 6, Kertész 3. Edző: Zdravko Zovko
-
#1660 Nah visszakerestem
"Egyébként szerintem Mocsai akkor vesztette el a csapat bizalmát, amikor elkezdett kapkodni a jobbszélső kérdésben, a személyes antipátiája miatt. Amikor Lovi sérülése komolyabbnak bizonyult, először a már visszavonult (!) Kántor Anikót akarta behívni. Nehéz nyomdafestéket bíró szavakkal minősíteni ezt az ötletet... Balogh Bea is lehetetlenség volt (akkor még, de most őszre, télre lehet, hogy újra csúcsformában lesz). Tehát a csapat azt látta, hogy a saját edzője, személyes sértettségén képtelen felülemelkedni, és inkább feladja a jobb szélt, csakhogy ne kelljen behívnia a teljesen kézenfekvő megoldást, Pálffy Zsuzsát.
Innentől kezdve elszállt a bizalom, megbomlott az addis sem túl erős egység. Mindenki elkezdte a saját pecsenyéjét sütögetni, egymás ellen intrikálni, beleszólni abba, ami nem az ő dolga, a játékos akarta megmondani, hogy őt mikor lehet lecserélni, stb. "
Ezt korrekt véleménynek tartom.
És én a Prof-ot jó edzőnek tartom.
DE ne menjünk bele.
-
#1659 Mocsai
Vele kapcsolatban azt az álláspontot foglalom el amit az indexen írtak pár hete.
Kapusposzt? -
#1658 Na azért engem érdekelne:))))) Igaz vitázni ne kezdjünk el.
Annyi emberrel vitáztam már hogy semmi kedvem hozzá úgy sem tudjuk egymást meggyőzni:)))))))
Valószínű Mocsai vagy Orsi.
A Fradi? Hát....
Végül is nem voltak rosszak, hajtottak küzdöttek de hát nagyon megroppant a játékoskeretetek. Sajnos András nem tud nagyobb csodát tenni.Én sajnálom a Fradit. Én úgy láttam a második félidőre a tartás is elszállt a Fradiból pedig az egyetlen magyar csapat amely nem szokott összeroppanni (Slagelse, Larvik) Németh András értékelése helytálló. Minden szava ül. Uhrakova jó lett volna csak nem tudták megjátszani, Irányító poszton gyengék voltatok. Margót kivették, Sopi lőtt párat csak Sirina felkészült belőle és elvette a kedvét a lőgyakorlattól. A szélsőitek felállt fal ellen nem sokra mentek, talán még Hangya aki erőlködött. A szurkolóitok nem adták fel Ők jól szuperáltak:)))) -
#1657 Na már tudom min vitáztunk :-)
Inkább nemis kommentálom
És a Fradi hogy játszott? -
#1656 Orsi sérült. Kinyúltak a bokaszalagok a lábában. Egyenlőre sántikál. Balogh doki szerint legalább két hét pihi, Orsi szerint max egy:)))), de a dokinak lesz igaza:(((((((
Szvsz kacsa. Ne akarjatok nekünk ROSSZAT Mocsaival. Kb annyira van szükség rá mint egy lyukra a tetőn:))))))).
Bárki csak Ő ne. Rosszul is leszek:)))))))
Lehet a Lányok is ezért hajtottak?:))))))
Szvsz KACSA. -
#1655 Gratulálok a csapatodnak a győzelemhez, ez bizony jókor jött nekik. A BL előtt ez tényleg úgy hiányzott mint egy falat kenyér.
Görbe tehát játszott és ahogy írod nem is rosszul. Jó lesz ha kezd belelendülni, mert december közepére csúcsformában kell lennie :)))
Orsi miért nem játszott? Mi igaz abból a hírből ami az Indexen is elterjedt, hogy ha ma kikap az ETO akkor edzőcsere és Mocsai lesz az új edző? Elég "érdekes" ötletnek tűnt... -
#1654 Na megjöttem a hármas diadalról :)))) Nyert az ifi a Lányok is és a szurkolói meccset is hoztuk +5el:)))))
Nem kissebb személyiségekkel volt alkalmam szurkolni a szurkolói derbyn mint Vérten Orsolya, Monika Kovacsicsova, Juhász Gabi.
Hát elég kritikusak voltak a csapatokkal:)))))))
Erönlétet fikázták Hát igen a mezőnyjátékosok fele 100kg felett volt pedig nem magasak:)))))
A meccsről:
1,Végre csapatot láttam
2,A kapusaink elkezdtek védeni mi több Sirina szenzációs volt
3,Összeállt a védekezésünk, igaz Orsi nem játszott de a Margót levédekezte Görbe. Uhrakovát viszont elég nehezen tartottuk, soxor Sopira is elfelejtett a jobb 2es kilépni.
4, Támadásban felállt fal ellen néha akadozott a játék, mondjuk a Fradi kiválóan védekezett.
5, Végre a lerohanásokat is sikerült többnyire góllal befejezni
6, Orsi helyettese Juhász Gabi sokat hibázott 5/1:(((((.és kétszer is feleslegesen fegyelmezetlenül szabálytalankodott amiért megkapta a jogos 2percéát.
7,A bírók elfogadhatóan fújtak, bár én nem értem Őket kb 8-8 belemenést fújtak ide-oda meg 5-5 lépést. Ennyire azért nem technikai analfabéták csapata egyik sem.
8, Görbe kezd a régi lenni (ideje volt) Volt egy gyönyörű légcundere szélről (egyszerűen a labda megkerülte a kapust a levegőben, tököm tudja hogy csinálja:))))))). Valamint egy Siki-Görbe kínai, na ez volt a meccs fénypontja.
Szerintem megérdemelten nyert az ETO . Végig mi vezettünk a fradi 2x feljött 1 gólra de mindíg beújjítottunk és . Volt közte 7 is egyszer. A végét a fegyelmezetlenségek és könnyelműsködés miatt sikerült csak 4re hozni.Én elégedett voltam a CSAPATTAL. Visszatért a hitem:)))))) -
#1653 Nekünk az lenne a legjobb :))) -
#1652 Remélem otthon visszavágunk -
#1651 Végeredmény:
Győr-FTC 32:28 (16:13)
Úgy látszik a győri lányok nem akartak új edzőt! -
#1650 Félidőben:
Győr-FTC 16:13 -
#1649 Győr-FTC 10:6 (16.p.)
-
#1648 Hát mi nem mostanában megyünk Vásárhelyre úgyhogy addig még fordul 1-2őt a világ. Addigra feltétlenül jobbak leszünk, igaz bármi közbe jöhet mindkét csapatnak:)))))))
Meg aztán ahogy olvasom a kohász tegnap nem brillírozott. Azért valljuk meg ha a Kohásznak megy egy Vásárhelyt fél óra alatt bedarál,akárcsak az ETO vagy a Fradi. No persze ha nem akkor van az ami tegnap volt vagy szerdán Halason:((((.Meg kell szenvedni a 2 pontért. -
#1647 A Vásárhely megerősödött tavaly óta, a két ukrán és Jókai stb.
Tavaly mi 15-tel nyertünk Vásárhelyen:
Hódmezővásárhely - Dunaferr SE
15-30 (9-12)
Bizony nem lesz nektek sem olyan sima... -
#1646 Mi tavaly parádéztunk Vásárhelyen az 5. percben már 6-1 volt nekünk és a végére asszem 11et raktunk közé.
Attól tartok idén nem lesz ilyen sima...... -
#1645 Bárcsak így lenne, legalább sokkal több keményebb és komolyabb meccs lenne a nagycsapatoknak is. Nagy hasznukra válna a nk-i kupákban! A Cornexi talán felnő a hármashoz, de a többiek azért még lejjebb vannak. Talán a Vác még egy kicsit közelebb, de azután... -
#1644 kezd kiegyenlítődni a bajnokság? -
#1643 Most láttam, hogy a félidőben is vezettünk 4-gyel (15:11). Mindenestre a figyelmeztetést megkaptuk, remélem tanulunk belőle! -
#1642 Voltam a vásárhelyi weboldal fórumában és nagyon lelkendeznek a csapatuk teljesítményéről. Az azért viszont jelent valamit, hogy nyerési esélyük is lett volna, egy szó sem esik a fórumban. Ebből úgy tűnik, nem is volt szerencsére... -
#1641 Na Szilárd is leizzadt ha már Győrben nem kellett:))))))
Feltételezem Gin nem úgy védett mint ellenünk mert akkor a a Vásárhely 20fölé nem ment volna -
#1640 Ez azért nagyon szoros volt:
Hódmezővásárhely-Dunaferr 26:28
Valszeg megvolt a lányoknak a sajnos szinte már kötelező hullámvölgy -
#1639 A Cornexi valóban nagyon ott van az idén, Timi és BB hatalmas erősítés volt nekik. Majd meglátjuk mire mennek a rangadókon. Tavaly is jók voltak, aztán a rangadókat sorra elbukták... -
#1638 Szerintem is BB egyre jobban belelendül és nagyon nyugodt lennék én is ha ebben a formában ő is ott lenne a jobbszélen. Nekem volt szerencsém őt látni amikor a legjobb formájában volt a 1999-es BEK menetelésünk alkalmával. Még J2-ben Boki ideiglenes helyetteseként is nagyot játszott, pont a Hypo elleni elődöntő meccseken.
-
#1637 Breki!
Mail ment! -
#1636 Bár nagyon kedvelem Lovi-t de szerintem az EB-re BB jó alternatíva lenne.
Kiváncsi vagyok szilárd meglépi-e..
Mekkora is a tág keret? -
#1635 Az NSO nagy mocsár ez igaz, van jópár tahó Joker és tsai, akik már az én nickemmel is provokálnak mindenkit.
El van a gyerek ha játszik. Én ott befejeztem. -
#1634 Szia!
Hát Görbéről semmit nem tudok. Szvsz nincs semmi komoly baj mert azt tudnám. Csak pihentette Kálmán és megpróbálja fejben összerakni.
Az edzővel kapcs. nem tudom. Valami nincs rendben az biztos.Ez a játékosállomány Halason a tudásának max a 10% adta,Isthy Te láttad a meccset(TV) cáfolj Rám ha nem így van.....Én borzasztóan el vagyok keseredve a mutatott játékunk miatt, ez még a felső házra is kevés lehet ismerve a fradit meg a cornexit.
A cornexi nagyon szárnyal, előbb utóbb jön a hullámvölgy ott is szerintem, de egyenlőre példásan szerepelnek.
Idén messze a D.ferr ellen játszottunk a legjobban csak hát Gini.....A stat. alapján több ziccert és helyzetet sikerült kidolgozni mint a D.ferrnek, persze elb..tuk őket úgy hogy ló...t se ér:((((((
A játékunkon én sem látom mit akarunk játszani......
Lehet nem értek hozzá ...elfogadom. -
#1633 Breki!
Remélem a címed még aktuális: dobtam egy mailt! -
#1632 Helga sajnos még mindíg a sérülésével bajlódik és nincs biztos infó, hogy mikorra jön teljesen rendbe :(((
Lovi pedig... ez még bonyolultabb: műtét-nem műtét, mikor? Szerintem nem kellene tovább halogatni, de lehet, hogy az EB-ig még játszatják így, s talán majd azután. -
#1631 A győriek egy kissé valóban "nem szeretem"-ek az újvárosiakkal szemben és vica-versa, de mindkét oldalon vannak sokan akikkel nincs gond. Amint a mi példánk Hegével is mutatja. Bizonyos dolgokban egyetértünk, de van amiben nem és csak azért mert pont a legnagyobb riválisnak szurkol azért még nem utálandó. Az NSO-n sokan össze-vissza dobálódznak és mindíg megtalálnak valakiket, csak azért, hogy mocskolódhassanak. Mocsár az már inkább, amibe sajnos egyre kevesebb kedvem van belépni :((( -
#1630 Sajnos vele aszt hiszem nehezebb lenne mindezt összehozni, bár... A csapatból ő az egyetlen aki a Dunaferr fórumban válaszolgatni szokott nekünk és szeret is netezni.
A képeket a hivatalos weboldalukon keresztül szereztem mindkettőjüktől :)))