61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1829 A Tomori Zsuzsát elküldték a Dunaferrtől.... -
#1828 Igen és azt hallottam Bódi Berni barátjától, (Ő orosházi) hogy lóvé is van most szépen. Találtak egy helyi szponzort (vmi építőipari cég aminek 8milliárdos éves forgalma van (ez azért nem szar) és betámasztotta Őket rendesen. Összeget nem tudok. Azért ez furcsa hogy egy Fradi meg szó szerint döglődik akkora a csóróság:(((((( -
#1827 Az idei Vásárhely sokkal jobb mint a tavalyi és nagyon tudnak küzdeni. Ez meglátszott a Dunaferr elleni utsó 10 percben és a Halas ellen is mikor -6 gólról álltak fel.
Talán egy nagy problémájuk van most, mégpedig, hogy nincs igazi beállósuk, mert sérültjeik vannak ezen a poszton. Ezt a hiányt bizony Halason nagyon megszenvedték. -
#1826 Vásárhely ált. nehéz. igaz tavaly győztünk ott 11 góllal.
Szvsz. a kiscsapatok ellen ha nem szórod meg magad az első negyedórában egy +5el akkor nagyon nehéz mert elhiszik hogy van mit keresni. Mi tavaly már 6al vezettünk és feladták. Állítom ha D.ferr +5-6 al zárja az első 15p-et akkor győznek kb 10góllal. -
#1825 Ahogy elnéztem a vásárhelyi weboldal fórumát nagyon készülnek, iszonyú nehéz dolgotok lesz holnap Breki. Ott játszani amúgy sem egyszerű dolog, most pedig még nehezebb lesz a halasi fiaskójuk után! Nem irigyellek benneteket... -
#1824 sztem Görbe biztos utazó
csk leveszi a terhet róla -
#1823 Mondjuk egy Rába teherautóval :))) -
#1822 Győri vagyok tehát üldözésimániás:))))))))))))))
Majd kiderül....... Egyenlőre nem foglalkoztat a kérdés. Az annál jobban hogy a Zaport EL KELL GÁZOLNI!!!!!!!!!!! -
#1821 Gondoltam, hogy ezt válaszolod...
Sztem pedig a két Siti közül valamelyik. -
#1820 Sztem. Görbicz:(((((((((
Nekem úgy tűnik Szilárd nem bízik az ETO játékosaiban. -
#1819 Szintén, meg a Böbének is!
Az tényleg elég érdekes szitu, hogy a Bea annak idején mindkettőjükkel együtt játszott, most meg ők tuképp vezetők lettek a Bea meg játékos.
Ez a 4 irányítós keret érdekes. Vajon ki marad ki négyük közül a szűkebb keretből? -
#1818 Ja párducnak nagyon örülök. -
#1817 OK visszatérhetünk rá :-)
A hőn szeretettet idézőjelben tudom csak elképzelni :DDD -
#1816 Nemis ránk gondoltam :-)
Amúgy gondold csak meg a lányoknál a hőn szeretett Anja meddig játszott.
És mikor ment neki?
Egyezzünk meg, hogy a témára visszatérünk az EB után :-) -
#1815 "de szerintem ez a játék dinamikája szöveg olyan prof-os"
Ez övön aluli ütés volt, de igazad van, megérdemlem mert hülyén fejeztem ki magam. Arra akartam kilyukadni, hogy a mai játék nagymértékben a gyorsaságon, a fordulékonyságon alapszik. Ez pedig már nem Áginak való...
Nem lesz vita belőle - bár a vita néha nem árt kultúrált formában -, egyszerűen nem egyezik a véleményünk, ennyi! Ettől még egyikünk se lesz sem kisebb, sem nagyobb a másik szemében. Legalábbis szerintem...
Én még mindíg arra vagyok kíváncsi, mi van a fennmaradó 3 hellyel a 24-es keretből??? -
#1814 nem mennék bele mert vita lesz belőle, de szerintem az Olimpián volt jó meccse
Aztán meg a padról bejőve játszatta a prof.
Akkor kétségtelen nem ment neki, de emlékezzünk pl a Franciák elleni szerencsétlenkedésnél ki volt az aki még hajtott, nem adta fel.
MOndjuk a kinaizás Kirsner-el abban az éles szituban szerintem is hiba volt, de nem hibázott jobban mint pl Görbe, sőt.
Tényleg nem a kedvencem, de én hiszek benne.
Csak nem öt perceket kell játszatni de szerintem ez a játék dinamikája szöveg olyan prof-os P.
Amúgy kivánom Mocsainak aki azt mondta férfiakkal szeretne foglalkozni, hogy jó eredményeket érjen el egy magyar csapattal. -
#1813 Gondoltam, hogy Ágival kapcsolatban nem fogunk egyetérteni. Azt gondoltuk már az olimpiára felkészülve is, hogy a VB-n nyújtott gyenge teljesítménye után, majd ott jó lesz. Nem alkotott maradandót ott sem. Szerintem az EB-n sem fog, mert a játék dinamikája már túl erős neki. Jó lenne ha rám cáfolna Ági - ezt mondtam az olimpia előtt is - de nem igazán hiszek benne... -
#1812 A bő Eb-keret
kapusok: Pálinger Katalin (Dunaferr), Sirina Irina (Győri Graboplast ETO KC), Sugár Tímea (Cornexi-Alcoa)
mezőnyjátékosok: Balogh Beatrix, Siti Beáta (Cornexi), Bohus Beáta, Ferling Bernadett, Kindl Gabriella, Kulcsár Anita, Lovász Zsuzsanna, Nagy Ivett, Pálffy Zsuzsanna, Pigniczki Krisztina, Radulovics Bojana (Dunaferr), Görbicz Anita, Mehlmann Ibolya (Győr), Kirsner Erika, Tóth Tímea (FTC), Szűcs Gabriella (Debrecen), Farkas Ágnes (Aalborg, Dánia), Siti Eszter (FC Köbenhavn, Dánia)
-
#1811 Mi volt a vita Bea es Mocsai kozott tudjátok? -
#1810 Lehet arról van szó amkit pedzegettek, hogy Köke kiválása után nincs egy igazi irányító aki össze tudja fogni a csapatot.
Mert lássuk be Görbe nem tudja. Reméljük majd eljön az az idő.
Ha Ági alatt Farkas Ági-t kell érteni arról más a véleményem. Sztem fog még ő idén jól játszani és Bojana tehermentesítése miatt is szükség van rá.
BB_ben egyetértünk
Sugi benne van? -
#1809 gondolom nyitott a keret
BB benne van?
Kérem a névsort -
#1808 Ja és Orsi hétfőtől már futott. Tegnap labdás edzésen is volt, felugrott, lőtt. Ő játszani szeretne, más kérdés hogy a Doki/edző mit konzultálnak.
Elmáletileg játszani fog:))))))))))) -
#1807 Én már leírtam a véleményem. Nem propagálom.... Az okokat is írtam:(((((((
off: Ajánlom neked is Dimmu Borgir-t IMO-Tnek bejött:)))))) -
#1806 Semmi vélemény a kerettel kapcsolatban? Általános passzivitásba vonultatok?
Nos, akkor vitaindítónak:
1. A 21 játékosba simán bele kellett volna férnie az Orsinak, mert ugyebár a jobbszélen is hárman vannak.
2. Az Ági behívását nem értem. Már harmadszor került be a keretbe és az előző két világversenyen sem nyújtott maradandót (finoman szólva). Siti Beát idézve: "Bárkivel felveszem a versenyt, tudom, hogy a válogatott mezt nem a régi szép idők emlékére osztogatják." Lehet, hogy vannak kivételek? Elbúcsúztatni egy ünnepség keretében is lehetne, mondjuk éppen a döntő előtt megköszönve neki mindazt amit a válogatottért tett.
3. A BB-vel viszont max. egyetértek, egyre kiválóbb formában van, kezdi visszanyerni régi önmagát! Azért remélem, hogy 23-án ellenünk egy kicsit visszaesik :)))
4. Siti Beát szerintem valamilyen új elképzelés kísérlete miatt hívta be Szilárd, talán a régi (1998-2000-es) kiváló Dunaferr iránító-jobboldali hármast akarja kipróbálni.
Egyelőre ennyi, várom a reagálásokat!
OFF:
Most pedig végre elmegyek kései vacsizni, mert már nagyon éhes vagyok. Közben hallgatok egy kis Nightwish-t a nap levezetéseként!
ON: Hajrá csajok!!!
-
#1805 Most hallottam az MTV-n, hogy vasárnap a Győr BL meccsét adják élőben. NA VÉGRE!!! -
#1804 Lehet, hogy én nem tudok számolni, vagy tudatlan vagyok, de csak 21 nevet látok felsorolva mindenhol. 24-es keretről volt szó, mi van a fennmaradó 3 játékossal??? -
#1803 Sajnos nem került bele... -
#1802 Nem, ma nem jósoltam, hanem marha sokat dolgoztam és csak most kerültem net elé :((( -
#1801 Igen, a képek hátulján :)))))))) -
#1800 remélem a keretbe is befér -
#1799 Egyszerűen nincs más most meg kell őket verni. -
#1798 ma nem jósolsz? :-) -
#1797 köszönöm uram
ujlenyomatuk rajta van? :-) -
#1796 Ez bizony így van, de erről elmélkedni is felesleges. A gyakorlat mást fog mutatni :DDD -
#1795 Végre egy jó hír:
Pénteken már talán játszik nálunk Helga a Vasas ellen. Legalábbis DO-s fórumtársunk szerint... -
#1794 A franciák kerete bizony eléggé megváltozott, tele van fiatalokkal. Mondjuk ezt már hangoztatták is, hogy az olimpia után új csapatot akarnak építeni. -
#1793 Ha jól tudom Szilárd holnap hirdet keretet az EB-re. Mit tagadjam, kíváncsi vagyok :)))
Bár olyan nagy meglepetés biztosan nem fog érni, de ki tudja? -
#1792 Tovább kell jutnunk mese nincs. Ha nem, nem is érdemeljük meg a BL-t:((((((( -
#1791 Köszi a beszámolót!
Azért nem szabad feladni a beállós foglalkoztatását, mert akkor ezt észreveszik és a lövőinkre sokkal keményebben fognak kilépni, nem lesz terük. Sok mozgással kellene helyzetbe hozni és csak a biztos passzokat vállalni.
Nyugodtan állíthatod, mert a Halas-Vásárhely meccsen jó volt mindkét szurkolótábor!!!
Remélem is, hogy majd csak néznek és nem csak a szurkolás miatt!!! -
#1790 No végignéztem a meccset.
Az ukránok kezdtek 3+2+1 es védekezéssel csak ez nem nagyon működött a mi mozgékony játékunk ellen ezt azzal próbálták kompenzálni hogy a labdás embereket illetve a rámozduló játékosainkat már 12-14!!!!! men felvették. Eddig jól szuperáltak a betöréseink. Utána visszaálltak az ortodox 6os falukra és a beállósunknak esélyt se adtak (Siki 170cm:((((). Ekkor próbáltuk a szélsőinket játszatni miután sikerült a 1-2-3 védőket összehúzni. Ez baloldalon működött is Bódi B. halovány volt, de védekezésben az Ő oldaláról viszont nem kaptunk gólt. Próbálkoztunk a betörésekkel is , persze ez Görbének nem ment a mackók között, de amint egy magasabb (nehezebb) játékos próbálkozott (Bradeanu, Gogirla, Ibolya) gyönyörűen működött. A védekezésben történt labdaszerzés/indulás csak az első félidőben volt meg Nálunk a 2,ban nem nagyon indultunk (lehet direkt lassítottuk a játékot, nem tom).
Viszont feltűnt hogy akármekkora medvék simán átlőhető a faluk. Ibi 9 Mona 6gól.
A kapusuk deréktól lefelé egész jól véd viszont a felső sarkokat nem szereti.
Sirina egész jól védett, mondjuk rosszabbul mint a Fradi ellen. Az ukránok beállósát nehezen tudtuk tartani és az 1 es védőnknek is segíteni kellett belül ezért a balszélt soxor feladtuk ebből az ukrán jobbszellő meg is szórt bennünket. Nos Sirinának innen kellett volna többet megfogni. Mindkét félidő végén a mélypont nem a védekezésben volt hanem ami kapura ment az gól lett.:((((((
Görbe eleinte túl sokat vállalkozot (szvsz feleslegesen ekkora medvék között)aztán inkább csak előkészített és irányított. Volt két csípő alatti lövése ami gól lett meg másik kettő amit lefújtak faultolás miatt.
Összességében elégedett vagyok, a visszavágóra jobban látni fogjuk hogy a beállóst megjátszani felesleges, mert abból indultak az ukránok. Kb 7 gólt kaptunk rossz bejátszás miatt.
A dán bírók korrekt és következetes módon fújtak.
Az ukrán közönség O:))). Én állítom hogy egy Halas-Vásárhely meccsen fergetegesebb a hangulat:))))).
No néznek nagyot vasárnap asszem:))))))))
mulatságos volt az ETO leírása az eredményjelzőn:)))))
orosz D. lágyságjel. E.P.
Gondolom Győr akart lenni:))))))