61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Grave!
    Mi volt a Hypo elleni meccsen? Annyit tudok, hogy 8 góllal nyertünk. Várom a részleteket.
  • Breki33
    THX
  • Isthy
    "Kedvenc" NSO-nk ír a meccsről, de szokás szerint nem valami bőbeszédűen :(((
    Mást még nem nagyon néztem, de az ETO weboldalán biztos találsz!
  • Breki33
    van valahol erről a meccsről részletes tudósítás?
  • Isthy
    Ennek így kellene lennie normális keretek között.
    Az egyik klubtagunk (Laci) majdnem olyan elkeseredett és mérges volt, mintha mi (Dunaferr szurkoló alapból ő is) estünk volna ki. Még este 10-kor is, miután visszaért Pestre ezen agyalt velem.
    De most már tekintsetek előre, hajtsatok az EHF Kupáért!
    A bajnoki cím úgyis a mienk lesz :)))
  • Isthy
    Még egy ment :)))
  • Isthy
    Tegnap este 6-kor adta az m2 élőben.
    Jó lenne tudni, mi van a bajnoki meccsek és a BL-n kívüli meccsek közvetítéseivel, még semmi infóm nincs róla. Vanyustól múltkor (kb. 2 hete) megkérdeztem az indexen, akkor azt mondta a jövő héten kiderül. Tehát elvileg már meg kellett, hogy egyezzenek a Sport1-gyel, de még semmi hírt nem olvastam róla sehol sem.
    Grave, Hege! Valamelyikőtök tud esetleg valamit?
  • Hege eto
    Azért az jó hogy klubbfanatizmustól mentesen tisztán látunk:)))))
  • Hege eto
    válaszoltam:(((((((((
  • Breki33
    Elnézést

Mikor volt?
  • Isthy
    Végre női kézimeccset ad a TV, te meg lemaradsz?!?!
    Ejnye-ejnye!!!
  • Isthy
    Mail ment!
  • Breki33
    Ezt a meccset adta a TV?

Lemaradtam, de így lehet nemis bánom.
  • Hege eto
    Sajnos még mindíg tartom amiket a Halas meccs után leírtam.......
    Mint belső kritikák. Áh szarok voltunk (lilák) ez a való világ.
  • Isthy
    Na ez az egy dolog amivel mindnyájan elégedettek voltunk
  • Isthy
    Sajnos a sportdiplomáciánk továbbra is egyenlő a nullával és az is marad amíg ez a vezetés lesz az MKSZ-ben :(((
    Ennek köszönhetően a BL-ben EGY!!! magyar csapatnak kell szembenéznie 3 dán, 2-2 norvég, spanyol, orosz, szerb csapattal, plusz a Hypoval, a Ljubljanával, a Szkopjével és a Zaporozsjével. Nem vagyunk irígylesre méltó helyzetben.
    Sovány vígasz, hogy az EHF Kupában lévő csapatokat elnézve, minden esélyetek megvan a győzelemre, sőt akár házidöntő is lehet itthon. De ehhez mondjuk ennél azért valamivel jobb teljesítmény kell.
    Akkor most már az EHF Kupában: HAJRÁ GYŐR!
  • Hege eto
    A szurkolás milyen volt?
  • Hege eto
    Tökéletesen értékelted a helyzetet.
    1, Ilyen nyámnyila támadó játékkal semmi keresnivalónk a BL-ben
    2,Ilyen sportdiplomáciával aki zsebrerakott kézzel végignézi hogy leszívatnak a dán bírók, semmi keresnivalónk a BL-ben(itt nem csak a hetesre gondolok, láttatok mindent)
    3,A játékosállomány alapján megfelelnénk a BL-nek, a mutatott játék alapján messze NEM:(((((((

Ez van maradt az EHF. HAJRÁ GYŐR!
  • Isthy
    Finoman szólva is csalódott vagyok, meg persze mérges. Az ETO csak kb. az utsó 10 percben játszott megfelelően, előtte az ukránok akarata érvényesült, mégis megvolt az esély... De a döntő pillanatokban megremegtek a kezek. Hajtottak de nem igazán jött össze a játék, valahogy mintha nem lennének igazán összeszokva, különösen támadásban.
    Az ukránok az elején iszonyúan durvák voltak és ezt egy ideig engedték is a bírók. Utána amikor elkezdték kiszórni őket, megvoltak az esélyeik a győrieknek, de nem tudtak élni vele. Nem tudom, lehet az ukránok megfélelmítő kezdőtaktikája hatott? Talán csak Gogirlát tudnám kiemelni és Orsit, aki csereként állt be és hajtott, heteseket harcolt ki és minden helyzetét belőtte. A többiek, sajnos csalódás... rengeteg hiba és kapkodás olyankor is amikor esély kínálkozott.
    Ez az ukrán csapat egy közepesnél kicsit jobb játékkal is verhető lett volna, így azonban marad az EHF kupa ismét a Győrnek.
    A végén a hetest nem merték bevállalni a dán bírók, de nem azon kellett volna múlnia...
  • Isthy
    Sajnos a diplomások nagy része (köztük én is) arról híres kicsi országunkban, hogy nem éppen gazdag :(((
    Úgy tűnik te is a többséghez tartozol...
    Igen, kellene a jó Fradi, főleg, hogy Budapest nem igazán dicsekedhet a kézicsapataival :(((
  • Breki33
    Affenébe

Ha én gazdag lennék ej.

Egy jó Fradira szüksége van a női kézilabdának
  • Isthy
    Tudod, a szokás nagy úr :DDD
  • Isthy
    Egyre inkább úgy tűnik a Fradi idén is csak a dobogóért hajthat és valszeg az is nagyon kemény lesz. Mondjuk messze még a vége, sok minden változhat, de feljebb sztem nem léphetnek. Ha nem Németh András lenne az edző még itt sem tartanának...
  • Hege eto
    Úristen má megin'?
  • Hege eto
    Jól ráéreztem az első félidőre.......
    Mi van a fradival +7ről aszittem csak az én drága ETOkám "tud" kikapni?:((((((
    Vmit. nagyon elbaltáztatok a II. félidőben.
    Pahaék azt írják korrekt bíráskodás volt.Akkor fejben ment el a meccs.
  • Grave Digger
    Nahh csókolom mindenkinek:DD Kicsit beálltam már:) Találkoztam ma este a Dettivel:DD Eszméltelen a csaj, folyamatosan mosolyog, ahogy azt megszokhattuk tőle. Viszont nagyon aggódott a győri lányokért, de mikor megtudta, hogy csak horzsolásokkal megúszták, azért fellélegzett. Én is egyébként, csúnya baleset lehetett:(( Kikapott a Fradi Vásárhelyen ez nagy meglepi.. Nahhjóéjt, mert holnap sokat kell írnom.
  • Isthy
    Igen, és úgy néz ki szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja. Valszeg a kisbusz vezetője nem megfelelő sebességgel hajtott. De ezt még vizsgálják.
  • Breki33
    Hallotátok a győri csajok balesetét?
  • Isthy
    Ja és ami még érdekesebb:
    A félidőben még 14:7-re a Fradi vezetett!!!
  • Isthy
    Nem lett sima Fradi győzelem, ráéreztem:

Hódmezővásárhely-FTC 25:23!!!

• Isthy
    Ez nagyon szomorú...
  • Grave Digger
    Helga még elég óvatosan mozgott a tegnapi meccsen, de lesz még sokkal jobb is:D
  • Grave Digger
    A válogatott játszik felkészülési meccset a Hypoval:DD Sajnos a Tomori ügyéről csak annyit tok, hogy valszeg lebukott droggal....
  • Hege eto
    Én úgy érzem sima Fradi győzelem lesz. A Vásárhelynél vmi. nincs rendben fejben. Legalábbis az Index topicjukban zajló párbeszédből, erre lehet következtetni. A fradi meg fejben rendben van sztem. ha Sopinak és Uhrakovának menni fog akkor nem lesz gond.
  • Isthy
    Grave!
    Ha bekönyörögted magad a hétfői Hypo elleni meccsre akkor dobj meg minket valami infóval róla.
    Ez egyébként az a közép-európai szuperliga vagy miféle meccs lesz?
  • Isthy
    Lehet, hogy megoldja, de én úgy érzem nagyon megizzadnak, mert a Vásárhely már nem annyira "kiscsapat"!
  • Hege eto
    Zsolti jó gyerek:))))) Játékos is NBI b-s asszem meg mellette bíró is.
    Biztos nem lesz egyszerű de sztem. a Fradi megoldja ezt is.
    Nem arról híres hogy szenved idegenben a kiscsapatok ellen.
  • Breki33
    Engem is érdekel
  • Isthy
    Valami bővebbet esetleg...

És Helga, hogy mozgott a tegnapi meccsen? Gólt szerzett azt láttam, de egyebek?
  • Isthy
    Budapesten sajnos a kézilabda úgy tűnik nem igazán kelt érdeklődést a támogatókban (persze meg kéne találni őket). Azért az mégis nevetséges, hogy a Fradi ilyen helyzetben van, a Vasasról nem is beszélve.
    Igen, a vásárhelyiek az új támogatójuknak köszönhetően jelentősen megerősödtek anyagiakban és játékosállományban is. Pokol lesz este a Fradinak!
    OFF:
    A Bódi Berni barátját pedig üdvözlöm, csak jó srác lehet, a lakhelyéről ítélve
    ON:
    A csajok tegnap megint simán hozták a meccset, ha kellett volna sztem 15-20-al nyertek volna a Vasas ellen.