61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1909 Azt halottam nemis jó a hangulata.
Bár ha döntőben magyarok lesznek biztos az lesz P -
#1908 Nekem még mindíg kérdés a Sportaréna. Ha jól tudom azt nem az önkormány üzemelteti, hanem egy francia illetőségű konzorcium (Aréna Üzemeltető Rt.). Szerintetek ők is ingyen bocsátják az Arénát az esemény rendezésére?
Sztem ők megkapják a szövetségtől a nem kevés pénzüket (valszeg erre céloznak az eltitkolt bevétellel kapcsolatban), a budapesti kézilabdasport meg a maradékot :(((
Igaz ennek ellentmondani látszik ez a pályázati szerződés:
Pályázat
Ezek szerint a Sportminisztériumot 20 ingyenes minisztériumi eseménynap illeti meg évente. A 2004. évre megítélt eseménynapok között szerepelnek a kézi EB 18-19-i napjai. Tehát elvileg ingyen van az Aréna. De a valóság ugye, sokszor egészen másként fest :((( -
#1907 "(Az Eb bevételeiről tudni kell, hogy teljes egészében a magyar szövetség kasszájába folynak be és azt csak a rendezvény után forgatják vissza a rendező városok kézilabdasportjába.)"
Hát erre leszek én kiváncsi, hogy lesz ez az összeg elosztva.
Pl . A D.ferr nem kap? Mert ugye nem rendező város de mégis csak a válogatott 80%át adja
-A Bp-re szánt összegből kap a szpari, vasas Fradi mindenki?Pedig csak a Fradi ad játékost.
Persze semmit nem fogunk ezekről a pénzekről megtudni:(((((. A nagy részét úgyis felveszik "Valakik" különböző juttatások címen.
1Milla meg mit ér egy élcsapatnak elég az edző meg 2-3 játékos 1 havi bérére, Persze nem Giniére:))))))) -
#1906 Ez megint jellemző:
Szerződések
-
#1905 Interjú Pigával a handball.hu-n:
"Szükségünk volt az edzőváltásra" -
#1904 Ez esetben ajálom nektek az sg többi fórumát ahovás sok hölgy is jár
SG Fórumozók Képei - http://tagok.sg.hu -
#1903 Hát nem:))))))) -
#1902 Van benne valami :))) De azért ugye az nem mindegy, hogy milyet látsz:)))? -
#1901 30felett ugyan má mire gondol másra az emberfia ha Nőt lát:)))))))? -
#1900 Hogy miket nem írnak egyesek? Nem kell mindíg "ARRA" gondolni
Szerintem valami sporthoz kapcsolódó terméket vagy cuccot kellene reklámozniuk. -
#1899 Konkrétan mire gondolsz?
Óvszer?:))))))) Vérten Orsival - hajfesték:)))))))) -
#1898 Kéne egy Banner a fórumba -
#1897 Nem csak árulják
De őszinténszólva ez nem tetszik.
Meg amúgyis lehet a férfimezt kéne venni :-) -
#1896 De ilyen csajokkal mást is lehetne reklámozni
pl coccolino macit :-) -
#1895 Nekem szerencsére van válogatott mezem tavaly tavasz óta és abban járok a válogatott meccsekre (sőt a nemzetközi kupameccsekre is), Zágrábban is abban voltam.
Az enyém a zöldgalléros piros változat a mezből. Ha jól látom ez a pólóváltozat. Neked ilyen van? -
#1894 Szvsz. a magyar kézilabda kivéve D.ferr olyan pocsék anyagi helyzetben van hogy tojnak rá a vezetők honnan jön a pénz.... Csak jöjjön.
Azért kiváncsi lennék a véleményedre ha Sopit kérnék fel egy ilyenre és mellé betámasztanák a fradit egy 30millával mit gondolnál?
Szerintem nem beszélnéd le Sopit a dologról:)))))))))))
Mellesleg nem gagyi, űbergagyi. -
#1893 Én nem. -
#1892 jeeeeeeeeeeeeee
vett már valaki ilyet?
-
#1891 Na végre, épp ideje volt már!!!
Úgy tűnik megtörtént a megállapodás a Sport1-gyel!
Közvetítések (Sport1-en):
CORNEXI-Alcoa - Győri Graboplast ETO KC 2004. 11.03. 18.00 óra
FTC - DUNAFERR NKC 2004. 11.12. 18.00 óra
DUNAFERR NKC - Győri Graboplast ETO KC 2004. 12.29. 18.00 óra
Valamint a Sport1 közvetíteni fogja a fiúk Világkupa meccseit is, meg két férfi rangadót:
DUNAFERR SE - FOTEX KC Veszprém 2004. 11.24. 18.00 óra
FOTEX KC Veszprém - Pick Szeged 2004. 11.28. 15.00 óra
-
#1890 Most látom, hogy elírtam, szóval helyesen:
Az A és a C csoport!az igazi halálcsoport, a Ljubljana pedig kezet csókolhat Fortunának! A Slagelsevel és a Ljubljanával csak az elődöntőben kerülhetünk össze, ők a másik ágon vannak. -
#1889 Most már egy kicsit nem bánom hogy lecsúsztunk a BL-ről. Ebből jó esetben is csak KEK lett volna:(((((((( -
#1888 Elsőre úgy tűnik, nem alakult nagyon rosszul a sorsolás.
Minden csapatunknak valós továbbjutási esélyei vannak szerencsére.
A győriek mehetnek Lengyelországba, a fradisták pedig Svédországba, a Cornexisek Németországba (még talán nekik lesz a legnehezebb dolguk).
A vác is legyőzhető ellenfelet kapott. A Dunaferrnek nincs könnyű dolga, de a BL-ben már nem is lehet. De szvsz simán továbbjuthatunk, az Ikast lesz az igazi ellenfél a csoportelsőségért.
A B és a C csoport!igazi halálcsoport, a Ljubljana pedig kezet csókolhat Fortunának! A Slagelsevel és Ljubljanával csak az elődöntőben kerülhetünk össze, ők a másik ágon vannak. -
#1887 Hát én nagy ficirajongó vagyok, de inkább a lányok.
És Zágráb megmutatta, hogy minőségi csapatsportra lenne igény.
Dánoknál ugye a labdarúgás se semmi de mégis a női vállogatott szinte közügy.
De ne ilyen gagyi mosópor reklámokkal kelljen már szponzort szerezni. -
#1886 Nem mert a focit sokkal többen nézik mint a kézit.Sajnos csak Dániában nézik kb egyformán.
Roppant meglepő volt tavasszal Gudme-ban az kb egy 3000fős falucska ahol semmi nem volt nyitva szombaton csak a kézi csarnok. Dupla csarnok voltazaz két pálya öltözők, klubbtermek étterem ami persze nyitva volt. Megállás nélkül mentek a meccsek 12évesektől 50évesekig.
Környező falvak csapatai, ifik stb.Szóval Náluk minden a kézilabda körül forog.Míg pesten a népliget ,Újvárosban, Vasas pályán és Győrben egy bajnokira nem telik meg a csarnok ha nem rangadó.
Nálunk még mindíg mindenki a focitól várja a megváltást..... Kérdem én MINEK? -
#1885 Ott a pont! Minden szavaddal egyetértek! -
#1884 Persze, hogy nem adják, mivel még mindíg nincs szerződés a Sport1-gyel, legalábbis senki nem tud róla semmit. Az MTV pedig csak BL meccseket ad. -
#1883 Jól gondolod:(((((( -
#1882 Nekem is nagyon szimpi Timi. Úgy gondolom hogy Vele a "fradiszív" is eltávozott a csapatból.Ő nagyon a lelkén viseli a csapat eredményeit tavaly mikor az alapszakaszban győztünk a népligetben 2vel és N.A. csak Sugárt emelte ki a csapatból emléxem jött ki a csarnokból és sírt, pedig még meg is dícsértük hogy jól védett mert tényleg jól védett. -
#1881 gondolom ezt megint nem adják -
#1880 Hát én meg is értem.
Jó elárulom ő az egyik kedvencem.
A nyamvadt cégeket nem értem.
Tömnék bele a pénzt lenne egy világverő csapatunk az nem elég reklámérték? -
#1879 A hírek szerint jól véd a bajnokikon, de én még nem láttam. De szombaton majd látni fogom ellenünk Újvárosban. Ez lesz neki is és a Cornexinek is az első igazi erőpróba. -
#1878 Hát az ETOnak sem szabadott volna Pálingert Pigát elengedni, de a pénz nagy úr. Őket is meg lehet érteni. Nekik 30éves korukra meg kell alapozni a jövőjüket! -
#1877 Egyetértünk
meg ő amúgy is fanatikus
Nem szabadott volna a Fradinak sem elengedni.
Gondolom bajnokikon is jól véd. -
#1876 Szerintem ő lesz a másik kapus Gin mellett az EB-n. A mostani formája alapján ez nem lehet kétséges. Már az olimpiára is neki kellett volna utaznia... -
#1875 Hát megértem, hogy ő nagyon akar bizonyítani -
#1874 Igen. Valamint nem játszott Boki, mert Lausanneban volt átvenni a díjat és ami szintén nagyon nem mellékes, Gin sem védett egy percet sem. Szerencsére Sugár Timi a 2. félidőben jól helyettesítette, hiszen ha jól tudom 51 %-kal védett. -
#1873 Ez gondolom idegenlégiósok nélkül -
#1872 Én is csak azt tudom, amit a mai meccs előtt hallottam. Az m1 közvetítit majd a BL-meccseket, a bajnokikat talán a Sport1. -
#1871 Ne felejtsük el, hogy holnap Bécsben nemzetközi kupasorsolás!
Női BL csoportsorsolás: Dunaferr 1. kalap
Női KEK: Vác 1. kalap
Női EHF Kupa: Győr és FTC 1. kalap, Cornexi 2. kalap
Férfi EHF: Dunaferr 1. kalap, Tatabánya 2. kalap -
#1870 Láttam közbe beírtad az Indexre a lényeget, utólagos engedelmeddel:
Magyarország - Hypo NÖ 38-31 (18-21)
Magyarország: Sirina, Balogh 1, Mehlmann 8 (2), Ferling 6 (2), Kulcsár 2, Tóth T. 3, Nagy I. 7. Csere: Sugár (kapus), Pigniczki, Pálffy, Kindl, Görbicz 1, Bohus 2, Siti B. 1, Lovász 5, Szűcs 2.
Esetleg kaphatnánk valami részletesebb beszámolót?