61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    Azt halottam nemis jó a hangulata.

Bár ha döntőben magyarok lesznek biztos az lesz P
  • Isthy
    Nekem még mindíg kérdés a Sportaréna. Ha jól tudom azt nem az önkormány üzemelteti, hanem egy francia illetőségű konzorcium (Aréna Üzemeltető Rt.). Szerintetek ők is ingyen bocsátják az Arénát az esemény rendezésére?
    Sztem ők megkapják a szövetségtől a nem kevés pénzüket (valszeg erre céloznak az eltitkolt bevétellel kapcsolatban), a budapesti kézilabdasport meg a maradékot :(((
    Igaz ennek ellentmondani látszik ez a pályázati szerződés:
    Pályázat

Ezek szerint a Sportminisztériumot 20 ingyenes minisztériumi eseménynap illeti meg évente. A 2004. évre megítélt eseménynapok között szerepelnek a kézi EB 18-19-i napjai. Tehát elvileg ingyen van az Aréna. De a valóság ugye, sokszor egészen másként fest :(((
  • Hege eto
    "(Az Eb bevételeiről tudni kell, hogy teljes egészében a magyar szövetség kasszájába folynak be és azt csak a rendezvény után forgatják vissza a rendező városok kézilabdasportjába.)"

Hát erre leszek én kiváncsi, hogy lesz ez az összeg elosztva.
    Pl . A D.ferr nem kap? Mert ugye nem rendező város de mégis csak a válogatott 80%át adja
    -A Bp-re szánt összegből kap a szpari, vasas Fradi mindenki?Pedig csak a Fradi ad játékost.

Persze semmit nem fogunk ezekről a pénzekről megtudni:(((((. A nagy részét úgyis felveszik "Valakik" különböző juttatások címen.
    1Milla meg mit ér egy élcsapatnak elég az edző meg 2-3 játékos 1 havi bérére, Persze nem Giniére:)))))))
  • Isthy
    Ez megint jellemző:

Szerződések

• Isthy
    Interjú Pigával a handball.hu-n:
    "Szükségünk volt az edzőváltásra"
  • Breki33
    Ez esetben ajálom nektek az sg többi fórumát ahovás sok hölgy is jár

SG Fórumozók Képei - http://tagok.sg.hu
  • Hege eto
    Hát nem:)))))))
  • Isthy
    Van benne valami :))) De azért ugye az nem mindegy, hogy milyet látsz:)))?
  • Hege eto
    30felett ugyan má mire gondol másra az emberfia ha Nőt lát:)))))))?
  • Isthy
    Hogy miket nem írnak egyesek? Nem kell mindíg "ARRA" gondolni
    Szerintem valami sporthoz kapcsolódó terméket vagy cuccot kellene reklámozniuk.
  • Hege eto
    Konkrétan mire gondolsz?
    Óvszer?:))))))) Vérten Orsival - hajfesték:))))))))
  • Breki33
    Kéne egy Banner a fórumba
  • Breki33
    Nem csak árulják

De őszinténszólva ez nem tetszik.

Meg amúgyis lehet a férfimezt kéne venni :-)
  • Breki33
    De ilyen csajokkal mást is lehetne reklámozni

pl coccolino macit :-)
  • Isthy
    Nekem szerencsére van válogatott mezem tavaly tavasz óta és abban járok a válogatott meccsekre (sőt a nemzetközi kupameccsekre is), Zágrábban is abban voltam.
    Az enyém a zöldgalléros piros változat a mezből. Ha jól látom ez a pólóváltozat. Neked ilyen van?
  • Hege eto
    Szvsz. a magyar kézilabda kivéve D.ferr olyan pocsék anyagi helyzetben van hogy tojnak rá a vezetők honnan jön a pénz.... Csak jöjjön.
    Azért kiváncsi lennék a véleményedre ha Sopit kérnék fel egy ilyenre és mellé betámasztanák a fradit egy 30millával mit gondolnál?
    Szerintem nem beszélnéd le Sopit a dologról:)))))))))))
    Mellesleg nem gagyi, űbergagyi.
  • Hege eto
    Én nem.
  • Breki33
    jeeeeeeeeeeeeee

vett már valaki ilyet?

• Isthy
    Na végre, épp ideje volt már!!!
    Úgy tűnik megtörtént a megállapodás a Sport1-gyel!
    Közvetítések (Sport1-en):
    CORNEXI-Alcoa - Győri Graboplast ETO KC 2004. 11.03. 18.00 óra
    FTC - DUNAFERR NKC 2004. 11.12. 18.00 óra
    DUNAFERR NKC - Győri Graboplast ETO KC 2004. 12.29. 18.00 óra
    Valamint a Sport1 közvetíteni fogja a fiúk Világkupa meccseit is, meg két férfi rangadót:
    DUNAFERR SE - FOTEX KC Veszprém 2004. 11.24. 18.00 óra
    FOTEX KC Veszprém - Pick Szeged 2004. 11.28. 15.00 óra
  • Isthy
    Most látom, hogy elírtam, szóval helyesen:
    Az A és a C csoport!az igazi halálcsoport, a Ljubljana pedig kezet csókolhat Fortunának! A Slagelsevel és a Ljubljanával csak az elődöntőben kerülhetünk össze, ők a másik ágon vannak.
  • Hege eto
    Most már egy kicsit nem bánom hogy lecsúsztunk a BL-ről. Ebből jó esetben is csak KEK lett volna:((((((((
  • Isthy
    Elsőre úgy tűnik, nem alakult nagyon rosszul a sorsolás.
    Minden csapatunknak valós továbbjutási esélyei vannak szerencsére.
    A győriek mehetnek Lengyelországba, a fradisták pedig Svédországba, a Cornexisek Németországba (még talán nekik lesz a legnehezebb dolguk).
    A vác is legyőzhető ellenfelet kapott. A Dunaferrnek nincs könnyű dolga, de a BL-ben már nem is lehet. De szvsz simán továbbjuthatunk, az Ikast lesz az igazi ellenfél a csoportelsőségért.
    A B és a C csoport!igazi halálcsoport, a Ljubljana pedig kezet csókolhat Fortunának! A Slagelsevel és Ljubljanával csak az elődöntőben kerülhetünk össze, ők a másik ágon vannak.
  • Breki33
    Hát én nagy ficirajongó vagyok, de inkább a lányok.

És Zágráb megmutatta, hogy minőségi csapatsportra lenne igény.
    Dánoknál ugye a labdarúgás se semmi de mégis a női vállogatott szinte közügy.

De ne ilyen gagyi mosópor reklámokkal kelljen már szponzort szerezni.
  • Hege eto
    Nem mert a focit sokkal többen nézik mint a kézit.Sajnos csak Dániában nézik kb egyformán.
    Roppant meglepő volt tavasszal Gudme-ban az kb egy 3000fős falucska ahol semmi nem volt nyitva szombaton csak a kézi csarnok. Dupla csarnok voltazaz két pálya öltözők, klubbtermek étterem ami persze nyitva volt. Megállás nélkül mentek a meccsek 12évesektől 50évesekig.
    Környező falvak csapatai, ifik stb.Szóval Náluk minden a kézilabda körül forog.Míg pesten a népliget ,Újvárosban, Vasas pályán és Győrben egy bajnokira nem telik meg a csarnok ha nem rangadó.
    Nálunk még mindíg mindenki a focitól várja a megváltást..... Kérdem én MINEK?
  • Isthy
    Ott a pont! Minden szavaddal egyetértek!
  • Isthy
    Persze, hogy nem adják, mivel még mindíg nincs szerződés a Sport1-gyel, legalábbis senki nem tud róla semmit. Az MTV pedig csak BL meccseket ad.
  • Hege eto
    Jól gondolod:((((((
  • Hege eto
    Nekem is nagyon szimpi Timi. Úgy gondolom hogy Vele a "fradiszív" is eltávozott a csapatból.Ő nagyon a lelkén viseli a csapat eredményeit tavaly mikor az alapszakaszban győztünk a népligetben 2vel és N.A. csak Sugárt emelte ki a csapatból emléxem jött ki a csarnokból és sírt, pedig még meg is dícsértük hogy jól védett mert tényleg jól védett.
  • Breki33
    gondolom ezt megint nem adják
  • Breki33
    Hát én meg is értem.

Jó elárulom ő az egyik kedvencem.

A nyamvadt cégeket nem értem.

Tömnék bele a pénzt lenne egy világverő csapatunk az nem elég reklámérték?
  • Isthy
    A hírek szerint jól véd a bajnokikon, de én még nem láttam. De szombaton majd látni fogom ellenünk Újvárosban. Ez lesz neki is és a Cornexinek is az első igazi erőpróba.
  • Hege eto
    Hát az ETOnak sem szabadott volna Pálingert Pigát elengedni, de a pénz nagy úr. Őket is meg lehet érteni. Nekik 30éves korukra meg kell alapozni a jövőjüket!
  • Breki33
    Egyetértünk

meg ő amúgy is fanatikus

Nem szabadott volna a Fradinak sem elengedni.

Gondolom bajnokikon is jól véd.
  • Isthy
    Szerintem ő lesz a másik kapus Gin mellett az EB-n. A mostani formája alapján ez nem lehet kétséges. Már az olimpiára is neki kellett volna utaznia...
  • Breki33
    Hát megértem, hogy ő nagyon akar bizonyítani
  • Isthy
    Igen. Valamint nem játszott Boki, mert Lausanneban volt átvenni a díjat és ami szintén nagyon nem mellékes, Gin sem védett egy percet sem. Szerencsére Sugár Timi a 2. félidőben jól helyettesítette, hiszen ha jól tudom 51 %-kal védett.
  • Breki33
    Ez gondolom idegenlégiósok nélkül
  • Grave Digger
    Én is csak azt tudom, amit a mai meccs előtt hallottam. Az m1 közvetítit majd a BL-meccseket, a bajnokikat talán a Sport1.
  • Isthy
    Ne felejtsük el, hogy holnap Bécsben nemzetközi kupasorsolás!

Női BL csoportsorsolás: Dunaferr 1. kalap
    Női KEK: Vác 1. kalap
    Női EHF Kupa: Győr és FTC 1. kalap, Cornexi 2. kalap
    Férfi EHF: Dunaferr 1. kalap, Tatabánya 2. kalap
  • Isthy
    Láttam közbe beírtad az Indexre a lényeget, utólagos engedelmeddel:

Magyarország - Hypo NÖ 38-31 (18-21)

Magyarország: Sirina, Balogh 1, Mehlmann 8 (2), Ferling 6 (2), Kulcsár 2, Tóth T. 3, Nagy I. 7. Csere: Sugár (kapus), Pigniczki, Pálffy, Kindl, Görbicz 1, Bohus 2, Siti B. 1, Lovász 5, Szűcs 2.

Esetleg kaphatnánk valami részletesebb beszámolót?