61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    Hm kezdünk beindulni :-)
  • Isthy
    Fehérváron biztos nehezebb lesz, de sztem megoldjátok.
    Aztán vigyázni az új dobra :)))
  • Isthy
    Így van, sztem is. Hozzák a tavalyi rangadó formájukat.
    Mi van Ivett talpsérülésével? Mikor játszhat újra?
    Bár Melinda egész jól helyettesítette.
  • Hege eto
    Azért otthon biztos harapósabb kedvükben lesznek:)))))))
    Mint olvasom tényleg 0-7 volt az elején?Mert onnan óriási bénaság kell veszteni.
    A szerdai derby nem lesz sima, ha az ETO jó passzban lesz és elkapjuk az elejét (első félidő) akkor nyerünk ha nem akkor ki tudja mi lesz.
    Mi megyünk izgulunk, szurkolunk, a többi a pályán dől el.
  • Grave Digger
    Kipukkadt a cornexi-lufi? Majd a Győr ellen meglátjuk, hogy miként teljesítenek, de sztm ott is bukta lesz.
  • Hege eto
    Hát sokkal simább lett a vége mint gondoltam.
    Mi a sz.rt csinált a Cornexi a 2, félidőben?
    Vásárhely-Vác 35-34(14-17) Na se lehetett semmi meccs:)))))))) két jól védekező csapat:)))))))
  • Isthy
    FTC - Cornexi-Alcoa 31-23 (14-15)

A 2. félidőt 17:8-ra nyerte a Fradi! A Cornexi most már az alapszakasz 3. helyéért folyó versenyben is lépéshátrányba került.
  • Isthy
    A Fotex után a Pick Szeged is továbbjutott:

Pick Szeged-Skopje 25:18 (13:8)
  • Isthy
    Sandefjord-Fotex 25:31 a végeredmény :)))

• Isthy
    Sandefjord-Fotex 11:14 a félidőben :)))
  • Isthy
    Dehogy! Hát nem sokkal szebben gömbölyödik az 5-ös hasa, mint az a deszka 4-es szára :))))))

Még nem olvastam az interjút, de holnap sort kerítek rá.
    Egy másik néznivaló: a novemberi Pannon újságban a teljes nõi válogatott lesz látható,estélyi ruhában.
  • Breki33
    kis telhetetlen P

Radulovics interjú a heti Képes Sportban
    ami amúgy t. jó újság
  • Isthy
    A lányok az utóbbi időben nagyon rákapcsoltak, 40-nél nem adják alább: Dunaferr NK - Pikker-PTE-PEAC 49-24 (23-12)
    De azért jó lenne már ha egyszer meglenne az a félszáz :)))
  • Isthy
    Ja, erről írtunk is 21-én este az #1906-1908-as hozzászólásban. Szvsz amíg ez az MKSZ vezetés van, mindíg lesz valami balhé
  • Breki33
    Tento :-)

Veszélyben az Eb?
    2004.10.21. 20:45

Elképzelhető, hogy Debrecenben mégsem rendeznek női kézilabda Eb-meccseket. Amennyiben az országos szövetség nem enged betekintést a szerződésekbe, úgy a városi szervező bizottság felmondja az együttműködési megállapodást.

Nemigaz, hogy mindig van valami balhé máááár.
  • Isthy
    Köszi az infókat, válasz ment!
  • Hege eto
    Isthy mail ment:)))))))
    ETO Vásárhely 31-18
    Nagyon sima meccs, a második félidőben csak gyakorlás volt meg az ifi szoktatása az NBI hez.
    Nagy csalódás volt nekem Jókai Nóri játéka a vásárhelyből, Ő nagyon sokat esett vissza mióta elment.
    Debrecen-Tento ETO 20-20. Na ez a nem semmi:)))))) Ez a Tóth Laci mindíg elb..sza góltotómat, de nem bánom.A fiú csapat 200% on teljesít.
  • Isthy
    No, akkor BB-ről is:
    Az első félidőben dobott 3 gólt szélről a másodikban 1-et szélről és 1-et felkanyarodva átlövésből (Gin nagyon mellényúlt). Dobott 2 db hetest, Gin mindkettőt kivédte. Az elsőben még valahogy ment neki, de a másodikban már nem nagyon tudott még helyzetbe sem kerülni, ekkor már Ivett jól védekezett ellene. Leindításból nem tudott gólt lőni, Ivett mindíg visszért vele (sokkal fiatalabb és gyorsabb). A védekezésben nem bírt igazán Ivettel, egy az egyben többször kikapott tőle, más kérdés, hogy ebből csak 2 gól lett (Ivett asszem 3-at rontott). Ivett sokszor meglépett, valszeg 5 gólt lőtt indításból. Én ennél sokkal többet vártam tőle, ez olyan közepes teljesítménynek tűnt.
  • Breki33
    és BB?
  • Isthy
    Természetesen gratuláció nekik is, mint lentebb írtam.
    Egy kis info részedre:
    Timinek nem ez volt igazán a nagy napja, de nem is védett rosszul. Ilyen "védekezés" mellett iszonyúan nehéz dolga volt. Ha ő nics simán meglett volna a félszáz! Fogott hetest, ziccereket, átlövéseket is. A szélről viszont nagyon sebezhető volt.
    Helga amikor benn volt egész jól játszott, kezd belejönni és beilleszkedni a csapatba. Dobott két szép átlövésgólt és voltak gólpasszai is. Játszott a saját helyén is, meg egy-két támadásban jobbszélen is, amikor Lovi ki volt állítva. A csúcs az volt, amikor a 2. félidőben Detti balátlövőben, Boki irányítóban, Helga pedig a helyén, jobbátlövőben játszott. Na ekkor nagyon éltek mindhárman Kulival együtt.
  • Isthy
    Ha csak így tudnád megjegyezni a saját számodat, akkor nem ártana néha mégiscsak felhívni magadat :)))
    Kár, hogy nem tudtunk dumálni, de lesz ez még így se!
  • Isthy
    Igen, bár az "eszetlen" egy kis túlzás. A 2. félidő elején védekezett jól a Dunaferr (Szilárd biztos szólt egy-két szót a szünetben), ennyi elég is volt (14 perc alatt 4 kapott gól), hogy elmenjünk 12-vel. Innen már csak gála és örömünnep volt.
    A Cornexiben csalódtam, jobbnak gondoltam őket.
    A tegnapi nap nagy kézilabdaünneppé vált, GRATULÁLOK A FOTEXNEK ÉS A PICKNEK IS!!! Ünnepeltünk is rendesen :))))))))
    Ma megnézem mindkét meccset felvételről , mit mondjak, kíváncsi vagyok!
  • Grave Digger
    Bazz elírtam a telefonszámomat.... 503 heyett 538 a helyes. hiába, nem szoktam magamat hívni:((
  • Breki33
    Azért a Fotexről meg a Barcelonaverésről is emlékezzünk meg P
  • Isthy
    Üdv mindenknek!!!!!!!!!!
    Nagggyon királyok voltak a csjok, bocsi inkábbb KIRÁLYNŐK!!!
    13 GÓL OLLÉÉÉÉ!!! HAJRÁ KOHÁSZ, OLLLÉÉÉÉÉ! HAJRÁ KOHÁSZ OLLÉ, OLLÉÉÉ, OLLÉÉÉÉÉ!!!
    GRAVE!!! Milyen számot adtál meg nekem, ilyen számon nincs is előfizető, hogy a francba hívjalak fel VAZZZZEEEE!!!
    Na megyek vissza ünneplni a Stellammal a többiekhez, a többit majd holnp délelőtt.
  • Hege eto
    Nekünk volt két éve egy hasonló Fradi ETO 44-32 (21-21) félidővel
  • Hege eto
    43-30 Hát valaki itt le lett alázva rendesen.
    Ez eszetlen rohanás lehetett nyílt sisakkal védekezés nélkül.
  • Breki33
    jólvan félrevitted a fantáziám P
  • Grave Digger
    válogatott, válogatott:DDDDDD
  • Breki33
    Igazából a vállogatott dolgok izgatnak P

De nem a te vállogatott dolgaid :-)
  • Isthy
    Esély az mindíg van, csak jelen esetben szerencsére elég hangyányi :)))
    Délután a helyszínen lesz szerencsém szurkolni, majd este írok egy kis beszámolót.
    HAJRÁ KOHÁSZ!!!
  • Hege eto
    Hát elég "érdekes" lenne ha nem nyerne a D.ferr:)))))) Kissebb csoda?
    Talán ez lenne a legmegfelelőbb szó rá.
  • Grave Digger
    Nekem most elég jó a hangultaom, bár betegeskedem picikét. szerencsére a fiúk nagyon megverték a Tatabányát, s ez azért felvidított:D Jahh, hogy a lányokéról? Jó a hangulat, elszántak, s holnap átveszik az első helyet:D
  • Breki33
    Amúgy adnál egy kis bövebb hangulatjelentést?
  • Takigabi
    LOL tuti nyernek :DDDD van rá esély :DD csak nem sok
  • Takigabi
    kikapott a Spartacus :((
  • Grave Digger
    Ahogy hallom lányainkat elég rendesen felhúzta a Szabó Edina a "nyerni megyünk Dunaújvárosba" mondatával. Holnap majd jól megkapják a magukét érte:DDDD
  • Isthy
    Ezt meg se hallottam
    A jegy 3 meccsre szól, az 5. helyért, a 3. helyért és az Európa Bajnoki címért játszandó mérkőzésekre. Ha ide nem jutnak el akkor szégyelljék magukat!!!
  • Hege eto
    És ha netán (HÜLYESÉG) Dánia-Ukrajna meccset kell nézni?:((((((((
  • Isthy
    Nekem is mondtak ilyeneket, de sztem majd a szurkolók gondoskodnak a jó hangulatról. Persze attól függ mennyi "puccos öltönyös" lesz a csarnokban. A zágrábi hangulatot nehéz lesz felülmúlni, mivel ott szinte mindenki aki kiment, igazi fanatikus volt.
    Mindenesetre mi már megvettük a jegyeinket a döntőre, rajtunk nem fog múlni a hangulat!