61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1949 Hm kezdünk beindulni :-) -
#1948 Fehérváron biztos nehezebb lesz, de sztem megoldjátok.
Aztán vigyázni az új dobra :))) -
#1947 Így van, sztem is. Hozzák a tavalyi rangadó formájukat.
Mi van Ivett talpsérülésével? Mikor játszhat újra?
Bár Melinda egész jól helyettesítette. -
#1946 Azért otthon biztos harapósabb kedvükben lesznek:)))))))
Mint olvasom tényleg 0-7 volt az elején?Mert onnan óriási bénaság kell veszteni.
A szerdai derby nem lesz sima, ha az ETO jó passzban lesz és elkapjuk az elejét (első félidő) akkor nyerünk ha nem akkor ki tudja mi lesz.
Mi megyünk izgulunk, szurkolunk, a többi a pályán dől el. -
#1945 Kipukkadt a cornexi-lufi? Majd a Győr ellen meglátjuk, hogy miként teljesítenek, de sztm ott is bukta lesz. -
#1944 Hát sokkal simább lett a vége mint gondoltam.
Mi a sz.rt csinált a Cornexi a 2, félidőben?
Vásárhely-Vác 35-34(14-17) Na se lehetett semmi meccs:)))))))) két jól védekező csapat:))))))) -
#1943 FTC - Cornexi-Alcoa 31-23 (14-15)
A 2. félidőt 17:8-ra nyerte a Fradi! A Cornexi most már az alapszakasz 3. helyéért folyó versenyben is lépéshátrányba került. -
#1942 A Fotex után a Pick Szeged is továbbjutott:
Pick Szeged-Skopje 25:18 (13:8) -
#1941 Sandefjord-Fotex 25:31 a végeredmény :)))
-
#1940 Sandefjord-Fotex 11:14 a félidőben :))) -
#1939 Dehogy! Hát nem sokkal szebben gömbölyödik az 5-ös hasa, mint az a deszka 4-es szára :))))))
Még nem olvastam az interjút, de holnap sort kerítek rá.
Egy másik néznivaló: a novemberi Pannon újságban a teljes nõi válogatott lesz látható,estélyi ruhában. -
#1938 kis telhetetlen P
Radulovics interjú a heti Képes Sportban
ami amúgy t. jó újság -
#1937 A lányok az utóbbi időben nagyon rákapcsoltak, 40-nél nem adják alább: Dunaferr NK - Pikker-PTE-PEAC 49-24 (23-12)
De azért jó lenne már ha egyszer meglenne az a félszáz :)))
-
#1936 Ja, erről írtunk is 21-én este az #1906-1908-as hozzászólásban. Szvsz amíg ez az MKSZ vezetés van, mindíg lesz valami balhé -
#1935 Tento :-)
Veszélyben az Eb?
2004.10.21. 20:45
Elképzelhető, hogy Debrecenben mégsem rendeznek női kézilabda Eb-meccseket. Amennyiben az országos szövetség nem enged betekintést a szerződésekbe, úgy a városi szervező bizottság felmondja az együttműködési megállapodást.
Nemigaz, hogy mindig van valami balhé máááár. -
#1934 Köszi az infókat, válasz ment!
-
#1933 Isthy mail ment:)))))))
ETO Vásárhely 31-18
Nagyon sima meccs, a második félidőben csak gyakorlás volt meg az ifi szoktatása az NBI hez.
Nagy csalódás volt nekem Jókai Nóri játéka a vásárhelyből, Ő nagyon sokat esett vissza mióta elment.
Debrecen-Tento ETO 20-20. Na ez a nem semmi:)))))) Ez a Tóth Laci mindíg elb..sza góltotómat, de nem bánom.A fiú csapat 200% on teljesít. -
#1932 No, akkor BB-ről is:
Az első félidőben dobott 3 gólt szélről a másodikban 1-et szélről és 1-et felkanyarodva átlövésből (Gin nagyon mellényúlt). Dobott 2 db hetest, Gin mindkettőt kivédte. Az elsőben még valahogy ment neki, de a másodikban már nem nagyon tudott még helyzetbe sem kerülni, ekkor már Ivett jól védekezett ellene. Leindításból nem tudott gólt lőni, Ivett mindíg visszért vele (sokkal fiatalabb és gyorsabb). A védekezésben nem bírt igazán Ivettel, egy az egyben többször kikapott tőle, más kérdés, hogy ebből csak 2 gól lett (Ivett asszem 3-at rontott). Ivett sokszor meglépett, valszeg 5 gólt lőtt indításból. Én ennél sokkal többet vártam tőle, ez olyan közepes teljesítménynek tűnt. -
#1931 és BB? -
#1930 Természetesen gratuláció nekik is, mint lentebb írtam.
Egy kis info részedre:
Timinek nem ez volt igazán a nagy napja, de nem is védett rosszul. Ilyen "védekezés" mellett iszonyúan nehéz dolga volt. Ha ő nics simán meglett volna a félszáz! Fogott hetest, ziccereket, átlövéseket is. A szélről viszont nagyon sebezhető volt.
Helga amikor benn volt egész jól játszott, kezd belejönni és beilleszkedni a csapatba. Dobott két szép átlövésgólt és voltak gólpasszai is. Játszott a saját helyén is, meg egy-két támadásban jobbszélen is, amikor Lovi ki volt állítva. A csúcs az volt, amikor a 2. félidőben Detti balátlövőben, Boki irányítóban, Helga pedig a helyén, jobbátlövőben játszott. Na ekkor nagyon éltek mindhárman Kulival együtt. -
#1929 Ha csak így tudnád megjegyezni a saját számodat, akkor nem ártana néha mégiscsak felhívni magadat :)))
Kár, hogy nem tudtunk dumálni, de lesz ez még így se! -
#1928 Igen, bár az "eszetlen" egy kis túlzás. A 2. félidő elején védekezett jól a Dunaferr (Szilárd biztos szólt egy-két szót a szünetben), ennyi elég is volt (14 perc alatt 4 kapott gól), hogy elmenjünk 12-vel. Innen már csak gála és örömünnep volt.
A Cornexiben csalódtam, jobbnak gondoltam őket.
A tegnapi nap nagy kézilabdaünneppé vált, GRATULÁLOK A FOTEXNEK ÉS A PICKNEK IS!!! Ünnepeltünk is rendesen :))))))))
Ma megnézem mindkét meccset felvételről , mit mondjak, kíváncsi vagyok! -
#1927 Bazz elírtam a telefonszámomat.... 503 heyett 538 a helyes. hiába, nem szoktam magamat hívni:(( -
#1926 Azért a Fotexről meg a Barcelonaverésről is emlékezzünk meg P -
#1925 Üdv mindenknek!!!!!!!!!!
Nagggyon királyok voltak a csjok, bocsi inkábbb KIRÁLYNŐK!!!
13 GÓL OLLÉÉÉÉ!!! HAJRÁ KOHÁSZ, OLLLÉÉÉÉÉ! HAJRÁ KOHÁSZ OLLÉ, OLLÉÉÉ, OLLÉÉÉÉÉ!!!
GRAVE!!! Milyen számot adtál meg nekem, ilyen számon nincs is előfizető, hogy a francba hívjalak fel VAZZZZEEEE!!!
Na megyek vissza ünneplni a Stellammal a többiekhez, a többit majd holnp délelőtt. -
#1924 Nekünk volt két éve egy hasonló Fradi ETO 44-32 (21-21) félidővel -
#1923 43-30 Hát valaki itt le lett alázva rendesen.
Ez eszetlen rohanás lehetett nyílt sisakkal védekezés nélkül. -
#1922 jólvan félrevitted a fantáziám P -
#1921 válogatott, válogatott:DDDDDD -
#1920 Igazából a vállogatott dolgok izgatnak P
De nem a te vállogatott dolgaid :-) -
#1919 Esély az mindíg van, csak jelen esetben szerencsére elég hangyányi :)))
Délután a helyszínen lesz szerencsém szurkolni, majd este írok egy kis beszámolót.
HAJRÁ KOHÁSZ!!! -
#1918 Hát elég "érdekes" lenne ha nem nyerne a D.ferr:)))))) Kissebb csoda?
Talán ez lenne a legmegfelelőbb szó rá. -
#1917 Nekem most elég jó a hangultaom, bár betegeskedem picikét. szerencsére a fiúk nagyon megverték a Tatabányát, s ez azért felvidított:D Jahh, hogy a lányokéról? Jó a hangulat, elszántak, s holnap átveszik az első helyet:D -
#1916 Amúgy adnál egy kis bövebb hangulatjelentést? -
Takigabi #1915 LOL tuti nyernek :DDDD van rá esély :DD csak nem sok -
Takigabi #1914 kikapott a Spartacus :((
-
#1913 Ahogy hallom lányainkat elég rendesen felhúzta a Szabó Edina a "nyerni megyünk Dunaújvárosba" mondatával. Holnap majd jól megkapják a magukét érte:DDDD -
#1912 Ezt meg se hallottam
A jegy 3 meccsre szól, az 5. helyért, a 3. helyért és az Európa Bajnoki címért játszandó mérkőzésekre. Ha ide nem jutnak el akkor szégyelljék magukat!!! -
#1911 És ha netán (HÜLYESÉG) Dánia-Ukrajna meccset kell nézni?:(((((((( -
#1910 Nekem is mondtak ilyeneket, de sztem majd a szurkolók gondoskodnak a jó hangulatról. Persze attól függ mennyi "puccos öltönyös" lesz a csarnokban. A zágrábi hangulatot nehéz lesz felülmúlni, mivel ott szinte mindenki aki kiment, igazi fanatikus volt.
Mindenesetre mi már megvettük a jegyeinket a döntőre, rajtunk nem fog múlni a hangulat!