61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Hege eto
    Igen csak túl sok a HA az írásodban. Amúgy áldásom rá.
    Igen tudom hogy a Kohász képes a rohanós pörgős játékra, akkor a válogatott mi a faxomért nem?:)))))) Lehet ez is Mocsai bűne? Nem tartom kizártnak.
  • Isthy
    Sztem:
    1-4. és a 7.: Véleményünk egyezik, de ez gondolom nem újdonság neked.
    5.: Ha a Bea azt tudná hozni, amit 1999-2001-ben akkor max. egyetértenék a keretbe hívásával. Eddig még nem láttam ezt, de én ebben a kérdésben még várnék. A pörgős kézilabdáról annyit, hogy a Dunaferr megmutatta a Cornexi ellen (volt szerencsém látni), hogy mi is tudunk ilyet játszani és a 2. félidő első 15 percében emellett kiválóan is védekeztek a csajok. A Szilárd egyébként erre készíti fel őket, rengeteg pörgős, fizikai edzéssel.
    6: Addig egyetértünk, hogy a Lovinak már régen meg kellett volna műttetnie magát, most szinte csak vegetál a régi önmagához képest (a meccsek előtti bemelegítéseknél látszik igazán). A Pálffy Zsuzsinál is egyetértünk. A BB megítélésével is várnék, mert azért azt látni kell, hogy mást jelent neki a Cornexiben játszani és mást a válogatottban. A Cornexiben rengeteg teher van rajta, ő az egyik húzóember, sokat kell robotolnia, a válogatottban pedig azért ez nem így van. Pont a Dunaferr elleni pörgős meccs mutatta meg, hogy ha lettek volna társai, nem neki kellett volna szinte egyedül tartania a csapatát és nem fáradt volna el a 2. félidő közepére. Egy másik jobbszélsővel (akár Lovi vagy akár P. Zsuzsi) pedig ketten együtt akár végigrohanhatnának egy egész meccset a válogatottban. Az északiaknál sincs olyan ember aki végigrohanja az egész meccset, azért bírják azt a tempót, mert folyamatosan cserélnek és frissítenek.
  • Hege eto
    Gondoltam hogy nem értesz vele egyet:))))))))) Már csak a klubb szereteted miat is. Én így gondolom majd az EB után újra átbeszéljük a témakört. Kiváncsi leszek a többiek reakcióira is.
  • Breki33
    3,6,7 kivételével egyetértek
    ötöst nem tudom megitélni, de pont a Dánoknál volt egy Anja Andersen
  • Hege eto
    Nos hát amiben nem értek egyet. Kizárólag szvsz.
    1,Sirina Minek? csapnivaló formában véd az ETO meccseit Herr Orsi és Petróczy hozzák (Cornexi)
    2,Mörtel R. Minek? (formája gyenge, állóképessége sem az igazi)
    3,Kirsner Era. Egész ősszel csapnivalóan játszik, meccsenként 2-3 gólokat lő, míg Róla elég szépen osztják a Fradit, ezt még a Fradiszurkolók is elismerik.
    4 Vérten Orsi mi a f.ért nem fért be????????Az NBI balszellők közül a legtöbb gólt dobta úgy hogy 2 fordulót nem játszott, sőt az ETO legeredményesebb játékosa eddig 68gól. A védelem alapja.
    5, Siti B. Szerintem semmi maradandót nem alkotott, mivel benne van a bő keretben Vele már nem csinálják meg hogy hazaküldik keretszűkítéskor. Vele csak tovább lassulunk, míg Dánia, norvégia iszonyatosan pörgős kézilabdát játszanak , míg mi nem (lsd Olimpia)
    6,Balogh Bea, Őt sem értem a 2fidőkben már alig kap levegőt.Jó tudom Lovi sérült, de Őróla még hány bőrt akarnak lehúzni. Rég meg kellett volna műtettnie magát:((((((. Pállfy OK.
    7,Farkas Ági. Hányadik jutalomüdülés elbúcsúztatás???????? Dániában kizárólag 7eseket dob. Azt Boki is bedobja.
    Nagyjából ennyi. A Többiekkel maximálisan egyetértek.
  • Isthy
    "Olimpiai ötödik együttesünk november 18-án és 19-én Békéscsabán Ukrajna, 25-én és 26-án Zalaegerszegen Szlovénia, majd december 2-án és 3-án Debrecenben Románia ellen tesztmérkőzéseket játszik. Mindhárom ellen a második összecsapást zárt kapuk mögött rendezik meg."

Ebből az következik, hogy nov. 18-án, nov. 25-én és dec. 2-án láthatjuk a lányokat.
  • Breki33
    ÉS mikor várhatóak ezek a meccsek pontosan?
  • Isthy
    Olyan hírek vannak, hogy Zia jól játszik kint, de nekem akkor is meglepetés. Majd látjuk mi lesz belőle.

Asszem Nagy Krisztára gondolsz, róla nem tudok semmit.

Állítólag a Sport1 mindhárom felkészülési meccsünket közvetíti, ami közvetíthető. A másik három, ugyanezen csapatok ellen, zártkapus lesz.
  • Breki33
    Szrnka rendbejött, megy neki most kint?

Az a csaj aki még kint játszik dániában nincs tűzközelben?

Amúgy a Sport1-nek énis örülök.
  • Isthy
    Nők (a bő Eb-keret)
    Kapusok: Pálinger Katalin, Sirina Irina, Sugár Tímea. Mezőnyjátékosok: Balogh Beatrix, Bohus Beáta, Borbás Rita, Farkas Ágnes, Ferling Bernadett, Görbicz Anita, Kindl Gabriella, Kirsner Erika, Kulcsár Anita, Lovász Zsuzsanna, Mehlmann Ibolya, Mörtel Renáta, Nagy Ivett, Pálffy Zsuzsanna, Pigniczki Krisztina, Radulovics Bojana, Siti Beáta, Siti Eszter, Szrnka Hortenzia, Szűcs Gabriella, Tóth Tímea
  • Breki33
    Mi a keret pontosan?

Nem lessz ebből vita ez nem a másik fórum.
  • Hege eto
    Még az én számomra is:)))))))Egyetértünk.
    Nincs kedvem vitákat generálni de rohadt elégedetlen vagyok a kerettel.
  • Isthy
    Mi a véleményetek a 24-es keretről?

A Mörtel beválogatása számomra iszonyú nagy talány, abszolút nem értem A Szilárdot, mit akar vele
    De a Zia meghívása is eléggé meglepett. Mi a francnak ennyi játékos bal 2-ben (hat vagy ha Dettit is ideszámolom akkor hét)? Balszélen meg csak két játékos van, miközben minden más poszton legalább három. Némelyek meg "jutalomüdülnek"!
  • Isthy
    Kézilabda - 18-20 válogatott kézimeccs a Sport1-en
    2004.11.10. 15:52

Újabb szponzori szerződéseket írt alá a Magyar Kézilabda Szövetség.

Az MKSZ és a Sport1 televízió megállapodása alapján a csatorna évente 18-20 válogatott meccset közvetít, kiegészítve ezt évi 30 bajnoki és nemzetközi kupameccsel. A Petőfi Rádió egyelőre december 31-ig kötött szerződést a szövetséggel, amelynek értelmében a női Európa-bajnokság összes magyar összecsapását élőben követhetjük a rádióban. Az adidas sportszergyártó cég további két évig mezszponzorként szerepel a magyar válogatottak mellett, míg az Európa Biztosítóból átalakult Groupama három évig élet-, baleset-, beteg- és utasbiztosítással látja el a női- és a férfiválogatott tagjait. (MobilPress)

Végre egy értelmes lépés
  • Isthy
    Ja, láttam.
    Vass mekkora hülyeségeket mondott néha (Pl. 6 Dunaferr játékos van a keretben), csak néztünk a többiekkel
    A lányok aranyosak voltak, szinte egyértelműen kimondták, nyerni kell!!! Magasra tették maguknak a mércét, de biztos érzik is, hogy ez az elvárás.
  • Isthy
    Könnyed edzőmeccs lesz, semmi kétség :))) Orsi dob ma 6-ot és utoléri Ivettet.
    Gyakoroljatok csak szorgalmasan, szükség lesz rá :))))))))))
  • Breki33
    De azért otthon még jobbak

Tegnap voltak a csajok a TB-ben D
  • Hege eto
    A Szeged is egyre jobban muzsikál a BL-ben:)))))))
  • Hege eto
    Jó kis edzőmeccs lehetett. Remélem mi is edzünk ma E.gom-ETO!
    Mi már Újvárosra gyakoroljuk az egységes szurkolást:)))))))))
  • Isthy
    Dunaferr-Kiskunhalas 33:18 (15:12)

Nem nagyon erőltették meg magukat a lányok az első félidőben. A második (18:6) már rendben volt :)))
  • Isthy
    Persze gratula a Fotexnek is a kötelező győzelemhez.

Fotex KC Veszprém-Granitas Kaunas 38-17

• Isthy
    Gratula a Szegednek, csoportelsőként jutottak tovább!

Constanca-Pick Szeged 21:23
  • Breki33
    " Aalborgról tudni kell: jelenleg a legjobb formában játszó és legjobban menedzselt dán cspapat. Nem véletlen, hogy a BL-t nyert Slagelse is tizenhárom gólos vereséggel távozott az aalborgi oroszlánbarlangból..."
  • Hege eto
    Irina simán nem fér be a keretbe ez nem is kérdés:((((((((((
    Hát kicsit furcsa hogy a két cserekapusunk hozza a meccseinket.
    Susu jól védett de Ő is tud ennél jobb lenni.
    Neki az a baja hogy válltól fölfelé szinte mindent beszed:(((((((
    Alúl verhetetlen:)))))
  • Isthy
    Ira nagyon gyengén véd szinte az egész alapszakaszban. De ebben inkább Hege az illetékesebb.

Timi sokkal jobb, sztem nem kérdés ki lesz az EB-n Gin párja a szűk keretben.
  • Breki33
    De mi van Sirinával?

Ugye láttátok Sugi-t P
  • Isthy
    Ez így van, ezt beszéltük is a meccs után telón, hogy Dufikával lett csak kapusteljesítmény. Hallatszott is a személyi kultusz, ami ugyebár nincs :))))))))))
    Igen, kell még javulnotok bőven, hogy a bajnoki címért reálisan versenyezhessetek velünk.
  • Hege eto
    A Győr kapott góljainál azt is számba kéne venni hogy az első félidőben nem volt kapusteljesítmény. Az a 20gól egy normál kapus melett csak 15:((((((. Lényeg hogy nyertünk, a többi nekem nem számít:)))))))
    Sokat kell még javulni:((((
  • Isthy
    A Cornexi úgy látszik idén is sorra elbukja a rangadókat, ugyanúgy mint tavaly. Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a 4. hely áll nekik az alapszakaszban. Szabó Edina is visszább vett a meccs előtt a nyilatkozatában.
  • Isthy
    Vác-Dunaferr 27:36 (16:18)

Szép volt csajok, csak így tovább!!!
    Az első félidei védekezés nem lehetett valami fényes. Szerencsére a másodikra helyre állt a rend!
  • Isthy
    NEM ELFELEJTENI, ma este 17:45-kor Cornexi-Győr a Sport1-en élőben!
  • Breki33
    Hát tulajdonképpen mindkettejük magasztalása és mesélnek egymásról.

Pl, hogy Böbe sérülése után került Pádár a vállogatottba aztán egymás úgymond vetélytársai lettek.

De jó értelemben mikor mire volt szükség és ki ellen.

Az tetszett még, hogy Párduc mikor felkérték a vállogatotthoz- ugye ennek kacsán a cikk- egyből a lányok közé ült.

Azok meg nagyon mosolyogtak.
  • Breki33
    Hát most nincs itt.
  • Isthy
    Nem olvastam én sem, esetleg mondhatnál valamit róla.
  • Hege eto
    Nem, de nem bánnám ha belinkelnéd:))))))))
  • Breki33
    Olvastátok a KS-ban a Párduc, Böbe interjút?
  • Hege eto
    gyengém a matek:))))))))
  • Breki33
    az percenként hány gól is? P
  • Hege eto
    ETO-Vasas 36-27
    Komolytalan de ETO részről látványos játék csapnivaló védekezéssel.
    A belső 3as védők nem voltak a toppon hogy finom legyek:((((((
    Viszont a meccsen a játék minden szépsége látható volt
    Görbe cunderek,Gogirla bombák, Dokics befordulások, Dokics -Vérten félkínai. Jól szórakoztunk.
  • Hege eto
    mint a szemünk fényére.