61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    MO-Ukrajna 12:9 (23. perc)
  • Breki33
    Ja ez a tegnapi liga meccs ahol egész szépen játszottunk tulajdonképpen mi pontosan?

Látom Franciaország, Izland
  • Breki33
    ja már alig várom

tudsz kezdőt? PPPPP
  • Hege eto
    Oszt mi f.szt csinájjak véle?:)))))) Nekem nincs.
    Mivel Neked van mert Ti vagytok a világ közepe:)))))) Írjál fel 1-2 részeredményt plíz!
  • Isthy
    Ma este 17:45-kor élőben a Sport2-n Magyarország-Ukrajna!
  • Hege eto
    Hát 3 élcsapat(nem a cornexi:))))) egyikénél sincs erőnléti gond az biztos. Én ezt nem tudom megítélni hogy a D.ferr mennyit fejlődött erőnlétileg, mert 2 meccsét láttam. Szvsz. Bokin kívűl mindenki jó erőnlétben van a D.ferrben. Azt nem értem az olimpián miért nézet ki úgy a csapat a pályán mintha kertásásból jöttek volna fel játszani?
  • Isthy
    A Szilárd "puhasága" meglátszik a Dunaferr erőnlétén, mely főleg a Cornexi ellen volt érzékelhető, amikor végig keményen odatették magukat. Állítólag iszonyú kemény edzések vannak és rendszeresen fiúk ellen játszanak meccseket. Mondjuk, ha megnézzük a Dunaferres lányokat összehasonlítva az egy évvel ezelőtti állapotukkal, hát enyhén szólva is szemmel látható a különbség.
  • Hege eto
    Hát megmondta a frankót a cikkíró:))))))
    Fari interjúban olvastam 1x mikor kérdezték a foci betlizése és a kézi sikere okairól. Valahogy úgy válaszolt:
    -Tessék lemenni egy nyílt fociedzést végignézni, utána meg egy kézilabda edzést, mindenki látni fogja az okokat.

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ezek a rossz falábúak összeszarnák magukat egy órán belül. Az ETOnál nem ritkák a 3órás edzések. futás, erőnlét, labdás gyakorlás, végül konditerem. Gondolom N.A. és Szilárd sem "puhább" edzők.
  • Isthy
    Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket. Olyan ez az NSO-n mint a fehér holló!

Gondolatébresztő
  • Isthy
    Sztem tuti a sérülése miatt :(((

Ebben teljesen egyetértünk, most már egy egészséges Lovink lenne!!!
  • Isthy
    Egy későbbi hétvégén!
    Az első meccsek dec.4-5. a visszavágók dec. 11-12-én.
  • Hege eto
    Mi van Lovász Zsuzsival?Miért nem edz?
    Már az olimpia előtt meg kellett volna műtettnie Magát:(((((((
  • Breki33
    Ezek már hétvégén?
  • Isthy
    A Pick igencsak belehúzott a Celjével, a Fotexnek végre normálisan sikerült a sorsolás és a Dunaferrnek is. Mindenki idegenben kezd.

Celje-Pick Szeged
    Zaporozsje-Fotex
    Wroclaw-Dunaferr
  • Breki33
    mácsak kettőt kell aludni P
  • Isthy
    Persze, hogy kikelt magából, volt rá oka elég. Sztem mostanában nem nagyon lesz ilyen bravúrra lehetőségetek ellenünk és biztos ezt érezte Ő is.
  • Isthy
    Akkor gondolom te is a csajokat nézed élőben, mert én azt fogom, utána a fiúkat felvételről.
  • Breki33
    Ja a mecsről

sztem is jól játszottunk meg lehetett volna.

Szegény Andris a végén nagyon kikelt magából
  • Breki33
    persze akinek van Sport2-je mondja ezt :-)

Szerencsére már ittis van
  • Takigabi
    ÜDV :D
  • Hege eto
    Persze, de HA akkor a helyzeteiket, melyeket elég könnyen kidolgozott a fradi, belövik( +2nél)akkor biztos vagyok benne hogy nem tudtatok VOLNA fordítani.
    Így meg sima győzelem lett.Gratulálok!
  • Isthy
    Most néztem a Sport1 és Sport2 műsorát és megállapítottam, hogy november 18-án jó napunk lesz közvetítés ügyileg.

Sport1:
    18:15-kor élőben: Magyarország-Izland Férfi Világkupa csoportmeccs
    21:45-kor felvételről: Magyarország-Ukrajna női EB felkészülési mérkőzés

Sport2:
    17:45-kor élőben: Magyarország-Ukrajna női EB felkészülési mérkőzés
  • Isthy
    Kindl Gabi őrületes bombagólja a 6. percben:

[URL=http://www.koros.net/deristi/Video/gabca.wmv]"Föld-Levegő rakéta"[/URL]
  • Isthy
    Azért az az elgázolás még nagyon messze volt!!!
    Fizikailag mi nagyon rendben vagyunk és a végén mindíg tudjuk tartani az addigi tempót, meg ugye vannak megfelelő cseréink is. Ha esetleg ott a Fradi elment volna max. 5-tel, akkor is felőrlődtek volna a végére. Egyébként pedig mint tudjuk HA és VOLNA nem játszik :))))))
  • Isthy
    Üdv néked elveszett ember!

Ahogy NA is fogalmazott a meccs előtt:

"A Dunaferr ellen, amely évek óta kiemelkedik a magyar klubcsapatok közül, akkor lehet keresnivalónk, ha nem a legjobb formájában játszik, nekünk pedig minden tekintetben tökéletesen kijön a lépés."

Igaza lett, így volt esélye a Fradinak, bár ők sem játszottak tökéletesen, de tényleg a szezon legjobb jétákát hozták.
    Ha a Cornexi elleni játékot hozzák a lányaink, akkor bizony nagyon egyértelmű lett volna a mérkőzés.
    Így legalább volt egy kis izgalom és egy jó meccset láthattunk
  • Hege eto
    Igen én is azt hittem meglesz Nekik, de rutin, tapasztalat, hosszabb pad eldöntötte. No meg mikor el tudták volna gázolni a D.ferrt sorra hibáztak 7esek, Kirsner két rossz lövése, helyzetfelismerése.
  • Takigabi
    Király meccs volt ,(kint voltam)
    A Fradi messze most játszott legjobban az ősz folyamán , a győzelmet is megérdemelték volna.A Dunaferr szerintem kicsit gyengélkedett
  • Isthy
    Jó kis meccs volt!

Gratulálok a Fradinak, mert nagyot játszottak, főleg a 2. félidő első felében
    Pastrovics ha így folytatja, még nagyon sokra viheti!

Szerencsére a a meccs végére visszatértünk a gyengén működő hatosfalról a 3-2-1-re és ez meghozta gyümölcsét. Az utsó 15 perc 10:3 ide! Remélem a csajok átmentik ezt a fajta végjátékot a válogatotthoz is :)))))))
  • Breki33
    itt nem spalunk hapsikám értve?
  • Cucu13
    Tééééééééééééééééééééééééééék:d
  • Cucu13
    yes
  • Cucu13
    hello
  • Hege eto
    Jó szurkolást mindkét szurkolótábornak!
    Aztán nehogy verekedés legyen belőle!:)))))))
  • Isthy
    Olvastam és részemről le is zártam ott a témát. Javaslom neked is, hogy ne pazarolj rá több energiát. Nem marad CsőZsóra :))))))))))))
  • Hege eto
    Na meg ez a fanatikus:))))) Megin' mit írt:)))))
    A medve ölelje meg:))))))))
  • Isthy
    Na ezen sem csodálkozom, mindíg szerettétek egymást :)))))
  • Hege eto
    Inkább alúl. Most csőzsó kóstolgat:))))))))))
  • Isthy
    Mindenütt vannak ilyenek, nálunk is és nálatok is. De leginkább az NSO-n tobzódnak, egymást felülmúlva :(((

• Hege eto
    Egy pénisz a csávó de nem izgat a hülyesége. Lehet Orsit mocskolni, de azért amit tud azt tudja.Nevetséges ellenérvei vannak.
    Én is írhatnám pl. hogy Boki béna, mert nem tetszenek a szőkék:))))), attól még egy kiváló átlövő marad.
    Mert Ő kb. így gondolkodik. Szánalmas figura.
  • Isthy
    Az összesen kettő is sok? Mindkét pontban csak egyet-egyet használtam :)))))))
    Ráadásul a BB esetében a Cornexinél szerepel, mivel a válogatottban vannak megfelelő húzóemberek akik a társai lesznek.
    Lehet, hogy az övé, de ne is beszéljünk róla, felejtsük el!

Hallottam, hogy új nicked van az NSO-n és próbálsz velük szót érteni, "egy kalappal" hozzá!

Fanatikus "barátunk" is "érdekes" figura a fórumunkban :(((((((