61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2069 Na ne basszon már ki Velünk így a sors:((((( -
#2068 Ivett sajnos megbetegedett (tüszős mandulagyulladás), könnyen lehet, hogy nem fog tudni felkészülni a csapattal és emiatt nem is játszik az EB-n -
#2067 ja ezért volt olyan baráti hangulata
vannak ügyes játékosaink, jók voltak ezek a meccsek erre, hogy edződjenek éles csatákban -
#2066 Interjú Kiss Szilárddal
"az eddig látottak alapján kialakult egy névsor a fejemben, de 3-4 ember alatt még inog a képzeletbeli kispad."
-
#2065 Na végül is megvan legalább a 7. hely, igaz 25:25 után hetesekkel a horvátok ellen.
Ez a Világ Kupa asszem a 70-es évek legvége óta van, 3-4 évenként rendezik, a VB-n jól szerepelt csapatok részvételével. Nagyon nagy jelentősége nincs, de azért az aktuális jó csapatok mindíg indulnak rajta. Mi is részt vettünk már többször is, de sosem sikerült a dobogón végeznünk. -
#2064 Na ez a parketta ami most van tetszik.
Most a játék is -
#2063 Ja és ha jól tudom a Horvátokkal játszunk..
De még mindig nem értem tulajdonképp mi ez, egyáltalán milyen súlyú. -
#2062 A francba!
Úgy látom már az első félidőben elment a hajó :((( -
OPM #2061 hja megvan
A magyar férfi kézilabda-válogatott a svédországi Világkupa helyosztó mérkőzésén kikapott Szlovéniától.
Világkupa, 5-8. helyért
Szlovénia-Magyarország 30-24 (18-11)
-
#2060 Nem sajnos:(( -
OPM #2059 nem tudjátok mi lett az eredmény? -
#2058 A Sport2 sem adja most a fiúk Világ Kupa meccsét a szlovének ellen, pedig benne volt a műsorban, egészen ma délelőttig :((( -
#2057 Úgy tűnik ma a gyengébb csapat játszott:
Magyarország-Ukrajna 26-26 (16-14)
Állítólag csak a Kindl Gabi nyújtott kiemelkedőt. -
#2056 Sajnos a mai meccsről nem lesz sehol semmi közvetítés, majd csak a jövő csütörtöki szlovénok elleni első felkészülési meccs lesz leadva a Sport1-en felvételről aznap este 23:00-kor :(((
Élőben a csajokat legközelebb a románok elleni első felkészülési meccsen láthatjuk a Sport2-n december 2-án 17:45-kor.
Holnap 13:00-kor a Sport2-n a magyar-szlovén férfi világkupa meccs lesz leadva.
Az EB-n sztem már nem lesz ilyen összevonalazott pálya. -
#2055 hétvégén lesz a másik élő?
Amúgy vhogy nem szeretem az ilyen összevonalazott pálákat.
Tudom több sportág, de az igazi mikor a belül olyan narancsaégrga kivül meg hupikék törpikék
jobb a hangulata vhogy -
#2054 Interjú Kindl Gabival az EB-vel és a felkészüléssel kapcsolatban. -
#2053 Timi jó volt a kapuban, sztem jobban védett tegnap, mint Gin az elsőben. Mondjuk azért jó volt a védekezés is előtte, mert néha csak nagyon vérszegényen tudtak kapura lőni az ukránok.
Nagyon kíváncsi lennék a mai hatosfalas illetve 5+1-es mozgó zavarós védekezésre. Kár, hogy nem láthatjuk azt is :(((
-
#2052 Pedig a 2. félidőben láthattuk azt, hogy kell védekezni! Igaz, az első három percben kaptunk 3-at fegyelmezetlenségek miatt, de utána 27 perc alatt csak 5-öt tudtak dobni az ukránok. Ez a teljesítmény, főleg, hogy az első meccs volt, edzések után, nem semmi! -
#2051 hát pedig a második félidő hmmmmmmmmmmmm -
#2050 Áhh Bakker csak az 1félidőt voltam képes megnézni aztán elaludtam:(((((((. -
#2049 21:45-től adja a Sport1.
Kezdetnek azért nem volt rossz, az edzések után még nem elég frissek a lányok. Ivett indításból lőtt hát mögötti gólját ajánlom figyelmedbe :)))
-
#2048 Hát ez elég soványkás nem? Majd a sport1-en megnézem mikor kezdi adni? -
#2047 De mondjátok már meg miez a világ kupa.......... -
#2046 Nagyon-nagyon sok helyzetet hagynak ki. -
#2045 MO-Izland 16:22 :(((
Mi van a fiúkkal??? -
#2044 Ivettet választotta Böbe a meccs legjobbjának :))) -
#2043 Ivett a meccs hőse
BRAVO -
#2042 Végeredmény:
Magyarország-Ukrajna 25:21 (15:13) -
#2041 Mennyi az állás, azt is beírhatnád. -
#2040 Faszkalap bírók!!!
Ivett gólját meg kellett volna adni, gyönyörű volt! -
#2039 Ehh bazze, a fiúk nagyon-nagyon sok helyzetet kihagynak:((( -
#2038 Humilyengól
Miért nem képesek megadniiiiiiiii -
#2037 24:19 ide (51. perc) -
#2036 Oks azt tudom, csak azt nem, hogy az tulajdonképpen mi ebben az időpontban.
Ez ilyen egyszeri? -
#2035 Köszi megéreztem
Kezdünk elhúzni. -
#2034 A Világ Kupán játszanak a fiúk. -
#2033 Igen, Böbe a szakkomentátor.
20:18 ide (42. perc) -
#2032 Böbe a szakkommentár?
Majd válaszoljatok az előzőre. -
#2031 A félidőben 15:13 ide.
Van még mit javítani, szerencsére idő is van még rá. Sok a technikai hiba, nehezen megszerzett labdával indulunk, kapkodva elszórjuk, visszaindítanak és gólt kapunk. A védekezés nem igazán kemény, bár voltak jó periódusok. A támadásban is vannak nagyon szép kombinatív akcióink, amik nagyon biztatóak. Sajnos a kapusteljesítmény sem az igazi.
Remélem a 2. félidőben jobbak leszünk. -
#2030 Hogy játszunk? Köszi.