61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2109 Megnézni rögtön nem tudod, mert amikor rákantintassz az adott videórészletre az rögtön elkezd letöltődni és csak amikor befejeződött a letöltés csak azután kezdődik a lejátszás. -
#2108 hello.
ezen az oldalon, hogy kell a videókat lejátszani? -
#2107 Még az előzőről lemaradt:
A legjobb dobók: Kindl 7, Radulovics 6, Ferling 5, illetve Freser 7, Derepasko 4
-
#2106 A mai 2. meccsen:
Magyarország-Szlovénia 29-25 (14-13) -
#2105 Interjú BB-vel
Sztem Lovi ma játszani fog és Ivett is. -
#2104 TUdom énis megnéztem jó későn lett vége.
Azon gondolkoztam milyen hangulatos lenne ha élőben is ekkor játszanának
DEtti-t én nem sokat láttam.
Viszont tetszett a FAri-Siti pároskapcsolat.
ERának viszont nem ment.
Lovival most végülis mi van? -
#2103 A másodikról:
Az elején 2 gólos előnyt szereztünk, amit sikerült végig tartanunk. A végén 2 perccel a vége előtt lett 4 az előny (33:29) majd még kaptunk egyet. Sajnos továbbra is voltak technikai hibák, de már kevesebb.
Összességében felkészülési meccsnek jó volt. BB-t, Dettit, Siti Esztit tudnám dícsérni és Irina is jó volt, védekezésben pedig Kindl Gabi. Talán még Kulcsi is dícsérhető, de ma több ziccert is elhibázott. A védekezésen még mindíg van javítanivaló bőven, főleg a bal oldalon, onnan kaptunk sok gólt. Támadásban még sok pontatlanság van, ugyanakkor voltak nagyon szépen kijátszott akcióink is. Lerohanásból is viszonylag jók voltunk.
-
#2102 Nem volt élőben.
Az első félidőről:
Az első 8. perc nagyon jó volt (7:3). A szlovén időkérés után sajnos támadásban leblokkoltunk, kihagytunk 3 ziccert, eladtunk 3 labdát, 2 kiejtett labda, érthetetlen hibák után 9:11 lett. Szilárd időt kért és lebaltázta a csajokat. Sokkal jobb ezután sem lett, de tartottuk az eredményt és az utsó 5 perc viszont jól sikerült 12:15-ről lett 17:17 a végére. Boki gyenge, Gin sem remekel, nem nagyon van átlövés, sokat erőltetjük Kulit. Még BB játszik elfogadhatóan és Detti. -
#2101 Akkor élőben nem ment? -
#2100 Nahh Csákó mindenkinek!
Úgy látom az eredmény alapján, hogy ez a mai meccs nem a védekezésről szólt. Most adják majd 23:00-tól a Sport1-en csúsztatva. -
#2099 Pedig oda volt meghirdetve... -
#2098 köszi szépen -
ToMMo #2097 Csoport-mérkőzések:
Napi 2 db mérkőzés
Helyszín Kategória Jegyár
Békéscsaba I. kategória 3750 Ft
II. kategória 2500 Ft
Állóhely 2000 Ft
Zalaegerszeg I. kategória 3750 Ft
II. kategória 2500 Ft
Állóhely 2000 Ft
Győr Ülőhely 5000 Ft
Állóhely 3750 Ft
Debrecen Ülőhely 2500 Ft
és utána még drágábbak -
#2096 hülye vagyok....:) hogy ne lehetne tudni....hiszen már árulják is őket....csak én nem tudom, hogy mennyi... -
#2095 ez egy király ötlet.... -
#2094 hello. most találtam rá erre a topicra....de ha már itt vagyok, akkor megkérdem, hogy a decemberi eb-re mennyibe kerülnek a jegyek? ezt lehet már tudni? úgy hallottam, hogy hoirribilis összegek lesznek.... -
#2093 Azon kosár megy -
#2092 valaki eredményt lécce:D -
#2091 de a sport2-n és nekem az nincs itthon b+:((( -
#2090 hu de nemmma van edzőmeccs? -
#2089 No akkor ezt sikerült elintézni.
Biztos veszünk, majd "emlegetünk" :))) -
#2088 Közben leleveleztem a szerkesztő urral sőt tanácsoltam neki, hogy a meccsek előtt is osszák illetv e árulják és tetszett neki :-)
Úgyhogy ha ott vesztek gondoljatok rám
-
#2087 hát az.. -
#2086 Sajna csak az otthoni fiókomban van meg a levél és innen a melóból nem tudok hozzáférni. Az estém pedig eléggé "zűrös" lesz :)))
Ha te tudod, tedd fel légyszi ide is és az Indexre is, hozzájárulok!!! -
#2085 Megdöbbentő... -
#2084 Brutál ... -
#2083 Holtan találták a magyar kézilabda-válogatott kapusát -
#2082 Meghalt Hernandez Vladimir. Isten nyugosztalja -
#2081 Köszi elküldtem, de ki kéne rakni ide a fórumra címmel, hogy minnél többen küldjék el. -
#2080 Egy fantasztikus oldal a horvátországi VB-ről:
Kézi VB 2003.
Gratulálok Kandósok! Köszönet és elismerés nektek ezért a nagyszerű munkáért!
Este lesz mit letöltögetnem :))) -
#2079 Breki!
Elküldtem a mailt! -
#2078 Dunaferr-Fotex 27:30 (10:15)
Jól küzdöttek a fiúk a 2. félidőben és kihasználták amikor a Fotex egy kicsit kiengedett. De végül a rutin és a nagyobb tudás diadalmaskodott. -
#2077 Ok, este próbálok valami értelmeset írni, elküldöm neked is. Persze csak a Dunaferr-Fotex férfimeccs megtekintése után. -
#2076 Ivett már tegnap együtt edzett a többiekkel Egerszegen :)))
handball.hu -
#2075 tegyük közzé itt az e-mail-t -
#2074 Benne vagyok!
Akkor este küldök is egy mailt a szerkesztőnek erről. -
#2073 Figyeljetek nem kéne írni a Képes SPortnak, hogy az EB-re adjanak ki egy különszámot a csajokról? :-)
VAgy legalább egy nagy posztert rakjanak be.
-
#2072 rémisztgettek itten P -
#2071 Köszi a jó hírt!
Még jó, hogy csak egy kicsit bedagadt az a mandula :)))
-
#2070 Ivett holnaptól újra edz és szó sincs tüszős mandulagyulladásról:D