61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2149 MO-Románia 24:14 (38.perc) -
#2148 Az elején nagyon nem ment a hatosfalas védekezés, szinte mindíg gólt kaptunk (5:5). Azután átáltunk nyitottra, meg is lett az eredménye (13:7). A végén megint inkább hatosfal, de tartottuk az eredményt. Gin az elején gyenge volt, de a félidő közepétől már belejött.
Támadásban elég jól megy, bár még mindíg sok a technikai hiba (rossz passz, eladott labda). Vannak szép akciók és nagy átlövésgólok is. Kindl Gabi hatalmas gólokat lő! Görbének is volt egy gyönyörű gólja, alulról felhúzott csuklólövés a felsőbe 7 m-ről. -
#2147 18-12 a félidő -
#2146 Félidőben:
MO-Románia 18:12 -
#2145 MO-Románia 15:9 (23.perc) -
#2144 MO-Románia 13:7 (17.perc) -
#2143 MO-Románia 9:6 (11.perc)
-
#2142 A lényeg kiolvasható a Dunaferr női kézilabda csapata fórumának tegnapi és mai hozzászólásaiból. -
#2141 Hogy nem nyilatkozik? -
#2140 Olvasd el a 2. kérdést és Era válaszát! -
#2139 Fejtsd ki mire gondolsz? -
#2138 Ebből az interjúból sok minden kiolvasható Fari távozásával kapcsolatban... -
#2137 A Timi kihagyása nekem is meglepetés, én sem értek vele egyet :(((
Viszont nagyon kíváncsi vagyok a 16. kerettag személyére! -
#2136 Hát nemtom
Nemértem miért nem Sugi -
#2135 Sugár és Kirsner az utolsó kimaradó!
handball.hu -
#2134 Ez így van!
Fari pedig egy teljesen korrekt, helyes döntést hozott. -
#2133 Valszeg igaz, bár a Fari lemondása, sztm még bekeverhet a szélsőposztokra is. -
#2132 Edzőmeccs:
ETO-Cornexi 35-25. Nagyon sima volt annak ellenére hogy a győri 1 sorból csak Vérten játszott, a Cornexinél meg Baloghon és Susun kívül komplett volt a csapat.
HAJ RÁÁÁÁÁÁ GYŐR!!!!!! -
#2131 Mi igaz a hírből, hogy ERa kimarad?
Én nagyon sajnálnám.
Amúgy a jövő heti KS lesz a mellékletes -
#2130 Mi ez a sz*rkavarás már megint "Tisztelt" Elnökség? Miért kell már korábban keretet szűkíteni Szilárdnak? Miért nem lehet várni a két román meccs végéig?
Kezdek mérges lenni... -
#2129 jah ott élőben megy
akkor ok -
#2128 Nekem sem a szívem csücskei az általad említettek (huhhh, de finoman fogalmaztam!!!), de tényleg hagyjuk a politikát :)))
-
#2127 Jól szűrted le, mostanában "jóban" vagyunk. Inkább eltereltem a faszkalapot más irányban mielőtt rákezd a V. megvesz mindenkit szar dumára. Persze pont a V.:)))))) Az aki kiárusította az ETO fiúkat meg a Nőket. : Gini, Piga, Kuli, Lovász, Kindl. Az ilyen inkább eladná a meccseket ha pénzt remélhetne érte, nemhogy pénzt adjon érte.
Jobban csak azért bratyizgatok vele nehogy fröcsögni kezdjen, Orsiról meg a Többiekről. Én elhiszem hogy nem szimpi neki, nekem sem szimpi minden játékos, még sem mocskolom Őket. Esetleg kijelentem hogy szerintem nem való oda ahova de ennyi. Emberi méltóságában nem gyalázok le senkit a komcsikon kívűl, de ne politizáljunk:)))))) -
#2126 Hege!
Mi történt az utóbbi időben az NSO-n? Ma benéztem és megdöbbenve láttam Jokerrel történő diskurzusodat. Ez még ugyanaz az ember? Egész jól "összemelegedtetek". Lám-lám, mit tesznek az egyéb fronton egyező nézetek (ha jól szűrtem le a dolgok lényegét)! -
#2125 Ez finoman szólva is elég sovány! Mintha a válasz e-mailben másról beszélt volna a Szerkesztő Úr! -
#2124 Mondjuk szerencsére nekem van Sport2, ezért élőben fogom nézni. Úgy tudom Breki, neked is van.
Hege!
Neked nyomjuk majd ide az eredmény alakulását?
-
#2123 A Sport1-en akkor:
17:45 Kosárlabda. Szolnok-ZKK Vojvodina Nis-Gas, női Euroliga-csoportmérkőzés (élő)
Utána pedig:
20:30 Labdarúgás. Beveren-Benfica, UEFA-kupa, csoportkör, 4. mérkőzés (élő)
Nem tudom miért olyan k*rva fontos nekünk élőben nézni ezt az UEFA kupa meccset -
#2122 Ja! Olvastam Orsi weboldalának Fórumában :))) -
#2121 de miért nem adják
mi van akkor? -
#2120 Fogunk mi még normális időpontban meccset látni? (női kézi) Nem hiszem el hogy a sport1 nem képes élőben adni, vagy örüljek hogy egyátalán műsoron lesz? -
#2119 Ez igaz, de a fiúk szerint érvényesült a papírforma:))))))))
A meccs poénja:
Isthy Te ismered Luigit, Ő volt az ETO "trénere", a végén gratulált neki a FOTEX mestere.
Erre küldte Luigi az sms-t nekem:
" a végén gratulált nekem az edzőjük, valamai Csoknyai.... Ismered?":))))))))) -
#2118 Áhh normál
két oldal összviszz.
MOndjuk jó képekkel P -
#2117 Breki!
Van már ma Képes Sport különszám vagy csak a normál kiadás jelent meg? -
#2116 Gin folytatja tovább és remélem azért még egy ideig itthon!
Interjú Ginnel -
#2115 Úgy értesültem róla, hogy a félidőben még a Fotex Fan Club vezetett. A végére azonban helyreállt a rend :)))
Ma délután viszont sztem sima Fotex győzelem lesz. A Picknek nagyon nagyoz kellene játszani ahhoz, hogy esélye legyen.
A BL ellenfelük (mármint a Szegedé) pedig Szuper Kupa döntős lett, miután megverte 35:31-re Ciudad Realt az elődöntőben. -
#2114 Az élet apró örömei:
Egy friss hír Veszprémből:
FOTEX - Győr 26:30!!!
Ld.: Csőkutya 9, Csbalázs 9. Hydro 7
A két szurkolótábor ismét összemérte erejét és a Győrött elért 12 gólos hazai siker után most is a Rába-partiak győzedelmeskedtek!
Gratulálok.
Szurkolói meccs volt mielőtt nagyon meglepődtök:)))))))) -
#2113 Nálam úgy néz ki a dolog, hogy amikor ráklikkelek a videorészletre beugrik egy új lap, amelynek bal oladalán látható egy 10X10 cm-es Windows Media Player ablak a többi részen a hozzá tartozó szöveg. Az ablakban csatlakozás felirat látható addig amíg kész nincs a letöltés. Amikor vége a letöltésnek automatikusan elindul a lejátszás. -
#2112 köszi...de nekem nem töltődik be semmi...kell hozzá valami lejátszó? pl. real player? mer nálam télleg semmi nem történik.... -
#2111 Hasonlóképpen jártam én is. Néha úgy éreztem magam most is, mint akkor, ott Zágrábban. Gyönyörű és fájdalmas érzések fogtak el. Valszeg sosem fogom elfelejteni azt a két napot! -
#2110 jajj belenéztem és felkavarostad az emlékek