61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Stanley Connor
    Tényleg, el is felejtkeztem róla. Így az EB lázában tudván hogy 1. ott leszek 2. az mtv közvetít, no meg hogy fociban jobb a viasat, a sport1et már hónapok óta nem láttam. Meg amúgy is, oda utazni fogok:)) De különben nagyon remélem hogy lesz is közvetítés, nem csak ígéret (igaz eddig tartották magukat). Meg a bajnokik. Hmm, tényleg bocs, totál kiment a fejemből a sport1.
    Meg beírok egy off hírt, mert pont most olvastam és mióta meghallottam hogy Ocskay talán újra játszhat nagyon vártam már:
    Ocskay karácsonyi ajándéka
  • Isthy
    A hozzáállásra gondoltam, már a szerződéskötés idején is mennyire nem érdekelte őket a dolog. Nem furcsaságra, hanem mint jellemző dologra gondoltam velük kapcsolatban.

Persze, hogy nincs szó benne az EHF kupáról, mivel az MTV csak BL meccsekre kötött szerződést. Az EHF meccsekről a Sport1 fog majd közvetíteni.
  • Stanley Connor
    Tulajdonképpen semmi furcsát nem találok benne, én már megszoktam hogy ezt lehet várni tőlük. DE! 1. dolog marhára idegesít már így előre:
    "- Most hétvégén mind a két magyar csapat meccsét élőben közvetítjük, valamint az Mtv-n lesz látható a női Európa Bajnokság is. Januárban pedig megkezdődnek a női Bajnokok-Ligája csoportmérkőzései, és remélhetőleg márciusban a férfiak találkozói is képernyőre kerülnek a mi közvetítésünkben. "
    EHFről egy szó sem....
  • Isthy
    Egy érdekes riport
  • Breki33
    Akkor üdvözlünk körünkben
  • Hege eto
    Köszönöm! köszönöm! jól esik a fényezés:)))))))))
  • Isthy
    Elvileg minden meccsre szeretnék kimenni, remélem össze is jön.
  • Isthy
    Győrbe nem megyek, az már kicsit sok lenne a kasszának...
  • Stanley Connor
    Á, már nagyon régen idetaláltam, de én csak olvasgatni szoktam. Azért regisztráltam mert a múltkor Hege írása annyira tetszett, hozzá akartam szólni de 24 óra...
    A kocsmának igazán örülök:))) Terveimben mondjuk az is szerepel hogy meccs előtt is megiszom az 1-2 sört ugye, meg lehet fokozom mert kell hogy legyen hangom:)
    Esetleg 15én változhat a program mert ha korán játszunk akkor én elmegyek Nyíregyházára megnézni a Nyiregy-Győr meccset. Igaz, ehhez sajnos szerintem harmadiknak kellene lenni a csoportból az meg kizárt (remélem).
    Apropó, kijössz minden meccsre vagy csak a magyarokra?
  • Breki33
    De aztán a meccs után nehogy legyen még hangotok P

fehéroroszok ellen ki megy?
  • Isthy
    Az előzőből kimaradt: Ne aggódj lesz kocsmatársad, nem fogsz lefeküdni 9-10 körül :)))))))
  • Isthy
    Üdv Stanley!

Örülök, hogy idetaláltál. Egy hét múlva ilyenkor már biztos túl leszünk néhány sörön :)))
  • Stanley Connor
    A BSről tudom mondani hogy a jegy hátulján rajta van, mint mindig. De mivel ez szövetségi döntés biztos hogy a többi helyen is így van. Persze hozzátartozik hogy általában a szervezők engednek a tömeg nyomásának, az Atlétikai VBn mondjuk csak az utolsó napon engedték bevinni.
  • Isthy
    Bizony rizikós!
    Szóltam azoknak akiknél a debreceni illetve budapesti jegyeim vannak, hogy nézzék meg a jegy hátulját mi van ráírva. Estére okosabb leszek.
  • Breki33
    Úgymeg rizikós elvinni nem?

Bár csak visszaadják
  • Isthy
    Rajtam nem fog múlni, kérdés beengedik-e vinni a fényképezőgépet. Már hallottam olyat, hogy nem fogják engedni...
  • Isthy
    Sajnos a szájtépés az mindíg megy, de ha csinálni is kellene valamit akkor csak lapítás van. Ez is jellemző...
  • Breki33
    Jaja mácsak kettőt kell aludni

Akik mennek fényképezzenek ám !!!!!!
  • mellon
    Hello mindenkinek.
    Reméllem leszünk itt a kézis topicban jónéhányan kicsit emelve ezzel is a hangulatot. Reméllem ki tudják a lányok magukból hozni a maximumot,és egy nagyon jó magyar csapatot fogunk majd látni .
    HAJRÁ LÁNYOK!
    HAJRÁ MAGYAROK!
  • Breki33
    Azért nekem az index fórum is fura.

Egyesek olyan hülyeségeket tudnak mondani meg három oldalon keresztül veszekedni.

Amikor meg tenni kéne csak te mozdultál.

Azért ha az a sok szájhős veszi a fáradtságot lehet különb különszám lesz.
  • Isthy
    Egy jó fél éve már én sem olvastam, mert elegem lett akkorra a hiábavaló próbálkozásból, hogy megpróbáljam a látogatókat jobb belátásra bírni. Kb. másfél hete már bele-bele néztem, hátha... tudod a remény hal meg utoljára. Kár volt...
  • Breki33
    én már régóta nem olvasom
  • Breki33
    minden szavad.......
  • Breki33
    pont erre gondoltam

meg az a Pannon GSM.........
  • Isthy
    Amit pedig az NSO-n műveltek a mai napon, az megint bebizonyította nekem, hogy ez az ország nem véletlenül tart itt. Ami ott folyik már egy jó ideje, sajnos tükörképe az országunknak. Többségében mocskolódás, gyalázkodás, szinte csak negatív, előre lesajnáló hangok. Jól működnek az "agymosó" médiák :(((
    Ezzel a mentalitással büdös életbe nem fogunk sehova sem jutni! Reménytelen esetnek tűnünk, ezt mások piszok jól kihasználják és jót röhögnek rajtunk...
  • Isthy
    A felvetett témához:

Sztem az érem meglesz, ott pedig bármi történhet. Nem féltem a csajokat. Várjuk meg mit teljesítenek, majd utána ítéljük meg őket.

A bajnokság valóban sok érdekes kérdést vet fel a jövőre nézve, de én annyit mondanék, hogy az elmúlt 25 évben mindíg voltak olyan korszakok, amikor egy csapat nagyon kiemelkedett a mezőnyből (Vasas, FTC) és ez a gárda adta szinte az egész válogatottat, mégis a magyar női kézilabda most is élvonalban van. Lehet, hogy 5 év múlva a Győr lesz az egyeduralkodó, vagy a Cornexi. Ez egy ilyen világ most, még ha nekünk nem is nagyon tetszik.

• Isthy
    Ja, reggel megvettem és most olvastam el 5 óra után. Meg kell mondjam én többet vártam, leginkább tartalmilag :(((
  • Breki33
    Láttátok a Képes Sportot?
  • [Jakuza]
    Egyre tobb jo csapat van ?
    Hat en mashogy latom a Dunaferr elhuzott a tobbi csapattol es a valogatottak legtobbje onnan kerul ki.
    A tobbi csapat meg csak egymassal tud versenyezni.Aki javult az sajnos csak ezekhez a csapatokhoz tud felnoni , de a Dunaferrhez nem.
  • Hege eto
    Na de jó témát dobtatok fel. Jakuza aggodalmát én is osztom az EB-vel kapcsolatban. Ne nekem legyen igazam.A tegnapi beszámolót olvastátok......
    Brekinek igaza van a Magyarok benne lesznek a 4ben, egyszerűen olyan ágon vagyunk sztem. menni fog.a középdöntőben ha jól tudom csak a Dánok lesznek kemények nekünk, no meg a csoportban a Franciák. Szal ha kikapunk is a dánoktól aet hozzuk. Onnantól már nagyon kemény lesz. Az én tippem a bronz.

Bajnokság. Nos biztos hogy a legtöbb lé Kohászéknál van, és a többi csapat nem tudja megengedni magánakhogy válogatott szintű Magyar játékost vegyen . Ezért van a fradinál szlovák a győrnél Román invánzió. Egyszerűen egy pl. Szűcs Gabinak se a Győr se Fradi nem tud olyan kondíciókat ajánlani amit a kohász ne tudna röhögve überelni. Ezen kívül a D.ferrnek akkora a szava a szöv. belül hogy Ők BÁRMIT megtehetnek (Kulcsár ügy). Kiváncsi lettem volna ha év közben a Kuli le akart volna lépni a Fradihoz vagy a Győrhöz engedte -e vona a szövetség. Szvsz. NEM.
    A Fradi katasztrofális anyagi helyzetben van, ilyenkor Nekem győrinek roppant dühítő hogy pl a Cornexinél tele a buxa, még se jutnak sehova. Kicsit igazságtalannak érzem, mert abból a lóvéból N.A. olyan csapatot csinálna hogy szorulna a Kohász meg az ETO is.
    Úgy tűnik a Fradi idén leszakad az élbojból.
    Jövőre az ETO-nál is sötét a kép. Görbe, Mehlmann Ibi szerződése lejár. Ibit már környékezi a kohász, Görbe maradna, és lényegesen kevesebbért maradna Győrben mint amit dániából kapott, de ez is jóval több mint amit most keres.Nem tudom a klubvezetés honnan szed elő pénzt Görbe itttartására,de az a gyanúm hogy V.-ék lemondtak Róla.Márpedig kizárt hogy Ibi és Görbe helyét azonos szinten pótolni tudjuk+ kéne egy jó kapus Sirina helyére.Ez messze meghaladja a lehetőségeinket.Persze "fejétől bűzlik a hal". A mi drága klubbvezetésünk mindenre jó csak pénzszerzésre nem:(((((( Míg a D.ferrnél I osztályú a "begyűjtő különítmény". Tehát marad az hogy pótol a Fradi és a Győr is az utánpótlásból,míg a D.ferrnél elég ha szintentart. Ezek a dolgok erősen egy osztrák színvonalú bajnokságot vetítenek előre:((((((((
    Breki! nem a egyre több jobb csapat van, hanem a Fradi oly mértékben meggyengült hogy hazai pályán gondjai vannak egy Vásárhelyjel. Ez pedig kizárólag Maglódiék hibája, NEM a CSAPATÉ! Elment Tőletek: Susu,Kis Siti, Benyáts, Fari. Nem sikerült a pénztelenség miatt hasonló erősségű játékossal pótolni:(. Na az ETOra vetítve ezért félek én is. Ha elmegy Görbe, a szponzorok is elmennek, mert Anita óriási reklámérték. Rengetegen nézik az ETO meccseit Ő miatta. Na Róluk első körben le is mondhatunk:(((((((((
  • Breki33
    Hát én pont úgy látom, hogy egyre több jó csapat van.

Itt nem a Dunaferrel van a bibi sztem, hanem azzal, hogy a Fradinak esetleg a győrnek nincs annyi pénze, hogy megtartsa meghatározó játékosait neadjisten erősítsen.

Szerintem egyáltalán nem bravúr a 4 közé jutás.
    Magyar, Norvég Dán csapatot várom a legjobb négy közé.
  • [Jakuza]
    Sajnos az en meglatasom szerint a helyzet kozel nem ennyire derulato.
    Bar oszinten remelem, hogy minimum ermes lesz a valogatott, megis ugyerzem meg a 4 koze is bravur lenne bejutni.
    A vedekezes egyszeruen botranyosan gyenge es a felkeszulesi meccseken is ugyanazt a idegallapotot velem felfedezni, mint a Franciak elleni VB donton.
    Kapkodassal es mintha pillanatnyi elmezavar hatasa alatt jatszananak.
    Hihetetlenul sok hiba eladott labda jellemzi a valogatott jatekat.
    Mi lesz ha sorsdonto tetmerkozest fognak jatszani ? Megjobban osszefogja nyomni oket a teher sulya.
    Es megvalami amivel nem ertek egyet.
    A Dunaferr felvasarolja szinte az osszes legjobb jatekost a magyar mezonyben.
    Ennek az lesz az eredmenye, hogy a magyar noi kezilabda szinvonala egyre jobban csokkeni fog, mert nem fogja a tobbi klub a lepest tartani vele, megszunnek a kielezett kuzdelmek es 10-20 golos kulonbsegu gyozelmek megjobban kiolik a legjobb jatekosokbol a kuzdenitudast az eles szituaciokban.
  • Isthy
    Egyetértek!
    A véleményem a #2191 alatt olvasható.
  • Hege eto
    Nagyon szimpi:)))))))
  • Isthy
    Sugár Timi interjú
  • Isthy
    Most volt a csajokkal és Szilárddal egy riportcsokor az M1-en. A csajok nagyon jókedvűnek és vidámnak látszottak, bár azért már látszott rajtuk egy kis drukk.
    Remélem december 19-én is így fognak mosolyogni.
    Hajrá csajok, mindent bele!!!
  • Isthy
    Ez finoman szólva sem a legszívderítőbb :(((

Bízzunk a mondásban :)))
  • Hege eto
    Na friss élmények:
    Magyarország(női válogatott)-ETO serdülő fiúk 43-23
    KURVA ELÉGEDETLEN VAGYOK!

Hogy van az a mondás? Rossz főpróba jó előadás:(((((
    Az Eto fiúk annyira rém gyenge csapat hogy fáj. A labdát kiejtik stb. Közülük 1 NBI játékos se lesz. Ennyit felvezetőként.

Ettől a csapattól képes volt a Kiss csapat 23 gólt kapni. Na ez a gáz.A 16 kereten felül ott volt még Borbás Rita és Susu is. Bemelegítettek, mondjuk nem tom mi francnak 1mp se játszottak. Szűcs G. is kemény 3 percet kapott a végén.
    Kapusok: Gin és Sirina egy szinten. Nagy nokedlik, elvétve bravúrok. Én Gintől sokkal többet várok.

Támadásban, Rengeteg eladott labda, láb, lépéshiba stb. Azok a sor cserék mintha hoki meccsen lettem volna. Már a játékosok sem tudták követni.Volt néhány jó figura, de nagyon sokat levédekeztek ezek a fiúk. Boki KATASZTRÓFA.Volt 1 embere aki rendesen megütközte 9 m-en onnantól szórta el a labdát, nem mert lőni. Ha benn ragadt védekezésben akkor meg átjátszották.
    Lovi. Ez a Lány sérült szegény, mikor fogadják már el hogy nem 100%os?????Miért kellet Pállfyt elküldeni? Egyszerűen nem éri utól az indítást mert ROSSZ a lába. BB nagyon jó. Bohus lassú hátul és rendszeresen 5m-en védekezik amit nem vesz észre senki, de attól tartok az EB-n észre fogják (dán a szövetség). A többiek többé kevésbé hozták magukat. Abszolút nem vagyunk meggyőzőek:(((((( Rengeteg lépéshibánkat (Sopi,Kis Siti, Ibi) nem vettek észre. A tendencionális belülvédekezésről nem is beszélve. Attól tartok egy világversenyen ezt nem fogják respektálni.

Miért kell Susut szívatni ezt mondja meg nekem valaki?
  • Isthy
    Hallottátok a Sugár Timi interjút a Sportvilágban?

Le a kalappal Timi előtt, minden tiszteletem az Övé!
  • Breki33
    Énis csatlakozom és minden kedves kézibarátnak hozzun a mikulás minden jót arany álmát mogyorót.