61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    fenébe

és mik voltak?
  • Isthy
    Most volt a Dunán 22:15-től 22:35-ig.
    A prof. volt a szakértő, megint hallhattunk szép szakkifejezéseket tőle. Nálam a FUNGÁL volt a csúcs :))))))))))))
  • Breki33
    Mikor lesz összefoglaló?
  • mellon
    Hello.
    Az tény hogy nem izzadtam le magam a meccs alatt, de azért amikor volt az a pár perces kis áramszünet akkor eszembe jutott pár régi rossz emlék.Mondjuk meg sem fordult a fejemben hogy 5 gólnál közelebb jönnek.
    Szerintem is egy jó kis csapatot rakott össze Kis Szilárd, amivel nagyon sokáig lehet menetelni. A holnapi meccsre megpróbálok nyugodtan leülni a tv elé, bár nem hiszem hogy ilyen nyugodt perceket fogok akkor is átélni.
    HAJRÁ LÁNYOK!
  • Isthy
    Dánia-Németország 27:24

A németek végig jól tartották magukat a dánokkal szemben, a félidőben vezettek is.
  • Isthy
    Azért a sörözés közben néztem a neten a TW1-en:

FRA - AUT 29:36 (11:17)

Ebből tényleg úgy tűnik, hogy kemény meccsünk lesz.
    De rengeteg volt mindkét oldalon a technikai hiba, a franciák elég gyengék voltak, élén a kapusaikkal. Az osztrákok nem rosszak, de nem is jók!
  • Stanley Connor
    A franciák ma olyan gyengén játszottak, hogy még a fehéroroszok is elverhetik őket.
    Franciaország - Ausztria 29-36
  • Breki33
    Mondjuk holnap fogcsikorgatós meccsre számítok.
  • Breki33
    Sztem is jó volt

különösen Kuli VB formája és BB tetszett.

És nem vagyunk egyoldalasak !!!
  • Isthy
    Már megtettem!
    Most már csak inni vagyok képes :)))
  • Stanley Connor
    Akkor értékelek hogy láttam én, bár előrebocsátom én mindig optimista vagyok. Ahhoz képest amit vártam az első meccstől nagyon jók voltunk. Hiba hiba hátán de ezt várni lehetett. Még így is simán elhúztunk tőlük. A második félidő más, ott teljesen más csapat játszott úgy hogy beküldték őket 10 gólos vezetésnél. Ahhoz képest voltak szép megmozdulásaik. Én megmondom őszintén úgy gondolom nálunk soha nem lehet megítélni mit lehet várni a következő meccseken, úgyhogy az említett optimizmusom azt mondatja velem nagyon jó formában vagyunk. Kiss Szilárd pedig megmutatta miért vannak ennyien a keretben, szinte mindenkinek van megfelelő váltása. Szorosabb meccsen egész más lesz, úgy érzem sokkal jobbak leszünk. MEGNYERJÜK AZ EBt:)))
    Szép volt csajok és HAJRÁ CSAJOK!!!
  • Hege eto
    Értékeljetek!
    Szvsz. nagyon gyenge volt, mégha az eredményen nem is látszik.
    Ezzel a játékkal már holnap bajunk lehet a labancok ellen. Gin nagyon aggasztó.
  • Isthy
    Az első félidő rendben volt, főleg a védekezés. Az elején ugyan voltak hibák, de 10 perc után belelendült a csapat támadásban is.
    A másodikban a kissé megváltoztatott csapat eleinte csak kereste önmagát. Hiba-hiba hátán, gyenge védekezés és támadás. A félidő felétől már jobban ment, de a védekezés maradt gyengébb. Azért 15 gól tőlük egy félidő alatt nagyon sok!
    Összességében azért kezdésnek rendben volt a meccs, de ezután már csak erősebb ellenfelek jönnek.
    Szép volt csajok! A Stellát most iszom az egészségetekre :)))
  • Breki33
  • Breki33
    Szép volt csajok

• Hege eto
    Én gondoltam hogy kongás lesz...... A Francúzok és az osztrákok ellen már nincs jegy:(((((((
  • Isthy
    Hol vannak a győri szurkolók?
  • Stanley Connor
    Bakker ez a kongó csarnok hihetetlen!
  • [Jakuza]
    Hat ezt aztan messze nem lehet tomott lelatoknak nevezni.
  • [Jakuza]
    Soroket, ragcsalnivalot bekesziteni es HAJRA "MAGYAROK".
  • Breki33
    én már bevásároltam :-)
  • Isthy
    Kezd emelkedni az adrenalin szintem. Jöjjön már az a belorusz hússaláta :))))))
  • Isthy
    Más meccset nem adnak, esténként a DunaTV-n lesz összefoglaló.

Ha jól tudom, nincs se Leganger, se Tjugum!
  • Isthy
    Nem is akarom minősíteni, csak sajnálom a családját, hogy el kell viselniük...
  • Breki33
    nemis

mogyorót veszek
    a VB-n is azt ettem

A többi meccset is adják?
    Összefoglaló?

Kik a Norvég kapusok?
  • Hege eto
    Az nem illik az általam megjelólt menüponthoz. CSAK A VODKA!
  • Breki33
    én szeretem P

és jólis fog védeni

lassan mehetek chips-ért P
  • Hege eto
    Névtelen "szurkolótársam" milyen okos kisgyerek a kohász oldalon?
    Valamelyik INFINITY-s teveszar.(fociszurkoló) Én vagyok az égő mert nem mocskolom Ginit. Igaz én sem szeretem, de nem fogom mocskolni, csak azért mert nem győri.
  • Hege eto
    A mai vacsora belorusz hússaláta
  • Isthy
    Ugyanez a felhívás fenn van Gin weboldalán is :)))
  • Isthy
    Nem véletlen, nagyon jó barátnők és szobatársak :)))
  • Stanley Connor
    Fotózás ügyben próbáltam utánajárni a dolognak, de igazából a helyszíneken kitérnek a válasz elől, a szövetséghez forduljon az ember. Szerintem még maguk sem tudják mi legyen, senki nem meri azt mondani hogy teljesen tilos bevinni gépeket. Mindesetre 2 dolog ide tartozik talán, némi ellentmondással:
    A fotósokra vonatkozó feltételek a 2004-es Európa-bajnokságon

A másikat bemásolom Piga weboldaláról:
    "2004 December 07, FOTÓZZATOK! PÁLYÁZZATOK!
    Csütörtöktől nem csak Krisztáék számára lesz tétje az Eb-nek, hanem számotokra is! Fotópályázatot hirdetünk az Eb idejére. Azaz ne menjetek meccsre fényképezőgép nélkül, és ne sajnáljátok a memória kártyát! Fotózzatok le mindent, amit arra érdemesnek tartotok (a pályázat nem csupán Krisztáról szól, hanem az egész Eb-ről), és küldjétek be nekünk a legjobbnak tartott képeiteket! Támogatjuk a jpeg formátumot és a közepes méretet (kb. 800x600). A győztest Kriszta fogja kiválasztani, a jutalma pedig egy dedikált válogatott mez lesz! Fotóra fel!"
  • Stanley Connor
    Nagyon együtt vannak Pigával:))) Az Ő weboldalának vendégkönyve:

"piga10 2004.12.08 23:27
    Sziasztok!

Köszönöm szépen a ma délutáni kérdéseket, örülök, hogy ilyen sokan kérdeztetek. Szeretném ismét megköszönni a sok jókívánságot és buzdítást! Sokat jelent nekünk, hogy mellettünk vagytok!
    Jó szurkolást az Eb-n, várunk benneteket!"
  • Isthy
    Gin az asztmájáról
  • Isthy
    Úgy látom Ginnek sem jött korán álom a szemére. A weboldalának vendégkönyvébe is írt:

"Pálinger Kati 2004.12.08 23:21
    Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, mostanában kicsit elfoglalt vagyok :)
    Köszönöm szépen a sok-sok névnapi és születésnapi jókívánságot! Nagyon jólesett minden egyes köszöntés.
    A csapat nevében pedig köszönöm nektek, hogy ennyire bíztok bennünk, és ilyen óriási lelkesedéssel álltok mellettünk! Igyekszünk meghálálni a buzdítást, és persze mindenkit várunk a meccseinkre!
    Tudom, sokakat lázba hozott az a hír, hogy bedobta a nevemet az FCK edzöje: nos, megnyugtatlak benneteket, nem foglalkozom a témával.

Még egyszer köszönök mindent, az Eb-n találkozunk!"
  • [Jakuza]
    A mai nappal meg is kezdodnek a kuzdelmek.
    17.40 Magyarország–Fehéroroszország az M1-en
    Gyorben remelem nem lesznek lustak kimenni az emberek, mint a nepszavazasra. :P
  • Hege eto
    Aranyszínű ÁLMOKAT!!!!!!!
    Ki nem szurkol nem is magyar HEJ! Hej!
  • Breki33
    jaja kezd kialakulni a társaság

csajok jó éjszakát

SZÉP ÁLMOKAT
  • Isthy
    Semmi gond, senki sem tökéletes, csak az hibázik, aki tesz is valamit. Ha valaki valamit elront vagy nem tud, a többi majd kijavítja vagy elmondja.
    Írjál csak nyugodtan, itt kíváncsiak vagyunk mindenki véleményére.
  • Stanley Connor
    Látod, az ilyen hülyeségeim miatt nem szeretek fórumba regisztrálni, csak olvasgatni:))))