61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    Hány százalékkal védett?

volt már jobb kapusteljesítmény az EB-n?
  • Stanley Connor
    Hege nagyon lesúlytó véleményed van a kohász szurkolókról. Pedig ez válogatott meccs volt. Nem akarom védeni őket, de ők is sajnálják a pénzt, a Dferr más. Azt kell mondjam sajnos hogy a legutóbbi FTC-Dferr meccsen sokkal jobbak voltak mint a fradi. Jó, a Győrrel nem versenyezhetnek:)))
    Na majd Debrecenben lesz szurkolás! :)) (Valójában félek hogy rosszabb lesz mint Győrben)
    Ja, a mai meccs kapcsán egy hozzáfűzni való: SIRINA!SIRINA!
  • Isthy
    Nicsak!
    Ki van ott a kép baloldalán középen, zöld mezben, sállal a nyakában?
  • Isthy
    Egy kép a szurkolótáborról

• Isthy
    Igen, kemény öt!!!!!!! perc, 23:40-től :((((((((((((
  • Isthy
    A szurkolás is és a csapat is lesz még jobb is! Nem mindenki profi szurkoló, vannak amatőrök is...

Azt azért nem mondanám, hogy felállt fal ellen nem vagyunk meggyőzőek, mert lerohanásból sztem nem lőttünk csak 2 gólt és 2 hetest harcoltunk így ki, a többit fal ellen lőttük illetve harcoltuk ki hetesként.
  • Breki33
    és a magyar 1-en is lesz 23 után
  • Hege eto
    Pedig jó lesz ha összekapod magad mert a B-közép rettenetesen szarul nyomja van a "magyarok 3xdob, Hajrá magyarország5xdob, meg a mindenki balra, és a Ria,Ria HUNGÁRIA " a repertoárban és ez kurva GYENGE. A Green Danger rossz napján sokkal jobb. Az az igazság hogy az igazi ULTRA mentalitás mint pl: a miénk, nagyon hiányzik.
    A "mindenki ugrál" kb 4xre sikerült épkézláb módon elnyomni. A sálerdő sem ment nagyon:))))))). 29-én kb 100-150győrivel kell újvárosban számolni. Ott majd tartunk egy kis oktatást, ha más nem szurkolásból.
    Egyébként kaptam ajánlatot a Red Alerttől vezérszurkolói állásra, de a GRENN DANGER ajánlata kedvezőbb.
    Engem nem lehet megvásárolni mint Ginit:)))))))

A meccsből nem sokat láttam mert próbáltam a szurkoláson javítani egyszerűen borzasztó volt nekem aki minőségileg jobbhoz van szokva.
    Annyit láttam hogy védekezés nagyon gyér és felállt fal ellen sem vagyunk meggyőzőek. Ja és SIRINA!SIRINA!
  • Isthy
    Fehéroroszország-Franciaország 27:29 (14:15)

Állítólag a közönség rendesen fütyülte a franciákat!
  • Isthy
    Ma 22:00-tól összefoglaló a DunaTv-n!
    A vendég állítólag Deli Rita.
  • Isthy
    Bizony!
    Forgatta a feje felett a sálat, zöld, 6-os számú győri mezben :)))))
  • Breki33
    ő volt az aki lengette a sálat zöld mezben?
  • Isthy
    Sajnos most nem találtam a neten semmit, így a handball.hu-n követem az online közvetítést Tóth László kommentárjával.
    Láttam a jegyeladásokat, egyelőre csak kb. félház van. Sztem azért majd egy kicsit fellendül a dolog a jövő hétre.
    Ismerősöm sajnos nincs a Főnixben, most leszek először ott.
  • Stanley Connor
    Te neten nézed a meccset valahol, vagy csak az eredményt? Nem bánnám ha kiesnének a franciák.
    A vizsgákhoz meg attól félek személyesen is tudsz majd szamócát kívánni:))) Remélem ez csak hirtelen ilyedelem és nem lesz belőle semmi, másnapos akarok lenni délelőttönként:) Láttad hogy állnak a jegyeladások a középdöntőkre? Borzalmas. Kellene valami ismerős a Főnixben hogy ilyen üres csarnokban átülhessünk B-középbe, nem lenne túl jó valami üres szektorban lenni, én tartozom a hangadók közé, csak ha közös szurkolás van:)
  • Isthy
    Most már kib...ott mérges vagyok az MTV-re!
    Interjút félbeszakítanak és befejezik a közvetítést.
    Ekkora bunkóságot már régen láttam!!!
  • Isthy
    A franciák iszonyúan szenvednek a fehéroroszok ellen. A félidőben 15:14 a franciáknak, de szinte végig döntetlen volt az eredmény.
  • Isthy
    Bizony láttam, főleg az első félidőben többször is. ETO sál volt a nyakában és a mezében volt. Egyszer pont a kép közepén volt látható, amikor a közönség éppen a "Mindenki előre, ollé!"-nál tartott :))))))

A vizsgákhoz egy kalap sza.......................mócát kívánok! :)))
  • Stanley Connor
    Te láttad?! Esküszöm kerestem de sehol semmi. Aki 6os mezben volt egy sem volt kopasz:)
    A meccsről nincs mit mondani, most beszélt a híradóban Kulcsár Anita.
    Mennyire irigylem Hegét, nekem még 4 nap... Ja és lehet még vizsgázok is majd délelőttönként:((
  • Isthy
    Yessss!

Kezd a CSAPAT belelendülni, jó lesz ez! Amit leírtál azzal max. egyetértek. Az elején a védekezés elég gyenge volt, később azért jobb lett. Itt kéne még javulnunk, a támadójáték sokkal jobb.
    Gabca a 2. félidőben félelmetes volt
    Nagy szükség lesz erre, mert ha neki így megy tovább, az ellenfelek kénytelenek lesznek mindkét lövőnkre komolyan kilépni és ugyebár ebben az esetben Kuli hatalmas teret kap. Ez pedig az ő lövőszázalékával :)))))))
    Irina végig jól védett, hatalmas szükség is volt rá!!!
    Sajna Görbe valóban csak keresi önmagát, bár ma nem kapott túl sok lehetőséget. Gin is elég gyenge, de sztem bele fog jönni. Lovinak nem szabadna játszania, már régen meg kellett volna műteni és most Pálffynak kéne játszani BB mögött. BB nagyon hiányzott a jobbszélről.
    Ivett kilábalt a tegnapi drukkból, jól játszott Ő is. Sztem Detti volt még ma halványabb.
    Összességében azt mondom, jó lesz ez, csak így tovább fejlődni az EB végéig!!!
    A közönség is hozta magát, Hege is villogott, lassan kinevezhetjük médiasztárnak annyit volt képernyőn :)))))))

Gratulálok, szép volt csajok!!!
  • Breki33
    hát Gabcca a 2-dik félidőben hengerelt

Kuli nem tudodd hibázni
    Sirina úgy védett mint ahogy Pálinger szokott.

Bojana szokásos.

Hátha még görbének és Gini-nek is menne.

Szegény Lovi-t bátorság volt végigjátszatni.

Köszönjük a lányoknak és a közönségnek
  • Hege eto
    Ma viszont állítólag telt ház lesz. Ülőjegy nincs. Állóból szűken a fele:(((((. Holnapra se ülő se álló.:)))) Csak én megyek a VOFCből A többiek melóznak.
  • Isthy
    Idézet Gin weboldaláról:

"Jó volt Győrben újra hazai pályán játszani, bár nem titkolom, meglepett, hogy nem volt telt ház. Ez persze nem a nézők hibája, én magam kicsit drágállom a jegyárakat. Megértem, ha egy család nem tud 20-30 ezer forintot kifizetni egy meccsért. Furcsa, hogy egy hazai világversenyen ezért nem játszhatunk telt ház előtt, holott nagyon jól tudjuk, milyen sokan várták az Eb-t, hogy láthassák játszani a csapatot. Rossz érzés volt látni az üres szektorokat."

Asszem nincs mit hozzátenni...
  • Isthy
    Ja, majd elfelejtettem: Jó étvágyat a bécsi szelethez :))))))))
  • Isthy
    Figyelni fogunk :)))
    Aztán rendesen ráhangolódni a meccsre

A teljes VOFC ott lesz?
  • Hege eto
    Na a ma estire megvan a jegyem. Megpróbálok a B-középbe settenkedni igaz nem oda szól de lesz@rom A kopasz fejem messziről világítani fog és 6os zöld mezben megyek hogy cinkeljelek Benneteket
  • Isthy
    Ezt így előre nem tudom.
    Tegnap is csak a 2. félidőt láttam az osztrák-francia meccsből, mert csak akkor tudtam meg én is az index kéziEB fórumából a linket és a továbbiakat Petyka30 fórumtag #1943-as hozzászólásából!
  • Breki33
    A mi meccsünkön kivüli meccseked adhatja vmelyik ma?
  • Hege eto
    Vazzzeeeeee!!!!!!!!
  • Breki33
    És nem szóltál P
  • Isthy
    Ott néztem tegnap az osztrák-franciát.
  • Breki33
    http://wwitv.com/portal.htm

itt lehet nézni akülföldi adókat
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Ja és bár bírom Gulyást de most a szövegelése vhogy soxor idegesített.
  • Breki33
    Ja ezért mondtam, hogy jobban szeretem a Sport1-et.

Nekem a VB-n nagyon bejött a forma :-)

Amúgy a pgsm feliratok se tetszettek, miafenét keres egy vállogatott melegítőn, ilye biztos nem vennék.

Meg a játéktéren felfestve......

Amúgy remélem ma jobb hangulatot csináltok?
  • Isthy
    Nem mutattak a többi meccsről semmit.
    Az MTV meg elmegy a ....-ba, a meccs után se interjúkra, se értékelésre nincs idő szöveggel szinte rögtön befejezik a közvetítést. Skala tudott kb. egy percet beszélni a meccsről.
  • Breki33
    "Jó mérkőzés volt, az első félidőben a lányok betartották a taktikai utasításokat, ennek megfelelően jelentős előnyre tehettünk szert. A második félidő elején azonban megtorpantunk, komolyan szerepet játszott ebben az, hogy Radulovicsot pihentetnem kellett, mert a szerdai edzésen megsérült az ujja. Mehlmannt ettől függetlenül is pályára küldtem volna, de a két játékos cseréje kényszerű volt" - adott magyarázatot a csapat félidei megbolygatására Kiss Szilárd szövetségi kapitány a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A második félidő elején emellett azért került hullámvölgybe csapata, mert az ellenfél felvette a tempót, de a győzelem a szakvezető szerint egy pillanatra sem forgott veszélyben. "Ez a tízgólos győzelem önmagáért beszél" - értékelt.

A franciák még mindig nem érdeklik a kapitányt

"Az osztrákok ellen pénteken egy teljesen más meccset fogunk játszani, nem csak az ellenfél lesz erősebb, nekünk is többet kell nyújtanunk" - véli a kapitány, aki a vasárnapi - feltehetően a csoportelsőségről döntő -, franciák elleni mérkőzésről egyelőre még nem akart beszélni, mert a tapasztalatai azt mondatják vele, hogy ha túlságosan előre gondolkodik a csapat, akkor hajlamos az éppen előtte feladatot kicsit lazábban venni.

Nagy volt a drukk

"Ez a meccs az eddigi nemzetközi tornák nyitányaitól nagyban különbözött, hiszen hazai pályán még nagyobb akarat, kettőzött elszántság van a játékosokban, hogy jó rajtot vegyenek, győzelemmel kezdjenek" - értékelte az első Eb-meccset Ferling Bernadett.

A csapat egyik irányítója úgy látta, az ellenfél fáradtabb volt az első félidőben, mint amire számítottak, a mieink pedig jó tempóban kezdték a meccset, ami nyugtatóan hatott. "Erre szükség is volt, mert nem tagadom, valamennyi játékos a szokottnál idegesebb volt a találkozó előtt. Még remélhetőleg sok mérkőzés áll előttünk, de ehhez hasonlóan eredményes játékot szeretnénk mutatni és haladni az utunkon" - zárta a dunaújvárosi játékos.

Forrás: index.hu

• Breki33
    És a többi mecsről összefoglalót se mutattak?
  • Isthy
    A mi meccsünkről adtak egy kb. 12 perces összefoglalót, utána a prof. értékelte a mérkőzést. Elmondták a többi eredményt is.