61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Hege eto
    Javulunk, javulunk de ennél mi még mindíg SOKKAL jobban tudunk játszani. Görbe kezd OK lenni. Gin újra a régi:))))) Detti Kindl nagyon nem kóser:(((((. A bírók meg csalnak úrimódon.
  • Hege eto
    Remélem a mai napon már fog Detti is ütközni bal2-ben mert lözsön ellen katcsú lesz az "osztrák" védekezése......
  • Isthy
    Utána m2-n élőben 19:00-tól Pick-Celje

Ma izgalmas esténk lesz :)))
  • Isthy
    Ja, elvileg az m1 16:55-kor kapcsol.
  • Breki33
    17-kor?
  • Hege eto
    Nem francia saláta:)
  • Breki33
    Boldog névnapot minden gabinak, de különösen a mi hőn szeretett Gabijainknak.

Akkor ma csigazabálás lesz? P

HAJRÁ VÁLOGATOTT
  • Hege eto
    Boldog névnapot Kindl, és Szűcs Gabinak valamint JUHÁSZ GABINAK!!!!!!
    CSAK AZ ETO!
  • Isthy
    Nore ott lesz Debrecenben? Ez jó hír :))))))))))))))
  • Isthy
    Boldog Névnapot Kindl Gabi és Szűcs Gabi!!!

Remélem estére szétbombázzátok a csigazabálók kapuját :))))))
  • Stanley Connor
    Korán lefekvő emberek topicja:))))
  • Hege eto
    [email protected] <[email protected]>
  • Breki33
    kérjük P
  • Stanley Connor
    Áh, személyesen?! Olyat én nem merek, csak itt nagy a szám:)))
  • Hege eto
    Ott lesz:)))))))Megadjam a mailjét?:))))))
  • Isthy
    Reménykedj, hogy ott lesz Debrecenben is és akkor majd személyesen :))))
  • Stanley Connor
    Tulajdonképpen jöhet!
  • Breki33
    Sztem a dobos hölgy telefonszámát P
  • Hege eto
    Igen az van. Kérdezz nyugodtan a de ide is írhatsz privátban ha gondolod, ha publikus szívesen megosztom mással is nem tudom mit szeretnél tudni?:))))
  • Isthy
    Sztem is Lovi és Szűcs Gabi

Most pedig hajrá Fotex!!!
  • Breki33
    Énis rájuk gondoltam, de sztem Szűcsöt berakja
  • Stanley Connor
    Sztem 2 jobbszélsőnk lesz, Szúcs biztos, így fogalmam sincs ki lenne még 1 ember. De lehet neked lesz igazad, akkor majd Debrecenben fogok izgulni.
  • Stanley Connor
    Hege, lenne 2 kérdésem:
    1. Neked ugye a mezeden Hege felirat van?
    2. Komolyabb hangvételű: Ha nem unod nagyon vagy nem túl kellemetlen téma akkor kérdeznék emailben valamit az Orsi drapiról (olimpia).
  • Hege eto
    Holnap? szvsz. Lovi és Szűcs.
  • Stanley Connor
    Nem a franciákkal lesz gond, mert azon a meccsen amit láttam nem volt kapusuk, oda én is dobtam volna gólt - úgyhogy nem számítok nagy védekezésre nálunk sem. De kezdek félni. Tippeltek ki lesz az a két ember aki kimarad?
  • Hege eto
    Megmondom őszintén én Dettit tartom a D.ferr legjobb játékosának, de ilyen rosszul mint tegnap még SOHA nem láttam játszani:((((
    A védekezése katasztrofális volt. Kb egész meccsen produkált kb. 5 ütközést. Zsigerből 6os falat játszik és nem lép fel a 9re a lövők elé. Mondjuk ezt máskor sem teszi meg. Hasonlítsátok össze Piga mit művel a másik oldalon, na az igen. Pedig a Franciáknál ott van lö zsőn. Neki meg elég hamar elsül a keze.
  • Breki33
    Hát szerintem a franciák ellen senkisem akar pihenni P
  • Isthy
    A #2291-es hozzászólásomban pont erről beszéltem tegnap este:
    "Lovinak nem szabadna játszania, már régen meg kellett volna műteni és most Pálffynak kéne játszani BB mögött."

Köke azt emlegette, amit Breki írt, hogy talán a saját helyén játszatva, visszanyerné az önbizalmát és a formáját. A franciák ellen sztem több lehetőséget fog kapni Ő is Ibivel együtt.

A tegnapi meccsen valóban gyorsan lehozta a nem Dunaferres hibázókat, de a fehéroroszok ellen nem így volt, engedte őket többet játszani. Mondjuk Dettit tegnap le lehetett volna hozni és vagy Esztit, vagy Görbét tenni irányítóba helyette, mert ismerjük el tegnap nem az Ő napja volt. Lovi helyett pedig akár Ibi is játszhatott volna jobbszélen, sztem nem először történt volna meg vele. Arról nem is beszélve, hogy felkanyarodva simán átlőhetett volna J2-ből a saját helyéről.
    Bizony Szilárd egyelőre nem igazán mer kockázatot vállalni, csak az általa ismert biztosra megy. Kérdés, hogy meddig bírják a csajok.
    A franciák ellen sok lehetőséget kellene adnia az eddig nem játszóknak, had pihenjenek a többiek.
  • Isthy
    Kuli 12/11, 92 %-os teljesítmény :)))))
  • Hege eto
    Öreg róka Sirina ahhoz hogy ne értse meg magát velük:))))))
    Az a röhej hogy zsenge kora ellenére az ETO-ból még mindíg magasan Ő futja legjobban a cooper tesztet. Ez azért több mint érdekes, mert nálunk tényleg van1-2 villámléptű: Juhász, Bódi, Vérten, Dokics, Görbe.A 10km-t meg Borbás nyeri mindíg......
  • Breki33
    Tényleg Kuli hány százalékos?

Nem tudtuk elégszer megjátszani, de ha befordult sztem mind belőtte.
  • Breki33
  • Breki33
    Köke azt mondta, hogy Görbét nem ott kéne játszatni, hisz látszik, hogy nincs meg a tavalyi formája vagy önbizalma, hanem ahol klubjában játszik.

Ebben egyet is értek vele.
    Persze nem így mondta.

Amúgymeg viszont a Dunaferes sor összeszokotsága is nagy előny és érdekes, hogy védekezésben Sirinaval remekül megértik egymást P
  • Hege eto
    Nagy baromság lenne Lovit játszatni, egyátalán a keretbe is hülyeség volt betenni. Nem mintha nem Ő lenne a világ LEGJOBB jobbszellője, csak tudomásul kellene végre venni hogy sérülten a tudásának 20-30% képes adni, és ez érthető is. Kár hogy Zsuzsink(én nagyon szeretem) kellően korlátolt ahhoz hogy ezt ne lássa be. Biztos emlékeztek hogy Kindl lemondta egy ujjsérülés miatt a 2002 es EB-t, hát nem Neki volt igaza?
    Szilárd nagyon játszik a tűzzel. Az már látszik hogy szinte csak a saját játékosaiban bízik. Ez egy szintig érthető is, őket ismeri stb.
    De a D.ferr sor KÉPTELEN lesz megnyerni az EB-t egyedül. Az is látszik hogy ha bekerül vki. aki nem a D.ferrben játszik, akadozik a gépezet. Ez az összeszokottság hiánya(érthető kevés volt a felkészülési idő,viszont hiba volt a felkészülési meccseken a tiszta kohász sort játszatni, szvsz. csak a vegyesvágottat kellett volna hogy összeszokjanak, ha tudnak). Talán jobb lett volna komplett D.ferrt nevezni +1 kapussal. Legalább gördülékenyebben menne a szekér. Az meg egyenesen bosszantó hogy mindenkit aki nem D.ferres 1-2 hiba után lehoz. Ezt tegnap Köke is emlegette állítólag.
    Én még továbbra is szkeptikus vagyok, de titkon bízom a sikerben....
  • Isthy
    BB biztos, hogy játszani fog, Ginről az előbb írtam, Szűcs Gabi sztem majd a románok és a németek ellen fog játszani Debrecenben
  • Isthy
    Sztem Gin fog kezdeni
  • Isthy
    Nem véletlen, Acélváros :)))
  • Breki33
    Hát sztem lehet meghúzza, hogy Gini-vel kezd.

Kiváncsi vagyok Szúcs és BB bekerül-e
  • Hege eto
    Le merem fogadni a franciák ellen Ira kezd védeni.......
  • Hege eto
    Nem CSAk a kohász szurkolókról hanem akik ált. a B-középben nyomták.
    Nagyon látszott hogy nem rutinos szurkolók. Mellettem 3 Red alertes állt, egy két Fotexest láttam a többiről gőzöm sincs honnan jöttek.
    A legnagyobb poén a D.ferr dobos csajnak vasból volt a dobütő nyele:))))))))))) Hiába a hűség szép dolog:)))))))