61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Stanley Connor #2389 Hé már mész is? Én meg rosszul írtam be a telefonszámodat, a fogadottak között meg már nincs... Ha ezt olvasod küldd el még 1x, holnap délelőtt fogok Debrecenbe érkezni. -
#2388 BAZD MEG!!!!!!!! De irigyellek:)))))) Hangod NE halljam meccs után!
Jó szurkolást! -
#2387 Jó fórumozást mindenkinek, elhúztam Debrecenbe :)))))) -
#2386 Nem nagy szám, de nekem bejött: Samsung Digimax 360
Csak az a baj, hogy a képeket csak pénteken este tudom feltenni, miután hazaértem :((( -
#2385 oks én meg azokat is feljavítom P
milyen gép? -
#2384 Viszem a digi gépemet, fullra töltött aksikkal, memóriával (256 MB-os SD kártya+ 16 MB saját memória), csak elég lesz :))))) -
Megadjam a telefonszámom? :-) -
Ha kiállít kidugom a nyelvem P -
#2381 IMG]http://img114.exs.cx/img114/1972/163gorbe7gw.jpg[/IMG]
Ha kiállít kidugom a nyelvem P -
Azt mondták jól mutatok a labdával. -
#2379 [IMG]
Nah menj már arrébb -
Ha ez bemegy idese jövök többet P -
Ha nem engeded el kapsz egy olyan KULI-t P -
NAh a következő meccsen mennyivel nyerjünk? -
#2375 Most végülis visztek fényképezőt? -
#2374 hmm ez pont jó sorrend sztem P -
Stanley Connor #2373 Hát biztos nagyon unalmas hogy ezt mindig beírom, de nem bírok magammal:
HIHETETLENÜL VÁROM MÁR HOGY OTT LEGYEK A MECCSEKEN!!!! -
#2372 Majd megzabolázzuk azt a lovat, de nem hiszem, hogy szükség lesz rá :))))))
A hangulatfokozókkal pedig ahogy a mondás is tartja: mértékkel és tartózkodóan...
Gondolom a többit tudod :)))))))))))))))) -
Stanley Connor #2371 Tényleg az eszembe se jutott. Pedig már néztem mindenhol amit csak találtam, még HVGt is:))) De aztán úgy döntöttem hogy mindegy, nem kell ezen izgulni mert sosem alszom el. Meg igazad van, minden magyar ugyanazt írja, csak tudják.
Nagyon nagyon várom már, esküszöm attól félek hogy meccs előtt ráblóbálok valami hangulatfokozóra aztán elszalad velem a ló:)))) (nagyon régen fogyaszottam már olyat;) -
#2370 Ja és a kezilabdaeb2004.hu-n is a többi magyar oldal szerint van írva, az pedig ugye szintén hivatalos EB oldal. -
#2369 Igen, játszunk először a németekkel, majd a románokkal, legvégül a dánokkal a középdöntőben. -
#2368 Valóban ott tényleg fordítva vannak írva a két helyszín időpontjai. Sztem a magyarokon vannak jól írva, nem először fordul elő, hogy tévednek... -
Stanley Connor #2367 Nem néztem el, a handballnet 15.45öt ír, meg ugye a handball.hu is, de ezen kívül csak egy helyen találtam infot: az EB hivatalos honlapján ahol pont fordítva vannak írva. Hülyeség ezen lovagolni de sajnos nekem nem mindegy - késnék, ami nem kibírhatatlan dolog, de azért mégis:(((
Breki, mire gondolsz? Dán - Román meccs vége 24-25. A csoportunkban lesznek a dánok, románok, németek. -
#2366 Most akkor Dán Román? -
#2365 No para!
Sztem valamit félrenézhettél, valszeg a győri középdöntőt nézted, mert ott valóban 15, 17 és 19.10-kor kezdődnek a meccsek. Debrecenben viszont 15.45, 17.45 és 20 óra a kezdési időpontok.
A jegyek még nincsenek nálam, majd holnap este 6-7 között kapom meg őket, amikor Debrecenbe érek. -
Stanley Connor #2364 Igen, itt megnézheted: handball.hu - eredmények -
#2363 a többi meccsek eredménye megvan mind? -
Stanley Connor #2362 Nálad vannak már a jegyek? Nincs véletlenül ráírva hogy mikor kezdődnek a meccsek? Most állati ideges lettem mert az EHF honlapján 15.00ás (és 17.00....) kezdés szerepel, akkor pedig szerdán nagy gondban lennék:((( -
#2361 "Gratula! Eddig ez volt a legjobb az EB alatt. Ennél már csak jobb KELL:))))))"
Pontosan! Ez vonatkozik a szurkolásra is és a lányok játékára is :))))) -
#2360 Szurkolás Győrben:
Igen hívtam is Pityut megdícsérni mert Ő irányított. Változatosak voltak, egyszerre mentek a dobok ahogy kell. A tapsok is szépen mentek fej felett. A rigmusokból rögtön ráismertem Pityu "kezére".
Gratula! Eddig ez volt a legjobb az EB alatt. Ennél már csak jobb KELL:)))))) -
#2359 Sztem lesz hangulat, ma láthatták a példát a szurkolók!
Sajna a Pick elrontotta, elfáradtak a végére. Sajnos az egész meccsen nem volt átlövőteljesítmény, minden gólért sokat kellett harcolni és ez felőrölte őket. Ez bizony nagyon látszott a kettős előnynél 5 perccel a vége előtt és a végén az utsó 1,5 percben is egyes előnynél. Képtelenek voltak már koncentráltan befejezni a támadásokat.
Pedig nagyon jó lett volna 2 csapat a 8 között.
Mostantól pedig csakis HAJRÁ CSAJOK!!! -
Stanley Connor #2358 Az egyik meccsen nem tudok ott lenni, de hál' istennek akkor nem mi játszunk, szóval lesz szurkolás, ma hívtak hogy holnap menjek el a kölcsön zászlómért:)))
A Szegedet nagyon sajnálom, de most már csak arra akarok emlékezni hogy milyen hihetetlen hangulat volt a meccsen, remélem a csajokén is lesz ilyen. -
#2357 Remélem azt már együtt szurkoljuk végig!!!
A románok megverték a dánokat 25:24-re :))))) -
#2356 Gyönyörű volt csajok, főleg a 2. félidőben!!!
Hajrá Pick, csak így tovább!!! -
Stanley Connor #2355 Igen, legközelebb kedden játszunk, most már tudjuk hogy 17.45kor. -
#2354 Gondolom holnap szünnap -
#2353 Jah ez a játék nagy volt a másodikban.
Nekem kedvencem Sugi de nem tudom ki helyett betolni PP
Ma mindenki annyit tett hozzá amennyit kellett.
Ez a csapat együtt van, most és végre újra mosolyognak ! -
#2352 Na ezt a játékot hiányoltam az első félidő végén. Egyik kapusunk jobb mint a másik:))))) Vmi félelmetesek voltak Ira 50% de Gin is tuti van annyi
-
#2351 Hát ezeket lealáztuk Görbe Te Isten!!!!!! -
#2350 HAJRÁ PICK MEGLESZ!!!!!!!!!!!!