61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2469 de akkor ki a lama? P -
#2468 Hú vazze gyöngén elnéztem:)))))) -
#2467 Én vagyok imoT és Grave Digger is.:DD Még nem tudom miként lesz a pesti utazásom, majd csak holnap reggel dől el. -
#2466 Most akkor Nálad van? Nem imoT-nál vagy Grave Diggernél ahogy errefelé hívja magát? A döntőre mész?. Mert akkor Pityu aki Pesten él átveszi a dobot és még megbőröztetjük 29 előtt. Meg kéne adnod a telefonszámod priviben:)))))) -
#2465 A buzdítás tényleg fantasztikus volt.
Rajtatok nem múlt köszönjük.
Még mondtam is anyámnak az első részben, hogy de ott lennék. -
Stanley Connor #2464 Na akkor a jó helyre:
Isthy, én olyan hihetelenül fáradt vagyok hogy olvasni sem bírok, írni meg pláne. Majd beszámolsz;)
Röviden fasza volt! -
#2463 Ehh fáradt vagyok a hejesírás sem megy már:DD És mindjárt hat óra, amikor ébredhetek egy új melós napra megint:((( -
#2462 Nahh hazaértem Debrecenből. az utunk nagyon sima volt és pontosan hűrom órán keresztül tartott:DD Ennyi a pozitívum a mai napra. Ez a dán zakó nagyon rosszul esett, de inkább most mint később. Kicsit gondolkozva a dolgokon, még akár jól is jöhetett a vereség. Mivle a norvégok igen erősek ezért úgy gondolom, hogy csapatunk fizikai erejét látva, ezzel az egy nap pihenővel lehet esélyünk ellenük, de ha esetleg a döntőben találkoznánk velük úgy esélyünk sem lenne. A meccsről inkább nem is írok. Annyi jó hírem van, hogy itt van nálam az etósok Debrecenben eltulajdonított dobja, majd huszonkilencedikén átveszik:D Jó8:-) -
#2461 de a tornán nem emléxel? -
#2460 A norvégok NEM játszottak a franciákkal. Amúgy Győrben:))))))
Csak ne legyen nagy zakó belőle:(((((((( -
#2459 Ez ellenféltől is függ ám.
Franciákkal nem nagyon bírtak.
Kérdés melyik félideji csapatunk játszik.
Amúgy hol volt? -
#2458 Akkor ide is bemásolom:
Még mindíg nem bírok magamhoz térni a norvégok kézlabdájától. Norv-Slo 41-18.
Egyszóval CSODÁLATOS
Iszonyúan együtt vannak. Van 6os faluk, 5+1 4+2 amit úgy variálnak ahogy akarnak. Rendkívül tisztán játszanak semmi alatomosság. Egyszerűen úgy lekapcsolják a támadókat hogy 7 est se lehet szinte érte adni. Félelmetes dolgokat csinálnak támadásban .Úgy járatják a labdát hogy szemmel követni nehéz. Luigival néztük és borzasztóan elkeseredtünk hogy a magyar kézi fényévekre van Tőlük.Semmi nagyképűség semmi sztárallűr. Mennek darálnak +20nál ugyanúgy mint ha vesztésre állnának. Mondanom sem kell csere nincs , csak pihentetésre.Mindenki univerzális. Egyszerűen kikényszerítik az ellenfelekből a lépéshibát, belemenést eladiott labdát és abból indulnak úgy hogy érzik mikor jön a figura utolsó passza, na akkor már indulnak az indulóik. És nem csak a szélsők indulnak hanem a labdanélküli oldal emberei. Mikor a bírók fújnak akkor lépik át a felezőt. Védekezésban egyszerűen mindenhova odaérnek. Nem tudom hogy csinálják. A szlovénok szinte lövő helyzetig nem jutottak. Képesek rá hogy 5p alatt csináljanak 8-0 szériát. Ezt egy meccsen 2x3x is.
Bízom benne hogy a szombat nem az oktatás(alázásról) fog szólni:(((((((((
És többször úgy tűnt mint ha többen lennének a pályán, pedig csak annyit mozognak a labda nélküli emberek. Nagyon OK a lábmunkájuk:((((
-
#2457 A második félidőben jól felhoztuk magunkra a dánokat, és a dán csapat van anyira jó hogy ezt jól kihasználta. Plussz egy jó napot fogott ki a cserekapusuk.
Bízom benne hogy a Norvégok ellen nem lessz a lányokban ilyen feszültség.
HAJRÁ ! -
#2456 nah csajok lehet készülni a norvégok ellen -
#2455 Psziches teher egy tetnelkuli merkozesen.
Lehet itt akarmilyen edzo. Ezt az eletben nem fogom megerteni, hogy 6 golos elonynel mi a faszert akar mindenki kozulunk 5mp tamadas utan golt loni.. -
#2454 SUX -
#2453 Hi.
Jó kis meccs, csak nehogy felszívják magukat a dánok, mert abból csak baj van mindíg. -
#2452 Akkor a meccsről is egy-két szót:
Szuper kezdés és jó játék a félidő végéig, ott egy kis holtpont. A románok nem védekeztek nagyon keményen, így nagyon ment a csajoknak. A második félidő elején nagyon feljöttek a románok, szerencsére felébredtünk időben és újra tudtuk növelni az előnyt és a végére biztos győzelem lett.
A meccs játékosa egyértelműen KULI, fantasztikus amit művelt tegnap
A többiek is megtették a dolgukat. A szlovák jv. sporttársak néha iszonyúan felidegesítettek, hihetetlen néha miket fújtak össze-vissza!!! -
#2451 ma teltház lesz biztos vagyok benne -
#2450 hm mostmár tudom ki imo P -
#2449 hát remélem legalább elfáradtak a kicsikék -
#2448 A tegnapi meccset (ahogy Stanley is írta) a B-középben szurkoltuk végig, király hangulatban. Még most is finoman szólva rekedt a hangom. Végre majdnem telt ház volt a csarnokban és viszonylag elfogadható szurkolás, ma állítólag tele lesz a csarnok. Remélem a szurkolás is még jobb lesz, rajtunk nem fog múni, tegnap már egész jól ment :)))))))))))
Ez viszont azt jelentette, hogy a fényképezés bizony csorbát szenvedett, majd igyekszem ma arra többet figyelni.
Az egyéb történések:
A meccs előtt összefutottunk imoT(Grave) kollegával egy kis eszmecsere és sörözés erejéig. Alapozásnak jó volt :)))))
A csajok biztos győzelme után pedig a handball.hu teammel sikerült összejönnünk (Ildy, Guttmann, paha stb.) és egy elég jó kis este kerekedett belőle. Rengeteget dumáltunk ettünk, söröztünk, whikyztünk stb. a Délibáb nevezetű vendéglátóipari egységben. Éjfélkor úgy raktak ki minket, mivel zártak. Utána még a főtéren egy jó hangulatú éjszakai fényképezést is megejtettünk :)))))))
Na ennyi volt a tegnap dióhéjban... -
#2447 Bejelentkezés helyett egy kis összefoglaló a dán-franciáról:
A meccs elejétől fogva a franciák vezettek szinte végig. A dánok finoman szólva sem brillíroztak, csak utsó 10 percre sikerült egyenlíteniük és a végén átvenni a vezetést a már megszokott játékvezetői szimpátia segítségével.
Ez a 22:20-as eredmény roppant igazságtalan a franciákra nézve, legalább a döntetlent megérdemelték volna. -
#2446 tente baby
-
Stanley Connor #2445 Na ma hajnalban véletlenül hazakerültem! Sikerült ma lemenni a B-középbe, ott szurkoltuk végig a meccset, nagyon király hangulat volt! Holnap természetesen egyből odamegyünk:)
Jah, Ildy jóvoltából Isthy mezén már számtalan aláírás van! A mai napunk fergetegesen sikerült, nem semmi társaság jött össze estére. Majd Isthy beszámol róla, neki jobban megy:)) Én meg megyek aludni mert reggel indulok vissza:)) -
#2444 Ja és még annyit, hogy öröm, hogy Radulovics nélkül és Piga kiesése után is megoldottuk a dógokat.
Dán-Francia mennyi lett? -
#2443 Na az első meccs az EB-n amikor MINDENKI a lehetőségeihez képest szinte maximálisan megoldotta a feladatát. Az 5. perctől nem volt kérdés az eredmény:))))))) -
#2442 Nekem is pont ez a véleményem .
Anita ma egyszerűen csodálatos volt (nem mintha máskor nem lenne az ) -
#2441 KULI -
#2440 KIküldött tudósitóink kérjük, hogy a Dán-FRance meccsről jelentkezzenek be P -
#2439 -
#2438 Azt mondják ma már többen lesznek, mert bizony a tegnapi kb. félház kicsit elszomorító volt :((((
A románok jobbszélsője életveszélyes, tegnap nagyon ment neki a franciák ellen, egy 10-est dobott. Ma nagyon kemény meccs lesz, nagyon oda kell figyelni, jó ez a román csapat, tegnap láttam őket a franciák ellen.
Mindent bele, HAJRÁ CSAJOK!!! -
#2437 Hahó mindenkinek!!!
Sikerült betelepednem egy netcaféba végre. Tegnap a lányok az infarktust hozták ránk, de a sörök kicsit tompították a hatást :))) A meccs nagy pozitívuma valóban az, hogy sikerült -7-ről fordítani. Remélem ma nem tesznek próbára minket a csajok, még egy ilyen félidő nem hiányzik...
Csinálok képeket folyamatosan péntek este fönn lesznek. Tegnap rendeztem egy kis aláírásgyűjtést is, Ivett, Detti és természetesen Sopi, aki szerintem hatalmasat lendített a csapaton!!!
Stanleyvel szurkoltunk egy jót, persze a megfelelő alapozással egybekötve :))) No ebben ma sem lesz hiány, ma Grave is csatlakozik hozzánk. Hangulat garantálva, szurkolunk, ahogy a torkunkon kifér, megpróbálunk bejutni a B középbe, noha a jegyünk nem oda szól
-
#2436 volt már ilyen az osztrákok ellen
Ma szerintem Sirina kezd.
És Sopi önbizalma megjött. -
#2435 Végre NEM a magyar csapat adta le a 7 gólos előnyét, hanem mi adattuk le mással:))))) Ez volt a tegnap egyetlen pozitívuma. -
#2434 Az biztató, hogy ilyen játékkal is nyerni tudtunk
És ugye volt a VB-n is egy német meccs aztán lemostuk a dánokat -
#2433 Én is bízom egy 180 fokos fordulatban, mert ha ez így marad akkor az tényleg nagyon csúnya lessz. -
#2432 A románok ezzel a játékkal megesznek bennünket -
#2431 Reméllem fejben összeálnak a lányok, és a románok ellen, már egy teljesen más magyar csapatot fogunk látni.
Engem akkor kerülgetett szívbaj mikor Knézy 10 percel a vége előtt mondta, hogy megvan a meccs .Rögtön Athén jutott az eszembe és a Komlósi a ping-pong meccsen. -
#2430 Én nem láttam