61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Grave Digger
    A Szűcs még érthető, de a Lovi az nem. Ez nekem is csalódás, pedig nagyon szeretem a Zsuzsit:((
  • Breki33
    Ez komoly?

Honnan az infó?
  • Isthy
    Vazzzzzeeeegggg!!!!!!!!!
    A mai kimaradók: Szűcs és BB
    Nem tom Szilárd mit akar Lovival egy ilyen mozgékony és futógépekből álló csapat ellen???
    K*rva mérges vagyok
  • Isthy
    1. Igen, mondhatjuk, hogy már kezdenek sejteni valamit a szurkolásról. Asszem valami főiskolás banda alkotta a szurkolótábor nagy részét Viborgból, Wibeckkel jöttek. Mondjuk az első középdöntő meccsükön még nem voltak ilyen jók, néztek is minket 2 napon keresztül.
    2. Az MKSZ-ről teljes mértékben megegyezik a véleményünk
  • Isthy
    Akkor is 29-én veszem meg Újvárosban
  • Isthy
    A kivetítőt nem igazán néztük, mivel az EB-n le vannak tiltva a lassítások, mondván, hogy ne befolyásolják a bírókat és a közönséget...

Sztem a képekről inkább mobilon kéne dumálnunk, mert így elég körülményes. Csörögj rám és elmondom!
  • Isthy
    Az ide belinkelt képen, mi nem vagyunk rajta, hisz én csináltam fentről
  • Hege eto
    Mellesleg még nem is beszéltünk a dán-magyar vonatkozásában 1-2 dologról:
    1, Gyerekek a dánok kezdenek megtanulni szurkolni. Én ilyet még nem láttam Tőlük..... Egyszerre ugráltak, egyátalán állva nézték a meccset:))))). Sőt utemeses rigmusokat nyomtak, kéz széttárással mint Mi Magyarok. Legközelebb mit látunk Tőlük? "Szívtől az égig" ütemes skandálással hogy pl: Danmark vagy Viborg (mint a FRADInál):))))). Nem hiába a magyarok (ETO, FRADI, D.ferr) megtanították Őket szurkolni. Sokat jártunk feléjük. Az EHF döntő után többen odajöttek és gratuláltak a szurkolásunkhoz hogy Ők ilyet még nem láttak, és rohadt jó lenne ha náluk is így szurkolnának(Ultra mentalitás). Ehhez képest röpke fél év alatt nagyot léptek előre.
    2,Az MKSZ újfent BEKAPHATJA!!!!!!!! A magyar szurkolókat ITTHON! berakják a kapu mögé, míg a dánok kaptak egy középső szektort. Miért KELL a seggét nyalni ezeknek a vikingeknek??????????. Mi az EHF döntőn megkaptuk a Legfelső legsarkibb szektort, hogy esélyünk se legyen a csapatot segíteni a szurkolással. A pálya szélére sem engedtek le bennünket a meccs végén. Bezzeg a dánok bemehettek a pályára is.Nem baj akkor is lenyomtuk Őket szurkolásban:)))) legalább ez vigaszunk megmaradt.Amíg nyaljuk a seggét a dánoknak mindíg belénk fogják a cipőjüket törölni dániában. Még drapit és zászlót is nagy balhé árán lehetett kirakni (reklám)
    Hol van itt az egyenlő elbirálás???????
  • Grave Digger
    Jó lett az új Dunaferr falinaptár. Ha jól tudom, ma már vittek belőle Pestre 200 darabot, ahol meg lehet majd venni. 2500 ft az ára.
  • Breki33
    Megnéztem a képeket és kérnék képaláírást ki kicsoda.

Pl a balra képen ki a legbalra csaj :-)

Amúgy meg akartam kérdezni, hogy kivetítőn rendesen látszik minden, illetve a TV adást nyomják lassításokkal?
  • Breki33
    melyikek vagytok?
  • Isthy
    Felraktam a képeket, itt megnézhetőek.

Egy kis izelítő:

• Isthy
    Mi megyünk hárman vasárnap innen, már délelőtt. Ma meg szegény szomszédok ismét ki fognak akadni a hangerőtől, de úgy kell nekik :)))

Sztem Dunaferr kezdősor+BB lesz a kezdőcsapat.

Szilárd nem hívott be senkit, maradt a keret.
  • Stanley Connor
    Erről nem hallottam senkit de biztos vagyok benne hogy nem. BB és Dunaferr kezdő sor szerintem.
  • Breki33
    akkor holnap ki megy?

sztem Pálinger kezd

BB és Piga visszakerül a kezdőbe

Tényleg akkor nem hívtunk be senkit?
  • Breki33
    rendben

öszintén szólva én drágálom is

de olvasom a sportban, hogy nemcsak én
  • Stanley Connor
    Az csak 1 jegy. (2 napra 2) De szerencsére már semmi bajom, valszeg csak fáradt voltam, úgyhogy nem adom senkinek:))))
  • Breki33
    Ide töltsetek fel képeket

http://www.imageshack.us/

lehet olyat hogy kis kép és rákattintva nagyban megnyílik
    a kódot csak be kel rámolni

izé másolni P
  • Breki33
    Sajna nem tudok, anyámmal mentem volna, őtis megfertőztem a kézivel, úgy szoktuk nézni hogy ő két szobával arrébb nézi, mert én tombolok minden gól után meg őis kiabál persze kicsit szolidabban.

Szval sztem a szomszédok is tudják mindig az eredményt.
    Amikor szórakoznak a csajok rohangálni szoktam a két szoba között.

De a lényeg, hogy őneki sajna most nem alkalmas pedig ma mondtam neki, hogyha jó lenne akkor elmehetnénk Stanley jegyével P
  • Stanley Connor
    Na mindegy, akkor én már csak hétfőn látom. Nem baj, lesz addig élmény bőven:)))
  • Isthy
    Sajna még nem, majd csak holnap délelőtt lesz leszedve, mert egyelőre nem találtam meg az USB kábelt amivel össze tudom kötni a két gépet.
    De holnap mindenképp felrakom a Netmappámba!
  • Stanley Connor
    Az eredeti méretben jobban látszik, mivel azt láttam nem volt nehéz magamra találni:)
    Télleg a fényképezőről leszedted már a képeket? Főleg az érdekelne nagyban ami a főtéren készült:))))
  • Isthy
    De magadat könnyebben felismerted ugye? Mellettem állsz éppen a kép szélén és a nyakadban lévő zászló zöld színe tisztán látszik :)))
  • Stanley Connor
    Ahha, ksöz, mindenképp megkeresem őket, mindent be kell vetnem hogy leengedjenek a B-középbe, velük azért nagyobb a nyomaték:)))
  • Isthy
    Sms-t megkaptad?
  • Stanley Connor
    Hát innen még én is nehezen szúrlak ki, azt is csak azért mert elég pontosan tudom hol álltál:))))
    Ja bocs, látom kerestél, akkor én már aludtam:) Sajnos eddig sikerült.
  • Isthy
    Egy másik kép, amint felhívjuk az MTV figyelmét arra, hogy mit is illene közvetíteni!!!

Persze ezen is rajta vagyok, amint az "U" betű alatt jobb kézzel felnyúlva tartom a drapit

• Isthy
    Egy kép a B-középről

A kép jobb szélén középtől lefelé, azt a piros-fehér színű, zöld galléros címeres magyar mezes szurkolót tessék figyelni, aki jobb kezét felemelve éppen erőteljesen szurkol

Hege!
    Nem ismerős az a zöld dob? Itt még minden rendben volt...

• Isthy
    Vazzzeeeeg!
    Én is kiakadtam, láttam te is reagáltál máshol is, nem csak én! Ez az Andorka már k*rvára a bögyömben van!
    Bár még mindíg jobb, mint a másik elődöntőt vezető szlovének, akiket ugye láttunk a dánok elleni meccs 2. félidejében "működni"
  • Hege eto
    Ott is csaltak, ha nem most fognak:((((. Úristen mi lenne ha olyan országból küldenének bírókat ahol kézilabda is van?Nem a kutyaütő tótoktól, a világversenyek rémeitől.
  • Hege eto
    Ez erre a reakcióm:
    Na felvezetésnek nem rossz. Andorka úr! Estleg
    vegyük meg a bélyeget és adjuk fel a reményt?
    Még szerencse nem vettem jegyet mert erre a hírre
    eladnám. Mondjátok meg vazze hogy le leszünk
    szivatva és akkor ki se megyünk.
  • Isthy
    Most tudtam meg, hogy a holnapi norvégok elleni meccset az a szlovák páros vezeti, aki a románok elleni meccsünket fújta.
    Remélem ugyanolyan eredménnyel :)))))
  • Isthy
    Bizony nagy szükség lesz rá, remélem rendben lesz a szurkolás.
    Holnap sajnos én nem tudok a helyszínen szurkolni (Stanley ott lesz), csak vasárnap tudok menni, akkor viszont 3-an leszünk a klubból.
    Te leszel vasárnap? Jó lenne már személyesen találkozni!!!
  • Breki33
    átjött

de holnap is szurkoljatok mert kell
  • Isthy
    Nahhh, hazaértem!!!

Nem semmi nap volt, kib*szott fáradt vagyok, egész nap utaztam illetve mászkáltam Pesten a szakadó esőben. Ráadásul itthon is szakad. Brrrrr!!!
    Akkor röviden a tegnapról:
    A meccset természetesen a B-középben szurkoltuk végig, eszméletlen hangulat volt a csarnokban. Remélem átjött valamennyire a TV-n is!

Az első félidő álomjáték, minden bejött a csajoknak nagyon futott a szekér, ilyen játékkal bárki ellen esélyünk lenne. A második félidő a kísérletezgetésbe fulladt a csapattal együtt. Semmi nem jött be, rengeteg technikai hiba, kihagyott ziccerek, feleslegesen ellőtt labdák, talán csak Kindl Gabi dícsérhető ekkor, Ő tartotta a csapatot egy ideig. Mondjuk ne feledkezzünk meg a szlovén párosról sem, akik valahogy nem nagyon bírtak hetest adni nekünk ekkor, a dánoknak viszont szinte mindenért. Kiállításokat is csak a végén adtak a dánoknak, amikor már ők vezettek. Persze ők csak a kisebbik részt tették hozzá, a nagyobbik rész a vereségből a lányok sara :(((
    Boki egy nagy rakás sz*r volt az egész meccsen (mezőnyből 22%-os lövőteljesítmény), SIRALMAS!!! A többiek csak egy félidőn keresztül tudták megoldani ennek ellensúlyozását. Mondjuk sztem hatalmas szerepet játszott a fáradtság is ebben a 2. félidőben, többen mondták, hogy már délelőtt is látszott a csajokon az edzésen.

A meccs után megismételtük az előző estét a Délibábban, kitárgyalva az eseményeket. Jó este volt, persze kivéve a meccs 2. félidejét :(((

Hege!
    Sajnálom, hogy a dobbal ilyen "baleset" történt, de ilyen normálatlanokkal nem lehet mit kezdeni. Majd 29-én elmesélem élőszóban részletesen a történteket, mert mindent nem mondtam el a telefonban :(((

Egyelőre ennyi, sajnos a tegnap sem igazán a fényképezésről szólt, a képeket majd holnap felrakom a tárhelyemre!
  • Hege eto
    Látom:))))) Jó srác amúgy csak nem szereti ha nem értenek Vele egyet. Én se szoktam mindíg:)))))))
  • Breki33
    hát kezdi
  • Hege eto
    Nem:))))) Miért Csbalázs barátunk böki a csőröd?:)))))))
  • Breki33
    aha

de egyikőtök se Csbalázs ugye?
  • Grave Digger
    az is én vagyok, csak a logón található nicket egy multiplayer játékban (sof2) szoktam hazsnálni:DD