61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
SZT #2549 Maximálissan egyetértek, a leírtakkal!
HAJRÁ SZEGÉNY MAGYAR CSAJOK!!!!!!! -
#2548 Szerintem a VB döntőt a prof. kúrta el. Ez a norvég csapat ennyivel jobb. Sőt a skandináv kézilabda elszáguldott mellettünk és kész. Mi mindannyian túlértékeljük a Lányaink képességét.
Tanulságként a jövőre nézve szvsz:
1, Olyan játékos már nem lehet válogatott aki csak támadni vagy védekezni tud (Bohus,Kuli,Boki) Nem őket hibáztatom egyszerűen nincs kit hibáztatni:((((( Hiába dob szegény Boki 11et amíg cseréltük indítottak a helyén kaptunk onnan 5gólt, mikor fennmaradt meg 2őt lőttek mellőle 11-7=4 Mindjárt nem olyan szépen csillog:((((((
Kuli detto.
2,A köv. 3év világversenyeit be kell áldozni fiatalításra nem 1-2 ember hanem szinte komplett csapat. Ezt meg kell mondani a közvéleménynek hogy mi tanulni megyünk.
3,Hozni kell egy dán vagy norvég szakembert, mert a mi edzőjeink ehhez már kevesek fejben.
Még1x mondom senki NEM hibás Ennyit tudunk. -
SZT #2547 BREKI!
Mi a helyzet a szomszédokkal??
-
#2546 Hát itt most láthattuk, hogyan néz ki a korszerű kézilabda. Megfelelő védekezés jó lábmunkával, megfelelő kapusteljesítmény (ami ugye az előzőnek következménye), villámgyors indulással megtoldva. A norvégoktól 2 ember (az sem mindíg ugyanaz) már akkor indult amikor épphogy ellőttük a labdát és ha nem lett gól, akkor méteres előnnyel voltak elöl a kapunknál mikor előredobták nekik a labdát. Ha gól lett, akkor ők ketten megálltak középen, villámgyorsan kezdtek és ott voltak a kapunk előtt előnyben ezzel a 2 emberrel és a felérkezőkkel ki tudták játszani a figurát. Persze ehhez az is kellett, hogy tőlünk max. ketten v. hárman tudtak visszaérni a többi norvéggal és nem tudták, hogy miként is védekezzék le a kettővel több embert. Persze a labdát felhozót kell ilyenkor megállítani, de ez is csak akkor működhet, ha gólt dobunk a támadásból, mert ha megszerzik a labdát a két korábban induló fölényesen elvégzi a feladatát.
Ezt történt, ebből okulni kell, nagyon megaláztak bennünket :(((
Ahogy Hege tegnap sajnos előre megmondta...
Persze volt néhány más ok is, pl. az elején többször peches gólokat is kaptunk (ellenfélhez pattanó, szinte már megszerzett labdák) és a jv.-k sem igazán nekünk fújtak, segítettek a megalázásunkban. De ezt a verést sajnos elsősorban a saját hibáinknak köszönhetjük.
Most az a lényeg, hogy próbálják összeszedni magukat a csajok és legalább nyerjék meg a bronzmeccset, ami ezután ugyan iszonyú nehéz lesz, de ha beleszakadnak akkor is meg kell csinálniuk.
Nekünk pedig az a feladatunk, hogy ebben segítsük őket a szurkolással. Utána pedig itt az ideje az átalakulásnak, az új kapitánnyal és egy szinte új csapattal, amit össze kell rakni és évek alatt felépíteni Pekingre.
Holnap pedig, hajrá csajok, mindent bele a bronzért!!! Mi megyünk és szurkolunk!!! -
#2545 50% már megvan. Meglátjuk :) -
#2544 Énis erre gondoltam, ha ő ülne ott már mindenki a fejét követelné.
Azért remélem holnap már játszik BB
Azért fura, hogy az eddigi csereembernek -Ibi- kellene vállán vinnie a csapatot.
-
#2543 Nem vagyok biztos benne -
SZT #2542 Az okosoknak végre már megkéne fejteni, hogy miért csináljuk össze magunkat a tét mérkőzéseken? És most képzeljétek el, hogy ha a Mocsai lenne a kapitány mit kapna!!
Meggyőződésem, hogy ez a 15-gól nem reális!!!!
Ezt, hogy fogják holnapig kiheverni????
-
#2541 Hát lehet hogy nem világverő , de lehet hogy holnaptól Európaverő lessz . Mindenesetre így is úgyis elég lesújtó. Nagyon kiváncsi leszek a holnapi napra, hogy teszik magukat ezen túl a lányok. -
#2540 szart taktikát is alkalmaztunk -
#2539 És ez még nemis volt egy világverő Norvég csapat szvsz -
#2538 Ja és most derült ki mennyire nagy sanszot hagytunk ki tavaly a VB és mennyire kár volt azt a döntőt elveszíteni.
Kimondom: A tavalyi VB-n ezerszer jobban játszottunk
És ugye mostse szerepelünk jobban mint az Olimpián
(Ha Dél-Koreát kiveszzük) -
#2537 Nagy gondok vannak itt a fejekben.
44 gól. Te jó ég. -
#2536 ez szégyen
40-nél több gólt kapni atyaúristen
Egy hasonló mecsre emléxem mióta nézem a Sydney-i olimpián Dé-KOrea ellen kikaptunk 11-el, de utánna pont a Norvégokat vertük a Bronzmeccsen.
El kell gondolkozni azon, hogy az eddig elveszített döntőkért tényleg a prof volt-e a hibás. -
forzajuve #2535 KO
dán-orosz meccs eredményét lehet majd valahol követni??? -
Pontius #2534 Én csak szerencsétlen Knézit sajnálom... -
#2533 gecc szétaláznak minket -
SZT #2532 EZ KATASZTRÓFA!!!!!!
-
#2531 neminkább az eddző tehet róla? -
#2530 úristen, hogy kikapunk -
#2529 Kiderult mi a valosag.
Egy tulertekelt atlagos kezilabda valogatott teljesen megerdemelten szenved kiuteses vereseget egy hazai rendezesu vilagversenyen.
Tobb emberrel vitatkoztam anno az olimpia idejeben azokkal, akik a Mocsai nyakaba akartak varni a veresegeket. Itt az uj edzo es ez a valogatott megszarabb, mint az volt.Raadasul, az ellenfel nem mutatott semmi extrat, s igy vertek megis szegyenletesen el.
Ellehet rajta gondolkozni, hogy jo e a magyar noi kezilabdanak, ha egy klubcsapat felvasarolja a legjobb jatekosokat es a nyakaba beleultetik a klubedzojet. -
#2528 Hát sajnos igaz. Nagyon elhúztak a Norvégok.
Majd a bronzmeccsen. -
Pontius #2527 elment a szekér...
ezt már soha az életben nem fordítják meg -
#2526 Sajnos a Magyar csapat, az eddig mutatott játékával ezt a meccset nem nyerheti meg. Reméllem a szünet után meglessz a változás. -
Pontius #2525 Kurvára igaza van a kommentátornak!!!!
Balfaszok megint elbasszák, mind eddig már sokszor
Véleményem szerint ezt már buktuk... A magyar csapatban nincs annyi lélekjelenlét, hogy ezt megfordítsák -
#2524 engem a kommentátor jobban idegesít.
-
#2523 Túúúl jó a Norvég csapat
Hajrá Lányok!
Hajrá Magyarok! -
HAJRÁ CSAJOK -
#2521 Hát én eddig sokra tartottam Szilárdot de ez után a döntés után......?
(Lovi és BB.)Mi a faszt akarunk kb mintha a T-34esek ellen kiegyenesített kaszával mennénk.Vagy csak altatás? ÁHHHHHHH!
Ez képtelenség. -
#2520 Igeeeeeeeeeeeeen -
#2519 Olyat, amilyet az én képemen is a Sopi aláír? -
#2518 és poszter -
#2517 mármint nem a tietekére fáj a fogam :-) -
#2516 Figyi akartam mondani egy olyan pisztert amit aláirnak nem tudtok szerezni nekem? -
#2515 Most írt Stanley az Arénából, hozzák a formájukat :(((
Idézem:
"Hát itt kibaszottul szigorúan veszik a dolgokat, szar ez az Arena! Fényképezőt felejtsd el! A B-közepet is! ESP-ROM 28-37, végeredmény."
Hát ettől féltem, tetves csigazabáló bérenc népség! -
#2514 mondjuk azt sejtettem :-)
Abból, hogy aztán el akarta adni a jegyeit P -
#2513 A mindenki_balra képen:
A kép baloldalán előtérben Gabi fekete dzsekiben, mögötte kicsit beljebb fehér dzsekiben Zsuzsi, a piros-fehér kabátos nagyon ifjú hölgy és a leghátul álló szürkekabátos, drapp kesztűben integető hölgy nevére már sajnos nem emlékszem. Ők mind Ildy barátnői. Vasárnap találkozunk megint velük. A magyar mezben Stanley, természetesen. -
#2512 Azt tudom
de engem a másik csaj érdekel P -
#2511 Ildytől a handball.hu szerkesztőjétől.
Egyébként őt láthattad whiskyvel a kezében a képeim között :))) -
#2510 NEm tudok mást elképzelni, hogy egy Dunaferes figurát akar úgymond játszatni.
Amit kint pl a Togliatti vagy kik ellen.
De lehet hülyeség.......