61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• SZT
    Maximálissan egyetértek, a leírtakkal!

HAJRÁ SZEGÉNY MAGYAR CSAJOK!!!!!!!
  • Hege eto
    Szerintem a VB döntőt a prof. kúrta el. Ez a norvég csapat ennyivel jobb. Sőt a skandináv kézilabda elszáguldott mellettünk és kész. Mi mindannyian túlértékeljük a Lányaink képességét.
    Tanulságként a jövőre nézve szvsz:
    1, Olyan játékos már nem lehet válogatott aki csak támadni vagy védekezni tud (Bohus,Kuli,Boki) Nem őket hibáztatom egyszerűen nincs kit hibáztatni:((((( Hiába dob szegény Boki 11et amíg cseréltük indítottak a helyén kaptunk onnan 5gólt, mikor fennmaradt meg 2őt lőttek mellőle 11-7=4 Mindjárt nem olyan szépen csillog:((((((
    Kuli detto.
    2,A köv. 3év világversenyeit be kell áldozni fiatalításra nem 1-2 ember hanem szinte komplett csapat. Ezt meg kell mondani a közvéleménynek hogy mi tanulni megyünk.
    3,Hozni kell egy dán vagy norvég szakembert, mert a mi edzőjeink ehhez már kevesek fejben.
    Még1x mondom senki NEM hibás Ennyit tudunk.
  • SZT
    BREKI!
    Mi a helyzet a szomszédokkal??

• Isthy
    Hát itt most láthattuk, hogyan néz ki a korszerű kézilabda. Megfelelő védekezés jó lábmunkával, megfelelő kapusteljesítmény (ami ugye az előzőnek következménye), villámgyors indulással megtoldva. A norvégoktól 2 ember (az sem mindíg ugyanaz) már akkor indult amikor épphogy ellőttük a labdát és ha nem lett gól, akkor méteres előnnyel voltak elöl a kapunknál mikor előredobták nekik a labdát. Ha gól lett, akkor ők ketten megálltak középen, villámgyorsan kezdtek és ott voltak a kapunk előtt előnyben ezzel a 2 emberrel és a felérkezőkkel ki tudták játszani a figurát. Persze ehhez az is kellett, hogy tőlünk max. ketten v. hárman tudtak visszaérni a többi norvéggal és nem tudták, hogy miként is védekezzék le a kettővel több embert. Persze a labdát felhozót kell ilyenkor megállítani, de ez is csak akkor működhet, ha gólt dobunk a támadásból, mert ha megszerzik a labdát a két korábban induló fölényesen elvégzi a feladatát.
    Ezt történt, ebből okulni kell, nagyon megaláztak bennünket :(((
    Ahogy Hege tegnap sajnos előre megmondta...
    Persze volt néhány más ok is, pl. az elején többször peches gólokat is kaptunk (ellenfélhez pattanó, szinte már megszerzett labdák) és a jv.-k sem igazán nekünk fújtak, segítettek a megalázásunkban. De ezt a verést sajnos elsősorban a saját hibáinknak köszönhetjük.
    Most az a lényeg, hogy próbálják összeszedni magukat a csajok és legalább nyerjék meg a bronzmeccset, ami ezután ugyan iszonyú nehéz lesz, de ha beleszakadnak akkor is meg kell csinálniuk.
    Nekünk pedig az a feladatunk, hogy ebben segítsük őket a szurkolással. Utána pedig itt az ideje az átalakulásnak, az új kapitánnyal és egy szinte új csapattal, amit össze kell rakni és évek alatt felépíteni Pekingre.
    Holnap pedig, hajrá csajok, mindent bele a bronzért!!! Mi megyünk és szurkolunk!!!
  • mellon
    50% már megvan. Meglátjuk :)
  • Breki33
    Énis erre gondoltam, ha ő ülne ott már mindenki a fejét követelné.

Azért remélem holnap már játszik BB

Azért fura, hogy az eddigi csereembernek -Ibi- kellene vállán vinnie a csapatot.

• Breki33
    Nem vagyok biztos benne
  • SZT
    Az okosoknak végre már megkéne fejteni, hogy miért csináljuk össze magunkat a tét mérkőzéseken? És most képzeljétek el, hogy ha a Mocsai lenne a kapitány mit kapna!!
    Meggyőződésem, hogy ez a 15-gól nem reális!!!!

Ezt, hogy fogják holnapig kiheverni????

• mellon
    Hát lehet hogy nem világverő , de lehet hogy holnaptól Európaverő lessz . Mindenesetre így is úgyis elég lesújtó. Nagyon kiváncsi leszek a holnapi napra, hogy teszik magukat ezen túl a lányok.
  • Kit--Kat
    szart taktikát is alkalmaztunk
  • Breki33
    És ez még nemis volt egy világverő Norvég csapat szvsz
  • Breki33
    Ja és most derült ki mennyire nagy sanszot hagytunk ki tavaly a VB és mennyire kár volt azt a döntőt elveszíteni.

Kimondom: A tavalyi VB-n ezerszer jobban játszottunk

És ugye mostse szerepelünk jobban mint az Olimpián
    (Ha Dél-Koreát kiveszzük)
  • mellon
    Nagy gondok vannak itt a fejekben.
    44 gól. Te jó ég.
  • Breki33
    ez szégyen

40-nél több gólt kapni atyaúristen

Egy hasonló mecsre emléxem mióta nézem a Sydney-i olimpián Dé-KOrea ellen kikaptunk 11-el, de utánna pont a Norvégokat vertük a Bronzmeccsen.

El kell gondolkozni azon, hogy az eddig elveszített döntőkért tényleg a prof volt-e a hibás.
  • forzajuve
    KO

dán-orosz meccs eredményét lehet majd valahol követni???
  • Pontius #2534
    Én csak szerencsétlen Knézit sajnálom...
  • Hentes Bill #2533
    gecc szétaláznak minket
  • SZT
    EZ KATASZTRÓFA!!!!!!

• Kit--Kat
    neminkább az eddző tehet róla?
  • Hentes Bill #2530
    úristen, hogy kikapunk
  • [Jakuza]
    Kiderult mi a valosag.
    Egy tulertekelt atlagos kezilabda valogatott teljesen megerdemelten szenved kiuteses vereseget egy hazai rendezesu vilagversenyen.
    Tobb emberrel vitatkoztam anno az olimpia idejeben azokkal, akik a Mocsai nyakaba akartak varni a veresegeket. Itt az uj edzo es ez a valogatott megszarabb, mint az volt.Raadasul, az ellenfel nem mutatott semmi extrat, s igy vertek megis szegyenletesen el.
    Ellehet rajta gondolkozni, hogy jo e a magyar noi kezilabdanak, ha egy klubcsapat felvasarolja a legjobb jatekosokat es a nyakaba beleultetik a klubedzojet.
  • mellon
    Hát sajnos igaz. Nagyon elhúztak a Norvégok.
    Majd a bronzmeccsen.
  • Pontius #2527
    elment a szekér...
    ezt már soha az életben nem fordítják meg
  • mellon
    Sajnos a Magyar csapat, az eddig mutatott játékával ezt a meccset nem nyerheti meg. Reméllem a szünet után meglessz a változás.
  • Pontius #2525
    Kurvára igaza van a kommentátornak!!!!
    Balfaszok megint elbasszák, mind eddig már sokszor
    Véleményem szerint ezt már buktuk... A magyar csapatban nincs annyi lélekjelenlét, hogy ezt megfordítsák
  • Serpa
    engem a kommentátor jobban idegesít.
  • mellon
    Túúúl jó a Norvég csapat

Hajrá Lányok!
    Hajrá Magyarok!
  • Breki33

HAJRÁ CSAJOK
  • Hege eto
    Hát én eddig sokra tartottam Szilárdot de ez után a döntés után......?
    (Lovi és BB.)Mi a faszt akarunk kb mintha a T-34esek ellen kiegyenesített kaszával mennénk.Vagy csak altatás? ÁHHHHHHH!
    Ez képtelenség.
  • Breki33
    Igeeeeeeeeeeeeen
  • Isthy
    Olyat, amilyet az én képemen is a Sopi aláír?
  • Breki33
    és poszter
  • Breki33
    mármint nem a tietekére fáj a fogam :-)
  • Breki33
    Figyi akartam mondani egy olyan pisztert amit aláirnak nem tudtok szerezni nekem?
  • Isthy
    Most írt Stanley az Arénából, hozzák a formájukat :(((

Idézem:
    "Hát itt kibaszottul szigorúan veszik a dolgokat, szar ez az Arena! Fényképezőt felejtsd el! A B-közepet is! ESP-ROM 28-37, végeredmény."

Hát ettől féltem, tetves csigazabáló bérenc népség!
  • Breki33
    mondjuk azt sejtettem :-)

Abból, hogy aztán el akarta adni a jegyeit P
  • Isthy
    A mindenki_balra képen:
    A kép baloldalán előtérben Gabi fekete dzsekiben, mögötte kicsit beljebb fehér dzsekiben Zsuzsi, a piros-fehér kabátos nagyon ifjú hölgy és a leghátul álló szürkekabátos, drapp kesztűben integető hölgy nevére már sajnos nem emlékszem. Ők mind Ildy barátnői. Vasárnap találkozunk megint velük. A magyar mezben Stanley, természetesen.
  • Breki33
    Azt tudom

de engem a másik csaj érdekel P
  • Isthy
    Ildytől a handball.hu szerkesztőjétől.
    Egyébként őt láthattad whiskyvel a kezében a képeim között :)))
  • Breki33
    NEm tudok mást elképzelni, hogy egy Dunaferes figurát akar úgymond játszatni.

Amit kint pl a Togliatti vagy kik ellen.

De lehet hülyeség.......