61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Stanley Connor #2589 OFF
Tényleg ilyen hülyén nézek ki? :))))
Breki:
"mondjuk azt sejtettem :-)
Abból, hogy aztán el akarta adni a jegyeit P"
Ezt nem értem -
Stanley Connor #2588 Na ez volt az első fórum amit most elolvastam, nem íronék semmit de erre reagálnom kell:
"3,Rendezés elfogatható."
Ha ott lettél volna az arénában komolyan megvertél volna 1-2 rendezőt.
SOHA AZ ÉLETBEN TÖBBÉ BE NEM TESZEM LÁBAM ODA!!!!! -
#2587 Nahhhh, most értem haza.
Hangom szinte semmi, de megérte! A csajok ma felálltak a padlóról, GRATULÁLOK, SZÉP VOLT CSAJOK!!!
A körülményekről nem írok ma semmit, mert csak gyalázatosabbnál gyalázatosabb jelzőkkel illetném az Arénát az egész "személyzetével" együtt (biztonságiak, rendezők, hangosbemondó). Nem akarom elrontani a mai örömömet! Majd holnap részletesen elmesélem a gyalázatot :(((
Az értékelést szintén holnap írnám, de nagyon sokban egyetértek Hegével, ahogy a #2546-os hozzászólásom végéből kitűnik.
Most csak az 5-ös ponthoz: A szurkolás a Főnixben és Győrben tényleg kiváló volt, főleg a 2. és 3. meccseken, amikor megfelelő nézőszám is volt. Az Arénáról holnap kifejtem a véleményem, de bevezetőnek egy kis adalék, a hangosbemondó valahogy imígyen szólt a közönséghez a meccsünk előtt: "Kérjük a tisztelt közönséget, hogy a mérkőzés folyamán maradjanak a helyükön a székeiken ülve, ne zavarják a többi szurkolótársukat!"
Ez csak a hab volt a tortán, a többit majd tényleg holnap. -
#2586 N a akkor egy kis értékelést kérnék az EB-ről! Kezdem:)
1, A sorrend . Teljesen megérdemelt rangsor alakult ki akik előttünk végeztek azok legyőztek Bennünket. Norvégia alázott is:( A dánoktól is kikaptunk. Mielőtt bírózni kezdenénk, Ne felejtsük el a saját balfaszságunkat , hogy ismát leadtunk 6 gólt és még a legvégén Zsuzsi egyenlíthetett volna.
2,Magyar -Orosz. Én úgy láttam ma sem játszottunk jobban:(, csak ma nem Norvégia,Dánia volt az ellenfél hanem a jóval szerényebb tudású Oroszok. Teljesen megérdemelt győzelem volt, Jobbak voltunk.
3,Rendezés elfogatható. A TV közvetítés VICC KATEGÓRIA, egyszerűen szánalmas mint a tegnapi játékunk.
4,Speakerek: A kis Knézy jól muzsikált nagyon beleéli magát és szurkol mint a veszett fene. Gulyás meg egy 6ökör. Ma Hammersengről kiszórták a dán csajt erre bejelenti hogy Hammerseng 2p et kapott:((((Szánalmas.
5, Szurkolók. Le a kalappal előttük. A Főnix szurkolása volt a legjobb, a Bp-i már gyengébb volt. A Győrit meg ítéljétek meg Ti (én elfogultnak tünhetnék)
A jövő:
Teljesen át kellene alakítani a játékfelfogásunkat. Főleg a védekezést. Tűrhetetlen dolgokat csinálunk, klubbcsapattól függetlenül. Ütünk- vágunk, lökünk, húzunk vonunk stb. Ehhez képest az EB döntő barátságos meccsnek tűnt, mert annyira tisztán védekezett mind2 fél. Itt jön be a magyar bírók felelőssége. Amíg itthon az NBI-ben elnézik Bohus Bea 5m-en védekezését, ökölharcát, LOvi detto, Mehlmann Ibi személyes bosszújait, Piga torokfogását, Sopi jobbegyeneseit, addig nem sok babér terem Nekünk a kupákban, EB-n VB-n sem.A durvaság ált a tehetetlenség szülötte, azé a tehetetlenségé , hogy nem bírjuk lekövetni a támadókat. Bokit Görbét Ivettet Sopit ezért ütik vágják.Mi mindíg elfogultak vagyunk a bírókkal ez a Magyar lényünkből fakad.(Minket mindíg mindenki csak megszívatott:((().Egy ilyen EB-n azért már ritkán látni orbitális csalást, volt tévedés, de besegítés is (Osztrák meccs). Erre fel kell készülni.
El kell végleg felejteni a sokcserés játékot. Nem tudom a D.ferr a BL-ben meddig jut vele(kívánom minnél tovább), de attól tartok max a csoportmeccseken túl. Abszurditás hogy amíg a góllövő lefut ünnepelve a helyéről kapunk egy gólt, ez annyi mintha mellédobta volna:((((. Csak univerzális játékosokkal lehet válogatottat csinálni.Akik legalább annyit nyújtanak védekezésben mint támadásban.
Neki kell látni a CSAPATÉPÍTÉS-nek. Drasztikus fiatalításra van szükség. kell 2db jobbszélső,kell még 1 jobb lövő+Ibolyát meg kell tanítani szabályosan védekezni.Kuli elé, ki kell egy beálló akit nem kell cserélni.Görbe és Detti mellé kell egy irányító Sajnos Siti 77-es, Ő Pekingre már öreg lesz.+Dettit megtanítani védekezni (kilépés visszazárás) Görbe CSAK 1es védőnek alkalmas. Tehát olyan beálló vagy szélső kell aki megoldja a kettest(Ivett egész jól csinálta)
Sopi hibátlan, Szűcsöt tanítani kell még és jó lesz. Ivett mellé kell egy balszélső aki kíválóan védekezik, fiatal.
Így létre lehetne hozni egy "szürke" csapatot ahol nincs sztár csak játékosok, jó nevelő munkával egy kíváló közösséget lehetne felépíteni, egy kíváló szakember vezetésével. Én egy külföldivel lennék a legelégedettebb, akit nem fertőzött még meg az MKSZ sumáksága, aki szarik a fejükre és megy az útján. A.A. nem érsz rá vazze?
Lehet hosszú voltam de ez kikivánkozott. És nagyon örülök a BRONZNAK, hiszen a JOBBtól nem szégyen kikapni. -
#2585 Én a 2541-es hozzászólásban egy finom utalást tettem Norvégiára. Teljesen megérdemelten nyertek.
Nembántam volna, ha leadták volna az eredményhirdetést valahogy. Majd később, csak az már nem élő -
SZT #2584 Szerintetek ki lesz az EB-bajnok?? -
SZT #2583 Remélem bízni fognak a fiatalokban!!!!!!
A Görbével meg valamit kezdeni kell, mert valami nem stimmel! -
#2582 hát látszott, hogy M. Ibi és Sopi képes magát hozni és ez biztató -
SZT #2581 De ha ott kapunk 15-gólt én kőrházba kerúlök!!!
Most a szakembereken a sor, hogy megszervezzék a csapatot, mert BOKI nélkül?????? -
#2580 Szép volt Lányok! -
#2579 Hát asszem ha a dánokat megverjük most a döntőre készülünk
a lányok ma megmutatták -
SZT #2578 TV-s vélemény sztornó. -
SZT #2577 BOKI A KIRÁÁÁÁÁÁÁLY -
SZT #2576 VAN ISTEEEEEEEEN!!!!!!!!!
Ez a magyar TV.
-
SZT #2575 Az EHF nagyon szeretett volna egy skandináv döntőt(ujságírói vélemények).
Persze ez nem magyarázat a 15-gólra!!! -
SZT #2574 Azért kiváncsi lennék arra, ha megnyerjük az EB-t, a csajokon kivül hányan profitáltak volna a sikerből????? -
#2573 nem én írtam, de nagyon egyet értek vele
világelsők lehetnénk ebben a gyönyörű sportban
amúgy a dánoknak megint elcsalták a meccset tegnap -
SZT #2572 Az én lányom 10éve kézizik. A Vasas kirugta őket, mert nem volt egy árva fillérjük se a csapatra, pedig mindent a szülők fizettek, és fizettek!! A végén még helyet sem biztosítottak nekik, mert drága a villany. Pedig korosztályos versenyeket nemzetközi szintenis zsinórban nyerték. (Ausztria, Olaszország, Szlovákia) Most az Angyalföldi Sportiskola karolta föl őket. Hogy a továbbiakban mi lessz, azt nem tudni. Na ennyit a magyar utánpótlás nevelésről!!!!
-
SZT #2571 14.55-MTV1
Sajnos nagyon félek, hogy nemfogunk. (remélem nincs igazam)
HAJRÁ CSAJOK ....HAJRÁ MAGYAROK!!!!!
-
#2570 "A meccs után a könnyeimmel küszködtem és nem (csak ) a megalázó vereség miatt! Azt hiszem, a magyar női kézilabdázás sikereinek vége! Nagyon –nagyon Radulovicsra épül minden! Ilyet nem lehet csinálni! Ha jó napot fog ki, nyerünk, ha rosszat, akkor kikapunk! Klubszinten ugyanez! Ez a csapat nem hiszi el magáról, hogy nélküle nyerni tud, pedig már Eb- t is nyertek nélküle! A Képes Sportban megjelent cikk is elég elszomorító, miszerint nincs hova vinni a gyerekeket kézilabdázni, és csoda, hogy mindkét csapatunk ott van az olimpián!
Hogy akarnak így komoly sikereket elérni? Egy újabb sikersportág megy tönkre…Iszonyat!!!
Dániában (bocs a hasonlatokért, még lesz egy pár) KÉZILABDA AKADÉMIÁK(!) vannak, a gyerekek fantasztikus körülmények között tudnak kézizni! Ott az a mentalitás, ha nem sikerül nyerni, nem baj, majd legközelebb! A mi felfogásunk :ha nem sikerül nyerni, itt a világvége!
Pigniczki azt nyilatkozta, hogy nem látta a csapaton, hogy fordítani tud, és amikor már 10 volt oda, akkor már feladtuk. És ez a kulcsszó: feladtuk. Szerintem 1 játékos többek között attól profi, hogy SOHA NEM ADJA FEL!!! Milyen dolog az, hogy ekkora tétnél feladjuk? Egy profi játékosnak nem szabad feladni!!!(már csak a különbség miatt sem)! A franciák úgy vették el tőlünk a már-már nyakunkban lévő vb aranyérmet, hogy NEM ADTÁK FEL!!! 6 perccel a vége előtt 6 volt ide. Ha feladják ?10 ide. De nem adták fel! 2 oda! A másik dolog: minden csapat már 4-5 gólos előnynél MOSOLYOGVA, felszabadultan kézizik! Mi még 10 gólos előnynél sem játszunk felszabadultan! Ezeknek a lányoknak nem kell mondogatni, hogy így arany meg úgy arany, mert annyira nyomja őket a tét, hogy olyan csapatokat sem tudnak megverni, akit egyébként simán! Lányok: nagyon szeretünk benneteket továbbra is, hiszen a mi csapatunk vagytok! Holnap pedig küzdjetek a bronzéremért, és SOHA NE ADJÁTOK FEL!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! "
-
#2569 Kiss Szilárd: "Megérdemelten jutott döntőbe Norvégia, hiszen minden tekintetben felülmúlt minket. A feladathoz, amelyet végre akartunk hajtani, ez a teljesítmény kevés volt, hiszen egy remek erőkből álló, gyors válogatott ellen játszottunk, s ezen a napon nem tudtunk méltó ellenfelek lenni. A mai teljesítményen mindenképpen el kell gondolkodni, ám az tény, hogy egy sebességi fokozattal lassabbak voltunk. A támadás-védekezés közötti cserékről fontosnak tartom megjegyezni: szóltunk a lányoknak, hogy maradjanak fent a pályán, de automatikusan futottak lefelé." -
#2568 hátha most nem állunk fel az szégyen lesz
hánykor lesz a meccs? -
SZT #2567 SOK SIKEEEEEEERT!!!!!!
(ránk férne) -
#2566 Elindultunk, hogy kiszurkoljuk a csajoknak a bronzérmet!!!
HAJRÁ CSAJOK, MINDENT BELE!!!
HAAAAARCOOOOOLJATOK!!! HAAAAARCOOOOOLJATOK!!! -
SZT #2565 ezen már énis gondolkodtam -
#2564 Dánok ellen jobb lett volna
Mármint lelkiekben.
Most hiába nyerünk- ha nyerünk skandinávoknak fog tapsolni a világ.
Kérdés jobb lett-e volna a döntőben így kikapni. -
SZT #2563 Skandináv döntő lessz.
Nekünk az oroszok jutottak. Sajnos az Oroszok jól játszottak, csak az utolsó percekben engedtek le. /Ptőfi rádió/ -
SZT #2562 Dánia-Oroszország 31-27 -
#2561 En se ertek veled egyet, eza Norveg csapat egyaltalan semmi extrat nem nyujt.
Eszre kene mar venni, hogy a mi csapatunk atom lassu. Egy jo labmunkaval rendelkezo csapat nem kap egybol a goljai utan, egybol kozepkezdesbol valaszt a goljaira.
Leinditaskor meg allandoan utolerik a jatekosainkat.
S mig mi a fal ellen kuszkodunk egysikuan hatha Boki megoldja, addig ok meg ha golt kaptak is, lohettek a konnyu golokat.
100%-ig biztos vagyok abban, hogy nem a Norvegok haladtak el melletunk, hanem mi lettunk egyre gyengebbek.Lelassult es statikussa valt a valogatott jateka, mar kozel egy ev ota.Raadasul ha csak olyan nagy tehetsegeink vannak akik nem kepesek csak nehany gol eleresere egy vilagversenyen es VB dontot lehet bukni rajtuk a psziches zavaruk miatt, akkor sajnos nagyon nehez lesz a vilag elvonalaba visszakapaszkodni. -
SZT #2560 Németh András: Minden világversenyen van egy csapat, amely kimagaslik a mezőnyből. A horvátországi vébén a magyar gárda volt ilyen, annak ellenére, hogy a döntőt az ismert körülmények között elvesztette. Előtte az orosz válogatott tudott így kiemelkedni. Most Norvégiának volt messze a legnagyszerűbb csapata, az életkori összetétel és a képességek terén is ők voltak a legjobbak. Engem inkább az aggaszt, hogy nem tudom, nálunk mikor jön össze legközelebb olyan garnitúra, amely a bronzéremért tud játszani az aktuális tornán.
-
SZT #2559 Boki ha jól tudom ezzel befejezi a válogatottnál a pályafutását.
Szegény nem erről álmodhatott -
SZT #2558 Nagyon kiváncsi leszek, hogy a bronzmérkőzésre hányan mennek ki!
Szerintem a lányok most nagyon padlón vannak, és lelket kéne verni beléjük, hogy ez a vereség, nehogy a klubokra is kivetüljön. -
#2557 Valóban szinte ugyanez a csapat volt és jobban játszott, de azóta a norvégok mérföldes léptekkel haladtak előre, tanulva az akkori kiesésükkel végződő kudarcból.
A szakemberek sem biztos, hogy mind rosszabbak, valóban Németh András és esetleg Zsiga Gyula lehetne jó (lásd milyen csodát művelt a Kiskunhalassal).
A pénzt pedig hagyjuk, ez az ország a pofátlan harácsolók, zsebtömködők országa már régen és ez a sportvezetésben is így van. Mást nem is hozok elő, mert nem idevág. Az emberek mentalitásáról nem is beszélve, ez is kivetítődik mindenütt és rátelepszik a sportolókra is.
Most pedig megyek pihenni, gyógyítom a hangomat, hogy tudjak szurkolni holnap a lányoknak!
Gyerünk csajok, mindent bele a bronzért!
-
#2556 Azt is többek közt hogy Nincsenek náluk "szent tehenek" pedig szinte mind sztár a posztján. -
SZT #2555 Szerintem lehet akárki a szöv.kap., amig a lányok fejben nem a győzelemben hisznek makacsul addig gond lessz minden világversenyen!
Ezektől az északiaktól valamit elkéne tanulni!!! -
#2554 A VB-n szinte ugyanez a csapat volt......Az tény hogy sokkal jobban játszottunk.
A szakemberkérdést én tartom. de esetleg csak N.A.
Ne is álmodj annyi pénzről:((((((((( -
#2553 Ezekben nem teljesen értünk egyet
1. Egyértelmű, hogy a VB sokkal jobb csapatunk volt
2. Sztem a szakembereinkel nincs gond, csak a közeggel.
Mondjuk az unblock
Egyszer megnézném pl Németh Andris mit tudna kihozni annyi pénzből mint pl a Viborg költségvetése.
Adni is kéne nemcsak mindig aratni. -
SZT #2552 a végén már én is... -
#2551 most csöndben ültem -
#2550 Kurvára sajnálom hogy a csütörtök esti telefonbeszélgetésünk teljes mértékben realizálódott:(((((( Bazze ekkora égést:(((((((