61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    Elküldted emilben nem emléxel? P
    Csak eddig tartottam a számat :-)
  • Hege eto
    Így volt:))))) Én is megtudtam Vanyustól. Ági 1 szavazatot kapott a sajátját max Kirsnerét.
  • Isthy
    Nem gond, én már dec. 1-én tudtam ezt és megpróbáltalak akkor este és másnap is rávezetni erre téged itt, de valahogy nem akartad érteni. Olvasd vissza az akkori #2138-tól #2142-ig tartó párbeszédünket.
  • Isthy
    Ő Grave Digger, Spigott stb.
  • Breki33
    Ma kaptam e-mail-ban egy publikus listán

"Miért mondott le Farkas Ági?
    Budapest, december 20., 9.50 Mocsai "ráerőltette" a lányokra.

Sokakban felmerült a kérdés, vajon mi történt volna, ha a 16. emberként egyetlen másodpercnyi lehetőséghez sem jutó Szűcs Gabriella helyett az a Farkas Ági marad a keretben, aki a lelátóról szurkolt a csapatnak, tudniillik néhány nappal a rajt előtt lemondta a válogatottságot. Most a lemondás okára is fény derült.
    - Mocsai annak idején tulajdonképpen "ráerőltette" Ági csapatkapitányságát a játékosokra - mondta a szövetség egyik, névtelenségét megőrizni kívánó illetékese. - Amikor aztán Debrecenben új kapitányt választottak, győzött a "dunaújvárosi lobbi", és hát - érthető módon - Szilárd is jobban örült, hogy olyan játékos a "cséká", aki közelebb áll hozzá, mint Ági. Ekkor jött Farkas látványos lemondása, aki arra hivatkozva lépett vissza, hogy már nem bírná a tempót, de mindenki tudta, hogy nem ez az igazi ok, hiszen erre nem néhány nappal a torna kezdete előtt döbben rá egy olyan rutinos játékos, mint Ági."

Remélem nem gond, hogy most beírtam de most más forrásból jött az info

• Breki33
    Boldog névnapot

De ő kiis?

Már keverem

Tippem DAve......
  • Isthy
    Megelőztél!

Boldog Névnapot imoT! Aztán nem EGY sörrel ünnepelni még ha ez csak kóbor Tamás nap is :)))))))))))
  • Hege eto
    Boldog névnapot sírásó ImoT-nak!
  • Hege eto
    Hát ez bizony nem ártana a Görbe oldalon tegnap este pont erről volt szó:))))))) Itt a linkje akit érdekel:
    http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=harnisch&id=1077980796
  • Stanley Connor
    Egyébként Budapestről nagyon hiányzott a szervezett szurkolás. Győrben gondolom (meg hallottam) megoldották (pl. Hege), Debrecenben szintén (és nagyon készültek, gondoljunk bele mennyi zászló volt, meg a nagy zászló, csütörtökre elkészült az mtv drapi is), de Budapesten semmi, pedig ahhoz a csarnokhoz nagyon kellett volna készülni. Javaslom a legközelebbi világverseny előtt alakuljon meg valami szurkolói szövetség, felkészülni a szurkolásra, a dobok és szurkolók elhelyezkedésére meg ilyenek - ja és kellene néha összetartást tartani:)))))
  • Isthy
    Gondolkodtam én is a dolgon, de aztán úgy döntöttem, hogy úgy is sz*rnának a fejünkre ("névtelen hozzánemértő hősök"), nem foglalkozna senki a kérdéssel. Ők láthatóan roppant elégedettek voltak magukkal. Undorító!!!
  • Stanley Connor
    A jegyárak ellen úgysem tehetünk semmit. Mert így is elfogytak. Tuti hogy még egyszer nem tenném meg, de megtenné más.
  • Hege eto
    Vazze ha semmit sem teszel legközelebb megint megszívatnak..... a hallgatás beleegyezés:((((((
  • Stanley Connor
    Ez igaz Debrecenre is. Meg mindenhova az Arénát leszámítva. 0.5l kóla 400 forint. Megálltam hazafele egy benzinkúton az autópályán, ott is csak 450 volt egy kétliteres. Ja és nem is volt érdemes sorba állni, csak aki olyan türelmes mint én: kb. 20 percig tartott mire ezt a rengeteg dolgot megkaptam az egyik büfében.
  • Stanley Connor
    Ugyan Hege mit akarsz tenni? Egy hiba volt, hogy az arénába vitték a dolgot. Ott nem értenek ahhoz mi egy sportrendezvény. Tehát igazából 1 bajt látok, azt hogy ott volt. Abban viszont egészen bíztos vagyok hogy most jóideg fel sem merül egy ottani kézilabdameccs gondolata.
  • Hege eto
    Győrbe azt vittél be amit akarsz, igaz motozás volt, de nem szóltak semmiért. A büfében normális árak voltak(sörsátor) Forralt bor 200Huf. Korsó sör 350Huf. szvsz elfogadható. A nézőtérre nem vihetted be ennyi volt a kikötés, és oda mentél ahova akartál B-közép stb. A szektoroknál senki nem ellenőrzött.
  • Hege eto
    Ez szörnyű!!!!!!!!! Nem kéne tenni valamit nyílt levél stb?
    Megfogalmazhatnánk stb. Aláírásgyűjtés stb. 29én aláírnánk mi győriek meg az újvárosiak is, utána vmikor januárban pedig megyünk Fradiékhoz ott meg a Fradi tábor, esetleg mikor mennek Brekiék Halasra....Halasiak is voltak jópáran.
  • Stanley Connor
    Nah, lehet ezért nem fogtok szeretni, de szerintem említsük meg a debreceni szurkolókat. Nem tudom mi volt Győrben, de amit a Főnixben csináltak az nem semmi volt. A lehető legtöbbet kihozták belőle.
  • Isthy
    Akkor az EB-ről:
    Nagyon sok mindenben osztom Hege véleményét, csak az eltéréseket íromle most.
    1. Az igaz, de például a dánok a jv.-k segítsége nélkül a 4-be sem jutottak volna, mindkét meccsükön (franciák és osztrákok) sokat köszönhetnek nekik, hogy meg tudták fordítani. Ott voltam Debrecenben, láttam és ezt a véleményt sokan osztották.
    2. Azért ezek ellen a szerényebb tudású oroszok ellen a dánok hatalmasat szenvedtek és ugyebár ha 28:27-nél nem indul be a "szokásos segítség" ott is bajban lettek volna. Mindamellett ahogy múlt az idő az EB-n, egyre jobban játszottak és a döntőn voltak a legjobbak.
    3. Budapestet kivéve OK. A jegyárak felháborítóak voltak és a médiatevékenység is. Üdítő kivétel volt a handball.hu munkája (internet és wap), őket maximális dícséret illeti.
    4.A kis Knézyt nem nagyon hallottam, Gulyásnál egyetértek.
    5.Csak kiegészítésként: Különösen a győri és a Főnix 2. és 3. meccsen kiválóak voltak. Valamint kiemelném azt, hogy a kül. klubcsapatok szurkolói együtt, összefogva voltak képesek ezt a kiváló teljesítményt nyújtani!

A jövőképpel nagyjából egyetértek.
  • Isthy
    No akkor, hadd szóljon a betonkeverő!
    1.
    Amikor délben megérkeztünk akkor ért bennünket az első meglepetés, már kb. a csarnoktól 100 méterre lehetett hallani az üvöltő hangosbemondót, hogy mindenki olvassa el a jegy hátulján mi mindent nem szabad behozni, s aki ezt megsérti azt kitiltják a rendezvényről és sorolta... A felsorolásban meglepődve hallottuk, hogy semmilyen ételt sem szabad bevinni, no ilyenről szó nincs a jegy hátulján. A kaját a kocsiban sem hagyhattad, mert ki nem engedtek, hogy esetleg majd ott ehess, vagy ha kimentél már be nem jöhetsz még egyszer. A jegy egyszeri belépésre jogosít, ott van rajta mondták olvassuk el. Helyettesítő megoldásra nincs lehetőség mondták, nem úgy mint más egyéb helyeken (pl. bélyegzés). A rendezvény ugyebár minimum 12:30-tól 20.00-ig tartott. Nem elég a pofátlanul magas jegyár, csak azt eheted közbe amit ők adnak neked szintén pofátlan árakért, vagy dögölj éhen! Az italárakról nem is beszélve! Hány bőrt akanak még ezek a szennyek lenyúzni rólunk?????
    Megjegyzem ez csak itt volt így, Debrecenben nem és sztem Győrben sem. Majd Hege gondolom megerősít.
    2.
    A csarnokot nem véletlen nevezik rendezvénycsarnoknak. A sportaréna név az max. csúfolásra jó! Vannak olyan helyek, nem is kevés, ahonnan szinte alig látni valamit a pályából, direkt körbementünk megnézni. Meg az a 4 db "nevezzük bejárónak" a legalsó szinten, ami megszakítja a nézőteret és elvesz többszáz ülőhelyet! Azonkívűl a szurkolók nem éppen a pályaszélen vannak, főleg nem a kapu mögött (méterekre) és a hatalmas térben ha nem szurkol mindenki akkor elvesznek a hangok. Márpedig itt hangos szurkolásról csak kevesek esetében volt szó. De ezt el sem várták, ugyebár idéztem a hangosbemondót :(((
    3.
    Ha már szóbakerült akkor a hangosbemondóról:
    Ilyen pancser, nulla hangosbemondót és hangulatkeltőt én még nem hallottam. Folyamatosan beszélt hülyeségeket, a játékosokat keverte, néha még a másik csapat játékosának a nevét mondta be góllövőként aki ugyanazzal a számmal játszott. Arról nem is beszélve, hogy a szurkolástól (amit leginkább csak kevesen műveltek) teljesen elszakadva, próbálta a saját hülyeségeire rávenni a közönséget. A gyalázat csúcsa pedig az a két eset volt amikor az "üldözött B-közép" a meccs után illetve az eredményhirdetés után a zászlókat és a sálakat felemelve énekelte a Himnuszt a csajoknak, akkor nem hogy abbahagyta volna az értelmetlen pofázást és lekapcsolta volna azt az ordenáré zenét, hanem még folyamatosan hangosan nyomta végig. Pedig a lányok is a pályán észrevették és megálltak felénk fordulva hallgattak minket, sőt még a többi dobogós csapat tagjai is.
    4.
    A rendezők és biztonságiak tették fel a méltó koronát az egészre. A meghirdetettel ellentétben nem volt B-közép hely és ez nem is lett volna baj, mert Debrecenben is ez volt de jól megoldották és meg is lett az eredménye a szurkolás terén. De ezeknek csak az volt a szövege, ülj le oda ahova a jegyed szól és ne ugrálj, kussolj. Azt a kb. 60-80 embert, aki a B-közepet alkotta, folyamatosan üldözték a csarnokban, mindenhonnan elzavarták őket a dobjaikra úgy néztek mint valami bombára. Végül letelepedtünk az egyik alapvonal melletti szektorban (ami eredetileg is a B-közép lett volna) és megpróbáltunk ott szurkolni. Na akkor mint a sáskahad odajött a biztonsági emberek minimum fele és elkezdett cirkuszolni, hogy mit képzelünk, zavarjuk az "úri közönséget", húzzunk el innen. Betereltek minket a szektor legsarkába, ott voltunk összenyomorítva, mint a marhák, még a lépcsőkön sem állhattunk. Úgy bántak velünk mint a közveszélyes bűnözőkkel. Ez így ment végig a meccsen és az eredményhirdetés alatt is.
    5.
    A közönség pedig, tisztelet a kevés kivételnek, megfelelt az igényeiknek. Semmiféle rigmust sem volt hajlandó átvenni, a hullámzási kísérleteink többször is hamvába haltak, sőt elítélően néztek ránk, hogy mit képzelünk mi itt. Néha megpróbálták Tökéletes szalonközönséget láthattunk, ki is nyilvánítottuk véleményünket néhányszor. Hatalmas ellentétet érzékelhettünk a győri és a debreceni nem B-közepes közönséghez képest.

Összegezve:
    Kár volt odahozni a végküzdelmeket, öltönyös társadalmi rendezvényt csináltak belőle, megcsúfolva a sporteseményt és a szurkolást!
  • Isthy
    Ha hazaértem (kb. este 6-ra)leírok mindent részletesen, addig türelem, ma k*rva sok melóm volt :(((
  • SZT
    Várjuk az infót!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Stanley Connor
    Na néhány dolog. Meg volt hirdtve ez a bközép jegy. Ha jól tudom ez Debrecenben sem működött igazán, de ott rugalmasan kezelték és nagyon jó lett. A BSben viszont hírből sem ismerik a rugalmasságot. Nem volt olyan. És amilyen kurvafontosan kezelik hogy a helyedre mehetsz csak, nem is sok esély mutatkozott rá. Párnázott karfás székekről nézni az EBt!!!!! Egyszerűen nem is tudok rá mit mondani. A hangosbemondót ugye leírta Isthy, hát az mindennek a teteje volt. Mondjuk akkor még az is, hogy aki szövegelt azt kurvanagy kedvem lett volna a bközéppel megkeresni és megmondani hogy fogja be a pofáját amíg el nem megy 3-4 kézimeccsre! Igyekezett de szar volt. Általában szétkúrta a bközép ritmusait. És ha volt 5 másodperc szünet a játékban már nyomták a zenét. Szombaton és vasárnap is elénekelte a lányoknak a bközép a himnuszt (mikor mentek le), felhangosították közben a zenét!!! A bközepet zavarták mindenhonnan, hogy a kedves nézők nem látnak..... Olyan kibaszottul ideges vagyok most is!!! Na ezek jöttek most indulatból, majd Isthy leírja normális formában:)))
  • SZT
    bizony..bizony
  • Breki33
    jah

Én igazából Zsigyuszit szeretném szövetségi kapitánynak.

És sokkal több pénzt a kézinek, főleg az utánpótlásra.
    Hacsak nem akarunk újra a c csoportból feljönni mint Elekesék.
  • SZT
    De lesz 30.-án Szegeden, a Kézi Gála!!!!!!!!

Sport1 közvetíti!!!!
  • SZT
    Az olimpia után Görbicz A. is lebegtetett dolgokat, de arról is csend maradt!!!!!!
  • Breki33
    HIÁNYZIK AZ EB !!!!!!!!!!!!!!!
  • Breki33
    Remélem meggyógyultál

Ezt a rendezés dolgot meséljétek már el
  • Breki33
    igen, de az a vereség csúnya volt

azon akadtam most ki, hogy Grini az NS interjúban elmondta, illetve sejtetni engedte, hogy szerinte mi lehet az ok, a hülye riporter meg nem kérdezett rá
  • Stanley Connor
    Az a baj hogy a Blikk egy népszerű lap, és ezen kívül még sok helyen leírják az ekkora faszságokat. És ezután beszélhetünk magyar mentalitásról. Na jó, nem is érdemes rá reagálni!
  • Stanley Connor
    Á, még zászló is volt a nyakamban hogy meg ne fázzak:))
  • SZT
    Reagálva a Blikk cikkére, a skandináv csapatokat egy vereség után bíztatják , mi belerugunk!!! Szerintem inkább örülni kéne a bronznak,mert ez a reális! Aki a tegnapi döntőt látta szerintem igazat ad. Sokan példát vehetnének a lányokról, felálltak a padlóról, és ha nemis ment úgy a játék de AKARTÁK a győzelmet!!
    Én ezt nagyon tisztelem!!!!!!!!

Azért is HAJRÁ CSAJOK....HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

• Breki33
    Gratulálj neki a nevemben.
  • Hege eto
    Jellemző a magyar médiára ez a cikk. UNDORÍTÓ! UNDORÍTÓ! UNDORÍTÓ! Akár igaz akár nem."
    Aztán miattuk került ki a keretből a nagy formában lévő Kirsner, majd lépett vissza Farkas Ági," Ez meg egyszerűen hazugság. Ági már kb 2 éve nincs formában. Kirsner meg beteg az olimpia óta N.A. is lenyilatkozta, hogy lenne formában?
    A klikkesedés nem új keletű dolog semmi meglepő nincs benne , de nagyon fel van fújva a dolog.Majd megkérdem Ibit róla ha találkozom Vele.
  • Breki33
    Ha nem a BLIKK írná még elis gondolkodnék rajta
  • Breki33
    Olvastátok a Blikk cikkét?

Nincs mentség a gyalázatra
    Blikk, 2004-12-20
    Budapest - Hazai világversenyen magyar csapat nem szenvedett még olyan szégyenletes vereséget, mint amilyet a női kézilabda-válogatottunk az EB elődöntőjében. Kiss Szilárd csapatának gyalázatos teljesítményére nincs mentség. A közönsége döbbenten figyelte, amit a magyar lányok műveltek, s úgy tűnt, a lelátón ülő hétezer magyarnak jobban fájt a norvégok tizenöt gólos, 44-29-es győzelme, mint a csapat tagjainak. Tegnap arról beszéltek a hozzáértők, hogy a csapat két táborra szakadt. A többségben lévő dunaferresekre és a többiekre. Állítólag az előbbiek fúrták meg Mocsait is.
    Tény, a norvég válogatott kiváló formában volt, vita nem fért a győzelméhez, de a mieink teljesítménye miatt még sokáig szégyenkezünk majd. Tönkretették a nimbuszukat, eljátszották az évek alatt, kemény munkával kivívott s kiérdemelt szeretetet. Nem lennénk felháborodva - a vereség a játékhoz tartozik -, ha a lányokon láttuk volna az elszántságot. Ők azonban fásultan beletörődtek abba, hogy veszítenek. A Dánia elleni vereség után Vass Sándor csapatvezetőnek nem tetszett, hogy többekben felmerült, valami nincs rendben a csapaton belül. Nevezetesen arról van szó, hogy Dunaferr-hegemónia van a válogatottban. Ez a csapat összeállítására és a hangulatára is kihatott, persze nem pozitívan.
    - Kiss Szilárdot, a Dunaferr edzőjét neveztük ki kapitánynak. Ő abban a játékban hitt, amit a klubban is kiválóan művelnek. Az EB-n azonban bebizonyosodott, hogy a nyitott védekezést, amit ők jól alkalmaznak, nyolc mérkőzésen át nem lehet csinálni - mondta a csapatvezető.
    Inkább ne játsszunk döntőt?
    A kapitány és játékosok által kitűzött cél, az EB-győzelem tehát nem sikerült. Lassan már azt hisszük, hogy kézilabdásaink jobban szeretnek egy bronzéremért, mint egy aranyért játszani, hiszen ott nincs akkora tét. Vass Sándor csakúgy, mint Debrecenben, most is kitartott amellett, hogy jobb volt szombaton kikapni az elődöntőben, mint ha vasárnap megint elbuktunk volna egy finálét.
    - A norvégok annyira jók, hogy a döntőben is megvertek volna minket - magyarázta. - Mi lett volna akkor, ha Sydney és Zágráb után ismét elveszítünk egy döntőt? Mindenki ráhúzta volna a vizes lepedőt a lányokra.
    Ennyi lenne a magyarázat? A válogatott környékéről érkezett hírek szerint ennél sokkal többről van szó. Idézőjelben mondva szétverték a korábbi sikercsapatot a dunaferresek, s nemcsak ők a hangadók, de az ő szavuk döntött a kapitányi kinevezéskor is.
    Kiss, aki dunaújvárosi klubedző volt, a legtöbb mérkőzésen természetesen a dunaferreseket küldte kezdőként a pályára. Ha megnyertük volna az EB-t, akkor nyilván ez a döntés lett volna a legjobb.
    - Kértem a lányokat, hogy maradjanak a pályán, ne cseréljenek, de ők automatikusan rohangáltak lefelé - magyarázta Kiss.
    - Ezek után felvetődik a kérdés, ki irányítja a magyar válogatottat?
    Mocsai Lajost megfúrták? Fellázadtak az olimpia után?
    Mocsai Lajost lehetett nem szeretni, lehetett rá haragudni, mert sem a vb-n, sem az olimpián nem tudta aranyéremre vezetni a válogatottat. Egy valamit azonban nem szabad rásütni: azt, hogy különbséget tett volna a csapat tagjai között, mert azok az egyik vagy a másik klub tagjai. Az olimpia után - mint most hallani - fellázadtak ellene a válogatottban többségben lévő dunaújvárosiak, s a saját edzőjüket neveztették ki kapitánynak. Aztán miattuk került ki a keretből a nagy formában lévő Kirsner, majd lépett vissza Farkas Ági, s mára két tábor van a csapatban: a dunaferresek és a többiek. A hangulat finoman szólva fagyos, Tóth Tímeával állítólag nem is beszélnek, bár ő hallgat erről.
    Csoda, ha nem tudnak győzni?
    (pataki
    Belső harcok miatt kaptak ki a magyar kézis lányok?
    Budapest- Elveszítette a norvégok elleni elődöntőt a női kézilabda-válogatott, s hírlik, azért következett be az EB-kudarc, mert a dunaújvárosi játékosok ki nem állhatják társaikat, szétesett a csapat. Az olimpia után -mint hallani- fellázadtak Mocsai kapitány ellen és saját edzőjüket nevezték ki, amiből feloldhatatlan feszültség keletkezett. Mára két tábor van a válogatottban: a dunaferr
    esek és a többiek. Nem csoda, ha lehangoló lett az eredmény 13.oldal
  • Breki33
    sztem a Dánokat megelőzhettük volna, sajna lelkiekben voltak jobbak

Emlékezzünk miket csináltak a franciák és a románok ellen
    mi mindkettőt simán vertük

Aztán a végén majdnem elkapták a norvégokat, megmutatták hogy kell játszani ellenük.

Most sztem náluk ezt sikerként értékelik, nincs az hogy a döntőben elbuktunk esetleg a lábat hánytorgatják fel a végén.

Erről jut eszembe : érdekes módon a norvégok ellen nem fújtak a dánoknak....

Az Oroszok ugye emlékeim szerint egy góllal kaptak ki a Norvégoktól, ne becsüljük már le őket.

Ezt az Anja-s dolgot nem egészen értem, mit bizonyított ő?
    Mégha tíz évvel ezelőtt játékosként.

Abszulúte nem nagy edző egy felvásárolt zsoldoscsapattal

Akkor inkább Wilbek vagy "pitlik kaptain", de sztem van itthon megfelelő szakember.
    Mentalitást és a jó dolgokat pl tervszerű pontos utánpótlásképzés)viszont át lehet sőt, kell vennünk és akkor simán az élvonalban maradhatunk.

ÁMEN

A többivel egyetértek.
  • Breki33
    gyerekek hiányzik az EB

az MTV meg az eredményhirdetést mutatta 5 percben

nonszensz
  • Breki33
    Hát hogy nemcsoda ha megfáztál úgy értem