61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Sztem az volt. A Cornexi is ma játszott a Duslo Salaval és 31:24-re nyert.
  • Breki33
    Ezt nem értem énse.

Viszont Bokiról nagyon szép cikket írtak ma
  • Stanley Connor
    Hülye, ez ETO. Szégyelld magad!
  • Stanley Connor
    A Dunaferr egy életre megtanulta hogy figyeljen az indításokra, mi? :DDDDD Na ennyi gonoszságot mára, Szuperliga meccs lett volna? De hiszen a Hypo tegnap játszott a Fradival.....
  • Grave Digger
    Ez olyan középeurópa vagy liga, vagy miafene meccs lehetett sztm. Hát védekezés az enm nagyon volt egyik oldalon sem. Sok lehetett az indításgól is.
  • Stanley Connor
    De most tényleg, mi volt ez? Mármint milyen meccs?
  • Isthy
    Vazzzzeee! Mi volt ez, kosármeccs??
    Úgy látom ez a meccs sem a védekezésről szólt!
  • Hege eto
    A srácok szerint a két szlovák bíró hozzátette a magáét, nem hazai pályával hanem orbitális csalással....De 10gólon nincs mit magyarázni.:(((((((((
  • Hege eto
    Hát sikerült lecumizni 40-30ra a Hypotól:(((( Össze vagyok törve, pont attól kikapni így akiket annyira utálok:((((ÁHHHHH.
  • Breki33
  • Stanley Connor
    A Fradi Superliga meccset játszott a Hypoval. Végeredmény 33-25. Ki kell emelni Pastrovics Melinda teljesítményét, már régóta brillírozik, és úgy látszik egyre gyakrabban jön elő a jó formája. (nem voltam a meccsen, igaz amit leírtam)
  • Breki33
    Hypo?

Ez milyen meccs volt?

Írjatok eredményeket
  • Isthy
    A tegnapi színvonalról jobb ha nem is beszélünk :((((((
    Helga tud támadni és az egyik legjobban védekező játékos nálunk, csak hát a gyorsasága már nem a régi...
    Balszélen Ivett és Orsi, nekem egyértelműen ez a véleményem.
    Hallottam Pasi tegnap is jó volt a Hypo ellen, egyre jobb az a csaj, bizony lassan kopogtathat a válogatott kapuján!
  • Stanley Connor
    Igen EBs topic de azért ma erősen lesüllyedt a színvonal. Helga meg szerintem ne legyen válogatott, látszott merre kellene fejlődnünk és Ő már nem igazán jó. Era kora miatt lehetne, de most formájától eltekintve is azt mondom hogy van az ő posztján két tehetséges fiatal, már nekik kellene a válogatottban játszani. Mondom ezt úgy, hogy nekem első számú kedvencem nagyon régóta. Ettől függetlenül elég rossz idény van mögötte, bár ez Irára is igaz volt aztán mégis....
    Sugár egyértelmű, de jön a Pasi nagyon:)))))
  • Breki33
    Amúgy szerintem örökre megtanulták.

Tényleg Helga hány éves?

Sztem ő Sugi és Era simán lehet vállogatott +
  • Breki33
    Indexen még az EB-s topic?
  • Breki33
    Sajna most nem igazán jó
    de köszi a meghívást alkalomadtán megjelek P
  • Isthy
    Bizony Ő! Láttam már belőle egy-két képet, határozottan tetszik!
    29-én nekem is lesz ilyen naptáram :)))
  • Stanley Connor
    Amit imoT az indexre berakott képet azon ugye Kindl Gabi van? Hülye vagyok de akkor sem ismerem fel, ha nem tudnám hogy Dunaferres kézilabdázó fogalmam sem lenne:)))
    Jah, és azért 29én a Dunaferr figyeljen nehogy túl sok indítás gólt kapjon:))))
  • Isthy
    Nem akarsz véletlen eljönni Újvárosba 29-én, rendezhetnénk egy kis összejövetelt. Na nem pont a piálás miatt :)))))))))
  • Breki33
    na tiszta piás fórum lett P
  • Breki33
    ott lakom P
  • Hege eto
    Jó az aszú ha valaki szereti. Nekem spec nem jön be. Én a száraz vörös és fehérborokat szeretem Nyáron a fehéret télen a vöröset
  • Isthy
    Mindjárt gondoltam. Ez olyan üvegből gyorsan kiürülős fajta :))))))
    Nálam az Oremus Tokaji Aszú jár mindíg így :DDDDD

Váljék egészségedre!
  • Hege eto
    volt mert megittam
  • Hege eto
    Az jó... Mi is ...Okuk még lehet:)))) HMMMM de finom ez a bor. Takler trio szekszárdi cueveé 2000 évjárat ha valaki ért a borokhoz.
  • Isthy
    imoT!
    Amit az Indexre betettél, azt a naptárból szkennelted?
  • Isthy
    Nem elkeseredős fajták, főleg ha nincs is okuk rá. Viszont nagyon együttérzőek tudnak lenni :))))))))
  • Hege eto
    Szerintem sem kell a D.ferrnek elkeseredni:)))))))
  • Hege eto
    A 29. e utáni meccsen talán....:)))))))))Vigyázz a szádra mert küldetek okos bírót a Vanyussal:)))))))))
  • Isthy
    Meglesz! Meg persze ennek örömére megünnepeljük az igazi névnapot is, nem???
  • Isthy
    Milyen jó lesz ünnepelni az alapszakasz bajnokát! De azért nem kell elkeseredni az ezüstérmesnek sem :)))))))
  • Grave Digger
    álmodik a nyomor, szoros meccsen nyerünk öttel:DDD
  • Breki33
    majd meglássuk

amúgy kemény
    kiváncsi vagyok Dániában van-e forduló
  • Hege eto
    Arról a sima bajnokiról beszélsz amin bezakóztok?:)))))))))
  • Grave Digger
    jövő hét szerdán igen:-D
  • Breki33
    Szerdán tényleg rangadó lesz?
  • Breki33
    Csak azért írtam be most mert a fórumokon terjed.
  • Hege eto
    Olyan ez mint a Barátok közt....:)))) Mindíg titkol mindenki mindent és a végén minden kiderül:)))))))
  • Isthy
    Akkor mindnyájan jól tartottuk a szánkat :)))))))))))