61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Grenzjager
    ..és lehet hogy lesz egy "hülye" kérdésem de tényleg...a Löwy Dórával mi van most, hol játszik?

köszi
  • Grenzjager
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
  • Breki33

Kellemes Karácsonyt minden kézibarátnak és kézibarátnőnek P
  • Breki33
  • Isthy
    Köszönöm és neked is hasonló jókat! A többieknek már mailben elment.

Most egészen vasárnap délutánig nem leszek netközelben, vigyázzatok egymásra :)))))
  • Breki33
    köszi neked is

és sikerekben még gazdagabb új évet a kézilabdában

ugye nem véletlen a topiccím
  • Hege eto
    Egyenes kiesés van mint az UEFA kupában anno.Összesorsolják a csapatokat. Állítólag a vakszerencsén múlik minden...ezért kezdenek a magyar csapatok mindíg itthon:(((((((((
    Kérdésedre a válasz NEM: Mert az első 8 kihúzza a második 8 at:)))))))))
    Nekem úgy tűnik jelenleg az ETO nak nagy sansza van EHF kupára mivel 3 nagy dán csapat nincs benne. Ez persze semmit nem jelent , nyert már nálunk a fradi is pl. Elég egy rossz idegenbeli meccs (6-7 gólos vereség) , már nagyon nehéz behozni.
  • SZT
    BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK, A FÓRUM ÖSSZES OLVASÓJÁNAK.

• Stanley Connor
    Gondolkozom mint a güzü de nem bírom megérteni:)))))
    Addig jutottam hogy bárki játszhat bárkivel, ebbe belefér a kiemelés is (ha van egyáltalán), de hogy hogyan is alakul ki?!?! Már ott elvesztem a fonalat hogy pl. továbbjut 16 csapat, na most akkor mind a 16 húz valakit. Hogy lesz ebből beosztás???
    Amúgy mit szeretnél, összekerülni a fradi/cornexivel vagy ha lehet akkor csak a döntőben? (úgy értem erre vajmi kevés esély van szerintem)
  • Hege eto
    A mindíg továbbjutottak golyóit beleteszik egy edénybe és sorsolnak.
    A golyókat az edényben egy másik helységből hozzák be. Minden érdekelt húz valakit és az utána húzót kapja. Tehát Pl. Vanyus kihúzhatja GOG Gudmét utána a ruszki edző meg kihúzza Vag vipers-t ekkor VAG vip-Gog Gudme meccs van(mindíg az először húzott kezd otthon. Ez állítólag fair:)))))) Mint köztudott a fagyasztót és a micrót MÁR feltalálták, a többit a Te fantáziádra bízom, de nekünk Magyaroknak üldözési mániánk van:)))))))
  • Stanley Connor
    Mellesleg hogyan van az EHF sorsolás? Valaki el tudja mondani hogy miként működik, vagy legalább egy táblázat? Előfordulhat egyáltalán hogy döntőt játszanak, vagy hamarabb összekerülnek mindenképp?
  • Isthy
    "Azt nem fogják hagyni az EHF-nél"
    Sajnos van benne valami...

Bezzeg ha két skandináv csapatról lenne szó, más lenne a helyzet
  • Hege eto
    Azt nem fogják hagyni az EHF-nél én nagyon örülnék neki:))))))))))
  • Isthy
    Egyezzünk meg, az EHF-ben ETO-Fradi döntő lesz és győzzön a jobbik :))))))
  • Isthy
    Már volt szerencsém hozzá többször is, innen nincs messze Baja :)))))))
  • Hege eto
    NEM! Az EHF-et mi nyerjük, jó lesz Nektek az MK. is:))))))))
  • Breki33
    ha küldesz jegyet biztos ott leszek :-)
  • Stanley Connor
    "Na ott találkozhatunk P"
    Az még elég távoli, addig még nyerünk egy EHF-et, remélem majd a döntőre eljössz:)))))
  • Stanley Connor
    "Egyedül meg nehezebben jár az ember.
    Társasággal amúgy más azért."
    Hát ez így van, de azért nem leküzdhetetlen akadály.
  • Breki33
    Na ott találkozhatunk P
  • Breki33
    nők P
  • Breki33
    Hát itt sajna csak én vagyok kéziörül illetve anyu mostmár.

Egyedül meg nehezebben jár az ember.
    Társasággal amúgy más azért.
    Itt a többség Fradi focimeccsre jár fel.

De voltam már magyar-német vállogatott meccsen P
  • Stanley Connor
    Halászlé? Na azt tegnapelőtt is ettem (meg is fáztam mint az állat) de aki "echte halászlevet:))" akar enni annak el kell menni Bajára. Javaslom a Bajai Halászléfőző Népünnepélyt!
  • Hege eto
    Szekszárd HMMMMM Jó kis hely finom borok halászlé stb:))))))))
  • Isthy
    De Halastól nem vagy olyan messze és ugye van már egy ideje az új Duna-híd is. Ne légy fotelszurkoló :)))
  • Isthy
    Reménykedni lehet, sőt kell is, csakhát a valóság...
  • Stanley Connor
    Na de súlyozzunk. Te vagy az ETO főszurkolója dobbal:))) Isthy is utazik meg kiabál jó szokás szerint, imoT közvéleménybefolyásoló újságíró, ezzel szemben én újkeletű divatszurkoló vagyok, Breki meg még meccsre sem jár:))))))
  • Hege eto
  • Breki33
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Hege eto
    Mert így nem? Aki ide írnak gyakrabban:
    Grave=Kohász
    Isthy=Kohász
    Breki= Fradi
    Stanley=Fradi
    Én= ETO
    De Breki kedvéért behívom Csbalázst:)))))))))
  • Hege eto
    Fogalmam sincs én nem voltam, de talán jobb is.Kurva pipa tudok lenni ha nem teszi oda magát a csapat vagy egyesek.......
  • Stanley Connor
    Nono, Pesttől sokkal messzebb nem lehetsz mint én, mert az már külföld:)))) 29én meg Kiskunhalason játszunk. Na az lesz szép utazás.
  • Breki33
    Ja kaptál ajándékba P

29-én a sulinetes memóriámért fogok rohangászni
    meghát én elég messze vagyok pesttől

Amúgy mindenki tudja, hogy Fradi-s vagyok

Csak eddig többségben voltak itt, pont akartam reklamálni, hogy hozzanak egy Fradi-st má P

Demost már csak egy kéne és miénk a többség :-)
  • Stanley Connor
    Teis???? Akkor remélem 29én nem holmi unalmas Dunaferr-Győr passzolgatásra utazol:))))) Fradi meccsen akár találkozhatunk is.

(Jé tudom szerkeszteni:)))
  • Breki33
    Dórival mostanában mi van?

Ő már nem tud vállogatott szinten játszani?
  • Breki33
    teis lenni Fradis?
  • Hege eto
    Volt két piros lapunk is:)))))))))Bradeanu és Temes
  • Stanley Connor
    Fradi topicból:
    "Újabb adalék a Hypo elleni győzelmünk értékének megítéléséhez: a honlapjukon a Fradi elleni vereséget fáradtsággal magyarázó Hypo csapata tegnap a Győrt Bécsben 40:30-ra verte, Spiridon 8, Rotis-Nagy 16 (!) gólt lőtt.

Egyébként Pasi kedden 56 százalékosan védett, amit nem lehet eléggé dicsérni."

Amúgy meg hogy mire jó ez a liga, idézem Németh Andrást:
    "A játék a fő cél és hogy bajnokokkal játszunk erős ellenfelekkel.
    Mérkőzések nélkül az edzésmunka semmit se ér."
  • Hege eto
    Hypo NÖ (osztrák)-Győri Graboplast ETO KC 40-30 (24-14)
    Südstadt, 200 néző. V: Sivák, Kavulic (szlovákok)
    HYPO: SANKO - Nascimento 3, Bilobrk 3, SINKARENKO 3, ROTIS 16 (4), Lőwy 2 (1), SPIRIDON 8. Cs: RADULESCU (kapus), Engel, Vujinaite, PIEDADE 5 (2). Edző: Gunnar Prokop
    GYŐR: Sirina - Bognár, MEHLMANN 8 (2), GÖRBICZ 5 (2), Gogirla, Vérten 5, Bódi 5. Cs: Petróczi, HERR O. (kapusok), Bradeanu, Temes, Kovacicová 1, Borbás 3, Juhász G. 3. Edző: Róth Kálmán
    Az eredmény alakulása. 7. p.: 5-0. 12. p.: 8-5. 20. p.: 18-7. 38. p.: 30-18. 53. p.: 34-28. 58. p.: 39-29
    Kiállítások: 8, ill. 4 perc
    Hétméteresek: 9/7, ill. 8/4
    A Győr álmosan kezdte a találkozót, s ezt kihasználva a Hypo ötgólos vezetést szerzett. Ekkor Róth Kálmán időt kért, majd egy kicsit jobban játékba lendült a Győr. Az első félidő utolsó harmadában újra sokat hibáztak a vendégek, amit a Hypo játékosai kihasználtak. A második félidő közepén a Hypónál jött a hullámvölgy, s gyors indításokből eredményes lehetett a Győr. Felzárkóznia mégsem sikerült. Az utolsó percekben a Hypo Rotis vezérletével ismét koncentráltabban játszott. A győri csapat fáradtabbnak tűnt, mint ellenfele - a hosszú Európa-bajnoki menetelés hatása még érződött válogatott kulcsjátékosain.

A két román semmit nem tett hozzá és Dokics is hiányzott:(((((((
    A védekezésről nem kell beszélni, mert az nem volt.
  • Hege eto
    Az volt.....Nem tudom kik játszottank, de a srácok szerint bűn rosszak voltunk, rossz főpróba, jó előadás 29-én:)))))))