61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Hege eto
    Már mi is ketten vagyunk:)))))))))
    Meglesz.
  • Etelkozi Vata
    Azt én sem tudom, de ahogy figyeltem, még értelmetlen is az egész.
    A Slagelse b csapat van ott, hülyére veri mindenki (például).
    Az tetszett, ahogy az oszik edzője értékelte a meccset.

Amúgy jó szurkolást ma az ETO-nak, mindent bele!
  • Breki33
    Klubcsapatok Európa-bajnokságára mi alapján hívták meg a résztvevőket?

Mondjuk fura, hogy a Hypo ott van a Fradi pedig lemosta őket
  • Isthy
    Hege: Mail ment!
  • Hege eto
    Én belülállóként::))))))
    Kálmán JOBB edző mint Vura J, mert Józsi nagyon jól rakja össze a csapatot, de a krízishelyzeteket nem tudja kezelni, "átalussza" a meccset.
    Kálmán kíváló nevelő tanár, az Ő nagy problémája az hogy túl sok nála korbács és kevés a kenyér.Szerintem egy kicsit túledzi a Lányokat és ez néhány meccsen nagyon látszik(" labdaundor")
    Szvsz. talán nem igazán találja meg a hangot rutinosabb játékosokkal(Gogirla stb.) míg a fiatalokat kíválóan tudja motiválni.......
    Pozitívum még hogy kiszámíthatatlanul keveri a kártyát Szilárddal szemben akinek szinte minden lépése kiszámítható. Ez Kálmánnak néha nagyon bejön, néha nagy égés van belőle, mert kockáztat(D.ferr elleni tavalyi és idei meccseink). taktikában nem nagyon tudok ítélkezni mert csak szurkoló vagyok nem szakember, de talán annyit bátorkodom megjegyezni, hogy lehetne jobb taktikus is.Ez messze nem azt jelenti , hogy nem jó, de az ETO erős játékosállományához egy jobb taktikus kellene talán.......
    Kiss Sz. számomra semmi extra jó edző, de a D.ferr jó de kétségtelenül sablonos harcászata idén már nagyon kevés lesz a BL-hez(Ne úgy legyen)Láthattuk az EB-n hogy korszerűtlen a játékunk. A Fradi és az ETO korszerűbb játékot játszik, igaz ez még az eredményeken nem látszik. A fradinál gyenge a keret:(((((, az ETO-nál megfejben nincs rendben v.mi+akét Román lány még nem rázódott bele a csapatba.
  • Stanley Connor
    Ezzel sajnos nem tudok egyetérteni. Róth Kálmánról nehéz kívülállónak véleményt formálni mert azt hiszem ez a 3. éve a felnőtt csapatnál. Az eredményei magukért beszélnek. (Egyébként úgy emlékszem Vura József volt előtte)
    A Fradi meg összefonódott már lassan Németh András nevével. Ő Az Edző! Ez a 13. éve!
  • Isthy
    Az jó, mi is kb. akkor érkezünk!
  • Hege eto
    Hát azt utazó társaság szomjuságfoka fogja meghatározni:)))) szerintem fél5 és 5 között:)))))
  • Breki33
    sztem is jobb volt aki előtte volt ez edzőjük

Tényleg nekünk mióta az eszem tudom egy az Edzőnk P

Azért mikor ő meg Zsigagyuszi vezette a válogatottat megnéztem volna egy időkérést
  • Stanley Connor
    Jaaa, értem:) Akkor én mondom hogy bocs;-)
  • Isthy
    "Gondoltam"
    Ő erre utalt, hogy te gondoltad.
  • Stanley Connor
    "mgondolta"?!?!?! Nem kell bocs, nincs semmit az írásodban csak így alig bírtam nem válaszolni. Oszt én nem vagyok médiaember, baj lett volna a stílusommal:)))))
  • Grave Digger
    Bocs, a hozzászólásod első szavához véletlenül hozzáolvastam egy m betűt, s azért válaszoltam neked. Mea Culpa :-)
  • Stanley Connor
    Seztmostmérnekemírod??? A végén még válaszolok....
  • Grave Digger
    Hááát, azért a Róth Kálmán finoman szólva sem egy nagy edző. Ráadásul nem is igazán szeretik a volt győriek. (tudok egy kettőről, aki egyáltalán nem)
  • Isthy
    Hege!
    Ha szerdán 2-kor indultok, kb. mikor értek Újvárosba?
  • Stanley Connor
    Németh András helyére Kiss Szilárd?! Na ez az ami viccnek is rossz:))))
  • Isthy
    Ha már itt tartunk, sztem vinné őt a Fradi, NA helyére úgy is kell edző a válogatott miatt :)))))))))))))))))
  • Isthy
    Hehe!
    Nem is csodálom, hogy nem tudsz smileyt rakni, ez akkora marhaság, hogy még viccnek is rossz!
  • Hege eto
    Az érdekes lenne:))))))))Akkor Szilárddal mit kezdenének?
  • Stanley Connor
    Gondolta hátha elvitte őt is a kohász. Na ehhez nemtom milyen szmájlit rakjak:)))
  • Hege eto
    Azért talán annyira rosszul még nem állunk ami indokolná az edzőcserét
  • Breki33
    Jah azt hittem már új edzője van a győrnek P
  • Hege eto
    Laurenz Szabolcs a barátja már évek óta, a Csömör kézilabdása a DVSC edzőjének a fia:))))))))
  • Breki33
    Laurencz?

lemaradtam valamiről?
  • Hege eto
    Élőben még jobb:))))) Szegény kis Laurencz :))))) Össze kell kapnia magát a lánykánál.Ducikának kb 10cm rel szélesebb válla van mint nekem, pedig én se a szódásüvegről lettem koppintva. Ők ketten Orsival akik 4x8 nyomnak fekve 80kg-val. Azért ez a súly a 2.nál rajtam maradna.....Hiábna szarok vagyunk HEJ! HEJ!

• Breki33
    Egy kis meglepi
  • Stanley Connor
    Bántani? Azt kérdezte ki a másik:))))))
  • Breki33
    marha visszavonva P
  • Breki33
    igen ő szerintem

a tv-ben marha jó volt
  • Hege eto
    8as a mezszáma
  • Hege eto
    Borbás Rita volt szerintem:)))))))) Országos TV-nek csak Ő adott interjút az elmúlt fél évben a válogatottakon kívül.
  • Breki33
    Jah bocsi P

volt egyik győri csaj fél éve a studióban hosszú kibontott hajjal, néztem milyen jó nő

rákerestem aztán nem ismertem rá a mecsképeken

annó írtam is
    de nem ugrik be ki volt
  • Hege eto
    VÉRTEN ORSOLYA!!!!!!!!:))))))))))) Nem bántani a legjobb barátnőmet!:))))))
  • Breki33
    nah volt de nem láttam

de állítólag nem sokat vesztettem
  • Breki33
    szokott lenni

úgy értem nemcsak kézi, de remélem azis lesz benne
  • Stanley Connor
    Lesz?
  • Breki33
    ki a másik? P

Ja mikor lesz év végi sportösszefoglaló kézivel?
  • Stanley Connor
    Lőwy Dóra nem rossz, de nyilván nem sokan látják játszani. Úgy szűrtem le hogy olyannak tartják mint volt. (pl. aki jobbnak tartotta mint Kirsner, az most is úgy gondolja). De szerintem válogatott már nem lesz, van két nagyon tehetséges fiatal azon a poszton.
  • Breki33
    A hypo-ban pont pár napja kérdeztem, nincs-e vállogatott szinten.