61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Ja, én élő leszek és nézek ki a fejemből :)))
    Szerdán sajna nem megyek Debrecenbe, mert bazi sok melóm lett. 30-án kaptunk 23 db számítógépet, amit jan. 15-ig fell kell telepítenem cakli-pakli és be kell állítanom a céges hálózatba + ugyebár a szokásos év eleji hajtás :(((
  • Hege eto
    Te úgyis élőben nézed nem?:)))) Szerdán mész Debrecenbe?
  • Breki33
    Hmmm voltak a csajok is
  • Breki33
    most vannak a fiuk a tv-ben !!!!!!!!!!!

OLinpiaaaaa
  • SZT
    B.U.É.K.

Remélem mindenki kipihente magát!!!!!!!!

A gáláról csak annyit, hogy rég volt az amikor 4-órán át nem álltam fel a TV-elől. Jó volt nézni a sok boldog sportembert, és aszurkolókat akik mindenkinek szurkoltak.
    Remélem a SPORT1 az idén is megszervezi ezt a remek ünnepet!!
  • Isthy
    Jahhh, adják jövő szombaton élőben.
    Sajna mindez nem mondható el az undotíó MTV-ről, akik ugyebár a kirobbanthatatlan napkelte ismétlés miatt, csak felvételről adják az Ikast-Dunaferrt vasárnap!
  • Breki33
    Ja de Sugi-val P
  • Breki33
    reméljük

tegnap láttam a Sport1-en a Fradi meccs beharangozóját
  • Isthy
    Most a cél a fiúknál egyértelműen a sikeres EB selejtező.
  • Breki33
    jó de olvastad Skala mit nyilatkozott?

Egy csomóan lemondták
    Át kell fogalmazni a célokat
  • Isthy
    Sztem ez az ünnepi torna, csak amolyan szárnypróbálgatás volt. Talán okosabbak leszünk a januári EB selejtezők után, amiket a Sport1 szerencsére közvetít!
  • Isthy
    Azért addig nem jutottunk el, de jól éreztük magunkat és a lakás is egyben maradt. Bár a szomszédok biztos élvezték az éjszakai hatásokat :)))))
  • Breki33
    hello

a múltkor akartalak emlegetni, hogy eltüntél P
  • Takigabi
    BUÉK minden kézidrukkernek :)
  • Breki33
    Kezdek aggódni a férfiakért
  • Hege eto
    Volt agyhalál? ImoTnál biztos:))))))))
    Mi egész kúltúráltan átvészeltük
  • Isthy
    Üdv mindnekinek az újév első napján! Nahhh, sikerült magamhoz térnem
    Kézisikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
  • Breki33
    A Lipcsében megrendezett a női kézilabda klubcsapatok európai Szuperkupáját a szlovén Krim Ljubljana együttese nyerte, miután a döntőben kilenc góllal, 34-25-re verte az osztrák Hypót.
    A kisdöntőben: Leipzig (német)-Kometal Szkopje (macedón) 27-26 (14-16)
  • Stanley Connor
    Boldog Új Évet Mindenkinek!

Gáláról annyi a véleményem hogy kurvajó volt. Iszom tovább!
  • Breki33

BUÉ-et, továbbjutásokat, és legalább egy aranyat illetve első helyet kivánok.
  • Breki33
    Énis nektek viszont, márha "elmés" vagyok P

DE a gáláról senkinek semmi véleménye?

Nekem nagyon tetszett
  • Isthy
    Sportsikerekben és élményekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden szurkolónak, fórumozónak és természetesen a játékosoknak!!!

• Hege eto
    BUÉK a hozzám hasonló "elmebeteg" szurkolóknak!
  • Breki33
    Hm hová tűnt a tegni hozzászólásom a gáláról?
  • Breki33
    Hm láttátok a prof-ot fiatalon? P
  • Hege eto
    Cseszi azt ígérte hogy leugrik érte, rám meccsek előtt alatt nem lehet ilyen dolgot rámbízni, módosult tudatállapotban vagyok:))))))
  • Etelkozi Vata
    Gratula az ETO szurkolóknak, igazán remek volt a hangulat (bár én csak a fotelból szurkoltam, de átjött a képernyőn).
    Most akkor ki játszott hazai pályán? :)

Amúgy tényleg látszott, hogy kipukkadtak a dferr lányok a végére, ha kicsit pontosabbak a támadásbefejezések, akkor az ETO simán nyer, mondjuk 3-mal. Sikerült néha Ginnie-t is naggyá tenni, alig volt testrésze, amit a meccs alatt ne találtak volna el. Meg azért jól is védett.
    Igaz, az ETO kapujában sem volt gond, sőt. Az a duplázós védés szenzációs volt.
    Annak is örülök, hogy azért most a védekezés (még az első félidőben is) jó volt, különös tekintettel a nemrégi Hypo elleni meccs tükrében.

Görbét pedig nagyon aprították, meg is ijedtem egy percre, úgy zokogott szegény, mikor Lovi letaglózta.
    Mutatták a következő akciónál közelről az arcát, védekezésben, mint aki azt sem tudja, hol van.
    Asszem ugrott a kézigála neki.
    Jobbulást.
  • Grave Digger
    Ez nem igaz, mert az Eb után két nap pihenőjük volt, majd mindenki bekapcsolódott a felkészülésbe és a Szilárd nem kímélte őket. 24-e és 25-e a pihenésé volt, 26-án meg újra már a teljes csapat edzett.
  • Hege eto
    Én azt nem értettem az egészben, hogy egy simán megnyert meccset sikerült majdnem elveszitenie a Kohásznak.Ordítóan látszott a fizikai fáradtság a D.ferren , ez főleg azért érthetetlen nekem mert a Dfer az EB után előszőr 26-án edzett, míg a Győr 24 és 25 kivételével napi 2őt.
  • Isthy
    Sztem a nagy örömködésben és ünneplésben el is felejtkeztek róla. De inkább az "ünneplésben" :)))))))
  • Grave Digger
    Nem jöttek érte, nem jelentkeztek:(
  • Isthy
    Ezt bizony én is sajnáltam :(((
    Annyi mindenkivel találkoztam és beszéltem, hogy teljesen kész lettem. Bocsi!
    Hegének sikerült visszaadni a dobot?
  • Grave Digger
    Bazz, voltál meccsen és össze sem futottunk?:(((
  • Isthy
    Kész vagyok!
    Hangom semmi, szétkiabáltam :)))
    Sajnos a csajok a 2. félidő végére mind fizikailag, mind szellemileg elfáradtak. Kijött rajtuk az EB :(((
    Egyedül Gin hozta magát, a többiek sajnos nagyon leálltak a meccs végére (néhányan sajnos az egész meccsen). Értelmes támadást nem tudtunk vezetni az utsó 10 percben :(((
    Nagyon rájuk fér már egy kis pihenés.
    A nagy pozitívum, hogy újra találkoztam a győriekkel és néhány más ismerőssel és a legfontosabb, hogy tudtam néhány szót váltani Gabcával a meccs után. Nagyon aranyos volt, de sajna sietnie kellett zuhanyozni, így elég rövid lett a csevej, bár szívesen segítettem volna neki az előbb említett tevékenységben
    A naptáron eszméletlen jól néz ki, de élőben sem rossz :)))
    A jv. sporttársak pedig kritikán aluliak voltak, össze-vissza fújtak nagyobbnál nagyobb hülyeségeket!
  • Grave Digger
    De szarok voltunk bazze:(((
  • Breki33
    meglesz
  • Isthy
    Nocsak, végre még egy győri szurkoló! Kezdenek kiegyenlítődni az erőviszonyok a topicban :)))

Azért remélem este a pályán maradnak az eddigi idénybeli viszonyok! Most indulunk a többiekkel a meccsre, HAJRÁ KOHÁSZ!!!

Meg többek között ki kell kúrálni Hege megfázását is, amiről mi is tenni fogunk :)))

• Etelkozi Vata
    Sztem a kohászt kivéve mindenkinek jobb, ha a Győr nyer.
    A magyar női kézilabdázásnak biztosan.
    Aztán ezzel persze lehet vitatkozni.
    Két európai mércével is jónak számító csapat jobb, mint egy (bár mindkét csapat európai mérce szerinti).
    Meg szorosabb, kiélezettebb bajnokság, stb., stb.

Mondjuk azért kéne egy jóval erősebb Fradi.
  • Breki33
    sztem ő már előtted itt volt

de lehet rosszul emléxem :-)

Mindegy miis bene vagyunk az első háromban.
    Amúgy nemis tudom kinek szorítsak, a dunaújvárost jobban kedvelem, de lehet nekünk jobb ha a Győr nyer
  • Etelkozi Vata
    Neked lassan indulni kell a meccsre, nemdebár?
    Üssétek azt a dobot, legalább azon ne múljon!