61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2869 Bakker!!! Ne máááááá???
Nagyon finoman fogalmaztál, hogy nagyon nem jött jól...
-
#2868 Valszeg a Detti nem jtászik az Ikast ellen, mert lázas beteg. Nem jött jól ez sajnos, nagyon nem jött jól:(( -
#2867 Nagy az Isten állatkertje, és Mi is tudunk sajnos efféle barmokkal szolgálni:(((((Még szerencse hogy legtöbbjük nem ismeri a számítógépet. -
Stanley Connor #2866 EHF-kupa: a Fradi is elkezdi
2005 jan. 07 11:54 - Forrás: sportforum.hu
Hazai pályán kezdi meg szereplését a nemzetközi porondon a Ferencváros, a zöld-fehér gárda szombati ellenfele az EHF-kupa 3. fordulójában a svéd Önnereds lesz. Németh András együttese szezonbeli első nemzetközi mérkőzésére szóló jegyekhez elővételben is hozzá lehet jutni, munkanapokon a népligeti kézilabdacsarnok portáján. Az egységesen 1500 forintba kerülő tikettek természetesen a mérkőzés előtt a helyszínen is megválthatóak. A Ferencváros-Önnereds meccsre szombaton 18 órakor kerül sor a Népligetben, míg a visszavágót január 15-én rendezik Göteborgban. Jó hír, hogy Németh András vezetőedző a térdműtéte után lábadozó Laluska Eszter kivételével valamennyi játékosára számíthat. -
#2865 Várok türelemmel. -
#2864 Ez igaz, főleg a sziporkázó játék lehetőségének tekintetében. Azért én az ETO-t sem féltem. Biztos dupla diadal itthon! Nekünk pedig a jelenlegi állapotunkban iszonyú nehéz lesz. De megoldottak már ilyen feladatot a csajok, remélem most is sikerül! -
#2863 Vasárnap tényleg nehéz lesz! A fehérorosz edző is mondott néhány sejtelmes szót. A román jv.-k és ukrán ellenőr felállásról nem is beszélve!
-
#2862 Ja cikkest kérdést nem felejtettem el, csak nem akartam röviden válaszolni hoszabbra pedig még nem volt időm és türelmem. -
#2861 Köszönjük, talán most a legnagyobb esélyünk nekünk van erre. -
#2860 Hát én már nemis nagyon olvasom
bár most beleolvastam de láttam már ip-cím azonosítás folyik P -
#2859 Ilyen szurkolók mindenütt vannak és sajnos lesznek is :(((
Nekünk viszont igyekeznünk kell mindenütt, hogy minél kevesebben legyenek és a "hangjuk" ne nagyon hallatszék! -
#2858 Ez egy végtelenül korrekt nyilatkozat volt. Nem ment el szó nélkül a saját hibáik mellett sem. Vajon miért? Mert tanulni akarnak belőle. Kár hogy némely szurkolójuk nem így teszi és ez méltatlan a D.ferrhez(mármint "ezek" a szurkolók) -
Etelkozi Vata #2857 Mivel a héten már nem leszek, és, ha jól tudom, akik ide írogatnak, valamennyien érdekeltek a hétvégén a nemzetközi kupákban, hadd kívánjak mindenkinek
Dunaferr, FTC, és persze ETO gólokban, győzelmekben, sziporkázó játékban gazdag mérkőzéseket.
Hajrá Magyar Kézilabdás csajok!!
Hajrá ETO!!! -
#2856 Böbétől nem is vártam mást -
Stanley Connor #2855 Na ez végre egy elfogadható cikk az NStől!
Loki örömünnep, újvárosi bánat
Persze sokat hozzátesz Kocsis Erzsébet nagyon korrekt nyilatkozata. -
#2854 És fantörpikus
Viszont idegenben nehéz lesz. -
#2853 Sztem is jó volt Szente! Mostanában jól megy neki. A BL-ben sem rajta múlott a Pick kiesése. -
Stanley Connor #2852 Aki egyébként 33 éves. -
#2851 Szente volt a kapuban, a Pick Szeged hálóőre. Igen jó volt:D -
#2850 Mi volt ez a mai meccs?Ki volt az az öreg papi a kapuban? -
#2849 Jahh, alábecsültem a srácokat:DD -
Stanley Connor #2848 Pesszimista:DD -
#2847 Nyerünk 3 góllal:D -
Stanley Connor #2846 Még 1 óra... Mit vártok a meccsen? -
#2845 Hajrá fiúk !!!!!!!!!!!!
-
#2844 Mindamellett egyetértek veled, mert én is objektívebbnek tartom, mint az NSO-ét, csak nem ezen volt a hangsúly akkor. -
Stanley Connor #2843 Pedig objektívebb.
Az NSnek elfogulatlannak kellene lennie, Spigitől meg elfogadható sőt elvárható hogy nem. Mégis azt mondom az övé objektívebb. Ha az ember elolvassa a haon-t is megvan a kép:))) -
#2842 Spigi cikkére pedig ha elolvasod azt írtam, hogy: "valamivel kimerítőbb a mérkőzést illetően"
Nem azt írtam, hogy valósabb vagy objektívebb!!!
-
#2841 "A jogtalan elvételt én is úgy láttam. (hogy jogtalan)"
A bírós rész végére odaírtam valamit zárójelben. Az volt a lényeg!
És ez vonatkozik arra is, hogy Bohushoz, hogy került vissza a labda a Spigi cikkében is!
De leírom még egyszer: "Nem az ítéleteket bírálom, hanem az újságírókat!" -
Stanley Connor #2840 Igen igen, de ő sem volt ott:)))))
Amúgy belekötök, vagyis inkább kicsit javítok:
"A végjátékhoz érve már úgy tűnt, a hazaiak megszerzik a két bajnoki pontot, hiszen fél perccel a találkozó vége előtt az ő kezükben volt a laszti, de labdát szereztek a mieink, s Bohus ziccerben törhetett kapura"
Nos, megszerezhették volna, de ziccert hibáztak. Nemtom ki volt de a debreceni kapus megfogta. Innen még pár másodperc. Ekkor adták vissza a Dferrnek a labdát - szerintem hibásan. Ekkor jött Bohus, szóval ez szerintem még odakívánkozik. -
Stanley Connor #2839 Nem nem, csak hülye vagyok. Igaz amit írnak de mondjuk télleg hülyeség. Kiemelnek 1-2 dolgot és kész. A 60 percből. Hát tényleg... Minek olvasom őket? :((((
A jogtalan elvételt én is úgy láttam. (hogy jogtalan)
Az is igaz hogy Ivettnek volt egy olyan gólja, de volt tévedés másik oldalra is. Én azt mondom nem segítettek senkit de hülyék voltak.
A Dunaferrt viszont féltem. EB, MK, NB1, BL. Nehezen hiszem hogy bírni fogják.... Remélem a BL élvezi az elsőbbséget:))) -
#2838 Grave topictársunk cikke valamivel kimerítőbb a mérkőzést illetően:
Az első pofon
Nem fényezni akarom! :))) -
#2837 Olvastam, hát az könnyen lehet, hogy ott sem voltak, mert nevetséges ez az ún. beszámoló! Az 1. félidőről szinte semmi és a 2.-ból is csak 2 dolog van kiemelve ( a debreceni fordítás és a végjáték). Mintha közben semmi sem történt volna. Ezt otthonról is meglehetett írni a kapott hírek alapján. NSO színvonal :(((
A bírókkal kapcsolatban meg azt emelik ki, hogy Ivettet hagyták "focizni" és ebből szabálytalan gólt adtak meg a Dferrnek, meg azt is sugalmazzák, hogy Boróktól jogtalanul vették el a labdát kétszer indulásért. Tényleg mintha debreceni lap írta volna! Ezt olvasva úgy tűnik a jv.-k a Dferrt segítették! Hát érdekes! Te is ezt láttad? (Nem az ítéleteket bírálom, hanem az újságírókat!)
Ivett valóban elvesztette a fejét és ezzel elrontotta azt amit az egész meccsen felépített. De sosem volt egy higgadt fajta!
Volt már itt sok minden amiben nem a szabálykönyv szerint jártak el, sztem most is így lesz. Nem akarok most itt néhány meccsbotrányt idézni.
Most nagyon sürgősen el kellene felejteni ezt a meccset a csajoknak, különben írtó nagy zakó lesz Dániában! -
Stanley Connor #2836 Olvastad az NS cikkét a meccsről? Igazából nem rossz, csak olyan mintha debreceni lap írta volna - de most sztem korrekt a cikk. (bár lehet ott sem voltak)
Amúgy nem szeretném ha Ivettet eltiltanák de őszintén szólva a csapat kaphat büntetést. Idézek egy dolgot:
"A játékvezetők hatásköre akkor szűnik meg, amikor a mérkőzés vége után a csapatok elhagyják a játékteret"
És független a vezetés minőségétől.
Még valami: "viszont a játékvezető köteles az érintett személyeket az MKSz-nél feljelenteni"
Hajj, nem kellett volna ez a balhé, nem hiszem hogy ezen a meccsen múlna valami. Hege, sejtem a bírókkal mire gondolsz de hidd el, itt szó nem volt elcsalásról.
Ja Ivett szegény nagyon elrontotta ezt a dolgot, a meccsen Ő volt a Dunaferr legjobbja. -
#2835 Egy újvárosi szurkoló viszont állítólag keményebb volt velük. -
#2834 A meccset már lefújták a bírók, közvetlenül utána volt Ivett "akciója". Annyira azért nem volt vészes, nem hiszem, hogy ügy lesz belőle. -
#2833 Hát a balhé nem lehetett szép... Ivett lökdösődése mikor volt? Gól előtt v. után, mert ha gól előtt, akkor szépen kitolt a csapatával, ill. a bírók. No én nem láttam nem itélkezek. -
#2832 Épp most olvastam Luigi hozzászólását. Nézd a Duna Tv-n a Híradó után a sportot! Most ismétlik majd! -
Stanley Connor #2831 És újfent!
Jól elvagyunk:))) Nézz be a DKba, úgy tűnik sajnos tévedtem:((( -
#2830 Válasz is!