61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Hege eto
    A Larvik előre megállapodott a Fradival hogy a Larvik sötét mezben míg a Fradi fehérben fog játszani(Ezt mindíg a hazai csapat dönti el)
    A Fradi elment fehér mezzel norvégiába, de játékosok fele nem vitte a sötétzöld mezt. A norvégok meccs előtt 2 órával kitalálták, hogy Ők bizony fehérben játszanak a Fradi meg oldja meg. A nagy bajban Lányok elkérték a szurkolóktól a sötét mezeiket és abban nyomták.
    Kirsner pl. Kökény mezben, Hangya meg hangya mezben:)))))))
    Ez így poénos csak felettébb kellemetlen és megalázó......
    Szvsz. azóta a Fradi vácra is komplett garnitúrával megy :)
  • Stanley Connor
    Mi volt ez a mezcsere?
    A távolságot nem értem, ez volt a Dunaferr esetében is Dániában, pedig ezek a dolgok szabályozva vannak. Szar az egész sportdiplomáciánk úgy ahogy van, miért lenne pont a kézilabda kivétel?
  • Hege eto
    Így hogy mondod már kapisgálom:) Tényleg. No meg a Larvik-Fradi mezcseréi......Undorítóak, pedig Ők norvégok voltak, akik köztudottan klasszisokkal normálisabbak a dán vizigótoknál.
    Hát ez az Breki! A tököm tele van a magyar hajbókolással, ezért basztatjuk mi Vanyusékat, hogy miért mindíg mi vagyunk beszopatva? Szívassuk le mi is a dánokat. Fel a francba a karzatra a szurkolóikkal! Élvezzék a meccset 25m-ről úgy ahogy Mi is náluk.
    A Gudme-Győr meccsen is 80km -re laktak az ETO-s Lányok a csarnoktól.
    Nehogymá időben edzeni tudjanak:((((((((Kurván örülnék ha v.melyik magyarcsapat végre buzira verne egy dán klubbot, persze ehhez normális bíró is kellene, de asszem az a páros sem fújna nemzetközi meccset többé:(
  • Breki33
    mi meg nyalunk
  • Isthy
    Én sem! A csapatnak át kellett költöznie másik szállodába saját pénzen! Gondolom te erre nem emlékszel, de nekünk élénken él emlékezetünkben!
  • Hege eto
    Nem csak a szurkolókkal szembeni viselkedésükről beszélek.....
  • Isthy
    Tudom, hogy tudnál mesélni róla, de a Dunaferrnek is vannak tapasztalatai. Lásd tavaly Slagelse ellen mi volt kinn!
  • Breki33
    Hát ezt speciel nem kell átvenni tőlük.

Ha én szponzor lennék biztos milliókat áldoznék azért csapatainkra, hogy lássam lehervadni azt az önelégült mosolyt a képükről
  • Hege eto
    Hát a a D.ferren kívül egyik magyar csapatért sem kell izgulnunk. A Cornexinek is győzni kell itthon legalább 2 góllal és ez menni is fog. A többiek hanyatt dőlhetnek.
    Isthy! Mégis mit vártál a sportszerű dánoktól? Ezek ilyen aljas emberek.(nem találtak szállást).Tudnék mesélni a dán és a komplett eu-s vendégszeretetről:(((((
  • Stanley Connor
    Hát nem igzultam halálra magam a meccsen.... De már hiányzott a Népliget szóval fasza volt:))) És már haza is értem.
    (A Cornexi viszont nagyott küzdhetett, szép volt tőlük)
  • Isthy
    Jól kezdődik:

"Csapatunk ma délután fél háromkor indult el Dunaújvárosból az Ikast elleni mérkőzésre, de az utazás alatt nem várt nehézségekkel kellett megbirkóznia az együttesnek. A koppenhágai repülőtér ugyanis a rendkívül rossz időjárási viszonyok miatt egyáltalán nem fogadott gépeket, így együttesünk a tervezettnél jóval később, csak este fél tizenegykor érkezett meg a dán fővárosba. Mint azt Takács Csaba szakosztály igazgató honlapunknak elárulta, még nem dőlt el, hogy csapatunk még ma este, vagy csak holnap reggel utazik tovább Aarhusba, a mérkőzés helyszínére, így az is elképzelhető, hogy együttesünk Koppenhágában éjszakázik."

• Breki33
    Szval holnap rajtatok a sor
  • Isthy
    Ne feledkezzünk meg a Vác győzelméről sem, ott is eldőlt a továbbjutás.
    A Cornexi pedig nagyon bíztató eredményt ért el ezzel az egygólos vereséggel idegenben.
  • Isthy
    Hege azt írta, hogy szarul játszott a Győr...
  • Isthy
    Ez a svéd csapat nálunk NB I/B-s lenne. Nagyon gyengék voltak! Nem volt nehéz dolga a Fradinak.
    Valóban lehetett volna a másik meccset is itt lejátszani. Azután az jutott eszünkbe a meccs után, hogy lehet a svédek meg akarják mutatni az otthoni közönségüknek a mieinket, akik azért egy fokkal jobban művelik ezt a játékot. Had lássák milyen a jobb kézilabda. De lehet nem ez van a háttérben, ez csak egy ötlet volt részünkről.
  • Breki33
    Kézilabda EHF-kupa: FTC- és Győr-győzelem

NSO, 2005-01-08 19:43

Mind az FTC, mind a Győr sikert aratott a női kézilabda EHF-kupában. Előbbi a svéd Önneredset, utóbbi a lengyel Lublint győzte le a 16 közé jutásért lejátszott első mérkőzésen.

EHF-kupa, a 16 közé jutásért, első mérkőzés
    Ferencváros-Önnereds HK (svéd) 43-21 (22-12)
    Győri Graboplast ETO KC-SPR Lublin (lengyel) 33-25 (15-11)

Gratula a győrnek is
  • Breki33
    Amúgy filózom azon, hogy ugye mikor Mocsai a cseréket hozta fel magyarázatként mindenki sziszeget, meg mondta, hogy csak magyarázkodik.

Aztán kiderült milyen igaza volt ebben.
  • Breki33
    Szép volt Fradi

Nemértem miért nem lehetett a visszavágót itt lekötni
  • Isthy
    Akkor lassan indulhatsz a meccsre, meg hangolni is kell előtte! Jó szurkolást és biztos győzelmet kívánok!
  • Hege eto
    Randers!:)))) Mocskos Horens:)))))
  • Isthy
    Mert a VOFC-n Randers van és itt is a #2885-ben.
  • Isthy
    Most akkor végül is mi a tipped a 8. meccsre?
  • Stanley Connor
    Előfordul:)))) Hát istenem, tudod, szeretünk tisztelünk minden kézilabdázót, minden nőt, a képlet egyértelmű:)))))
  • Isthy
    Bagoly mondja verébnek?!?! :))))))
  • Hege eto
    Sőt tévedtem először én is a Randersre tippeltem, mivel lusta voltam leírni, és Luigi tippjeivel vágott az enyém.
    Tehát helyesen Nem Horsens, hanem Randers.
  • Hege eto
    na Horsens vagy randers? A többi stimmel:))))))
    CSAK A HORSENS! Nem hittem volna hogy dánoknak is képes vagyok szurkolni:)))))))))
  • Stanley Connor
    Mert beleolvasgatsz mindenféle ellenfél-játékos fórumba:))))))
  • Isthy
    Miért van az, hogy ismerős ez nekem valahonnan!
    Akkor az enyémek:
    1./Fradi
    2./ETO
    3./Cornexi
    4./Gudme
    5./Havre
    6./Rostov-Don
    7./Artas
    8./Randers
    9./Bera Bera
    10./Byasien
    11./Vag
    12./Zagreb
    13./Leipzig
    14./Duslo Sala
    15./Zalau
    16./Metz
  • Stanley Connor
    1./ Ferencváros
    2./ Győri Graboplast ETO KC
    3./ Cornexi-Alcoa
    4./ GOG Gudme (dán)
    5./ Havre HAC (francia)
    6./ Rostov-Don (orosz)
    7./ Anagennisi Artas (görög)
    8./ Horsens HK (dán)
    9./ Bera Bera S.Sebastian (spanyol)
    10./ Byasen IL (norvég)
    11./ Vag Vipers HK (norvég)
    12./ Lokomotiva Zagreb (horvát)
    13./ HC Leipzig (német)
    14./ Slovan Duslo Sala (szlovák)
    15./ C.S. Silcotub Zalau (román)
    16./ Handball Metz Metropole (francia)
  • Hege eto
    Egy kis tippelni való ha van kedvetek:))))))
    1./ Ferencváros-Önnereds (svéd)
    2./ Győri Graboplast ETO KC-SPR Lublin (lengyel)
    3./ Frankfurter HC (német)-Cornexi-Alcoa
    4./ RK Medicinar Sabac (szerb-montenegrói)-GOG Gudme (dán)
    5./ "Egle" Vilnius (litván)-Havre HAC (francia)
    6./ Brodosplit Vranjic (horvát)-Rostov-Don (orosz)
    7./ Anagennisi Artas (görög)-CS Madeira Andebol SAD (portugál)
    8./ Horsens HK (dán)-Randers HK (dán)
    9./ Bera Bera S.Sebastian (spanyol)-Zeeman Vastgoed SEW (holland)
    10./ ZRK Knjaz Milos (szerb-montenegrói)-Byasen IL (norvég)
    11./ Amicitia Zürich (svájci)-Vag Vipers HK (norvég)
    12./ Nata AZS-AWFiS Gdansk (lengyel)-Lokomotiva Zagreb (horvát)
    13./ HC Leipzig (német)-Astrakhanochka Astrakhan (orosz)
    14./ Iuventa Michalovce (szlovák)-Slovan Duslo Sala (szlovák)
    15./ CS Madeira (portugál)-C.S. Silcotub Zalau (román)
    16./ Skuru IK (svéd)-Handball Metz Metropole (francia)

Az én tippeim(továbbjutók)

1./ Ferencváros
    2./ Győri Graboplast ETO KC
    3./ Frankfurter HC
    4./ GOG Gudme
    5./ Havre HAC (francia)
    6./ Rostov-Don (orosz)
    7./ Anagennisi Artas (görög)
    8./ Horsens HK (dán)
    9./ Bera Bera S.Sebastian (spanyol)
    10./ ZRK Knjaz Milos (szerb-montenegrói)
    11./ Vag Vipers HK (norvég)
    12./ Lokomotiva Zagreb (horvát)
    13./ Astrakhanochka Astrakhan (orosz)
    14./ Slovan Duslo Sala (szlovák)
    15./ C.S. Silcotub Zalau (román)
    16./ Handball Metz Metropole (francia
  • Hege eto
    Ennek ellenére sajnálatos , hogy a klubbvezetés hagyta:((((((((. Azt tudtam hogy Zsuzsi nem egy észkombájn, de ekkora hülyeségre képes legyen azt nem.Kár érte, nagyon szeretem a játékát, de az utóbbi időben még árnyéka sem volt önmagának:((((((
  • Grave Digger
    Én egyértelműen jó hírnek tartom. a Pálffy mellett meg ott van még a Helga, aki remekül tud játszani szélsőben is. Jahh, és melyik hokimeccsre gondolsz? A DAC-Jesenicére? Inkább ne is beszéljünk róla, mert még mindig elkap az ideg, ha arra a magyar sporira gondolok, aki inkább a szlovénoknak fúj azért, hogy nehogy azt mondják rá, hogy hazai pályát teremt egy magyar csapatnak...
  • Stanley Connor
    Ez most milyen hír? Egyértelműen jónak mondható? Igen nehéz program vár a Dunaferre. Bármennyire is kedvelem, Pállfy Zsuzsi már nem fiatal, bírni fogja?
    (ImoT a hokimeccs nem semmi volt.....)
  • Isthy
    Igen. Mint ahogy beszéltük is, az olimpia előtt kellett volna és akkor most már éppen tudna játszani!
    Meg nem adtunk volna szinte egy ember előnyt mindenkinek...
  • Grave Digger
    A műtét elmradása nem a Dunaferr döntése volt, hanem az övé.
  • Hege eto
    Már ideje volt:((((((((Jobb helyeken kb. most kezdene újra játszani:(((((( Itt nem Magyarországra gondolok.
  • Grave Digger
    ha érdekelnek a részletek megcsörögsz telefonon, mert rohanok hokimeccsre:DDD
  • Grave Digger
    Most mondjak még egy hírt? Loviról lenne benne szó és arról, hogy a jövő héttől egy fél évig nem jáccik. De nem tőlem tudod.
  • Isthy
    Nem semmi vagy! Először a szar hír, utána egy jobb! Nem vagy te véletlenül médiadolgozó? :)))
  • Grave Digger
    De a mai edzésen azért már láttam biztató jeleket. Végre ismét jókedvű volt a társaság.