61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2909 A Larvik előre megállapodott a Fradival hogy a Larvik sötét mezben míg a Fradi fehérben fog játszani(Ezt mindíg a hazai csapat dönti el)
A Fradi elment fehér mezzel norvégiába, de játékosok fele nem vitte a sötétzöld mezt. A norvégok meccs előtt 2 órával kitalálták, hogy Ők bizony fehérben játszanak a Fradi meg oldja meg. A nagy bajban Lányok elkérték a szurkolóktól a sötét mezeiket és abban nyomták.
Kirsner pl. Kökény mezben, Hangya meg hangya mezben:)))))))
Ez így poénos csak felettébb kellemetlen és megalázó......
Szvsz. azóta a Fradi vácra is komplett garnitúrával megy :) -
Stanley Connor #2908 Mi volt ez a mezcsere?
A távolságot nem értem, ez volt a Dunaferr esetében is Dániában, pedig ezek a dolgok szabályozva vannak. Szar az egész sportdiplomáciánk úgy ahogy van, miért lenne pont a kézilabda kivétel? -
#2907 Így hogy mondod már kapisgálom:) Tényleg. No meg a Larvik-Fradi mezcseréi......Undorítóak, pedig Ők norvégok voltak, akik köztudottan klasszisokkal normálisabbak a dán vizigótoknál.
Hát ez az Breki! A tököm tele van a magyar hajbókolással, ezért basztatjuk mi Vanyusékat, hogy miért mindíg mi vagyunk beszopatva? Szívassuk le mi is a dánokat. Fel a francba a karzatra a szurkolóikkal! Élvezzék a meccset 25m-ről úgy ahogy Mi is náluk.
A Gudme-Győr meccsen is 80km -re laktak az ETO-s Lányok a csarnoktól.
Nehogymá időben edzeni tudjanak:((((((((Kurván örülnék ha v.melyik magyarcsapat végre buzira verne egy dán klubbot, persze ehhez normális bíró is kellene, de asszem az a páros sem fújna nemzetközi meccset többé:( -
#2906 mi meg nyalunk -
#2905 Én sem! A csapatnak át kellett költöznie másik szállodába saját pénzen! Gondolom te erre nem emlékszel, de nekünk élénken él emlékezetünkben! -
#2904 Nem csak a szurkolókkal szembeni viselkedésükről beszélek..... -
#2903 Tudom, hogy tudnál mesélni róla, de a Dunaferrnek is vannak tapasztalatai. Lásd tavaly Slagelse ellen mi volt kinn! -
#2902 Hát ezt speciel nem kell átvenni tőlük.
Ha én szponzor lennék biztos milliókat áldoznék azért csapatainkra, hogy lássam lehervadni azt az önelégült mosolyt a képükről -
#2901 Hát a a D.ferren kívül egyik magyar csapatért sem kell izgulnunk. A Cornexinek is győzni kell itthon legalább 2 góllal és ez menni is fog. A többiek hanyatt dőlhetnek.
Isthy! Mégis mit vártál a sportszerű dánoktól? Ezek ilyen aljas emberek.(nem találtak szállást).Tudnék mesélni a dán és a komplett eu-s vendégszeretetről:((((( -
Stanley Connor #2900 Hát nem igzultam halálra magam a meccsen.... De már hiányzott a Népliget szóval fasza volt:))) És már haza is értem.
(A Cornexi viszont nagyott küzdhetett, szép volt tőlük) -
#2899 Jól kezdődik:
"Csapatunk ma délután fél háromkor indult el Dunaújvárosból az Ikast elleni mérkőzésre, de az utazás alatt nem várt nehézségekkel kellett megbirkóznia az együttesnek. A koppenhágai repülőtér ugyanis a rendkívül rossz időjárási viszonyok miatt egyáltalán nem fogadott gépeket, így együttesünk a tervezettnél jóval később, csak este fél tizenegykor érkezett meg a dán fővárosba. Mint azt Takács Csaba szakosztály igazgató honlapunknak elárulta, még nem dőlt el, hogy csapatunk még ma este, vagy csak holnap reggel utazik tovább Aarhusba, a mérkőzés helyszínére, így az is elképzelhető, hogy együttesünk Koppenhágában éjszakázik."
-
#2898 Szval holnap rajtatok a sor -
#2897 Ne feledkezzünk meg a Vác győzelméről sem, ott is eldőlt a továbbjutás.
A Cornexi pedig nagyon bíztató eredményt ért el ezzel az egygólos vereséggel idegenben. -
#2896 Hege azt írta, hogy szarul játszott a Győr... -
#2895 Ez a svéd csapat nálunk NB I/B-s lenne. Nagyon gyengék voltak! Nem volt nehéz dolga a Fradinak.
Valóban lehetett volna a másik meccset is itt lejátszani. Azután az jutott eszünkbe a meccs után, hogy lehet a svédek meg akarják mutatni az otthoni közönségüknek a mieinket, akik azért egy fokkal jobban művelik ezt a játékot. Had lássák milyen a jobb kézilabda. De lehet nem ez van a háttérben, ez csak egy ötlet volt részünkről. -
#2894 Kézilabda EHF-kupa: FTC- és Győr-győzelem
NSO, 2005-01-08 19:43
Mind az FTC, mind a Győr sikert aratott a női kézilabda EHF-kupában. Előbbi a svéd Önneredset, utóbbi a lengyel Lublint győzte le a 16 közé jutásért lejátszott első mérkőzésen.
EHF-kupa, a 16 közé jutásért, első mérkőzés
Ferencváros-Önnereds HK (svéd) 43-21 (22-12)
Győri Graboplast ETO KC-SPR Lublin (lengyel) 33-25 (15-11)
Gratula a győrnek is -
#2893 Amúgy filózom azon, hogy ugye mikor Mocsai a cseréket hozta fel magyarázatként mindenki sziszeget, meg mondta, hogy csak magyarázkodik.
Aztán kiderült milyen igaza volt ebben. -
#2892 Szép volt Fradi
Nemértem miért nem lehetett a visszavágót itt lekötni -
#2891 Akkor lassan indulhatsz a meccsre, meg hangolni is kell előtte! Jó szurkolást és biztos győzelmet kívánok! -
#2890 Randers!:)))) Mocskos Horens:))))) -
#2889 Mert a VOFC-n Randers van és itt is a #2885-ben. -
#2888 Most akkor végül is mi a tipped a 8. meccsre? -
Stanley Connor #2887 Előfordul:)))) Hát istenem, tudod, szeretünk tisztelünk minden kézilabdázót, minden nőt, a képlet egyértelmű:))))) -
#2886 Bagoly mondja verébnek?!?! :)))))) -
#2885 Sőt tévedtem először én is a Randersre tippeltem, mivel lusta voltam leírni, és Luigi tippjeivel vágott az enyém.
Tehát helyesen Nem Horsens, hanem Randers. -
#2884 na Horsens vagy randers? A többi stimmel:))))))
CSAK A HORSENS! Nem hittem volna hogy dánoknak is képes vagyok szurkolni:))))))))) -
Stanley Connor #2883 Mert beleolvasgatsz mindenféle ellenfél-játékos fórumba:)))))) -
#2882 Miért van az, hogy ismerős ez nekem valahonnan!
Akkor az enyémek:
1./Fradi
2./ETO
3./Cornexi
4./Gudme
5./Havre
6./Rostov-Don
7./Artas
8./Randers
9./Bera Bera
10./Byasien
11./Vag
12./Zagreb
13./Leipzig
14./Duslo Sala
15./Zalau
16./Metz
-
Stanley Connor #2881 1./ Ferencváros
2./ Győri Graboplast ETO KC
3./ Cornexi-Alcoa
4./ GOG Gudme (dán)
5./ Havre HAC (francia)
6./ Rostov-Don (orosz)
7./ Anagennisi Artas (görög)
8./ Horsens HK (dán)
9./ Bera Bera S.Sebastian (spanyol)
10./ Byasen IL (norvég)
11./ Vag Vipers HK (norvég)
12./ Lokomotiva Zagreb (horvát)
13./ HC Leipzig (német)
14./ Slovan Duslo Sala (szlovák)
15./ C.S. Silcotub Zalau (román)
16./ Handball Metz Metropole (francia) -
#2880 Egy kis tippelni való ha van kedvetek:))))))
1./ Ferencváros-Önnereds (svéd)
2./ Győri Graboplast ETO KC-SPR Lublin (lengyel)
3./ Frankfurter HC (német)-Cornexi-Alcoa
4./ RK Medicinar Sabac (szerb-montenegrói)-GOG Gudme (dán)
5./ "Egle" Vilnius (litván)-Havre HAC (francia)
6./ Brodosplit Vranjic (horvát)-Rostov-Don (orosz)
7./ Anagennisi Artas (görög)-CS Madeira Andebol SAD (portugál)
8./ Horsens HK (dán)-Randers HK (dán)
9./ Bera Bera S.Sebastian (spanyol)-Zeeman Vastgoed SEW (holland)
10./ ZRK Knjaz Milos (szerb-montenegrói)-Byasen IL (norvég)
11./ Amicitia Zürich (svájci)-Vag Vipers HK (norvég)
12./ Nata AZS-AWFiS Gdansk (lengyel)-Lokomotiva Zagreb (horvát)
13./ HC Leipzig (német)-Astrakhanochka Astrakhan (orosz)
14./ Iuventa Michalovce (szlovák)-Slovan Duslo Sala (szlovák)
15./ CS Madeira (portugál)-C.S. Silcotub Zalau (román)
16./ Skuru IK (svéd)-Handball Metz Metropole (francia)
Az én tippeim(továbbjutók)
1./ Ferencváros
2./ Győri Graboplast ETO KC
3./ Frankfurter HC
4./ GOG Gudme
5./ Havre HAC (francia)
6./ Rostov-Don (orosz)
7./ Anagennisi Artas (görög)
8./ Horsens HK (dán)
9./ Bera Bera S.Sebastian (spanyol)
10./ ZRK Knjaz Milos (szerb-montenegrói)
11./ Vag Vipers HK (norvég)
12./ Lokomotiva Zagreb (horvát)
13./ Astrakhanochka Astrakhan (orosz)
14./ Slovan Duslo Sala (szlovák)
15./ C.S. Silcotub Zalau (román)
16./ Handball Metz Metropole (francia -
#2879 Ennek ellenére sajnálatos , hogy a klubbvezetés hagyta:((((((((. Azt tudtam hogy Zsuzsi nem egy észkombájn, de ekkora hülyeségre képes legyen azt nem.Kár érte, nagyon szeretem a játékát, de az utóbbi időben még árnyéka sem volt önmagának:(((((( -
#2878 Én egyértelműen jó hírnek tartom. a Pálffy mellett meg ott van még a Helga, aki remekül tud játszani szélsőben is. Jahh, és melyik hokimeccsre gondolsz? A DAC-Jesenicére? Inkább ne is beszéljünk róla, mert még mindig elkap az ideg, ha arra a magyar sporira gondolok, aki inkább a szlovénoknak fúj azért, hogy nehogy azt mondják rá, hogy hazai pályát teremt egy magyar csapatnak... -
Stanley Connor #2877 Ez most milyen hír? Egyértelműen jónak mondható? Igen nehéz program vár a Dunaferre. Bármennyire is kedvelem, Pállfy Zsuzsi már nem fiatal, bírni fogja?
(ImoT a hokimeccs nem semmi volt.....) -
#2876 Igen. Mint ahogy beszéltük is, az olimpia előtt kellett volna és akkor most már éppen tudna játszani!
Meg nem adtunk volna szinte egy ember előnyt mindenkinek... -
#2875 A műtét elmradása nem a Dunaferr döntése volt, hanem az övé. -
#2874 Már ideje volt:((((((((Jobb helyeken kb. most kezdene újra játszani:(((((( Itt nem Magyarországra gondolok. -
#2873 ha érdekelnek a részletek megcsörögsz telefonon, mert rohanok hokimeccsre:DDD -
#2872 Most mondjak még egy hírt? Loviról lenne benne szó és arról, hogy a jövő héttől egy fél évig nem jáccik. De nem tőlem tudod. -
#2871 Nem semmi vagy! Először a szar hír, utána egy jobb! Nem vagy te véletlenül médiadolgozó? :))) -
#2870 De a mai edzésen azért már láttam biztató jeleket. Végre ismét jókedvű volt a társaság.