61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2949 Legközelebb nem hagyunk ki, de kellene a címed, hogy fel tudjunk venni! -
#2948 Nocsak, mi ez a beindulás korán reggel? -
Stanley Connor #2947 Etikus?! Nem értem, ki részéről nem lenne etikus? Természetes ha mindenki meg akarja szerezni, szövetségi kapitányként is az egyik legalkalmasabbnak látják. Ha elmegy, az az Ő döntése, nem hiszem hogy számon lehet kérni rajta, és akkor még finom voltam.
Persze semmiképp nem akarom, tőlem aztán bárki lehet a kapitány. Függetlenül attól melyik a fontosabb nekem, ahogy már mondtam, válogatott van nélküle is, Fradi nincs. -
#2946 Én továbbra is Zsigagyuszit szeretném -
#2945 Írja a kisalföld, hogy a rossz játékra való tekintettel megvonták a Graboplast ETO továbbjutási prémiumát a csapattól.
Vanyus bocsánatot kért a csapat nevében a szurkolóktól.
Asszem ez így korrekt.
Az on line-on nem találtam a cikket:( -
#2944 nemér engem kihagyni ilyenekből
amúgy sajnos az elejét nem láttam
de sok igazság van abban amit mond -
#2943 Hát nem lenne etikus az biztos. -
Stanley Connor #2942 Nem hiszem, hogy alapja lenne. De félek, hogy ez tényleg így lesz. Márpedig András nem fogja a kettőt együtt csinálni. -
#2941 HA igaz:
1, A magyar válogatott szempontjából a lehető legjobb döntés születik
2, A Fradi szempontjából a lehető legrosszabb döntés születik. -
#2940 Jujj de ismerős:((((((((( -
#2939 Meg bizony este 8-kor! Az időjárás Németországban kapta el őket odaúton, azt mondják kegyetlen volt! Kocsikat majd levitte a szél az útról, alig bírtak haladni. Szombat reggel viszont Dániában már jobb idő volt mire odaértek. Visszaút ok volt. Különösebb gond hálistennek nem volt.
Ők hamarabb ott voltak mint a csapat, várták őket a szállodánál. A csajok hullafáradtan érkeztek, de örültek nekik és integettek is. A meccs előtt a lányok a szurkolók felé (feléjük) fordulva hallgatták a Himnuszt, amit eléggé szarul játszottak le a dánok.
A szokásos cirkusz meg volt, a drapijaikat nem nagyon engedték sehova sem kirakni, bunkók voltak a dánok, ahogy a győriek mondták is előre. Ráadásul a zászlónkat fordítva rakták fel (zöld-fehér-piros).
A meccs után sajna nem tudtak találkozni a csajokkal, mert siettek vissza, hogy ma estére hazaérjenek, mert holnap (azaz ma) meló lesz nekik. De jót szurkoltak, a Tv-ben is lehetett látni és hallani is őket (PÁLINGER! PÁLINGER! kiabálást). Nagyon elfáradtak, de azt mondták megérte, a lányokért mindent!
Nahh ennyi, most húzok aludni. -
Stanley Connor #2938 Megjöttek az utazásból a szurkolók? (A csapat tudom hogy megjött, de nekik azért könnyebb dolguk volt:) Mit láttak/mi igaz az időjárásról szóló hírekből? Nem volt semmi gond? -
#2937 Láttam, ki is tárgyaltuk MSN-en rendesen pro és kontra. -
#2936 Igazából énis halottam ilyen pletyiket, de hozzá kapcsolódóan olyanokat, hogy inkább megsem említettem mert képtelenségnek tűnt.
Amúgy láttátok a tegnap esti beszélgetést a Prof-al? -
Stanley Connor #2935 Blikk szerkesztőségében hallotad a folyosón? -
#2934 Ezt meg honnan veszed? -
Grenzjager #2933 Németh András lesz a női szöv.kap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2932 tom
illetve sejtettem :-)
csak vicceltem -
#2931 Nem.
L.N.R. egy közös ismerősünk Stanleyvel, aki kinn volt tegnap Aarhusban szurkolni az Újvárosnak. Ő írta nekem sms-ben, hogy jó idő volt, sütött a nap tegnap délelőtt. -
#2930 Leganger?
Húde utáltam :-) -
#2929 L.N.R. sms-ben írta délelőtt, hogy tők jó idő van, Aarhusban süt a nap! -
Stanley Connor #2928 Biztos tudjátok, de beteszek egy linket:
Ítéletidő
Remélem gond nélkül hazaérnek Dániából a szurkolók és a csapat, de előre félek mi lesz szombaton. Mi a francnak kell Svédországba utazni a fradinak?!?! Egy állati nagy meccsért! -
#2927 Kár, hogy elaludtál, mert utána feljöttek a csajok 10:10-re! Az első nagy talpraállás volt akkor. Szerencsére nem az utolsó. A félidő végét megint elrontottuk utsó 5 perc 2:6 lett.
Bizony Helga nagyon kellett hogy jó legyen és max. megtette a magáét. Grat. neki!
Igen, végre nem adtunk egy emberelőnyt az ellenfélnek és alapvetően nem is volt rossz Pálffy Zsuzsi! Szilárd nem merte Lovit megkockáztatni a rohanó dánok ellen.
Gin hozta magát és bizony nélküle iszonyú baj lett volna, az elején sokkal jobban elmehettek volna a dánok!
Sok volt a hiba mindkét oldalon támadásban is és védekezésben is. Nagyon sok labdát odaadtunk a dánoknak az erőltetett rossz bejátszások miatt és ebből asszem 10 gólt dobtak leindításból(Gin nélkül több is lett volna).
Összességében szép volt csajok, gratulálok! -
Stanley Connor #2926 Hát szégyellem de 6-1nél elaludtam a TV előtt. Pont mint amire számítottam. De Köke hangjára természetesen felkeltem:)
A második félidőben azt hittem valami más meccs van. Voltak ugyan hibák, de a Dunaferr valami hihetetlenül felpörgött. Dettin látszott hogy beteg, de Boki. Na hát ezt nem hittem volna hogy így fog játszani. Pálinger meg... Hát mondom én hogy Ő a legjobb! Kindl nem volt valami nagy szám, hogy finom legyek. És a legkellemesebb, jobbszél:) Nem nyújtott kiemelkedőt Pállfy, de mennyivel másabb így hogy van valaki azon a poszton. Nekem nézni is kellemesebb:))) Helga ma megmutatta hogy ő sem akárki, szerintem most húzóember volt. Ivett mint szokott.
Azért nem volt valami színvonalas a játék, csak annak tükrében amit Győr ellen meg Debrecenben láttam. Ebben nagy ez a csapat. -
#2925 Stanley!
Mit szólsz a mi meccsünkhöz?
A Gulyáson kívűl! -
#2924 Sorstásak ha találkoznak! -
Stanley Connor #2923 "Unom már hogy egy Kiskunhalas ellen is gyomorideggel kell szurkolni , hogy mi lesz."
Hát ezzel nem vagytok egyedül:((
-
#2922 Igen, olcsón. Mint ahogy mi is az előző két meccsünkön. Szerencsére talán már elindulunk felfelé -
#2921 Ja:)))))))) Elbasszott egy Társaság az biztos.
Unom már hogy egy Kiskunhalas ellen is gyomorideggel kell szurkolni , hogy mi lesz.
Egy biztos ezt a pofont olcsón megúsztuk:) -
#2920 Hege!
Amint mondtam a telefonban is, innen már csak felfelé vezet az út! -
#2919 Viszont azis, ha kikap hattal
otthon meg nyer héttel -
#2918 A Győrre ez valamiért jellemző -
#2917 Hát ez egy GYALÁZAT volt. Ma egy Vásárhely szintű csapattól kaptunk 5öt.
A továbbjutás is necces voltz 58. percben mert, 6al ment a Lublin és Ők támadtak. Csak ellőtték fölé(nem kivédekeztük).Ha akkor bedobják?
Remélem jókor jött ez a pofon akárcsak a D.ferrnek a debreceni.....
Egyszerűen nekem ÉG az arcom, pedig én nem játszottam. -
#2916 jah olvastam
-
Stanley Connor #2915 A Dunaferr meccset? 18tól volt, arra meg ne számíts hogy az m2 ismételné:((( Mellesleg valamennyire örülhetsz hogy lemaradtál, bár a meccs jó volt, az eredmény szép, de amit ma Gulyás művelt az hihetetlen....
SPR Lublin - Győri Graboplast ETO KC 28-23 (13-13)
Ez igen durva, de továbbjutott a Győr. -
#2914 volt már a tv-ben?
vendégem volt
este nem adják?
-
SZT #2913 Szép volt D.ferr
-
#2912 Ikast-Dunaferr 28-27 (16-12)
Szép volt csajok! Ez az eredmény ilyen előzmények után csodálatos! Nagyon tudtok küzdeni, gratulálok! Itthon összejöhet a 2 gólos győzelem és oda-vissza mi lehetünk a jobbak!
-
#2911 DO-n rögtön kezdődik az online közvetítés:
közvetítés -
Stanley Connor #2910 Je télleg, volt ilyen már emlékszem. Hihetetlen, nem is maga az eset, hanem hogy ezt kéne valahogy összekapcsolni a sportember kifejezéssel, mivelhogy sportről van szó..... Na mindegy.
Bár nekem biztos felejthetetlen élmény lett volna, azért az egy feeling lehet hogy kölcsönadod a átékosnak a mezed játsszon abban:))))