61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#2989 Milyen búcsúról beszélsz???? -
Stanley Connor #2988 Elromolott a kedvem és elöntött a szomorúság így ezt írom:
- Tavaly mindkét mérkőzést megnyerte az ETO a Népligetben. Most minden mérkőzést megnyerünk mert ez a szép búcsú.....
"Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Küzdeni Mindig,
Feladni Soha!
Hajrá zöld-fehér"
-
#2987 Előre mondom az indokaim a Fradi meccsre:
1, Ha nyerünk: Mi vagyunk a legjobbak, Resszkess kohász!.
2, Ha vesztünk: Leadtuk a pontot, mert nekünk így is elég a 2. helyre
3,Ha döntetlen(ami nem lesz)Dettó
Na hogy tetszik?:))))))))))))))))) -
Stanley Connor #2986 Hát igen, már majdnem azt mondtam összesküvés elmélet: a DVSC pont most bírja megverni a Dunaferrt, az ETO meg pont akkor jön egy számukra tét nélküli mérkőzésre mikor a legutóbb bemutatott produkciójuk miatt muszály hozni magukat (De rájöttem hogy előbb Halasra mennek mert az el lett halasztva. Meg hát ez egy rangadó, nincs olyan hogy tét nélkül)
Úgy áll a helyzet hogy 3 csapat küzd majd a bentmaradásért. Valószínűleg az egymás elleni meccsek lesznek döntőek. És itt jön az, hogy a Fradi ilyen meccseken nem kap ki. Vásárhelyen lehet, de ilyenkor nem:)))) A többiekkel szemben van nálunk Németh András, meg egy olyan csapat amelyik megverte a Slagelset! Papírforma:))) -
#2985 Dunaújvárosban is ezt mondták... -
#2984 Jól számolsz, hát nem eccerű most a Fradinak.
Nektek a Cornexit kell elkapni otthon, és ez megoldható, esetleg a debrecent de azt sokkal nehezebb lesz, mint a Fehérvárt.
A Kohász leveri félkézből a Cornexit.Remélem otthon Mi is:)(beb.na ha nem). Egy Fradi elleni vereség Nekünk még bőven belefér és azt mondom inkább most mint a rájátszásban:))))))))
A Vácnak is simának kell lenni, (nincs már Szjukalo aki most látszik igazán mennyi szelet kivett Vácott a vitorlákból)
A Loki sansztalan Győrött. -
Stanley Connor #2983 Tehát a hátralévő 8 meccsből legrosszabb esetben is hozunk 6ot. (Vereséggel számolva a Győr és a Loki ellen)
Lesz 32 pontunk. Cornexi 3at elveszít, 30 pont. DVSC csak a Győrtől kap ki, 32 pont. (Igaz mennek Vácra is)
Elég húzós itt a helyzet. És ezt úgy számoltam a Cornexit elverjük idegenben. Nem szabad kikapni sehol!!! -
Stanley Connor #2982 Hmmm... Hát ez most nem meríti ki a humor fogalmát, félek mint az állat. 2 pont előnyük van, 1 meccsel többet játszottak. Debrecennek szintén 20 pontja van mint nekünk, de ők is eggyel több mérkőzést játszottak. Na és ezek jönnek:
- Fogadjuk azt a Győrt akik bajnokok akarnak lenni, és a legutóbbi mérkőzésük durva volt
- Megyünk ahhoz a Lokihoz aki otthon durva, legutóbb megverte a Dunaferrt
- Megyünk Vácra
- Megyünk Fehérvárra
A többi sima meccs.
A Cornexi:
- Fogadja a Vácot
- Fogadja a Dunaferrt
- Ugye fogadja a Fradit
- Megy Győrbe
Nem folytatom. Mindjárt összegzek inkább, de lehet számolgatni. -
#2981 A Cornexi előttünk van még? P -
Stanley Connor #2980 Ehh, ne csináld már, azért jópár helyen megnézheted. Szinte mindegyik csapat honlapján. A legkézenfekvőbbnek a handballnet tűnik.
De Neked természetesen ezt linkelem:
Tabella:) -
Stanley Connor #2979 Ilyenkor gólarány számít?
Amúgy erre vajmi kevés esély van, az alapszakaszt már a Dunaferr nyeri. -
#2978 hol egy tabella? -
Stanley Connor #2977 Isthy, megint mailt küldtem, túl hosszú szöveg egyszerűen nem megy át privátban. -
Etelkozi Vata #2976 Ha már így unatkoztok, jó téma lehet:
- Ha a Győr 30 góllal nyer a Halas ellen, akkor átveszi a vezetést a tabellán!
Jól van, csak vicc volt! :)) -
Etelkozi Vata #2975 Végre!
Gyógyulást! -
Stanley Connor #2974 Ahhoz képest hogy tegnap milyen sok hozzászólás volt már délelőtt, ma nem történik semmit. (Hege, jól van szinte semmi:)
Legalább említsük meg itt is amit mindenki tud úgyis, hogy műtik Lovit. Mielőbbi gyógyulást neki! -
#2973 Tudom:) V.mi olyasmit mondott h. nem tud a két feladatra egyszerre 100%osan koncentrálni. Megértem. -
#2972 Látom nagyon bevésődött P
Ő amúgy elég keménykezű edző volt.
Ha rajta mulik lehet Köke még nem házas
De gondolom mindenki ismeri s sztory-t -
Stanley Connor #2971 Laurencz = Sinka -
Stanley Connor #2970 A fene se tudja. Szilárd sem biztos hogy rossz lett volna, ha nem ezek az elvárások és ennyi ideje van. Ettől függetlenül én is azt mondom hogy ne legyen már egy klubedző mert az ilyenekhez vezet. Sőt, semmilyen klubedző ne legyen, túl sok a kettő. Nemtom Laurencz miért erőlteti, lehet Mocsai dolgaiból szűrte le ezt. Mindenestre András nem etikával magyarázta:)))
(mármint hogy nem csinálná a kettőt) -
#2969 Igen és erre nincs mentség:((((((
Felejtsük el! -
Etelkozi Vata #2968 Hogy ne menjek el a cikk mellett szó nélkül, 3 dolgot kiemelnék belőle:
1. "Mindettől függetlenül szurkolóink ennél jóval többet érdemeltek volna." - RK.
2. "Egyvalamit meg kell érteni, nekünk minden egyes mérkőzésen a maximumot kell nyújtanunk. Nem engedhetünk meg lezserséget, még akkor sem, ha ezúttal nem fizettünk érte súlyos árat, de ez nem lesz mindig így." - RK.
3. "Az edző részéről némi önkritika még elférne:((((((" - Hege
/ez utóbbi nem a cikkből van, az elején hazudtam :)/
Én még hozzátenném, hogy talán a csapat vasárnap "otthon felejtette" a sportolói alázatot.
Hajrá ETO! -
#2967 Ha együtt csináná a kettőt András.
Ugyanaz lenne mint Szilárddal csak pepitában:(((((( -
#2966 Volt ugye egy C csoport Elekes Csiláékkal
Ahonnan feljöttünk.
És elkezdődött az aranykor a Németországi VB-n amiben szintén elcsalták a meccsünk.
Pedig mi játszottuk a legszebb kézilabdát.
Aztán volt egy világbajnokság és szólt a szállj el kismadár.
Az osztrákokkal közösen rendeztük, de ők ugye kiestek mimeg a döntőig meneteltünk, Kökével, Nagy Aniko-val Farival, Meksz Anikóval a kapuban
Aztán Olimpián zakó Koreától az elődöntőben, de a harmadik helyért vertük a Norvégokat , azt hiszem ekkor már Farkas volt a kapus.
Aztán kezdtek napvilágra kerülni dolgok, jött egy balul sikerült világverseny és a mester lemondott. -
Stanley Connor #2965 Ááááhhh, hogy vegyek rá valakit hogy bővebben kifejtse? :)))))))
Mondom, az én pályafutásom:) alatt Mocsai volt a válogatott kapitánya, Németh András meg a Fradi edzője. Ami előtte volt számomra történelem.
Szóval, András azt írta hogy "Csik János és Mocsai Lajos közötti időszak volt.Fél év egy EB selejtező 6 mérkőzés 5 gyözelem 1 döntelen"
Hogy is jöttek a kapitányok? -
#2964 Laurenz mestert kihagytad -
#2963 A Teljes cikk:kisalfold:
Pénzbüntetés a továbbjutás ára
2005-01-11
Bár továbbjutott, összességében mégis csalódást okozott a Graboplast-ETO.
A visszavágót, noha Petróczi nagy formában védett, el is veszítették a zöld-fehérek. Magabiztos továbbjutást és a nézők maradéktalan kiszolgálását tűzte célként maga elé a Graboplast-ETO az EHF-kupában. Nos, mindebből csupán a továbbjutás sikerült, a magabiztosságnak és a közönségszórakoztatásnak különösen a második mérkőzésen nyoma sem volt a győrieknél.
Bár továbbjutott, összességében mégis csalódást okozott a Graboplast-ETO a hétvégi EHF-kupa-fordulóban. A visszavágót, noha Petróczi nagy formában védett, el is veszítették a zöld-fehérek.
Magabiztos továbbjutást és a nézők maradéktalan kiszolgálását tűzte célként maga elé a Graboplast-ETO az EHF-kupában. Nos, mindebből csupán a továbbjutás sikerült, a magabiztosságnak és a közönségszórakoztatásnak különösen a második mérkőzésen nyoma sem volt a győrieknél.
Sok volt az edzés?
Pedig a győriek mellett szólt, hogy az ellenfél, a lengyel SPR Lublin feladta pályaválasztói jogát. Ilyen lépésre pedig többségében a jóval esélytelenebb csapat szokta „ragadtatni" magát. Nos, a két mérkőzés alapján világosan kiderült, a lengyel gárda jobb csapat annál, amit előzetesen hinni lehetett róla. Ettől függetlenül a nyolcgólos előny birtokában is illett volna komolyabban venni a második találkozót. Ha másért nem, a közönség miatt. Érthető, hogy Róth Kálmán vezetőedző sem dicsérte meg tanítványait a párharc után.
„Mindenképpen meg kell találni az okát annak, hogy miért játszottunk ilyen enerváltan. Részben lehet ugyanis csak mentség, hogy a héten alaposan meghajtottam a társaságot. Erre azért volt szükség, mert a válogatottakat nagyon leeresztett állapotban kaptam csak vissza, s ez a hét, valamint a jövő hét alkalmasnak ígérkezett arra, hogy valamelyest egy szintre hozzuk fel a játékosokat. Mindettől függetlenül szurkolóink ennél jóval többet érdemeltek volna. Rajtuk pedig nem múlt semmi, mert most is kitartottak a csapat mellett, pedig érthető lett volna részükről, ha néhány negatív kritika is ér bennünket. Ezt pedig illett volna jobban meghálálniuk a lányoknak."
Fejben voltak gondok
Róth Kálmán hozzátette, úgy vette észre, fejben nem mindenki volt ott a pályán.
„Sajnos egyesek ismét beleestek abba a hibába, hogy a Dunaferr elleni döntetlent kicsit túlértékelték, s azt hitték, innentől kezdve minden megy a rendes kerékvágásban. A heti edzésmunkán ez érződött is, s emiatt volt egy kis konfliktus köztem és a csapat között. Egyvalamit meg kell érteni, nekünk minden egyes mérkőzésen a maximumot kell nyújtanunk. Nem engedhetünk meg lezserséget, még akkor sem, ha ezúttal nem fizettünk érte súlyos árat, de ez nem lesz mindig így."
A vezetőedző a meccs után arról beszélt, hogy a jelenlegi helyzetben néhány poszton komoly gondjaik vannak.
„Sajnos sem a jobbszélső-, sem pedig a beállósjátékkal nem lehetünk elégedettek. Bódinál elsősorban azt látom, hogy nehezen dolgozza fel Kovacicova visszatérését. Móninál pedig erősen érződik a közel féléves kihagyás. Az is tisztán kiderült, hogy Dokic mennyire hiányzik középről. Emellett a balszélsőink teljesítményével sem lehetünk elégedettek, igazából a második mérkőzésen csak Petróczi nyújtott elfogadhatót, sőt, a fiatal kapus egészen kiválóan védett, míg helyenként Gogirla játéka volt dicsérhető. Szerencsére nem történt tragédia, de ez a pofon még jókor jött, s talán észhez térít mindenkit."
Megvont prémium
Ha más nem is, az mindenképpen józanító lehet a csapat tagjai számára, hogy a továbbjutásra szánt prémiumot az elnökség megvonta a csapattól. Ezt Vanyus Attila klubelnök mondta el: „A második mérkőzés lélektelen játéka miatt nem fizetünk. Nagyon sajnálom, hogy a csapat nem azt a megszokott játékát nyújtotta, melyet eddig láthatott tőle a közönség. Ezúton szeretnék elnézést kérni a játékosok nevében is a vasárnapi teljesítményért."
Felemás érzései lehetnek mindezek után Petróczi Viktóriá-
nak, a Graboplast-ETO kapusának. A fiatal hálóőr ugyanis remekelt a visszavágón – a védési mutatója megközelítette a hatvan százalékot –, s nagyban az ő védéseinek is volt köszönhető, hogy nem lett szomorúbb vége a párharcnak.
„Nagyon sajnáljuk, hogy a második meccsen kikaptunk, valamennyien szégyelljük is magunkat. A lényeg azért, hogy a továbbjutás megvan. Ami engem illet, nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert bár valóban jól ment a védés, volt pár olyan lövés, amit meg kellett volna fognom. Sajnos mindig is maximalista voltam, nehéz olyan teljesítményt nyújtanom, amivel én is elégedett lennék.
Remélem, azért legközelebb nemcsak nekem megy jobban a játék, hanem a többieknek is, s akkor győzelemmel engesztelhetjük ki a közönséget."
Az edző részéről némi önkritika még elférne:(((((( -
Stanley Connor #2962 Ahha, EB selejtező. De nem nagyon találok már róla semmit, mikor volt ez? Csík János ha jól tudom 1980-1986ig volt a női válogatott kapitánya (90-92 férfi), utána jöttek Németh Andrásék, majd Mocsai. Ilyen régen volt már ez? Mocsai Majd' 20 évig volt kapitány?! Vagy közben volt más is? Én 12ről tudtam. -
#2961 Az selejtező volt -
Stanley Connor #2960 Hát én ezt csak a "történelem könyvekből" ismerem, igen fiatal gyerek voltam még akkoriban:) Mocsai előtt volt, azt nemrég olvastam tőle hogy EB felkészülés, 6 meccs, 5 nyert, 1 döntetlen. Olyasmi volt mint most Kiss Szilárd helyzete. -
#2959 Igen, vele nyertünk 1998-ban EHF-et és 1999-ben BEK-et. Szerencsére mindkettőnél sikerült jelen lennem. Ja és 1999-ben még Szuper Kupát is! A legsikeresebb időszakunk volt. Jó csapat jó edzővel!
Aztán változtak az idők és akkor a helyi sportvezetés kicsit érdekesen látta a dolgokat, így Gyula elment... -
Stanley Connor #2958 Pár év múlva én is. Meg hogy Németh András mellett. Oly sokszor ki lett már ez tárgyalva, úgyhogy csak annyit: ahhoz hogy most itt legyen a Fradi, PASI hihetetlen jól teljesít, Hangya kifeljlődött a világ (egyik?) jobbszélsőjévé, Sopi klasszis játékos lett, Lulu szintén a világ egyik legjobbja lett. (meg szépen fejlődik Olcsa)
És bizony ezt nem biztos hogy tudná Párduc tartani, ha elmegy valaki (Sopinak jó esélye van rá sztem) akkor asszem nem tudja hozni az eredményeket. -
Stanley Connor #2957 ICQn nem tudsz "konferenciabeszélni" -
#2956 Amúgy a Dunaújvárosiaknak mi a véleményük a Zsigáról?
Gondolom a törzsszurkolók jól ismerik, hisz velük a csúcsra jutott -
#2955 Az csak szükségmegoldás volt.
De szívesen visszanéznék meccseket akkoriban, hogy ment egy időkérés. -
#2954 Amúgy párducról el tudom képzelni pár év múlva, hogy akár kapitány legyen ha fejlődik pár évet Németh András mellett esetleg aztán önnálóan kipróbálja magát. -
#2953 msn-em nincs
csak icq-m -
Stanley Connor #2952 Legyen András és Zsiga Gyula együtt, az már egyszer bejött:)))
Na ez persze vicc, de tény hogy ez a két ember rászolgált a hírnevére (az említett időszak csak extra hozzá:) -
#2951 Sztem is két jelölt lehet: Németh András és Zsiga Gyula.
Viszont mindkettő a klubcsapat esetében szinte a véget jelentené... -
#2950 Korrekt döntés valóban. Talán észhez térnek.