61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Nem3sis

nyugodjon békében..
  • zaki
    NEEEEEEEEE

1ik kedvenc játékosom volt, ááááá :(((

nyugodjon békében :(((

hihetetlen...
  • Breki33
    istenem miért mindig a jók

mondanám, hogy egyik kedvencem van, de még nem hiszem el
  • Breki33
    nemáááááááááááá
  • Hege eto
    Kulcsár Anita az áldozat...

Autóbalesetben életét vesztette Kulcsár Anita, a magyar válogatott és a Dunaferr női kézilabda-csapatának világhírű beállósa, tudta meg a Dunaújváros Online. A kitűnő játékos mindössze huszonnyolc évet élt. A részleteket és kommentárokat folyamatosan frissíti a DO. Utolsó frissítés: 12:20

12: 20 Futótűzként terjedt a hír a dunaújvárosi kézilabda szerelmesei között: életét vesztette Kulcsár Anita, a Dunaferr és a magyar válogatott világklasszis beállósa - a játékos, vagy ahogy a szurkolók ismerték, Kulcsi huszonnyolc évet élt. A DO a beérkező híreket és kommentárokat folyamatosan frissítve foglalkozik a tragédia részleteivel.

Mi történt?

Tragikus kimenetelű közlekedési baleset során vesztette életét Kulcsár Anita, erősítette meg információinkat R. Szabó Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrség re érkezett bejelentés szerint Velence és Pusztaszabolcs között a 6207-es úton megcsúszott egy VW Golf, az irányíthatatlanná vált autó elhagyta az úttestet és egy fának ütközött. A kocsi kigyulladt, vezetője , a Dunaferr kiválósága azonnal életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset okait és körülményeit, tájékoztatta honlapunkat a rendőrségi referens.
  • Grave Digger
    Az indexre már beírtam, sajnos ide is megteszem. Ma délelőtt, autóbalesetben meghalt Kulcsár Anita:(((
  • Stanley Connor
    Hát mondjuk annyit nem ér hogy fizessek érte.
  • Stanley Connor
    Szerinted?
  • Hege eto
    Melyikre?
  • Breki33
    Na arra a mecsre tippem fix 1-es P
  • Hege eto
    Én a "szokott helyemen" leszek:
    ETO tábor GREEN DANGER ULTRAS 1 sor dobbal a kézben:))))))
    Gondolom ez Isthy-t nem lepi meg:)))))
  • Breki33
    hát erre befizetek

Pénteken FRadi-Győr?
  • Isthy
    Nem vészes a dolog! :)))
  • Breki33
    nocsfüggő lettél? P
  • Isthy
    Azért több az mint pár pillanat, elvileg 4 perc.
  • Isthy
    Meg kell hosszabbítani a VIP jogodat. SMS-ben lehet hosszabbítatni vagy telefonon. Klikkelj fenn a fórum fülre, ott megjelenik a lapod és ott a fórun részben a VIP jogok felvételénél megtalálod mit kell csinálnod.
  • Breki33
    csak pár pillanatig tudsz
  • Breki33
    De szóljon P

Viszont erre van külön topicom ne offoljuk tele itt
  • Stanley Connor
    Most hogy is van ez? Gondoltam írkálok mint az állat, mert pár nap múlva lejár a VIP reg., és aszittem 200 hsz után majd tudok javítgatni meg törölni. De hogy fizessek érte?!?!?!?!
  • Stanley Connor
    Hmmm.... Hege Roma, Xardas-imoT Milan, Breki Juve.
    Én meg aszondom foci Angliában van.

"Hogyhogy egy?!?! Mind!"
    vagy:
    Itt mindenki hülye csak én vagyok helikopter.
    Egy őrült kiszabadult.
  • Stanley Connor
    Nem gond, elférsz Te is:) Meg vigyétek Hegét is egy pár napra:)))))))))))
  • Hege eto
    Ki az a Milan? Ja arra az inter nevű milánói gittegyletre gondolsz?
    :))))))))))))
    FORZA ROMA! ÁLÉÉÉ, Solo mio, solo grande!
  • Athletic  Bilbo
    Xardas vok. :)
  • Athletic  Bilbo
    Ne szólj be, igaza van.
  • Stanley Connor
    Ezt kezelik. Beköltözöl egy nem túl drága szanatóriumba, kedves, hozzáértő orvosok, nyugodt környezet, 1-2 hónap múlva egész normálisan térsz haza:)))))
  • Grave Digger
    Vegyétek már észre, hogy kézilabdában csak a Dunaferr van, olasz fociban meg csak a MILAN:DDDD
  • Breki33
  • Breki33
    Ha fociban annyival jobbak lennénk a digóknál mindent mi nyernénk.
  • Isthy
    Két sima győzelem lesz! Az olaszok otthon 20-20-at játszottak a beloruszokkal, idegenben meg kikaptak 13-mal tőlük. Mi ugye oda-vissza vertük a beloruszokat.
  • Stanley Connor
    Olaszországban is van foci?! Azt hittem azt Angliában művelik
    Amúgy marhajó most nekünk ez a bajnokság, jó meccsek jönnek. Meg még ez a kupa is. És azért csak beindul majd az EHFis, hát fasza:(((
  • Hege eto
    Nem tom de rossz a nicked:)))) FORZA ROMA!
  • forzajuve
    milyen szinten van az olasz ffi kézilabda? csak mert ugye vasárnap jáccunk velük eb előselejtezőt. megcsapjuk őket rendesen? vagy csak pár golós győzelem várható? esetleg kikapunk tőlük?:)
  • Hege eto
    Az se lesz egy fáklyásmenet:(((( Többet kivesz majd a Fradiból mint a 2 Artas meccs együtt.
  • Breki33
    Azért adja csak a TV

mikor lesznek a meccsek?
  • Stanley Connor
    Breki, mit szólsz, maradnak izgalmak az EHF helyett itthon. A Magyar Kupában a Lokival fogunk meccselni Debrecenben.
  • Stanley Connor
    Ehh, utánanéztem, Görögország is rohadt messze van:(((
    Azért kíváncsi leszek összejön-e néhány ember...
  • Hege eto
    Hát ez most kimarad asszem:((((((kb 55-60ezer ft lenne a költség (buszdíj, szállás, kompdíj)Tavaly csak azért tudtunk elmenni(én nem , mert beáldoztam a családnak ezt az utat) mert voltak akik meg szponzorálták. Kb 250ezret dobtunk össze(köztük én is egy 40ezerrel betámasztottam a GREEN DANGER-t) hogy legyen szurkolónk kint is.
    Volt aki nyert a Casinóba(vezetőségi tag!!!!) és a nyereményét 100ezer belerakta.
    Félek most nem lesz ekkora szerencsénk:(((((((
    A szándékkal nincs gond a pénzzel annál inkább:(((((
  • Stanley Connor
    De én igen. Izgalmas meccset már nem is látok. Most pénteken nem tudok menni. Összeesküvés:) Amúgy edzőmeccs, meg Görögország nincs is olyan messze;-)
  • Isthy
    Sztem mindhárom csapatunknak reális esélye van a továbbjutásra.
    FTC sima, Győr könnyebb, Cornexi kicsit nehezebb, de megoldható, visszavágó itthon.
  • Isthy
    Fradi nem panaszkodhat, igaz Stanley?