61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
nyugodjon békében.. -
#3108 NEEEEEEEEE
1ik kedvenc játékosom volt, ááááá :(((
nyugodjon békében :(((
hihetetlen... -
#3107 istenem miért mindig a jók
mondanám, hogy egyik kedvencem van, de még nem hiszem el -
#3106 nemáááááááááááá -
#3105 Kulcsár Anita az áldozat...
Autóbalesetben életét vesztette Kulcsár Anita, a magyar válogatott és a Dunaferr női kézilabda-csapatának világhírű beállósa, tudta meg a Dunaújváros Online. A kitűnő játékos mindössze huszonnyolc évet élt. A részleteket és kommentárokat folyamatosan frissíti a DO. Utolsó frissítés: 12:20
12: 20 Futótűzként terjedt a hír a dunaújvárosi kézilabda szerelmesei között: életét vesztette Kulcsár Anita, a Dunaferr és a magyar válogatott világklasszis beállósa - a játékos, vagy ahogy a szurkolók ismerték, Kulcsi huszonnyolc évet élt. A DO a beérkező híreket és kommentárokat folyamatosan frissítve foglalkozik a tragédia részleteivel.
Mi történt?
Tragikus kimenetelű közlekedési baleset során vesztette életét Kulcsár Anita, erősítette meg információinkat R. Szabó Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrség re érkezett bejelentés szerint Velence és Pusztaszabolcs között a 6207-es úton megcsúszott egy VW Golf, az irányíthatatlanná vált autó elhagyta az úttestet és egy fának ütközött. A kocsi kigyulladt, vezetője , a Dunaferr kiválósága azonnal életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset okait és körülményeit, tájékoztatta honlapunkat a rendőrségi referens.
-
#3104 Az indexre már beírtam, sajnos ide is megteszem. Ma délelőtt, autóbalesetben meghalt Kulcsár Anita:((( -
Stanley Connor #3103 Hát mondjuk annyit nem ér hogy fizessek érte. -
Stanley Connor #3102 Szerinted? -
#3101 Melyikre? -
#3100 Na arra a mecsre tippem fix 1-es P -
#3099 Én a "szokott helyemen" leszek:
ETO tábor GREEN DANGER ULTRAS 1 sor dobbal a kézben:))))))
Gondolom ez Isthy-t nem lepi meg:))))) -
#3098 hát erre befizetek
Pénteken FRadi-Győr? -
#3097 Nem vészes a dolog! :))) -
#3096 nocsfüggő lettél? P -
#3095 Azért több az mint pár pillanat, elvileg 4 perc. -
#3094 Meg kell hosszabbítani a VIP jogodat. SMS-ben lehet hosszabbítatni vagy telefonon. Klikkelj fenn a fórum fülre, ott megjelenik a lapod és ott a fórun részben a VIP jogok felvételénél megtalálod mit kell csinálnod. -
#3093 csak pár pillanatig tudsz -
#3092 De szóljon P
Viszont erre van külön topicom ne offoljuk tele itt -
Stanley Connor #3091 Most hogy is van ez? Gondoltam írkálok mint az állat, mert pár nap múlva lejár a VIP reg., és aszittem 200 hsz után majd tudok javítgatni meg törölni. De hogy fizessek érte?!?!?!?! -
Stanley Connor #3090 Hmmm.... Hege Roma, Xardas-imoT Milan, Breki Juve.
Én meg aszondom foci Angliában van.
"Hogyhogy egy?!?! Mind!"
vagy:
Itt mindenki hülye csak én vagyok helikopter.
Egy őrült kiszabadult. -
Stanley Connor #3089 Nem gond, elférsz Te is:) Meg vigyétek Hegét is egy pár napra:)))))))))))
-
#3088 Ki az a Milan? Ja arra az inter nevű milánói gittegyletre gondolsz?
:))))))))))))
FORZA ROMA! ÁLÉÉÉ, Solo mio, solo grande! -
#3087 Xardas vok. :) -
#3086 Ne szólj be, igaza van. -
Stanley Connor #3085 Ezt kezelik. Beköltözöl egy nem túl drága szanatóriumba, kedves, hozzáértő orvosok, nyugodt környezet, 1-2 hónap múlva egész normálisan térsz haza:))))) -
#3084 Vegyétek már észre, hogy kézilabdában csak a Dunaferr van, olasz fociban meg csak a MILAN:DDDD -
#3083 -
#3082 Ha fociban annyival jobbak lennénk a digóknál mindent mi nyernénk. -
#3081 Két sima győzelem lesz! Az olaszok otthon 20-20-at játszottak a beloruszokkal, idegenben meg kikaptak 13-mal tőlük. Mi ugye oda-vissza vertük a beloruszokat. -
Stanley Connor #3080 Olaszországban is van foci?! Azt hittem azt Angliában művelik
Amúgy marhajó most nekünk ez a bajnokság, jó meccsek jönnek. Meg még ez a kupa is. És azért csak beindul majd az EHFis, hát fasza:((( -
#3079 Nem tom de rossz a nicked:)))) FORZA ROMA! -
forzajuve #3078 milyen szinten van az olasz ffi kézilabda? csak mert ugye vasárnap jáccunk velük eb előselejtezőt. megcsapjuk őket rendesen? vagy csak pár golós győzelem várható? esetleg kikapunk tőlük?:) -
#3077 Az se lesz egy fáklyásmenet:(((( Többet kivesz majd a Fradiból mint a 2 Artas meccs együtt. -
#3076 Azért adja csak a TV
mikor lesznek a meccsek? -
Stanley Connor #3075 Breki, mit szólsz, maradnak izgalmak az EHF helyett itthon. A Magyar Kupában a Lokival fogunk meccselni Debrecenben. -
Stanley Connor #3074 Ehh, utánanéztem, Görögország is rohadt messze van:(((
Azért kíváncsi leszek összejön-e néhány ember... -
#3073 Hát ez most kimarad asszem:((((((kb 55-60ezer ft lenne a költség (buszdíj, szállás, kompdíj)Tavaly csak azért tudtunk elmenni(én nem , mert beáldoztam a családnak ezt az utat) mert voltak akik meg szponzorálták. Kb 250ezret dobtunk össze(köztük én is egy 40ezerrel betámasztottam a GREEN DANGER-t) hogy legyen szurkolónk kint is.
Volt aki nyert a Casinóba(vezetőségi tag!!!!) és a nyereményét 100ezer belerakta.
Félek most nem lesz ekkora szerencsénk:(((((((
A szándékkal nincs gond a pénzzel annál inkább:((((( -
Stanley Connor #3072 De én igen. Izgalmas meccset már nem is látok. Most pénteken nem tudok menni. Összeesküvés:) Amúgy edzőmeccs, meg Görögország nincs is olyan messze;-) -
#3071 Sztem mindhárom csapatunknak reális esélye van a továbbjutásra.
FTC sima, Győr könnyebb, Cornexi kicsit nehezebb, de megoldható, visszavágó itthon. -
#3070 Fradi nem panaszkodhat, igaz Stanley?