61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• skristof
    mikor? lemradtam?!?!
  • Breki33
    MEGEMLÉKEZÉS A SPORT 1-en
  • Isthy
    Igen, emlékszem...

• skristof
    én mint csak játékost ismertem, de ma egy EMBERT vesztettünk el.
    igaz, Ő nemcsak egy ember, Ő a Játékos, a Példakép, a mosolygós de ravasz Kislány
    nagyon fog hiányozni. sajnálom, hogy nem taálkozhattam Vele, pedig imádtam a játékát. egyszerűen lenyűgözött az akaratoságga. azok a befordulások és bombagólok... majd a 'gyerekes' gólöröm. felejthetetlen
  • Breki33
    Emlékszel, hogy mikor idehívtalak előszőr róla beszéltünk?
    Mutattam a mosolygós képét.......
  • Breki33
    Elnézést ha hülyeségeket irok
  • Breki33
    Az az igazság hogy az ő elvesztése ami legjobban fájhat a csapatból,
    legalábbis nekem.

És most még csak azt tudjuk, hogy hiányzik mint ember, de még jobban fog hiányozni mint játékos.

Sztem világ legjobbja volt posztján és kérdés lesz-e valaha ilyen beállósunk.

Ennél csak az lett volna szörnyűbb, ha a pályán esik össze.
  • mellon
    Én fél órája tudtam meg...

Isten veled drága Anita.Nyugodjál békében.
  • Isthy
    Én is csak nézem a válogatott mezemet a gyertyafénynél, amit aláírt nekem Debrecenben az EB-n...
  • Breki33
    A Kiégett kocsit de azis szörnyű volt.

Egy apuka írta, hogy a kézilabdázó kislánya hazajött és mikor meghalotta a hírt kezébe fogta a csajok által dedikált labdát azt simogatta és keservesen sírt.

Nemis tudom miért írom.
  • Grave Digger
    Nagyon sokan szerették Anitát, nagyon sokan mentek el ma este fél hatkor a Sportcsarnok előtti megemlékezésre. Én nem mentem, nem bírtam, képtelen voltam rá:((
  • SZT
    Néztem a TV-hiradót, és szinte hihetetlen, hogy 30 centin muljon egy ember élete. Pedig sajnos ez van!

Komolyan mondom egyszerüen nemtudom feldolgozni.....Jaajj szegény kislány.
  • skristof
    mutattak képeket?
  • Rudee
    Én nem nagyon szeretem a kézilabdát, de hihetetlen ami történt.

R.I.P.

• Breki33
    jajj istenem

"Drága Anita. Könnyes szemekkel emlkezik Rád a magyar kézis társadalom. Fradista mivoltom ellenére nagyon nagyra becsültelek és nagyon fogsz hiányozni a válogatottból. Lőjj amennyi golt akarsz, akár a Fradimnak is, de ne hagyj itt minket :("
  • Stanley Connor
    Nem tudom elhinni. Tegnap este, ma reggel - még poénkodtunk ezen a fórumon. Délelőtt megváltozott a világ minden magyar kézilabdaszurkoló számára. Olyan játékost vett el a kegyetlen sors, akit nem lehetett nem szeretni, még akkor sem amikor ellenfélként volt a pályán. Őszinte, szinte gyermeki gólöröme mindig is előttem lesz. A világ legjobb beállósa volt.
    Szinte örülök, hogy holnap nem tudok elmenni szeretett klubbom meccsére, ahol Anita soha nem játszott. Hang nem jönne ki a torkomon, nem találnám a helyem. Talán az idővel változik, a válogatottban is lesznek a posztján fiatal tehetségek, de már sohasem lesz ugyanaz. Hatalmas seb van a szívemen, és tudom hogy lassan gyúgyul. Anita, a legnagyobbak között voltál.
  • skristof
    egyszerűen felfoghatatlan. nem tudok mit írni...
    azt hiszem aki kcsit is szerette a kézilabdát, tudja mit érzek.
    egy klaszissal lettünk szegényebbek.
    sajnos nem ismerhettem meg, de játékát mindig csodáltam!

Isten Veled Kulcsi! Nyugodj békében!
  • Bandee1987
    én is most olvastam este...szörnyű tragédia
    Nyugodjék békében :(
  • Breki33
    A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) közleményében a következőket írja:
    "A magyar kézilabdasport elveszítette egy csodálatos játékosát, Kulcsár
    Anitát. Tehetetlenek vagyunk, és csak siratjuk Őt!"
  • Breki33
    Jajjj

Láttátok a kocsit?
    nagyon megrázott
  • OPM
    R.I.P.
  • Hege eto
    A Győri ETO KC szurkolóinak nevében szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket a Családjának, Csapatának, Szurkolóinak!
    Sok-sok örömet szereztél Nekünk válogatott és zöld-fehér mezben. Nagyon fogsz hiányozni mindannyiunknak. Bízunk benne, hogy aki elfoglalja helyed a csapatban, válogatottban, megkettőzött erővel fog küzdeni, azért hogy méltó legyen a BEÁLLÓS posztra.
    KULCSÁR ANITA nevével a szívében, küzdjön minden magyar csapat a nemzetközi kupákban, a végső diadalig!
    Ennyivel tartozunk Neki.

"Emléked örökké a szívünkban él"
    Isten Veled!
  • Isthy
    "Az ablakon át, ha a csillagokra nézel,
    Ő is ott van köztük, valahol,
    Kérte az időt, de az meg nem áll.
    Hitvány győzelmed ez, ostoba vagy, Halál!"
  • Stanley Connor
    Ilyen nincs. Nem tudom ide is beírni amit már az Indexre.
    Anita, soha nem felejtünk el, örökké szeretni fogunk!
  • Vegas
    Hát gyengén szar :(
  • Csesza
    bakker, most olvastam txt-n!!!
    a foci után a kézilabda volt a legjobban szeretett sportágam!!!
    nagyon sajnálom szegényt nagyon szerettem a játékát!!!!
  • AnuluWork #3123
    Most olvastam. Jézus ... :(
  • Laffite
    tragikus hír, szinte képtelenség felfogni is...

én sajnos nem ismertem személyesen, csak azt tudom, hogy nagyon sok örömöt szerzett nekünk a játékával, és hogy az egész országnak rettenetesen fog hiányozni...

• Takigabi
  • Breki33
  • Etelkozi Vata
    Nyugodjék békében.
    Sohasem felejtjük el.

Ilyen nincs...
  • Breki33
    "Sziasztok!
    Sose írtam még ide, de most úgy érzem Anita emlékének adózom azzal, ha egy pár sorban megosztom veletek milyen volt Ő még a hírnév előt.

Nyíregyházi vagyok, így a haverokkal sokat szurkoltunk a Kölcsey csapatának, ami Anita már akkor megcsillanó klasszisa miat tört egyre feljebb egészen az NBI-B-ig. A pályán a gimis lányok közt igazi nagyágyú volt! A legemlékezetesebb, illetve a korcsoportjába tartozó lányok közti különbséget talán az mutatja be legjobban, mikor Ő dobta a 7-est. Egy darabg szemezet a kapussal, majd a megszokott dobócsel helyett Ő fordult egy lendületesen a tengelye körül és a sóbálvánnyá dermedt kapus mellet bevágta rendre! Fantasztikus volt! Sohasem láttam még ehhez hasonlót sem!

E mellett emberileg is kedveltem. Egy igazi vagány, tökös, belevaló csajszi volt, aki igazán szerette élni az életet! Rettenetesen sajnálom!

Emlkézzünk szeretettel!
    Atti"
  • Breki33
    emlékezzetek az EB dalra
  • SZT
    Szombaton az embernek a játéka miatt csillogott a szeme, most meg azok a fránya könnyek......
  • Isthy
    Szombaton beszéltem vele és gratuláltam neki a csodálatos játékához...
    Semmi mást nem bírok most írni...
    R.I.P.
  • SZT
    Én a kocsiban halottam meg a hírt, komolyan mondom szinte a rosszullét kerülgetett.
    Az ember csak tűnődik az egészen, és ordítani tudna!!

NYUGODJ BÉKÉBEN ANITA...........
  • Breki33
    olyan hülyeségeken gondolkodom

talán jobb lett volna ha elmegy Dániába

Felhívtam anyámat, hogy elmondjam, de már tudta.
    Nem tudtunk beszélni csak sírtunk a telefonban........
  • SZT
    EZ ISZONYAT!!!!!
  • Isthy
    Szörnyű...
  • Breki33
    Nem érkezett meg csapata szerdai edzésére Kulcsár Anita, a Dunaferr női kézilabda-csapatának játékosa: a válogatott beállóst Dunaújváros felé halálos autóbalesetet szenvedett.

Egy éve került a Dunaferr csapatához a magyar női kézilabda-válogatott egyik alapembere, Kulcsár Anita. A játékos Székesfehérvárról igazolt a dunaújvárosiakhoz, de költöznie nem kellett, mert Sukoróról járt be addig is csapata edzéseire és a kis falu a megye másik egyletétől sincs messze.
    Kulcsárt szerdán is várták az újvárosiak edzésére, de nem érkezett meg, ezért telefonján keresték, ami azonban ki volt kapcsolva. Elérték azonban férjét, aki zokogva közölte a hírt: felesége a Velence és Pusztaszobolcs közötti úton halálos autóbalesetet szenvedett.

A rendőrségi jelentés szerint szerda a baleset fél tíz körül történt: a Volkswagen Golf - eddig tisztázatlan okokból - letért az útról, majd kigyulladt. Az égő autót egy később odaérkező jármű vezetője vette észre, aki kihúzta a roncsból a bent ülő nőt, az életét azonban már nem tudta megmenteni. A tűzoltóság kiérkezéséig a kigyulladt jármű teljesen kiégett.

"A hír igaz", csak ennyit tudott mondani Szirmai György, a kézisek sajtófőnöke. A csapat szerdai, Hódmezővásárhely elleni bajnoki meccse elmarad, tette hozzá. Egyelőre kérdéses, hogy a dunaújvárosiak elutaznak-e a szerb-montenegrói Budocnost elleni, szombati Bajnokok Ligája-találkozóra