61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Nem értettük félre, nyugodj meg
  • Isthy
    Ezzel még nagyon sokan és sokáig így leszünk, hogy minden meccsen Ő jut az eszünkbe és könnyek szöknek a szemünkbe...

Még nem tudom mi lesz este, egy biztos el nem tudok menni a meccsre élőben, pedig csak 30 km és kedden még akartam menni. Ott újra totál kikészülnék...
    Marad a TV, ha marad...
  • Breki33
    Kulcsi énekelt az EB himnuszban?
  • Breki33
    nem értettük úgy

gondolom az utolsó mondat a tiéd és azt hitted egy szponzor írta
  • SZT
    Remélem a #3178-as hozzászólást nem értettétek félre, mert még a látszatát is szeretném elkerülni, a kegyeletsértésnek!!!!!
  • Breki33
    van valami cím ahová táviratot lehet küldeni?
    nem mintha olyan sokat számitana már
  • Breki33
    Sokáig így lesz.

Pont gondolkoztam erről az EB-ről mindenkinek Kulcsi fog eszébe jutni.
    S az emberek ha meghallják a dalt emlékeznek mekkora játékos volt.

Érdekekes, hogy a fórumokon még mindig sokan őhozzá szólnak.,
  • SZT
    Nem
  • Etelkozi Vata
    Én most azt hiszem, nem tudnék kézilabdát nézni.
    Ma még biztosan nem.

Mindenről Kulcsi jutna eszembe, és nem látnék a könnyeimtől...
  • Grave Digger
    szponzor az a hozzászóló nickje, aláírása.
  • Breki33
    ezt most idézted?
  • SZT
    Meggyőződésem sokan, most döbbennek rá, hogy mennyien szeretik, és tisztelik ezeket a lányokat, és ANITA halálában is segíti, oly nagyon szeretett sportágát.

(sponzor)

Nem anyagias!!!!!
  • Breki33
    Hát legszívesebben a nagy képet rakatnám be amit tegnap kilinkeltem

csak az túl nagy
  • SZT
    A tiszteletteljes megemlékezés nem bánthat senkit!
  • Breki33
    jó csak tavaly volt már, hogy berakattam aztán egyeseket bántott, illetve érzékenyen érintett

Fehér Miki-nél
    Ami érthető
  • SZT
    Véleményem szerint igen.

Anita sok szép élménnyel ajándékozott meg minket!!!
  • Isthy
    Igen, már hallottam a halasiaktól, hogy lesz megemlékezés...
  • SZT
    Szerintem a mai meccsen is biztos megemlékeznek ANITÁRÓL!!!
  • Isthy
    Igen, lesz a Sport1-en.
    De előtte még ma este is lesz közvetítés a Kiskunhalas-Debrecen meccsről szintén a Sport1-en.
  • Breki33
    A pénteki meccs ugye lesz a tv-ben?
  • Isthy
    Most egy kicsit más, egy friss hír: A Győr mindkét EHF Kupa meccsét itthon játsza 12-én és 13-án este a Vag Vipersszel.
  • Breki33
    Amúgy az indexen kérdezik, de én se értem

Miért ültetnek fákat az utak mellé közvetlen?
  • Breki33
    tudom, csak hátha van aki még nem

én mondjuk a HUN-t nemirtam oda
    szerintem az egész világon ismerik.
  • SZT
    Szerintem aki csak egy kicsit szereti a sportot az szavazni fog rá!!

(én már szavaztam)
  • Isthy
    Megtettem már, mindkét mailcímemről...
  • Isthy
    Köszönöm a meghívást Hege! Győriek! Búcsúzzatok el méltón tőle!
    Nagyon szívesen tenném, de azt hiszem nekem inkább majd szerdán a Szpari elleni meccsen lesz ott a helyem és ott is leszek, sokadmagammal...
  • Breki33
    Azt hiszem ez a legjellemzőbb kép róla

Szerintetek jó ótlt lenne-e egy kisebb bannert a fórom fejlécébe tetetni, hogy emlékeztessen rá?
  • Breki33
    "A segítségedet szeretném kérni abban, hogy a Nemzetközi Kézilabda Szövetség "Az év játékosa 2004" szavazásán minél több szavazatot kapjon Kulcsár Anita. Ez a legkevesebb, amit megtehetünk az emlékére. Nincs más dolgod, mint az alábbi linken kitölteni a kért adatokat, és a World Handball Player of The Year 2004 (Women) alatti legördíthető menüben kiválasztani a nevek alatti "other" címszót, majd a kis rovatba beírni ezt: KULCSÁR ANITA (HUN).
    Egy e-mail címről csak egyszer lehet szavazni, úgyhogy ha több címed is van, akkor szavazz mindegyikről. Ha szavaztál, akkor küldd tovább ezt a levelet a levelezőlistádban szereplő összes címre."

link
  • AnuluWork #3161
    "Laurencz László, a DVSC edzője, akinek szövetségi kapitánykodása alatt mutatkozott be Kulcsár Anita a válogatottban 1996 novemberében: - Egy összetett szó jellemezte őt: sportember. A szó teljes, igaz értelmében. Remélem, az égiek tisztában vannak azzal, hogy milyen érték érkezett a mennyországba. Nyugodjék békében!"
  • Hege eto
    Isthy! Nem jössz fel Fradi-ETO meccsre? Biztos nagyon szép lesz a megemlékezés. Óriási, de nagyon keserű sportélmény lesz.
  • Breki33
    Stanley nagyon szépen írtál Anitáról

köszönjük
  • Breki33
    Megrendült nyilatkozatok
    Vanyus Attila, a Győri Graboplast ETO KC szakosztály elnöke: "Egy nyíregyházi mérkőzésen fedeztük fel Anitát, aki 18 évesen került az ETO-hoz. Igazi vezéregyéniség volt, posztján a világ legjobbjai közé tartozott. Jól ismerjük családját, hiszen férje szintén győri volt".
    Mocsai Lajos, a női válogatott korábbi szövetségi kapitánya: "Megrendültem a hír hallatán. Halálával emberileg és szakmailag óriási veszteség érte a magyar kézilabdázást. Nálam lett válogatott játékos és a csapat egyik pillére volt. Szörnyű dolgokat produkál a sors, hogy valaki ilyen fiatalon eltávozik".
    Siti Beáta, a Cornexi-Alcoa válogatott játékosa: "Az utolsó másodpercig reménykedtem, hogy nem igaz a hír. Felfoghatatlan, ami történt".
    Tállay András, a válogatott csapatorvosa: "Sokkolt a hír. Pénteken találkoztam utoljára Anitával, amikor a Sportkórházban meglátogatta a sérült Lovász Zsuzsát. Megdöbbentő, hogy ez történt vele."
    Maglódi Lajos, a Ferencváros ügyvezető igazgatója: "Döbbenetes, nem találok szavakat. Osztozunk a család és a Dunaferr gyászában! Természetesen mindenben segítünk, amiben tudunk a dunaújvárosiaknak ennek a szörnyű tragédiának a feldolgozásában."
    Szili Katalin, az Országgyűlés elnökének részvéttávirata: "Mély megrendüléssel értesültem róla, hogy Kulcsár Anita autóbalesetben elhunyt. A család fájdalmában magam is osztozom, fogadják őszinte részvétemet. Egy ország szurkolt érte az Európa-bajnokságon, a Dunaferr meccsein - s most gyászol a kézilabdasport. Kulcsár Anita sportolói nagysága, jó kedélye, csapatszelleme mindannyiunknak hiányozni fog."
    Gyurcsány Ferenc szintén táviratban fejezte ki részvétét: "Önökkel gyászolok. És Önökkel gyászol a magyar kézilabdasport nagy és hűséges szurkolótábora is, amely Anitát már régen a szívébe zárta" - írta a miniszterelnök. Nincs, aki pótolja, de van és lesz, aki méltó módon őrizze meg az emlékét: sohasem felejtik sportolótársai és szurkolói, fogalmazott Gyurcsány.
    (MTI)
  • Breki33
    Most volt az Este-ben egy megemlékezés

A szomszédai nyilatkoztak, aztán Kocsis Böbe

Majd Sinka-val beszélgettek
    Közben mutatták a góljait.

A Világ első három játékosában benne volt. Sinka is megerősítette.

• bestGP
    nyíregyháziként még nehezebb..
    a tesitanárunk volt az első edzője... az iskolában pokoli a hangulat...
    nem értem miért történnek ezek a dolgok :(((

béke veled
  • Isthy
    Ma este Újvárosban...

• Isthy
    Ma este Újvárosban...

• Imobe
    ISTENEM MIÉRT MINDIG A JÓK MENNEK EL?? TAVALY FEHÉR MIKLÓS MOST ANITA JÖVŐRE KI LESZ?? MIÉRT ILYEN KEGYETLEN A SORS?? LÁTTAM A DEBRECENI MAGYAR-ROMÁN BARÁTSÁGOS MECCSEN AZT A MOSOLYT SOHA NEM FELEJTEM NYUGODJ BÉKÉBEN ANITA!!!!!!!!!
  • Breki33
    Amikor írtam.

Rövid volt.
  • SZT
    Mikor?
  • SZT
    A nagy rivális Ferencváros női kézilabda csapatának szurkolói pénteken, az FTC-Győr bajnoki rangadó előtt, egy szál gyertyával szeretnének megemlékezni az elhunytról, éppen ezért arra kérik a találkozóra kilátogatni készülőket, hogy egy-egy szál gyertyát hozzanak magukkal