61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#3229 Megkaptam, köszi!
A képeket itt megnézhetitek.
Még egyszer, köszönjük Tamás! -
SZT #3228 A mail elment. Remélem sikerül, ha nem akkor küldöm mégegyszer.
Köszi! -
#3227 Köszönjük!
Küld el nekem mailben az itteni mailcímemre és én majd felrakom azokat amelyikeket szeretnéd.
-
SZT #3226 Na most érkeztem haza.
Ahogy megigértem a nevünkben, egy piros, és fehér szegffűből álló csokrot tettem a megégett fához. (szörnyű érzés volt) Amig ott voltam kb 15-percig hat kocsi állt meg, és úgy beszélgettünk mintha ezeréve ismernénk egymást.
A csokor szalagjára az van írva: SG.Kézi és Olimpia, a másikra:Tisztelők,
Egyenlőre ennyit, mert a helyszint látva mindenkinek az volt a véleménye, ha egy icipici szerencséje van ma nem szomorú senki!!!
ui:csináltam egy pár fényképet, de nekem a kép felrakás nem az erősségem ha valaki segíteni tud azt megköszöm!
(ha kell elküldöm az emilt) -
#3225 Információim szerint kedden 14 órakor lesz Anita temetése Győrben. -
#3224 kép
Mocsai:"....azon kevesek egyike volt, aki - a pszichológiai felméréseink szerint - a csapat érdekét, sikerét többre becsülte, mint a saját előmenetelét. Folyamatosan fejlődött, s a világ egyik legjobb beállósa lett. Óriási veszteség a halála, és nem látok akkora tehetséget, aki a következő években a magyar kézilabdában még csak a nyomába is léphetne." -
#3223 Természetesen, vigyázz az úton... -
SZT #3222 Ok -
#3221 persze
sőt
de vigyázz magadra -
SZT #3220 Most indulok Agárdra.
Hozzájárultok ahhoz, hogy a fórum olvasói nevében egy koszorút letegyek, a baleset helyszinén? -
Stanley Connor #3219 Megemlékezés a Kölcseyben
Ismert, hogy a szerdán autóbalesetben elhunyt Kulcsár Anita, a válogatott kézilabdázó pályafutása Nyíregyházáról, egész pontosan a Kölcsey-gimnáziumból indult. Az intézmény vezetői is kötelességüknek tartják, hogy megemlékezzenek egyik leghíresebb néhai tanítványáról - minderre pénteken 10.15kor kerül sor.
Az első emeleti aulában tartandó megemlékezésen részt vesznek az iskola jelenlegi és egykori diákjai, valamint tanárai, de várják mindazokat, akik szeretnék leróni kegyeletüket az egykori kíváló sportoló előtt.
(KM)
-
#3218 Semmi baj, valszeg kb. egyszerre írtunk ezért nem láthattad az enyémet.
Részemről rendben a banner. -
#3217 Igen bocsi előbb írtam aztán olvastam -
#3216 Jah előbb írtam mint olvastam
Hát sajnos azt kell mondjam, hogy egyre jobban fog hiányozni.
Tegnap anyám mondta, hogy mindig őt kereste, keresi a beállóban.
És azt kell mondjam amit Lajos is tegnap: Közel távol sehol ilyxen beálló magyarországon, de szerintem a világon se mostanában.
Arra gondoltam, hogy készítek egy bannert amit kirakunk és ezt írnám rá.
"Szívünkben velünk maradsz,
Őrizzük mosolyodat."
DE még nem volt erőm hozzá. -
#3215 Igen, ott voltam és élőben láttam, a többit már az előbb leírtam... -
#3214 Velem is ez történt tegnap a Halas meccsen, pedig fogadkoztam, hogy nem megyek el... -
#3213 Láttátok tegnap a drapit? -
#3212 Hát képzelheted:(((((((( Még én is elsírom magam a lelátón az tuti:(( -
#3211 Erre gondoltam én is az utsó mondatommal... -
SZT #3210 "A családdal egyetértésben eldőlt, hogy Kulcsár Anitát Győrött helyezzük örök nyugalomba - mondta Kocsis Erzsébet, a Dunaferr NK ügyvezető igazgatója. - A temetés pontos idejéről pénteken döntünk. A család és a csapat nevében mindenkinek köszönjük a részvétnyilvánításokat."
NSO.
-
#3209 Sajnos ez most sokkal élesebb lesz:((((((( Mivel a két csapatból rengetegen voltak Anita csapattársai. Era 5 évig, Görbe akivel tavaly végigvarázsolták a VB-t....... -
#3208 Igen, olvastam a levélváltásról.
A halasiak is elég jól megoldották tegnap, nagy drapi, majd 10 perc után ANITA! ANITA! rigmussal indult a szurkolás kb. 1 percig.
Nem tudom, hogy a csajok hogy bírják majd a gyásszünetet, tegnap is néhányan elsírták magukat,pedig nem is voltak csapattársak... -
#3207 Sok helyen olvastam, hogy az első félidőben NEM lesz szurkolás..
A Fradi szurkolókkal több fórumon egyeztettünk már erről a kérdésről.Az hogy az első félidőben nem fogunk szurkolni NEM IGAZ.
A meccs kezdetét követő 5-10 percig tényleg nem lesz dobolás és rigmusok skandálása sem Kulcsi emlékére(Pokoli ezt leírni is).
Mivel a baleset és ennek következményei miat a játékosokon óriási lelki teher lesz ezért úgy állapodtunk meg hogy NEM fokozzuk ezt a letargiát Bennük a némaságunkkal.
Ezért az 5-10perc között mindkét tábor először KULCSÁR ANITA rigmussal kezd együtt, majd mindenki biztatja a sajátjait.
Hiszem hogy Anita sem akarná másként.......... -
#3206 Kb. 20 perce láttam meg én is, a DK linkje alapján, de nem volt erőm belinkelni...
-
Stanley Connor #3205 Ismét elsírtam magam
http://championsleague.eurohandball.com/index.asp?mode=club&ctrl=2&saison=2005&id=1056 -
#3204 Kiskunnhalasnak gratula nemsemmi volt -
#3203 gondolom őket is megviselte -
#3202 képek -
#3201 A fiúk megverték kint az olaszokat 35-29-re, most lett vége. Azt hiszem, hogy ezzel csoportelsők. Fekete karszalaggal játszottak... -
#3200 Úgy értem más társadalom más etnikum más hozzáállás más sportág. -
SZT #3199 Köszönöm! -
Stanley Connor #3198 Nem más közeg.
A Kölcsey Ferenc iskola gyászban. Holnap lesz megemlékezés, mindenki visz virágot és gyertyát. Ott lesznek a TVsek is. Este gyújtok egy gyertyát ott is. -
#3197 Elkészült az emlékoldal a Dferr honlapon. -
#3196 szerencsére nincs rá precedens
nekem annó nagyon szimpatikus volt ahogy a Portugálok kezelték a tavalyi tragédiánál
Csakhát az más közeg -
#3195 Nem tudom lehetünk-e okosak ebben a helyzetben. Igen, a lányok véleménye a mérvadó ebben a kérdésben.
Felmerül a kérdés, hogy jó lenne, ha a csajok tudnának játszani egy meccset még a 29-i Valencia elleni BL meccs előtt, mert ha ott kell először játszaniuk...
Szóval fogalmam sincs mi lenne a jó... -
#3194 Persze tudom,
csak dumálok -
#3193 Igen szerintem meg kellett volna kérdezni őket akarnak-e játszani -
Stanley Connor #3192 Az ilyen dolgokat mindenki másképpen viseli. Én biztos nem tudnék szurkolni a meccsen, azt sem tudnám mit keresek ott. Van aki máshogy éli meg - különbözőek vagyunk. Csak az a fontos, hogy a lányok tudnak-e játszani. Ha nem, akkor nem értem miért játszák le a meccset. De az is igaz, hogy ez sosem fog elmúlni. -
#3191 Nem olyan egyszerű dolog ez Breki, de ezt te is tudod. Persze mindnyájan tudjuk, hogy Ő ezt akarná, de egyelőre elég volt a tegnapi trauma és a szombati emlékeim felidézése...
Ma élőben látni a meccset még sok lenne nekem.
A Szpari elleni meccsen - ha lesz egyáltalán, mert most úgy tűnik az sem lesz - még kemény idők várnak rám és erőt kell gyűjtenem... -
#3190 pont miatta kell menni nézni
tudom, hogy ezt akarná
viszont olyan jó lenne egy emlékezés régi meccseiről, tavalyelőtti VB-ről ahol asszem egyet rontott
bár biztos sokakat felkavarna