61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#3269 Igen, attól tartok néhány játékosunknak emberi problémái vannak Kálmánnal, Ibinek szvsz. biztos.
Mocsai alatt is jó volt Ibi, vagy ott van Lovi esete.
Győrben az edzőváltás után szinte semmit nem csinált, míg a válogatottban rendszeresen 6-8 gólokat lőtt. Ekkora véletlenek nincsenek. -
#3268 De az EB-n jól játszott.
Sztem -
Stanley Connor #3267 Ami a legfájóbb Görbe reklamálásánál (hát Ő is nagy kedvencem, na), az hogy akkor teljesen jól ítéltek a bírók, hozzá sem értek Görbéhez.
Orsihoz hozzá kell tenni hogy a Fradi egyik gólgyárosát kikapcsolták a játékból.
És nem csak lerohanásból gyártja a gólokat, hanem klasszis.
Temes beküldésével naív vagyok, azt mondom azért küldte be nem volt más. Ő meg enyhén túlbúzgó volt. Elvégre Sopi addigra 15 gólt lőtt. -
#3266 Jó kérdés:)))))) Olyan régóta pocsék formában van hogy meg sem tudom mondani mióta.
Rossz nyelvek szerint Ő már a kohász játékosa, csak itt felejtették.
Egyébként 1értelműen menni akar. (Én nem bánom) -
#3265 Amit még kihagytam:
Vérten Orsi gyenge volt, végig játszatta, mikor Orsi brillírozik sziporkázik6-8 gól után leülteti, és jön Juhász Gabi.....
Lehet Én vagyok a hülye, de nem fordítva kéne?????????????????? -
#3264 Énis ezt mondtam, hogy sztem lehetne jobb edzőtök.
M. Ibi miért volt gödörben? -
#3263 Gratulálok a Fradinak! Jelesre vizsgáztak emberi tartásból és küzdőképességből.
D/T al nem foglalkoznék, tettek amit tettek.
Volt szerencsém utána 2jv.-vel beszélni, az erős hazai pályát elismerték és még annyit mondtak, kár hogy ilyen nyilvánosan tették.
A vereséget nem Ők okozták főként hanem R.K. a hülye cseréivel.
Leviszi Monát és Mikát(két román) akikről sugárzott a győzelembe vetett hit, magabiztosság, és behozza Ibolyát aki már jó ideje több mint bizonytalan. Ezzel az addig brillirozókat kizökkenti, Ibi meg csinálja az ostobaságait, ami egy E.gom ,Szpari ellen belefér, no de ez a Fradi........
Görbe is magába szállhatna hogy szövegelésért miért kap piros lapot.
Én elhiszem hogy a bírók ténykedése bántotta (minket is)de Ő profi, mi meg szurkolók vagyunk.(A két román vagy Siki miért nem szövegel?Mert PROFIK)
Az 57. p-ben beküldi Temest......
Már ahogy nekirontott Sopinak abból láttam ez piros lesz.Teljesen jogos ítélet volt, mágcsak fel sem hördültünk.Nyilvánvaló volt a taktikai utasítás(Menj be és üsd le). Ez kicsinyes bosszú, a vesztesek jellemzője.Mit akart ettől az 57.percben+5nél????????????
Nem azt kellett volna elmagyarázni hogy Fradi védekezésével mit kezdjenek, és mi hogy védekezzünk? Esetleg meg kellett volna nyitni a falat átállni 5+1 v.4+2 re, mert a 6os fal sansztalan volt ütközés nélkül.(Sopi 15gólja).
Lehet itt okoskodni de egy ilyen klasszisokból álló csapathoz Kálmán már kevés.
Isthy tudja ezt már októberben is megmondtam. Egy jó edző mint pl.N.A. az egész magyar bajnokságot pontveszteség nélkül nyerné ilyen kerettel.
-
#3262 megint kezdődik egymás szidása az ns-en -
#3261 Köszönjük.
+Ha esetleg tudsz postai címet ahová részvét-et lehet kivánni...... -
#3260 Természetesen a fórum tagjai nevében is elhelyezek egy gyertyát... -
#3259 Több verzió is felmerült Újvárosban, de mindenről csak a keddi temetés után döntenek. -
#3258 Tegnap délelőtt aláírtam és sztem mindenki írja alá.
Ma este megyek a csarnokhoz a fan club teljes tagságával, virágot helyezünk el és gyertyákat gyújtunk Anita emlékére... -
SZT #3257 Közvetlen URL : http://www.peticio.hu?module=6&pdid=1057
Petíció leírása : Aki szavazz a petícióra az olyan mint ha egy gyertyát gyújtana KulcsárAnita emlékére
-
SZT #3256 Olvastam az előbb egy sztárchat-et Anitával, tele volt álmokkal, tervekkel és mosollyal...:(((( -
SZT #3255 Mindenesetre valami maradandót! -
#3254 Szerintem a kézigálának kéne Kulcsár Anita nevét adni és évente megrendezni. -
SZT #3253 Kulcsár Anita mezének visszavonultatásáról és egy esetleges emlékmérkőzésről a temetés után döntenek. Szurkolói ötletként felvetődött, hogy a dunaújvárosi sportcsarnokot nevezzék el Kulcsár Anitáról, de nagyobb esély van rá, hogy Anita szülővárosában, Szerencsen neveznek el róla sportcsarnokot, erről jövő héten dönt a város közgyűlése.
-
Stanley Connor #3252 Nem is tudom mit lehetne erre írni. Köszönjük. -
#3251 másra gondoltam -
#3250 ja értem -
#3249 28 szál gyertya... Elpityeredtem, mikor beirkáltam őket egyesével:((( -
#3248 Elárulod mit jelent az aláírásod? -
#3247 Sztem is ha összeegyeztethető.
Úgy érzem ők jóban vannak egymással. -
#3246 ezzel a győzelmével a Fradi bebiztosította helyét a rájátszásban, s eldöntötte az alapszakasz első helyének sorsát is. Nem tudok most ennek teljes szívvel örülni:(( -
SZT #3245 Közlemény
A tragikus hirtelenséggel elhunyt 165-szörös válogatott kézilabdázó, Kulcsár Anita temetésére január 25-én 14 órakor Győrött, a Nádorvárosi Köztemetőben (régi ravatalozó) kerül sor. Barátai, sporttársai, tisztelői 10 órától róhatják le kegyeletüket.
a gyászoló család, a Magyar Kézilabda Szövetség és a Dunaferr Női Kézilabda Club nevében
Sinka László főtitkár
Kocsis Erzsébet ügyvezető igazgató
-
SZT #3244 A Németh, Zsiga páros nagyon jó lenne a válogatott számára! -
#3243 Igen vállogatott szint egyértelmű -
#3242 Gratula csajok
Németh András félidőben csodát művelt. -
SZT #3241 Azért SOPI 15-gól....Ez igen -
#3240 csak öt perc volt a csönd? -
SZT #3239 A cirkusz megy tovább : HAJRÁ FRADI....HAJRÁ GYŐR... -
SZT #3238 Ez egy teljesen egyenes, ám nagyon hepehupás szakasz. Velencétől 1.5km-re. Nemvagyok egy mai gyerek, de mikor elértem a kápolnányéki becsatlakozást, kezdtem elérzékenyülni, hisz itt még senmi baj nem történt! Ahelyszin pedig nagyon nyomasztó!! A kocsi tőbb darabja még ott van (lökhárító, rsz.darab, sportszatyor maradványai)
Bocs ha valakit felizgattam, de ez van. -
#3237 Kilinkeltem a képeket az Index-re
klikk -
#3236 Igen, jó dolog!
Nem mindenkinek van saját tárterülete :((( -
#3235 Amúgy ha képet akartok feltölteni használhatjátok ezt
http://www.imageshack.us/
itt simán feltöltöd és maga csinál linkeket amit fórumba beszúrva akár ilyet is lehet
-
#3234 Nekem is és egyelőre nem is tudom, hogy köszönjük meg neki! -
#3233 igen tudom csak nagyon jólesett, he lehet egyáltalán ezt mondani -
#3232 Jól látom ez egyenes útszakasz?
Tényleg igaz a hír miszerint gyorsan vezetett? -
#3231 Igen készített, a képeken láthatod is. Nagyon köszönjük! -
#3230 te tényleg készitettél egy csokrot a mi nevünkben?