61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
SZT #3309 Szerintem jó lesz!
A mosolyról csak annyit, hogy Ő igen-is egy mosolygós lány volt!
Ezt leírni, hogy volt...... -
#3308 Nem válaszoltatok jó-e a banner a fejlécbe -
#3307 Szerintem mostanra érett be. -
Stanley Connor #3306 Olvastam. De Sopiról ezt tudtuk (hogy nehéz eset (volt?)) Szerintem nagyon szépen nyilatkozik mostanában.
A riporter kérdésével azért nem értek egyet az egyszemélyes csapattal kapcsolatban. Kirsner, Hangya, Lulu - azért őket klasszis játékosnak tartom, sőt talán a posztjukon jobbnak, mint Sopit. Inkább irányító hibája ez, hogy így van. Meg hogy nincs másik átlövő. Azokon a meccseken, amikor Sopi nincs ott, ugyanez van, igaz gyengébb csapatok ellen. Olcsa vagy más átveszi a helyét és szórja a gólokat. A másik lehetőség hogy Hangya szórja a gólokat.
Most minden összejött neki, sőt egyre sűrűbben. De nagyon el tud keseredni, remélem lassan kinövi. Azt hiszem most a válogatottság jót tett neki.
A másik meg a pénz. Hát ez elég nyilvánvaló hogy így van, attól félek ez most másról szól, kampányszerűségnek tűnik - mostanában több ilyen nyilatkozatuk van. -
#3305 Hogy legyen még egy jó hír is
kikapott a Slagelse. -
#3304 Akkor ez jó lesz?
remélem kirakják -
#3303 Így van és még egész tűrhetően is játszottak. -
#3302 Stanley!
Ezt olvastad már?
Az utsó bekezdés hmmmm... -
SZT #3301 Azért minden tisztelet a fiúknak!!!! -
#3300 -
#3299 Amúgy nem hiszem el, hogy nincs ilyen kép ami a jellegzetes gólörömét ábrázolja. -
#3298 Vállogatottbelit szeretnék
Készítettem egy másikat
-
#3297 Tényleg:))))))) Kb 10éve hallgattam ezt a számot...... -
#3296 Sajnos kicsi a kép, nagyobbat nem találtam, de talán jó lesz
-
Stanley Connor #3295 Viszont fémzene temploma. -
#3294 Révész Sanyi énekelte, de nem tudom a címét. -
#3293 Köszi!
A kérdést Stanley megválaszolta, de én is tudtam volna! -
#3292 Brekiét passzolom, Talált Stanley:))))))))) -
#3291 mosolyról elnézést -
#3290 Nah készítettem egyet
De mivel mosollyor van szó ezért ha van jobb képetek ami beleillik a formába nyugodtan mondjátok.
Igazából olyat szerettem volna mikor fut visszafelé mosolyogva. -
#3289 Enyém tudjátok? -
Stanley Connor #3288 Pokolgép -
Stanley Connor #3287 Köszönjük! -
Stanley Connor #3286 Tudom, ezért volt érdekes nekem. -
#3285 Köszönjük -
SZT #3284 Köszönöm! -
#3283 Jó lett a nickednél az aláírás.
Ez jutott eszembe róla:
" Állni fog a dicsőség temploma,
egy kő leszel benne, nem felejtünk SOHA."
No ki tudja honnan az idézet? -
#3282 Nem gondoltam, TUDOM, hogy nem erre gondoltál:))))))) -
SZT #3281 NEM Való Világ 4:((((((((
Remélem nem feltételezed, hogy erre gondoltam!!!! -
#3280 Remélem egyik se! Bocs SZT., de a véleményem szerint egy család , közösség gyásza NEM Való Világ 4:(((((((( -
#3279 Én is a temetésen leszek, meg nem is értek a géphez:) -
#3278 Köszi! Ez szép húzás volt Tőled:) -
SZT #3277 Ha valaki tudja, hogy valamelyik TV közvetíti a temetést, kérem jelezze a fórumon!
Köszi. -
#3276 Igen az jó lenne, részemről nem megoldható, mert a temetésen leszek...
De sztem Breki meg fogja oldani. -
SZT #3275 Breki már felvetette, de 25.-én 14órakor kéne valami kis megemlékezést kirakni a fórumra ANITÁRÓL.
Persze ha hozzáértő gépközelbe tud lenni. -
SZT #3274 Nagyon köszönjük! -
#3273 Tegnap este voltam a csarnoknál, nagyon fájó "élmény" volt. Nem is tudtam este gépközelbe jönni...
A fórum tagjai nevében is elhelyeztem egy mécsest, valamint a zászlót is aláírtam magam és a ti nevetekben is. -
#3272 A tegnap esti témához: Szinte teljesen egyetértek Hegével, a Kálmán valahogy nem tud mit kezdeni ezzel a csapattal. A keret alapján sokkal előrébb kellene, hogy tartsanak. Anita "visszatéréséhez" is kellene valaki aki tudja kezelni és a helyes útra vezetni, mert ha ez így megy tovább el fog veszni. -
#3271 Igen ez a hozzászólás ült kb. 2 éve............
Azóta sok víz lefolyt a dunán. -
Stanley Connor #3270 Nem értem én ezt.
Névtelenül egy győri hozzászólás a megválasztásakor:
"Hogy mit tud? Ez az ember nevelte a mostani csapatot. És elárulom ezek a lányok imádják!!! Hogy ezen kívűl mit tud??? Elismerten a ország legjobb utánpótlás nevelő szakembere! Végre itt az igazi lehetőség neki is! Hogy mit tud még??? Motiválni a csaptot! Reagálni a pályán történtekre és tud meccselni! Ha valaki, akkor ő nem zülleszti szét ezt a csapatot. Ez a csapat az ÖVÉ, szőrüstöl-bőröstül. Ira, Ana, Carmen és Lovi nem dolgozott vele egyedül. "Csak" ennyit tud! A legjobb megoldás, amit évközben lehetet hozni. Teljesen új impulzust fog adni a csapatnak és információim szerint ez már a mai edzésen is megmutatkozott. Hát ennyit tud!"
Megjegyzem ennek az embernek általában adok a véleményére.