61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Láma!
    még mindig nincs banner?
  • Láma!
    jah.
  • SZT
    Ma 1-hete 9.30-kor volt a baleset!!
  • Láma!
    miért?
    mi volt?
  • SZT
    ez az!
  • Stanley Connor
  • SZT
    Középről hiányozni fog egy EMBER!!
  • SZT
    Nekem ma 9.30-kor szorult össze a gyomrom!
  • SZT
    Én arraemlékszem, hogy a Görbe meg a Lovi olyan arcal mentek oda a Koreai kapushoz, hogy azthittem menten agyonütik.

Igaz utána a kapus bocsánatot kért. (másnap)
  • Láma!
    jah, értem
  • Isthy
    Nem az újság.
    Nézd meg a Nemzeti Sport Online-t itt a neten, hogyan tudósítottak a temetésről a képsorozatukkal, amiket ráadásul reklámmal vettek körül. Már a képsorozat is megkérdőjelezhető, de a reklám hozzátétele undorító. Blikk színvonal...

Arról nem is beszélek, hogy mit műveltek a fotósok a temetésen :(((
  • Láma!
    mi volt a sportban??
    nem tudtam megvenni.
  • Isthy
    Mit vársz tőlük, ők sem tudják megtagadni önmagukat, tegnap is tapasztalhattuk a temetésen, hogy milyen gyalázatosságokra képes a magyar média. Meg a mai NSO is bizonyította, hogy milyen mélyre sűlllyedtek a Blikk által...
  • Isthy
    Én olvastam a sztorit a Képes Sportban a szurkolói buszon a temetésre menet. De írd be nyugodtan.
  • Láma!
    irjad
  • Láma!
    én is kértem már 2*
  • Breki33
    Ja és háromszor kértem, hogy a bannert rakják be válaszra sem méltettak.

Kommentálhatnám, de inkább nem teszem.
  • Breki33
    Arra emlékeztek mikor a VB-n a Koreai kapus rálépett?

Ezzel kapcsolatban van egy nagyon aranyos sztori az újságban, ha gondoljátok beírom mit mondott.
  • Láma!
    mindig a jók mennek el...
  • Breki33
    jah mint valaki írta:

mindig emberhátrányban fogunk játszani mivel vki mostmár mindig hiányozni fog
  • Isthy
    Életem egyik legszomorúbb napját éltem át tegnap. Mély fájdalmon, szomorúságon, könnyeken keresztül telt a tegnapi napom.

Az élet megy tovább, de azt hiszem ezután egyetlen kézimeccs sem lesz már ugyanolyan számomra mint volt...

"Az ablakon át ha a csillagokra nézel
    Ő is ott van köztük valahol.
    Kérte az időt, de az meg nem áll
    Hitvány győzelmed ez, ostoba vagy halál.
    Ostoba vagy halál."

• Breki33
    szép

vagy nemis tudom jó szó e ez
  • Láma!
  • SZT

Dátum: 2005. Jan 26. 09:05:48
    Idézet

Csak repülök.
    Mintha forgószél kapna fel, és rohanna, vágtatna velem megállíthatatlanul. Behunyom a szemem, de így is látlak benneteket, szólnék, kiabálnék felétek, hogy hahó, lányok, itt vagyok, az ég szerelmére, ne sírjatok, de ti már nem hallotok, csak ballagtok némán, szipogva, egymás kezét fogva.
    Nem itt kellene lennünk, tudom.
    Jó, jó, itt vannak a dresszeim, a címeres mezem, s persze a Dunaferr trikója, és itt van az egész csapat, látom a nagyon sok szurkolót, de tudjátok, most ne játsszunk, ne legyen meccs.
    Sajnálom, hogy így alakult, hogy így és itt kell együtt lennünk, ebben a cudar hidegben, miközben a lelkész arról beszél, hogy Jákob mindig győzni akart. De hiszen én is mindig győzni akartam!
    Halljátok, lányok!
    Nektek ezt tudnotok kell, hiszen ott küzdöttünk és izzadtunk együtt. Jóban, rosszban. Micsoda banális szavak. Amikor annyi mindent mondanék nektek, annyi mindent mesélnék még a titkaimról, hogy szerettem Andrást, s boldog voltam vele, és szinte lubickoltam a mi egyszerű, tökéletes, hétköznapi életünkben. Gyereket akartam szülni neki, egy gyönyörű kislányt, de hisz úgyis tudjátok, mert mi mindent megbeszéltünk. Mert ez a csapat, a mi csapatunk a világ legcsodálatosabb együttese volt. Napokig, órákig tudnék mesélni erről.
    Jó közöttetek lenni.
    De fogytán az idő, érzem. Ez a forgószél vagy mi egyre messzebb repít. A lelkész mintha rólam beszélne, ám mit is mondhat egy huszonnyolc éves, életerős nőről? A Himnuszt még hallom. Ahogy megszólal, és betölti a temetőt.
    Hányszor hallottam ezt közöttetek állva, kicsit izgulva, címeres mezben feszítve.
    Már nem látlak benneteket, halk, fájdalmas trombitamuzsika kísér az utamon. Ne sírj, Böbe, Görbe, Boki, Piga!
    Csak repülök.
    A mennyország kapuja már nyitva áll.

(Nemzeti Sport)
  • SZT
    D.ferr On.-on is megható a beszámoló.
  • Breki33
    Amúgy foglalkoznak a szöv kapitány jelöltekkel
  • Breki33
    Olvastátok a Képes Sport két oldalas cikkét?

Sztem nagyon megható és olyanokat tudtam meg amit eddig nem.
  • Isthy
    Sziasztok! Hazaértem...
    Elbúcsúztam tőle, bár sosem kellett volna...
    Most egyelőre többet nem tudok írni, majd talán holnap...
  • Breki33
    oks
  • Breki33
    Hu most volt a Duna TV-n nagyon megrázott.

Mutatták a csajokat is
  • SZT
    Breki, küldtem egy mailt nézd meg.

Érdemes, szerintem aranyosak.
  • Láma!
    hát igen, a világ legjobb beállósát, és egy ilyen nagyszerü lányt talán lehetetlen potolni....
  • SZT
    Még nemis tudjuk, hogy fog hiányozni!

Bizony-bizony a D.ferr, és a válogatott is nagyon megérzi a hiányát.
    Rőlunk nem is beszélve!
  • Breki33
    Hát így van.

Még nemis tudjuk, hogy fog hiányozni.
  • Breki33
    Azért írtam mert még biztos lesz.
  • Láma!

ez egy csodálatos emlékezés egy csodálatos játékosról!
  • SZT
    Sajnos lemaradtam.

Tegnap megtudtuk, hogy S. Józsinak sikerült kikeverni a sittről!
    Ez a szinvonal!

De dühöngök, mert akire az olyan fiatalok mint a lányom felnéznek, nemérdemel legalább 15-perc műsoridőt!!!

(majd az OKI)
  • Láma!
    nyugodj békében Anita.
  • Breki33
    A HírTV-n volt a legkorrektebb tudosítás

Fenét érdekli most a retekklubbon hogy nemzetünk énekesnője börtönben marad-e.
  • Breki33
    Ja és a TV nem képes legalább egy ilyet bemutatni ma.

Az itteni opokról nemis beszélve, kétszer kértem, hogy rakják be a képet, de csak jópofiznak........