61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Hege eto
    A D.ferr a legsimábban Kulcsi és Boki nélkül nyerte a bajnokságot
    2002/2003ban.Csak a vácnál hagytak pontot illetve 1x xeltek Győrött.
  • Isthy
    Bohus Bea volt az első számú beállós és szinte ő játszott végig, néha asszem Zsanett helyettesítette, illetve korábban Szologub.
  • Breki33
    Tavaly hogy volt Kulcsi előtti időben?
  • Isthy
    Akkor néhány hír házunk tájáról:
    A csajok ma már elég normális hangulatban edzettek illetve játszottak a serdülő fiúkkal. Bohus Bea játszott beállóst. Néhány mosoly és halvány nevetés is hallatszott.
    Sajnos Ivett valszeg a temetésen megfázott és lebetegedett, nem biztos a szombati játéka sem. Bár ő van olyan vagány csaj, hogy szombatra rendben lesz és játszani fog, csakúgy mint Detti az Ikast ellen.
  • Isthy
    A beállós Bohus Bea lesz, tartalék Balogh Barbara. Nem tom Bea, hogy fogja bírni az egész meccsen keresztül. Piga sztem semmiképp...
    Valszeg Boki cseréje lesz Piga védekezésre.
    Azért Kulcsi kiválása nagyon sok hátrányt fog jelenteni támadásban, mint már az előbb is írtam.
    A morális dologban sztem nem lesz baj, iszonyúan fognak hajtani a lányok ez már látható volt az edzéseken is. A ma délutáni meccsen is állítólag jól hajtottak a serdülő fiúk ellen és jól is ment nekik. Azt hiszem kezdenek helyrejönni a lányok, már amennyire ez lehetséges.
    A bíráskodásban nem hiszem, hogy áll amit mondassz, legfeljebb a hazai meccseken. A nk-i téren, főleg majd a skandinávok ellen nem lesz ilyen, hidd el.
  • Isthy
    Bizony hatalmas segítséget jelentett az átlövőknek és az irányítóknak a zárásaival illetve már a jelenlétével is, mert rajta kellett maradni a védőknek nem kockáztathatták meg a kilépést oly könnyen mellőle, mert ha labdát kapott biztos gól.
    A többiek szabadabban lőhettek illetve törhettek kapura.
  • SZT
    Bizony-bizony gól, vagy hetes!
  • SZT
    Igazad van abban, hogy lehet erőt meríteni, és KULCSIÉRT játszani, de kérdés tudnak e? Én bízom benne, hogy igen, Ez nem csak a D.ferr, de a vállogatott számára is nagyon fontos volna.
    Kiváncsi leszek a szombati meccsre!
  • SZT
    Én megizzadtam amikor elolvastam!!

Nem irigylem a lányokat!
  • Breki33
    Úgy beszélünk róla mintha évekig a Dunaferrben játszott volna.
  • Stanley Connor
    Azért amiről kevés szó esik, Kulcsi zárásai. Néha 2-3 embert igencsak eltakarított az útból, másrészt igencsak nem lehetett ellépni mellőle mert már gól is volt.
  • Hege eto
    Lehet hülyén hangzik amit írok(semmi rosszindulat nincs bennem):

Próbáljuk a dolgok jó oldalát nézni. Kuli kiválásával a D.ferrnél valószínű Bohus, vagy Piga lesz a beállós. Mást egyenlőre nem tudok ott elképzelni, annyira nem ismerem a csapatot(esetleg Borbély).
    Viszont akárki is lesz a D.ferr támadás és védekezés közt innentől 1 cserére szorul(Boki).Ez a modern kézilabdának fog kedvezni.
    Én hiszem hogy Kuli kiválása, közel sem fog annyira a játékon látszani mint Ti hiszitek.Az én tippem a beállósra Piga. Ha Ő lesz (biztos megoldja) nem fogja a támadásokat olyan magas színvonalon befejezni, mint KULCSI. Mivel nem szorul cserére a gyors visszarendeződéssel a cseréről kapott gólokat kiradírozhatjuk az egyenletből. Tehát szvsz. egálban lesz a csapat eredménye.Mellesleg Pigára sem jellemző a ziccerhibázás.

A morális oldalát nézve:

Kulcsiból a csapatnak óriási lelki tényezőt KELL kovácsolni, olyan lelki pluszt akaratban hozzáállásban, ami mindenképp feléjük billenti a mérleg nyelvét.(normális bíráskodás esetén)

Bíráskodás:
    Ettől a tragédiától egy darabig szvsz. nem kell sem nemzetközi sem hazai téren se ellenszéltől aggódni.
  • Isthy
    A két itthonit mindenképpen hozni kellene, meg legalább az egyik idegenbelit, vagy két döntetlen kellene idegenben a biztos továbbjutáshoz.
  • Breki33
    A három kupamecsből hányat kellene hozni, a továbbjutáshoz?
  • Isthy
    A csajok programja:

01.29.: Valencia BL (idegenben)
    02.03.: Vasas (itthon)
    02.06.: Podgorica BL (idegenben)
    02.09.: Vásárhely (itthon)
    02.12.: Ikast BL (itthon)
    02.16.: Pécs MK (idegenben) ez még nem tuti időpont
    02.19.: Podgorica BL (itthon)
    02.23.: Spartacus (idegenben)
    02.25.: Esztergom (itthon)

Mit mondjak, nem lesz egy leányálom...
  • Stanley Connor
    Viszont már nem létfontosságú meccs. A Lokinak talán igen, de a fradi ezt a pontot már bukhatja, nincs belőle semmi. Szerintem amúgy nyerünk, túl nagy a nyomás a DVSCn.
  • Breki33
    most akkor hétvégén a VAlencia?
  • Isthy
    A meccs hozható és hozni kell. Most a csapat jobbik arca következik, a tendenciátokat elnézve.
  • Isthy
    Igen, most ez a legfontosabb kérdés, remélem sikerül.

"Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál!"
  • Isthy
    Próféta szóljon belőled, nagyon jó lenne ha szombaton is ez történne.
  • Hege eto
    Szombaton Vácra megyünk ....17.00 kor kezdünk.
  • SZT
    Hege, a Győr kivel játszik?
  • SZT
    Közlemény

A gyászoló család, a Magyar Kézilabda Szövetség és a Dunaferr Női Kézilabda Club nevében köszönetet mondunk mindazoknak, akik osztoztak Kulcsár Anita elhunyta okozta mély fájdalmunkban.

Köszönetünket fejezzük ki a gyásztáviratok, levelek, üzenetek ezreiért. Megköszönjük a temetésen résztvevőknek, hogy a győri Nádorvárosi temetőben személyesen fejezték ki részvétüket, enyhítve szomorúságunkat. Külön köszönjük a temetés méltóságteljes megszervezésében és lebonyolításában közreműködők áldozatos segítségét. Hálásak vagyunk!

Sinka László főtikár

Kocsis Erzsébet ügyvezető igazgató
  • Láma!
    köszönöm szépen.
  • SZT
    A Fradinak nagyon nehéz meccse lesz Debrecenben, mert a Loki nagyon oda teszi majd magát!!
    A D.ferr-t pedig nemtudom Kiss Szilárd, hogy tudja összeszedni, főleg lelkileg!
  • Breki33
    Amúgy Lámá-t felkiáltójellel üdvözöljük körünkben, erről elfelejdkeztem.
  • Breki33
    Akkor hétvégén tétmeccsek?
  • Hege eto
    Fehér ember NEM felejt:))))))és mindíg győz.
  • SZT
    Hát egy hisztis pali az biztos!
  • SZT
    Nem egy úri gesztus részükről!!!!!!
  • SZT
    arra én is befizetnék!
  • Breki33
    Nah úgylátszik a Bannert elfelejhetjük.

Sejtem az okát, de nem érdemes foglalkozni vele.
  • Breki33
    Hm egyszer Anja-val verekedhetne.

Még tennék is rá P
  • Isthy
    Nos, igen ez egy szép gesztus volt tőle.
    De azért én nem feledem miket művelt velünk éveken keresztül az előtérben is, de főleg a háttérben...
  • SZT
    Az NSO cikkét olvasva, még a végén szimpatikus lesz a Prokop!
  • Hege eto
    Pfhhhhh! Ne is mondd!:((((((
  • Breki33
    ha belegondoltok: egy héttel előbb jön a hó és járhatatlanok az utak
  • SZT
    A MKSZ lapján, olvsható részletesen a TV-közvetítések időpontjai.
    A D.ferr O.-no a csapat részletes programja olvasható.

Húzós program vár a lányokra!!
  • Isthy
    Igen iszonyúan fog hiányozni...
  • Breki33
    Zágrábban néhány perccel a Dél Koreai elődöntő vége előtt nem a szokványos módon ért véget az egyik támadás, amelynek Anita volt az egyik befejező embere.

No nem arról volt szó, hogy hibázott, ilyen nem fordult elő. Ahogyan tőle megszoktuk nemes egyszerűséggel befordult, és gólt lőtt. A szemben mozgó kapus azonban nem fogta vissza lendületét, és bosszúból rálépett Anita nyakára. Az eufórikus hangulatban lévő több ezer magyar szurkoló egyként ugyrott talpra, és szinte mindenkinek ökölbe szorult a keze.. Anita csak visszanézett a hálóőrre, mosolygott egy nagyot, és gólörömében magasra emelte a kezét.

A meccs után az öltözőben azért felelevenítette a pillanatot.

"-Láttátok??? Megtaposta a nyakamat a kapus!"

Ekkor őis ökölbe szorította mind a két kezét, és kiabálni kezdett: "De én bika vagyok!

Akkor és ott duzzadt az erőtől, tényleg sebezhetetlennek tűnt.