61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Stanley Connor #3590 Egyébként legközelebb jövő hét kedden ülésezik a liga. -
#3589 NEmigaz, hogy azóta se képesek kirakni azt a bannert -
#3588 Valóban nem lenne jó, de egyelőre abba az irányba halad a szekér :((( -
#3587 Sajnos a Fradiban előbb-utóbb már csak a focinak nevezett "valami" marad, másra nem igazán hajlandók költeni, illetve nem is veszik a fáradságot, hogy csináljanak valamit. Nevetséges, ugyanakkor pedig elszomorító, hogy a vezetők és az egész menedzsment ilyen NULLÁK. -
#3586 Vagy Zsiga Gyuszit a vállogatottba.
Érdekes, hogy Laurenz neve fel sem merült, igaz ő a végén már az egész csaapattal hadilábon állt.
Sose felejtem el mit mondtak Kántorék mikor megkérdeztem tőlük hogy marad-e.
-
SZT #3585 Nagyon nem lenne jó, ha a Fradi a Vasas sorsára kerülne, nemcsak nekünk, hanem az egész kézilabda sportnak sem!
Németh Andrást csak tisztelni tudom!! -
#3584 Asszem igaza is van, ha most a Fradi eltűnne a palettáról az nemcsak nekünk lenne gond.
Nonszensz, hogy nem lehet támogatókat találni egy ilyen csapathoz, labdarúgóink meg edzőtáborozni mehetnek pl.
Olvastam vhol, hogy egy befektetőt fel kellett volna hívni de az "aktuális vezető" még eddig nem jutott el addig a pontig, hogy felemelje az a ....-ott kagylót. -
#3583 Emésztjük a hallottakat. -
#3582 Példa értékű hozzáállás:) -
Stanley Connor #3581 Németh András a Nemzeti Sport Online-nak kijelentette: ha a liga negatívan ítéli meg a kettős szerep kérdését, és az elnökség is ez ellen foglal állást, akkor nem hagyja el az FTC-t, hanem inkább a szövetségi kapitányi pozícióra mond nemet.
"Ha úgy döntenek, hogy főállású ember kell a válogatott irányítására, akkor én nem vállalom - fogalmazott a szakember. - Nem akarom elhagyni a Ferencvárost, mégpedig azért nem, mert most, amikor a szakosztály gazdaságilag és részben emiatt szakmailag sincs igazán kedvező helyzetben, meglehetősen durva lépés lenne azt mondani, hogy a szezon végén távozom."
Ez az ember a barátom:)))))))))) Asszem ez a legkevesebb amit mondhatok. -
Stanley Connor #3580 Na, beírok valamit és utána egy napig csend?! -
Stanley Connor #3579 Azt mondta későbbi meccsen búcsúznak majd a válogatottól az említett játékosok, nem ezen, ahogy tervezve volt.
Szvsz ez nem jelent semmit, nekem úgy tűnt hogy mondott valamit és kész, de még nem tudják ők sem. Szerintem:) -
Stanley Connor #3578 Akkó' mögerősítem;-) -
#3577 "Az lesz, erről beszélt ma Sinka a sport1en, búcsú később lesz."
Ha jól vetem ki Stanley szavait akkor az csak emlékmeccs lesz. De mivel én nem láttam a Sinka beszélgetést talán neki kéne ezt megerősíteni. -
#3576 van benne valami -
#3575 Nem vitás, hogy így lesz. -
#3574 "Nem is értem miért nem én vagyok az elnök:))))))))"
Látod ezt én sem értem! Ez is bizonyítja alkalmatlanságukat, hogy nem a megfelelő elnököt választották! :))))))
-
#3573 Küldtem Neked mailt. Pont ma találtam, és egyből rád gondoltam:))) -
#3572 Ezt tartom valószínűnek én is. Bele fog menni a szövetség ebbe a kettősségbe. Sztm vállalható is, 2006 nyara nincs már olyan messze, hogy ebből komoly konfliktusok alakulnának ki. -
#3571 Vegyes érzések vannak bennem ezzel a búcsúmeccsel/emlékmeccsel kapcsolatban. Nagyon szép dolog mind a kettő ezt nem vitatom, de sztm elég nagy baromság összevonni így a kettőt. Kicsit meghasonul magával mindenki (szurkoló, játékos egyaránt), mert valahol azért egy olyan meccsnek kellene ennek lennie, ahol jókedvűen, egy szép játékkal búcsúztatjuk az elmúlt évek legjobbjait, de így, hogy egy már elhunyt játékosra emlékezünk, teljesen más lesz. Ez nem gálameccs lesz így és akkor még finom voltam. Én azt mondom, hogy mindkettőnek meg kellene adni a módját, de ez így egyben nekem egyáltalán nem gyere be. -
#3570 A döntés nem kétséges, az adu N.A. kezében van. Bele fognak egyezni. -
SZT #3569 "Nem vállalná a munkát a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányakánt Németh András, ha a szövetség elnöksége végül úgy döntene, hogy a nemzeti együttes szakvezetője nem lehet egyúttal klubedző is. Mint ismeretes, Németh András immár tizenhárom éve az FTC női együttesét irányítja, és a jelenlegi szerződése 2006 júniusának végéig szól."
NSO
Nagyon kiváncsi leszek, a döntésre!
-
#3568 Hát! Én nem tartom jó 5letnek annyi idő után felszaggatni a sebeket mindenkiben.
Nem akarok filozófiai vitát nyitni, de bizonyára nem hallottak az "elengedés" szertartásáról:(((((((((( -
#3567 Ez a huza-vona ismét megerősített abban a hitemben hogy az MKSZ= balfácánok gittegylete.
A Fradi elleni Temes ütés ami miatt pirosat kapott(jogosan).
A Fegyelmi bizottság eltiltotta 1 meccsre.
Azt már nem tudták megmondani hogy ezt , mivel ifi játékos, de a felnőtt keret tagja,letölrheti-e ifi meccsen.
A biztonság kedvéért(óvás) kihagyta mindkettőt.:)))))))))))
A jobb kéz nem tudja mit csinál a bal. Hoznak egy ítéletet(jogosan) de nem tudják mit hoztak......
Számomra annyira egyértelmű, mivel felnőtt meccsen követte el a felnőttet hagyja ki, de ifin játszhat.
Nem is értem miért nem én vagyok az elnök:)))))))) -
#3566 nekem sok
lásd VB előtti Franciák elleni ahol Gini-ék megfáztak.
vagy amikor kiutaztunk Dániába hogy ünnepelhessenek, azután, hogy 11 góllal levertük őket. -
SZT #3565 Megvagyok győzve!!!!
HAJRÁ CSAJOK... -
SZT #3564 Nagyon fog hiányozni mind a három hölgy!!!! -
Stanley Connor #3563 Az lesz, erről beszélt ma Sinka a sport1en, búcsú később lesz.
Tétje meg a világon semmi. SZT, ha szerinted fontos, akkor hány dán vagy francia meccs eredménye jut eszedbe ami nem tétmeccs volt? -
#3562 Sztem a március 2-i újvárosi meccs gálameccsnek lett tervezve Boki és Bohus búcsúztatására. Valszeg Anita emlékmeccs is lesz belőle. -
SZT #3561 Igaz, de Te is tudod, hogy az ilyen meccsekre is odafigyelnek a nemzetközi okosok, noha tét csak a presztizs! -
#3560 Sztem pedig a szövetségi vezetők hozzák a formájukat. Nem mernek egyértelműen felelősságet vállalni (vajon miért nem lepődök meg ezen?), hanem a ligára akarják tolni az egészet.
Egyáltalán nem értem mit kell itt variálni, megint bizonyítják, hogy mennyire nem oda valók! -
#3559 Sztem azoknak a dánok elleni barátságos meccseknek nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani, ezért írtam, hogy azért az idő nem szorít annyira minket. -
SZT #3558 Ennél nagyob baj sose legyen! -
SZT #3557 Pedig a Dánok ellen igencsak felkéne készíteni a lányokat, mert sajnos nemigen vagyunk könnyü helyzetben! -
Stanley Connor #3556 Hoppáré, kiderült ismerem a gyereket. Kicsit lekopott a szőr a lábán:))))))) -
Stanley Connor #3555 Hogy együtt csinálja a kettőt. (ideiglenesen) -
SZT #3554 Szerintem csak fontoskodnak, per pill. a Németh, Zsiga páros nagyon jó választás volna! -
#3553 Mit elleneznek konkrétan? -
Stanley Connor #3552 Huhh, már leírtam a véleményem, ha gondolod bemásolom ide is. Vagy rosszindulat, vagy alapvető hülyeség miatt van. Abban, hogy tényleg komolyan gondolják az ellenzők az álláspontjukat és meg is tudják indokolni, őszintén szólva nem hiszek. -
#3551 halljuk a részleteket