61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#3630 Szval, ha a _Metz kiesik enyém a zsozsÓÓÓÓÓÓÓÓ -
SZT #3629 A Metz-en én is gondolkodtam, de Isthy be is írta. -
#3628 Enyim nem ugyanaz P -
SZT #3627 Tip-Mix-ben koppintva az előbbiek!
szerinte jó ez így -
#3626 Tj:
Gudme
ETO
Leipzig
Cornexi
Horsens
FTC
Metz
Zalau -
#3625 Továbbjutók:
1,GOG Gudme
2,Győri ETO
3,HC Leipzig
4,Cornexi Alcoa
5,Horsens HK
6,FTC
7,Rostov
8,C.S. Silcotub Zalau -
#3624 Továbbjutók:
1,GOG Gudme
2,Győri ETO
3,HC Leipzig
4,Cornexi Alcoa
5,Horsens HK
6,FTC
7,Handball Metz
8,C.S. Silcotub Zalau
Az uccsó két meccs nagyon két esélyes:)))))) -
Stanley Connor #3623 GOG Gudme - Nata AZS-AWFiS Gdansk
Győri ETO KC - Vag Vipers HK
Bera Bera S. Sebastian - HC Leipzig
Byasen IL - Cornexi Alcoa
Horsens Handbold Klub - Slovan Duslo Sala
FTC - GAS Anagennisi Artas
Handball Metz Europe - Rostov-Don
Havre HAC - C.S. Silcotub Zalau -
#3622 ird ki a párosítást énis beszállok -
Stanley Connor #3621 Látom sikerült egy kis izgalmat vinni a topic életébe:))))) Mondtam, 2 meccs számít, majd meglátjuk.
Apropó, nem ártana már lassan tippelni az EHF fordulóra! -
#3620 Na aki szeretné a bannert az írjon erre a címre és kérje: [email protected]
Talán ha többen irunk kirakják. -
#3619 Isty nanája neked jár -
#3618 teis nana -
#3617 nana
neki mondtam -
#3616 A Loki nem fogja lenyomni a Vácot sztem. Nagyon érik már ott egy jó eredmény. Valamikor ki kell jönni a sok szerencsétlenségből. -
#3615 :)))))))))) Nagyon tetszett:))))))))
Juve merda! Juve, juve merda! -
Stanley Connor #3614 Szerintem a Loki lenyomja a Vácot, a többi meccsét simán hozza. Márpedig akkor valszeg ők jutnak be, ami azért lesz érdekes, mert a Cornexi oda-vissza elverte őket. Mára persze egész más a csapat mint az első fordulóban volt, ha megverik a Vácot akkor azt mondom megérdemlik a 4. helyet. Gyakorlatilag 2 botlásuk volt, Cornexi Debrecenben, Halason X. A Cornexi kikapott Vásárhelyen, és elég húzós meccsei voltak. A fene se tudja mi a realitás. Majd ami lesz. -
Stanley Connor #3613 Na nem is kell szó szerint venni:))))))
A realitást már vázoltam, de az utazástól eltekintve, én még nem voltam Cornexi meccsen. Jussanak ők be:))) Tápai kisasszonyt megnézném magamnak! A gálán láttam, de mint az indexről tudjuk, mezben szeretném látni, perverzek vagyunk:))))) -
#3612 Sztem is! Te a Fradinak én meg a Dferrnek :)))))))
Egyébként én nem szurkolok a müzliseknek, pl. Szabó Edinát ki nem állhatom, csak sztem most ez a realitás. -
Stanley Connor #3611 Az az érzésem más csapatnak szurkolunk:))))
Nektek Fehérvár van közel, nekem Debrecen. Mondjuk a Fradi is jobban járna a müzlivel, őket oda-vissza verjük, a Loki meg még a végén elvehetné a 3. helyet. -
#3610 Ezen ne csodálkozz, már megszokhattad, hogy van mondatszerkesztési stílusa :))))
Ok, valszeg úgy gondolta, de sztem várjuk ki a végét! -
#3609 Nahh, azért a Milan ne legyen nagyon büszke magára a hétvége után :))))) -
Stanley Connor #3608 "Szép mondta volt na"
Az volt:DDDD
Isthy! Kinek, kinek, hát nekem:)))))) -
#3607 ooopsz, ezt nem ide akartam, de azért itt is megállja a helyét. Szép mondta volt na:DDD -
#3606 jajj szegény juve:DDD -
#3605 Kinek? -
#3604 jajám
sztem igaza van -
Stanley Connor #3603 Meglátjuk még azt:))) A Debrecen otthon elver mindenkit ez egyértelmű, utazik a Spartacushoz, Vácra, Győrbe. A Cornexi úgysem fogja elverni sem az ETOt sem a Dunaferrt, úgyhogy ezt a kérdést nem ők döntik el:))) 2 meccs lényeges: Cornexi-FTC, Vác-DVSC. -
#3602 Akkor ütköztessünk :)))
Sztem pedig a Debrecen nem lesz a 4-ben és valszeg izgalmak sem lesznek, pedig jó lenne. A Cornexi megoldja simán a kérdést. A Debrecen esetleg jövőre... -
#3601 Meg a Cornexi lesz még ott, nyugodj meg :))) -
Stanley Connor #3600 Asszem mi most véleményt ütköztetünk:))))))
A Loki találkozik az ETOval, ez 0 pont, megy Vácra, ez kérdéses, a másik 3 meccsét megnyeri.
A Cornexi kikap a Dunaferrtől, az ETOtól, a Fradi kérdéses, a másik 2 meccsét megnyeri.
A kérdéses meccseket kihagyva Loki 29 pont, Cornexi 30 pont. Mi ez, ha nem nyitott kérdés?! Az izgalmak netovábbja:))) -
#3599 A Cornexi is meg lesz:)))))))
A sorrend a tavalyi lesz. -
Stanley Connor #3598 Na ezt szerintem még nem mondhatjuk el!
A Fradi ott van, ennyi biztos:)))) -
#3597 36-29 lett a vége. Akkor asszem elmondhatjuk, hogy megvan a rájátszás 4 csapata. -
Stanley Connor #3596 Jaja, látom én is:) Ebből baj már nemigen lehet. Most egy kis pihenő jön, komoly meccsünk nem lesz. (komoly...... hát úgy értem mind könnyűnek ígérkezik, de mindet hozni kell)
Febr. 16ig pihenő:) -
#3595 Ahogy látom érik a rájátszásotok. A félidőben 9-cel mentek. -
Stanley Connor #3594 Ja, hát ha ezt megnyerjük akkor már a 4 között vagyunk. Ha kikapunk, akkor utána az összes többit hozni kell. Nem lesznek nagy meccsek, de akkor is (kivéve mikor a Cornexihez megyünk). -
#3593 Nem lesz könnyű meccsetek, de hozni kell és onnanntól kezdve biztos a rájátszás! -
Stanley Connor #3592 Nem. Pedig nagyon készültem, időm is lenne rá, de ez a havazás elvette a kedvem. Tegnap másfél óra volt mire Debrecenbe jutottam a szokásos 40 perc helyett, inkább kihagyom. -
#3591 Stanley!
Te nem mégy Vácra?