61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
SZT #3670 Az a baj, hogy ez a hülye TV soha nem adja a meccseket élőben.
A honlapot pedig figyeljük! (főnököt átnevelni) -
SZT #3669 Volt, Zsiga Gyula személylyében, de valamilyen oknál fogva hamar otthagyta a csapatot! (2001-2002)
Zsigában hiszek!! -
#3668 Nem nyomjuk, mert így határozott a főnököm:(( A csapathonlapra azért írok majd eredményt. -
#3667 sztem oda egy jó edző kéne -
SZT #3666 Igaz bocs!
28-27 azért vaskos meglepetés! -
#3665 Ez elég szomorú eredmény ahhoz képest hogy a Cornexi idén európa "egyik meghatározó kupa csapata" akart lenni. Ehhez képest még a felsőház sem lesz meg.
Nézzük csak.
1,Kohász ellen tuti zakó.
2,Győr ellen dettó "vereség"(én már a csapatomra nem is tudok mit szólni:((()
3,A Fradi könnyen átlépi Őket.Kb 3-6góllal
Nagy volt az arc az elején, utána jöttek a rangadók 3/3 vereséggel, utána már a Vásárhely meccs is rangadó volt Nekik.
Jogos is az eredmény a Debrecen játékát látva. Jobban megérdemlik a 4. helyet.(Pedig nem szerettem volna odamenni a rájátszásba) -
Stanley Connor #3664 Nem EHFről van szó. Pécs-Cornexi 28-27. -
SZT #3663 Jaj-jaj, akkor bukik mindenki?
Eredményt tudod? -
Stanley Connor #3662 Helo, figyelj, helo! Hogy is állunk az első néggyel? Kikapott a Cornexi.
:)))))) -
SZT #3661 Tv: A Podgorica-Dunaferr BL-csoportmeccset az M2 vasárnap 20.30-kor felvételről közvetíti.
Komolyan mondom ezeket agyhelyen kéne ütni!!!!
DO.-n nyomják? -
#3660 Én nem. -
#3659 írtatok banner ügyben? -
#3658 Köszönöm!:))))))) -
SZT #3657 "BOLDOG NÉVNAPOT HEGE!!!"
Csatlakozom én is!
-
#3656 Nemhiszem, hogy odaadják én biztos nem adnám.
Mondjuk ha egy ilyenem lenne nagyon megbecsülném magam :-) -
#3655 Humm akkor énis csatlakoznék -
#3654 Egy fontos dolog ami tegnap lemaradt, de remélem még ma sem késő.
BOLDOG NÉVNAPOT HEGE!!! -
#3653 A póló fehér, az elején egy mosolygó Kulcsi képpel ami alá fel van írva 1976-2005, a hátán pedig egy nagy fekete 22-es felette Kulcsár felirattal. -
#3652 De ha nem ilyenek lennének, akkor milyen uncsi lenne, nem? :))))))) -
Stanley Connor #3651 De nincs is rajta hogy Dunaferr:))))) (Igaz 22es)
Közel a válogatott meccs, gondoltam szerzek egy ilyet. Majd elválik. -
SZT #3650 Ezek a lányok márcsak ilyenek! -
#3649 El kell kunyerálni valamelyik Lánytól:))))! Mi is azt szoktuk tenni, nem nagyon akarják, de mindíg beadják a derekukat.
Tudod Lányok:))))), először kéretik Magukat , közben meg alig várják:)))))))) -
#3648 Fradisat nem nyomnak:)))))))))))) -
Stanley Connor #3647 Igen, annyi volt amennyit Spanyolba vittek a szurkolók. Szerintem lesz utánnyomás, de majd elválik. Én próbálok egyet szerezni. -
#3646 Igen, gyakorlatilag már nem ilyen egyszerű a pólót megvenni, mivel egyelőre elfogyott és nem tudni lesz-e utánnyomás.
A pulóver teljesen más tészta valóban... -
Stanley Connor #3645 A pólót elvileg meg lehet venni (gyakolatilag nem ilyen egyszerű), valszeg lesz még. A pulovert csak a csapat hordja. -
SZT #3644 Kár!
Szép emlék lenne. -
SZT #3643 Nagyon nehéz lehet! -
SZT #3642 Nagyon megható lehetett!!
Már két hete hiányzik, és még meddig fog......
A csajok megint helytálltak! (szegény Vasas) -
SZT #3641 köszi! -
#3640 Ne is mondjad. A férje ott volt a meccsen. Bár elég jól tartotta magát, nagyon megtört volt szegény:((( -
#3639 Egyelőre nem bíztatunk, aztán majd meglátjuk mi lesz... -
#3638 Akkor nem tudtok szerezni egyet nekem?
Amúgy pedig biztos sokan vennék és lehetne pl utánpótlásra fordítani a pénzt, vagy a férjének. -
#3637 Nahh, végre hazaértem.
A meccs egyértelmű volt, kidomborodott a csapatok közötti különbség. A lányok ma is a fekete Kulcsis pulóverben melegítettek és volt megemlékezés is természetesen. Elhangzott egy rövid beszéd és egy dal is Anita tiszteletére. Megint könnyek szöktek a szemembe...
Az első 10 percben a megbeszéltek szerint a Red Alert nem szurkolt, csak egymásba kapaszkodva, a Kulcsis emlékpólónkban (amit Valenciában is láthattatok) csendben néztük a meccset. Utána kezdődött a bíztatás.
Az elején a csajok még nem pörögtek fel rendesen, ez érthető is a megemlékezés után. A meccsen minden gólt és szép pillanatot Anitának ajánlották. Negyedóra után helyreállt a rend és innentől rendben ment minden. Jól hajtottak a csajok, bár voltak technikai hibák, de összességében rendben volt a csapat. Kísérletezgetés is volt, néha egészen érdekes összeállításban szerepeltünk, a standard kezdőcsapat kb. fél meccset játszott.
Sajnos a pulóverről nincs jó hír egyelőre, nem tudni lesz-e egyáltalán, de sztem nem fogják árulni. -
#3636 44-23 (21-10) -
SZT #3635 A D.ferr-Vasas eredményről tudtok? -
#3634 Nem valószínű, hogy árulni fogják a pulcsit, bár erre még nem kaptam pontos választ. -
#3633 Légyszi a pulcsit ne feledjétek
-
#3632 Nahh, lassan húzok Újvárosba. Nemsoká találkozunk Grave! -
#3631 Reménykedni lehet :)))