61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• SZT
    Az a baj, hogy ez a hülye TV soha nem adja a meccseket élőben.

A honlapot pedig figyeljük! (főnököt átnevelni)
  • SZT
    Volt, Zsiga Gyula személylyében, de valamilyen oknál fogva hamar otthagyta a csapatot! (2001-2002)

Zsigában hiszek!!
  • Grave Digger
    Nem nyomjuk, mert így határozott a főnököm:(( A csapathonlapra azért írok majd eredményt.
  • Breki33
    sztem oda egy jó edző kéne
  • SZT
    Igaz bocs!

28-27 azért vaskos meglepetés!
  • Hege eto
    Ez elég szomorú eredmény ahhoz képest hogy a Cornexi idén európa "egyik meghatározó kupa csapata" akart lenni. Ehhez képest még a felsőház sem lesz meg.
    Nézzük csak.
    1,Kohász ellen tuti zakó.
    2,Győr ellen dettó "vereség"(én már a csapatomra nem is tudok mit szólni:((()
    3,A Fradi könnyen átlépi Őket.Kb 3-6góllal

Nagy volt az arc az elején, utána jöttek a rangadók 3/3 vereséggel, utána már a Vásárhely meccs is rangadó volt Nekik.
    Jogos is az eredmény a Debrecen játékát látva. Jobban megérdemlik a 4. helyet.(Pedig nem szerettem volna odamenni a rájátszásba)
  • Stanley Connor
    Nem EHFről van szó. Pécs-Cornexi 28-27.
  • SZT
    Jaj-jaj, akkor bukik mindenki?

Eredményt tudod?
  • Stanley Connor
    Helo, figyelj, helo! Hogy is állunk az első néggyel? Kikapott a Cornexi.
    :))))))
  • SZT
    Tv: A Podgorica-Dunaferr BL-csoportmeccset az M2 vasárnap 20.30-kor felvételről közvetíti.

Komolyan mondom ezeket agyhelyen kéne ütni!!!!

DO.-n nyomják?
  • Hege eto
    Én nem.
  • Breki33
    írtatok banner ügyben?
  • Hege eto
    Köszönöm!:)))))))
  • SZT
    "BOLDOG NÉVNAPOT HEGE!!!"

Csatlakozom én is!
  • Breki33
    Nemhiszem, hogy odaadják én biztos nem adnám.

Mondjuk ha egy ilyenem lenne nagyon megbecsülném magam :-)
  • Breki33
    Humm akkor énis csatlakoznék
  • Isthy
    Egy fontos dolog ami tegnap lemaradt, de remélem még ma sem késő.

BOLDOG NÉVNAPOT HEGE!!!
  • Isthy
    A póló fehér, az elején egy mosolygó Kulcsi képpel ami alá fel van írva 1976-2005, a hátán pedig egy nagy fekete 22-es felette Kulcsár felirattal.
  • Isthy
    De ha nem ilyenek lennének, akkor milyen uncsi lenne, nem? :)))))))
  • Stanley Connor
    De nincs is rajta hogy Dunaferr:))))) (Igaz 22es)
    Közel a válogatott meccs, gondoltam szerzek egy ilyet. Majd elválik.
  • SZT
    Ezek a lányok márcsak ilyenek!
  • Hege eto
    El kell kunyerálni valamelyik Lánytól:))))! Mi is azt szoktuk tenni, nem nagyon akarják, de mindíg beadják a derekukat.
    Tudod Lányok:))))), először kéretik Magukat , közben meg alig várják:))))))))
  • Hege eto
    Fradisat nem nyomnak:))))))))))))
  • Stanley Connor
    Igen, annyi volt amennyit Spanyolba vittek a szurkolók. Szerintem lesz utánnyomás, de majd elválik. Én próbálok egyet szerezni.
  • Isthy
    Igen, gyakorlatilag már nem ilyen egyszerű a pólót megvenni, mivel egyelőre elfogyott és nem tudni lesz-e utánnyomás.

A pulóver teljesen más tészta valóban...
  • Stanley Connor
    A pólót elvileg meg lehet venni (gyakolatilag nem ilyen egyszerű), valszeg lesz még. A pulovert csak a csapat hordja.
  • SZT
    Kár!

Szép emlék lenne.
  • SZT
    Nagyon nehéz lehet!
  • SZT
    Nagyon megható lehetett!!

Már két hete hiányzik, és még meddig fog......

A csajok megint helytálltak! (szegény Vasas)
  • SZT
    köszi!
  • Grave Digger
    Ne is mondjad. A férje ott volt a meccsen. Bár elég jól tartotta magát, nagyon megtört volt szegény:(((
  • Isthy
    Egyelőre nem bíztatunk, aztán majd meglátjuk mi lesz...
  • Breki33
    Akkor nem tudtok szerezni egyet nekem?

Amúgy pedig biztos sokan vennék és lehetne pl utánpótlásra fordítani a pénzt, vagy a férjének.
  • Isthy
    Nahh, végre hazaértem.

A meccs egyértelmű volt, kidomborodott a csapatok közötti különbség. A lányok ma is a fekete Kulcsis pulóverben melegítettek és volt megemlékezés is természetesen. Elhangzott egy rövid beszéd és egy dal is Anita tiszteletére. Megint könnyek szöktek a szemembe...

Az első 10 percben a megbeszéltek szerint a Red Alert nem szurkolt, csak egymásba kapaszkodva, a Kulcsis emlékpólónkban (amit Valenciában is láthattatok) csendben néztük a meccset. Utána kezdődött a bíztatás.

Az elején a csajok még nem pörögtek fel rendesen, ez érthető is a megemlékezés után. A meccsen minden gólt és szép pillanatot Anitának ajánlották. Negyedóra után helyreállt a rend és innentől rendben ment minden. Jól hajtottak a csajok, bár voltak technikai hibák, de összességében rendben volt a csapat. Kísérletezgetés is volt, néha egészen érdekes összeállításban szerepeltünk, a standard kezdőcsapat kb. fél meccset játszott.

Sajnos a pulóverről nincs jó hír egyelőre, nem tudni lesz-e egyáltalán, de sztem nem fogják árulni.
  • Grave Digger
    44-23 (21-10)
  • SZT
    A D.ferr-Vasas eredményről tudtok?
  • Grave Digger
    Nem valószínű, hogy árulni fogják a pulcsit, bár erre még nem kaptam pontos választ.
  • Breki33
    Légyszi a pulcsit ne feledjétek
  • Isthy
    Nahh, lassan húzok Újvárosba. Nemsoká találkozunk Grave!
  • Isthy
    Reménykedni lehet :)))