61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
SZT #3870 A mostaniban?
A régi meg van!! -
#3869 Meg kell lennie, nincs mese!
A csajok már többször bizonyították, főleg az utóbbi 2 meccsen, hogy mekkora CSAPATOT képesek alkotni, akik számára semmi sem elérhetetlen. -
#3868 A KS-ban Kulcsi Poszter van
De asszem nem rakom ki. -
SZT #3867 Bizony jó volna az IKAST ellen győzni!
Szerinted van a D.ferr most olyan formába?
Hát Én tiszta hülye vagyok, rá klikkeltem az ANITA emlékoldalra...... -
#3866 Igen, részben.
Azért a Viborg nyerjen legalább kettővel otthonában a Hypo ellen, ugyanúgy, ahogy mi az Ikast ellen. Akkor összejöhet a Hypo elleni negyeddöntő és a visszavágó itthon lenne. -
SZT #3865 Sajnos a Dán BL-csapatoknak most nagyon megy, mind a 3-an győztek!
De majd szombaton remélem lekonyulnak!!!!! -
Stanley Connor #3864 Ilyenkor sajnálom hogy nem padlószőnyeg van:))) Meg hogy jó meleg kemence sincs:)))
De térdelj csak mellém Te is, annyit OFFolunk itt:))))))) -
#3863 A legsötétebb sarokba kérjük! :)))))))))))))))))
Nem a meleg kemence mellé!!!!! -
Stanley Connor #3862 Tengerire (kukorica?:) térdepelek:DDDDD -
#3861 Előtted írta be!
Nagggyon nagy fekete krumpli! :))))))))))) -
Stanley Connor #3860 Hoppá hoppá, frissítés! Fekete pont:))))) -
Stanley Connor #3859 Azóta is várjuk;-) -
#3858 Nahh a meccsről néhány gondolat. sima volt nagyon, bár valami iszonyatosan játszottunk, főleg támadásban. Komolyan aggódtam pélául a Plosinszkaja kezéért, mert ugya széttárt karokkal védett, mint ahogy szokott, s a Boki esküszöm arra ment rá, hogy el tudja törni a karját, annyiszor kézendobta:D A hatodik percben már 6-1 volt ide, s már ekkor eldőlt a meccs. Ami nem tetszett, az az irányítójátékunk, ahol a dettinél már régóta bizonytalanságot, tanácstalanságot érzek, s ez nem elég örömteli az Ikast-meccs előtt. szegény lányok egyébként megint anyni pofont kaptak, hogy csak na. Szegény Detti úgy bőgött az első félidőben miután mellbe vágták, hogy komolyan sajnáltam:( Enerváltak voltak a lányok, túl akartak már lenni ezen a meccsen. -
#3857 Dehogy vettem komolyan! Ott volt a mondat végén a lényeget jelentő dolog. -
Stanley Connor #3856 Ehh, na ne vedd már komolyan.
Arról van szó, hogy össze sem hasonlítható a helyzet. Szilárd el is követte azokat amikkel előre vádolták, de az Ő esetében én ezt teljesen megértem, sőt valamennyire egyet is értek vele.
Ha András fog úgy "kapitánykodni" mint a kedves emberek feltételezik az már nagy gond lenne.
De a lényeg hogy teljesen hidegen hagy a netre írkáló ismeretlenek véleménye, különben még egy messze nem NSO fórum (mondjuk ETO vagy Dferr) olvasása miatt is a falat kaparnám.
Nem vagyok ilyen. -
#3855 Akkor minden rendben. Vedd úgy, hogy nem szóltam :))) -
Stanley Connor #3854 Én ugyan nem:)))) Nem szokásom. -
#3853 Dferr-Hmvhely 27-20
A részleteket majd Grave leírja. -
#3852 Én nem azt mondtam, hogy ugyanaz lesz.
Az érzésről beszéltem, amit majd érezni fogtok ti is, amikor már előre és sokszor jogtalanul kapjátok az áldást! :((( -
Stanley Connor #3851 Hát nem ugyanaz. De most nem fejtem ki mert indulnom kell meccsre:))) -
SZT #3850 Bizony, szerda, 9.30-kor megint ANITA jutott az eszembe, és ez egy jó darabig így lesz!! -
#3849 Ne is gondoljunk bele, éppen ma 3 hete... -
#3848 Most van ebéd után, lassan indulok ki az ifimeccsre. Ejj, ha belegondolok, hogy ezt a meccset kellet volna játszanunk január 19-én:(((( -
#3847 demár ragályos P -
#3846 Ebéd után nehezen megy! Nem? :)))))))))))) -
#3845 nem nincs. Nem :-) -
#3844 Nincs, szetm kérdezd meg a lap szerkesztőitől. -
#3843 ok, csörögjél nyugodtan, remélem jó híreket mondhatok. -
#3842 Azt senkise tudja, hogy az esti tv interjú miért egyezet meg szinte szórol szóra a HAnball.hu-n lévővel? -
#3841 Én meg azért irtam csak sms-t, mert a telóm a lemerülés szélén áll...
Este gondolom kinn leszel a meccsen, majd rádcsörgök fél 7 után, OK? -
#3840 Isthy. Ivett műtétjéről még nem tok semmit, délután bezsélek vele, ha minden jól megy. Nem válaszoltam az sms-re, mert most nagyon durva anyagi helyzetben vagyok :-( -
#3839 Stanley!
Az indexen a fórumotokban már néhányan kezdik pedzegetni, hogy András miknek lesz kitéve. Most megtudják, hogy milyen volt nekünk, amikor állandóan mocskolták már előre Szilárdot az elmúlt hónapokban, pedig ő csak átmeneti megoldás volt. -
#3838 Ezt viszont érdemes megfogadni
klikk -
SZT #3837 Legyen igazad, az csak jó! -
#3836 Láttátok tegnap a nyilatkozatát a Sport1-en?
Érdekes, hogy ugyanaz a szöveg volt mint az interjúban. -
#3835 Ez kacsa csak visazont a tanács megoganandó -
#3834 Az NSO hozzászólói többségben hozzák az újság színvonalát (Blikk hatás). Fölösleges velük foglalkozni, akár a legminimálisabb energiát is pazarolni rájuk. -
SZT #3833 Sajnos igen! -
Stanley Connor #3832 Eddig is írtak ilyeneket, így jár aki NSOt olvas:) vagy inkább :((( -
SZT #3831 Az NSO hozzászólásokban már kezdik sz*****ni Némethet.
Komolyan mondom.....(lehet, hogy a Dánok nemígy csinálják?)