61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Csak akkor jó, ha 27-nél kevesebbet dobnak.
  • Hege eto
    Az 1 gól nem jó?
  • Hege eto
    Hát igen, eléggé érdekes a srác. Élőben nem annyira gáz, mint az írásai alapján:))))))))Győrben az EB alatt tök normális volt.
    A "szurkoló" nickre hallgató D.ferres kollega viszont nagyon súlyos eset:))))))))) A handball.hu-n pl a saját csapatát is lefikázza.
    Rosszabb mint Joker:)))))
  • Isthy
    Nincsenek túl nagy reményeim, lengyel bírópáros lesz. Mondjuk nem azok akik az olimpiát odaadták a dánoknak, de nem számítok így sem korrekt bíráskodásra, sem hazai pályára.
    Ez bizony iszonyú fontos meccs lesz a továbbiak szempontjából és sajnos megint vannak problémáink rendesen...
    Remélem bejön amit mondtál, 2 gólos nyögvenyelőssel kiegyeznék és a heti munkaterv akkor maximálisan be lenne tartva! :)))))))))))))
  • Isthy
    Szerencsére nem panaszkodhatunk :)))))
  • Stanley Connor
    Ja, neki néha érdekes véleményei vannak. Vagy csak ő is meg én is elfogultak vagyunk és nem ugyanarról az oldalról:)))
    De láttad az NSOn valami agyamentnek a 10es listáját? Na azóta rosszul alszom!
    Amúgy én független vagyok, tehát küldd hozzám nyugodtan az egész csapatot, mondom a címet:)))))))))
  • Hege eto
    Nyögvenyelős kohász győzelem lesz:))))))))))
    Persze ehhez tudni kéne mit intézett az Ikast a bíróknál:(((((((
    Sajnos a dánokat ismerve nem kicsi az esélye hogy elfújják a meccset.
    A csoportgyőzelem a tét.Nem mindegy hogy a 4közé kin keresztül vezet az út.
  • Hege eto
    Hát nem:)))) A múltkor írta Nore hogy: a Győr a sok Quasimodo csapata:((((. Ha független lennék szeretnék egy ilyen Quasimodókból álló háremet:))))))))))))
  • Stanley Connor
    És mellesleg nekem a mienk tetszik a legjobban:))))) Bár az azért igaz, hogy egyik magyar csapat szurkolói sem panaszkodhatnak:)))))))
  • Stanley Connor
    Na azért az más:)))) Az Ikast az nem idegen már nálunk, vagy igen? Nemtom. Meg egy kicsit más játékerőt képvisel. Az Artas az azért olyan csapat amiről a világon semmit nem tudunk. Csak azt hogy egy meccsen el kéne dönteni már a továbbjutást:)))))
  • Isthy
    Nekünk is lesz izgalom szombaton, meg idegen csapat látványa. Az idegen csapatban is van látvány, de nekem azért a mienk jobban tetszik! :)))))))))))
  • Stanley Connor
    Mit keresnék én Győrben?! BPre, elvégre mi is itthon játszuk mindkét meccsünket.
    Bár szombaton mindenképp el akartam menni mert azért remélem "izgalom" csak azon a meccsen lesz. Vagy nem is izgalom, inkább csak egy idegen csapat látványa:)))))
  • Hege eto
    Nem. Csak nézve a Cornexi vergődését erre az álláspontra jutottam.
    Győrbe vagy Bp-re?
  • Stanley Connor
    Mindez azért mert a Loki nyert Vácon?! :)))))))
    Az alkeszről jut eszembe, megyek inkább a meccsre csak vasárnap és akkor vonattal meg tudom oldani. Hogy ez miért az alkeszről jutott eszembe?! :))))))))
  • Hege eto
    Hát igen:)))) Eddig is CSAk azért tippeltem Rájuk, mert magyarok, de ez innentől álom a részükre.
  • Hege eto
    Off:
    Itt meg az ónos eső:((((((( Fél órát sétáltattam a gyereket, de úgy leizzadtam a mozgáskoordinációtól, mintha kézi edzésen lennék:))))))
    Jó hír az alkeszeknek:
    Ma Senki nem fog kitűnni közülük:))))))))
  • Stanley Connor
    Mehehehe:))))))) Nem megmondtam?!?!?!
    Egyébként megértelek, elkezdett szakadni a hó, kurvanagy kedvem lesz holnap pestre menni:((((
  • Isthy
    Nocsak, megingott a bizalom? :))))))

Jelenleg lehet, hogy jogos, de én fenntartom a tippem. Lehet az EHF-re koncentrálnak most már.
  • Isthy
    Pedig meglesz a debreceni út, már nagyon úgy néz ki. Ismerd meg hazádat! :)))))
  • Hege eto
    Megváltoztatom a tippem:
    Cornexi helyett BYASSEN
  • Hege eto
    Hát a Cornexi készülődhet a középső házas csapatok ellen.......
    Francba de nem szerettem volna debrecenbe menni:(((((((((((
  • SZT
    Igen a jégcsarnok vasárnap is az lehetett!
  • Isthy
    Bizony, eszméletlen jól védett szinte végig és a döntőn is, pedig délelőtt (a döntő napján) még nagyon kutyául volt, mikor találkoztunk vele...

Csak a döntőn voltam, de haverok voltak az elődöntőn is.
  • Isthy
    Igen, meg Szrnka is!
    Jahh, Astra Zeneca jégtorna következménye!
  • SZT
    Meg ha jól emlékszem a Fari!
  • SZT
    Ennél márcsak jobb jöhet!!
  • Breki33
    Akkor Gini volt beteg

és hogy védett.

Nemcsak a döntőn voltál?
  • Isthy
    Emlékszem rá, ott voltam, de ez egy kicsit más, már lassan a fél csapat nincs...
    a másik fele meg beteg :(((
  • Breki33
    jobbulást
  • Breki33
    volt egyszer egy VB ahol a fél csapat beteg volt

és hogy játszottak
  • Isthy
    Sajnos ez még annak is durva!
  • Stanley Connor
    Pffff, ez vicc, erre már nem lehet mit mondani.
  • Isthy
    Na nehogy már ne legyen újabb probléma! Vajon mennyit bírunk még el? :(((((((
  • SZT
    Remélem valamilyen csodadoktor felkeresi a csapatot!!
  • Grave Digger
    Van azért egy rossz hírem is, mert a Boki, Bohus és a Balogh Barbara is megbetegedett a kellemes podgoricai időjárás miatt. Előbbi kettő ugyan edzett, de nincsenek túl jól, míg a Barbara csak feküdt egész nap:(
  • Stanley Connor
    Vácon nyert a Loki. Hoppáré, tévedhetetlen vagyok:)))))))
  • Breki33
    igen
  • SZT
    Azért Gro Hammerseng nagyon szépen nyilatkozott a tragédia után!
  • SZT
    Igen az élet megy tovább!

Csak.....
  • Isthy
    Elkészült a Red Alert Kulcsi koreográfiája. Az Ikast meccsen látható lesz. Ez lesz az utsó alkalom, hogy Anitáról így emlékezünk meccsen.

Persze majd évfordulón igen...