61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#3910 Csak akkor jó, ha 27-nél kevesebbet dobnak. -
#3909 Az 1 gól nem jó? -
#3908 Hát igen, eléggé érdekes a srác. Élőben nem annyira gáz, mint az írásai alapján:))))))))Győrben az EB alatt tök normális volt.
A "szurkoló" nickre hallgató D.ferres kollega viszont nagyon súlyos eset:))))))))) A handball.hu-n pl a saját csapatát is lefikázza.
Rosszabb mint Joker:))))) -
#3907 Nincsenek túl nagy reményeim, lengyel bírópáros lesz. Mondjuk nem azok akik az olimpiát odaadták a dánoknak, de nem számítok így sem korrekt bíráskodásra, sem hazai pályára.
Ez bizony iszonyú fontos meccs lesz a továbbiak szempontjából és sajnos megint vannak problémáink rendesen...
Remélem bejön amit mondtál, 2 gólos nyögvenyelőssel kiegyeznék és a heti munkaterv akkor maximálisan be lenne tartva! :))))))))))))) -
#3906 Szerencsére nem panaszkodhatunk :))))) -
Stanley Connor #3905 Ja, neki néha érdekes véleményei vannak. Vagy csak ő is meg én is elfogultak vagyunk és nem ugyanarról az oldalról:)))
De láttad az NSOn valami agyamentnek a 10es listáját? Na azóta rosszul alszom!
Amúgy én független vagyok, tehát küldd hozzám nyugodtan az egész csapatot, mondom a címet:))))))))) -
#3904 Nyögvenyelős kohász győzelem lesz:))))))))))
Persze ehhez tudni kéne mit intézett az Ikast a bíróknál:(((((((
Sajnos a dánokat ismerve nem kicsi az esélye hogy elfújják a meccset.
A csoportgyőzelem a tét.Nem mindegy hogy a 4közé kin keresztül vezet az út. -
#3903 Hát nem:)))) A múltkor írta Nore hogy: a Győr a sok Quasimodo csapata:((((. Ha független lennék szeretnék egy ilyen Quasimodókból álló háremet:)))))))))))) -
Stanley Connor #3902 És mellesleg nekem a mienk tetszik a legjobban:))))) Bár az azért igaz, hogy egyik magyar csapat szurkolói sem panaszkodhatnak:))))))) -
Stanley Connor #3901 Na azért az más:)))) Az Ikast az nem idegen már nálunk, vagy igen? Nemtom. Meg egy kicsit más játékerőt képvisel. Az Artas az azért olyan csapat amiről a világon semmit nem tudunk. Csak azt hogy egy meccsen el kéne dönteni már a továbbjutást:))))) -
#3900 Nekünk is lesz izgalom szombaton, meg idegen csapat látványa. Az idegen csapatban is van látvány, de nekem azért a mienk jobban tetszik! :))))))))))) -
Stanley Connor #3899 Mit keresnék én Győrben?! BPre, elvégre mi is itthon játszuk mindkét meccsünket.
Bár szombaton mindenképp el akartam menni mert azért remélem "izgalom" csak azon a meccsen lesz. Vagy nem is izgalom, inkább csak egy idegen csapat látványa:))))) -
#3898 Nem. Csak nézve a Cornexi vergődését erre az álláspontra jutottam.
Győrbe vagy Bp-re? -
Stanley Connor #3897 Mindez azért mert a Loki nyert Vácon?! :)))))))
Az alkeszről jut eszembe, megyek inkább a meccsre csak vasárnap és akkor vonattal meg tudom oldani. Hogy ez miért az alkeszről jutott eszembe?! :)))))))) -
#3896 Hát igen:)))) Eddig is CSAk azért tippeltem Rájuk, mert magyarok, de ez innentől álom a részükre. -
#3895 Off:
Itt meg az ónos eső:((((((( Fél órát sétáltattam a gyereket, de úgy leizzadtam a mozgáskoordinációtól, mintha kézi edzésen lennék:))))))
Jó hír az alkeszeknek:
Ma Senki nem fog kitűnni közülük:)))))))) -
Stanley Connor #3894 Mehehehe:))))))) Nem megmondtam?!?!?!
Egyébként megértelek, elkezdett szakadni a hó, kurvanagy kedvem lesz holnap pestre menni:(((( -
#3893 Nocsak, megingott a bizalom? :))))))
Jelenleg lehet, hogy jogos, de én fenntartom a tippem. Lehet az EHF-re koncentrálnak most már.
-
#3892 Pedig meglesz a debreceni út, már nagyon úgy néz ki. Ismerd meg hazádat! :)))))
-
#3891 Megváltoztatom a tippem:
Cornexi helyett BYASSEN -
#3890 Hát a Cornexi készülődhet a középső házas csapatok ellen.......
Francba de nem szerettem volna debrecenbe menni:((((((((((( -
SZT #3889 Igen a jégcsarnok vasárnap is az lehetett! -
#3888 Bizony, eszméletlen jól védett szinte végig és a döntőn is, pedig délelőtt (a döntő napján) még nagyon kutyául volt, mikor találkoztunk vele...
Csak a döntőn voltam, de haverok voltak az elődöntőn is. -
#3887 Igen, meg Szrnka is!
Jahh, Astra Zeneca jégtorna következménye! -
SZT #3886 Meg ha jól emlékszem a Fari! -
SZT #3885 Ennél márcsak jobb jöhet!! -
#3884 Akkor Gini volt beteg
és hogy védett.
Nemcsak a döntőn voltál? -
#3883 Emlékszem rá, ott voltam, de ez egy kicsit más, már lassan a fél csapat nincs...
a másik fele meg beteg :((( -
#3882 jobbulást -
#3881 volt egyszer egy VB ahol a fél csapat beteg volt
és hogy játszottak -
#3880 Sajnos ez még annak is durva! -
Stanley Connor #3879 Pffff, ez vicc, erre már nem lehet mit mondani. -
#3878 Na nehogy már ne legyen újabb probléma! Vajon mennyit bírunk még el? :((((((( -
SZT #3877 Remélem valamilyen csodadoktor felkeresi a csapatot!! -
#3876 Van azért egy rossz hírem is, mert a Boki, Bohus és a Balogh Barbara is megbetegedett a kellemes podgoricai időjárás miatt. Előbbi kettő ugyan edzett, de nincsenek túl jól, míg a Barbara csak feküdt egész nap:( -
Stanley Connor #3875 Vácon nyert a Loki. Hoppáré, tévedhetetlen vagyok:))))))) -
#3874 igen -
SZT #3873 Azért Gro Hammerseng nagyon szépen nyilatkozott a tragédia után! -
SZT #3872 Igen az élet megy tovább!
Csak..... -
#3871 Elkészült a Red Alert Kulcsi koreográfiája. Az Ikast meccsen látható lesz. Ez lesz az utsó alkalom, hogy Anitáról így emlékezünk meccsen.
Persze majd évfordulón igen...